D4rkshadow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Σε αυτο το thread με εξαιρεση των greqdel ειμαι πολυ μεγαλυτερος απο ολους σας.Αυτο μπορει να μην σημαινει τιποτα μπορει ομως και να σημαινει πολλα,αναλογα παντα με τον ανθρωπο και της εμπειρεις του.Οπως σκεφτεστε και λειτουργειται,τα εχω κανει ολα αυτα και τα εχω πει πριν απο εσας,ολα αυτα και αλλα περισσοτερα.Ξερω επισης οτι,οτι και να διαβασετε και να σας πουνε για το αντιθετο δεν προκειται να το πιστεψετε, γιατι απλουστατα ουτε εγω ακουγα τοτε και μεχρι προσφατα.Ομως ερχεται αργοτερα καποια στιγμη που συνειδητοποιεις οτι τελικα εισουν λαθος και οτι δυστυχως τωρα πια ειναι αργα για να το διορθωσεις. Σοφα λεγαν λοιπον,εκει που εισαι ειμουν και εδω που ειμαι θα ρθεις Εγω το πληρωσα ακριβα παντως αυτο τον τροπο σκεψης.
panos2171 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ε είναι και τι θέλει / πράττει ο καθένας. Πάντως είναι πειρασμός να έχεις απέναντι σου συνέχεια μια όμορφη κοπέλα. Για μένα τουλάχιστον Nαι αλλά εξαρτάται και η συμπεριφορά της απέναντί σου. Αν τα πετάει όλα και σου κουνιέται ε ναι λογικό είναι. Όπως το να είναι παρτόλα και συ απλά να κάνεις τη φιλενάδα της. Αν είναι σοβαρή και μετρημένη όμως δε νομίζω απαραίτητα να είναι πειρασμός, απλά τη θαυμάζεις. Έχω ξαναπετύχει ωραία και μετρημένη, ήταν βέβαια λίγο αρχιλοχίας οπότε δεν ξέρω πως ήταν γενικά σαν άνθρωπος, φαινόταν όμως ότι έχει αυτό το στυλ. Άλλες ήταν παραήταν φιλικές για στρατιωτικίνες. Εκτός αν έχεις καμιά άσχημη, οπότε είναι μυγοπαγίδα. (πλακιζω). Πάντως δύσκολα να βρεις όμορφη + τόσο σωστή κοπέλα όπως ανέφερε την φίλη του ο φίλτατος Πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατον. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάσεις το τζόκερ.
Glikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι δεν είμαι ο μόνος που θα περάσει μπακουροχριστούγεννα φέτος. Nαι αλλά εξαρτάται και η συμπεριφορά της απέναντί σου. Αν τα πετάει όλα και σου κουνιέται ε ναι λογικό είναι. Όπως το να είναι παρτόλα και συ απλά να κάνεις τη φιλενάδα της. Αν είναι σοβαρή και μετρημένη όμως δε νομίζω απαραίτητα να είναι πειρασμός, απλά τη θαυμάζεις. Έχω ξαναπετύχει ωραία και μετρημένη, ήταν βέβαια λίγο αρχιλοχίας οπότε δεν ξέρω πως ήταν γενικά σαν άνθρωπος, φαινόταν όμως ότι έχει αυτό το στυλ. Άλλες ήταν παραήταν φιλικές για στρατιωτικίνες. Πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατον. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάσεις το τζόκερ. Πριν καιρό είχα δει σε ένα μπαράκι ενα νεαρό ζεύγος. Ο άντρας φαινότανε ησυχουλης/αγαθός. Και πολύ ματσωμένος Η κοπέλα παρτολα. Και Όμορφη. Χόρευε με κάτι άκυρους και πρόσεξα οτι έπαιζε το μάτι της. Το παλικάρι το λυπήθηκα. Αν και δεν ξέρω τι μυαλά κουβαλάει αυτός και πως το βλέπειτο θεμα. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες. Σιχάματα εντελώς. Κάτι ακόμα άσχετο, ενα ρητό που έλεγε κάπως, " καλή κοπέλα μόνο απο χωριό", έχει καταρριφθεί προ πολλου 1
panos2171 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Kαι μεγάλη προσοχή στις Σερραίες, δε χρειάζεται να είναι μεγαλωμένες εκεί, τη ρετσινιά την κουβαλάνε όπου κι αν πάνε. Κι εγώ νόμιζα ότι είναι υπερβολές αλλά καλώς ή κακώς έμαθα τι είναι από πρώτο χέρι. 1
theoritikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ παρατηρώ ένα άλλο φαινόμενο. Είμαι επαρχία , δεν έχει πολλές επιλογές για γνωριμίες αν δεν ακολουθεις mainstream lifestyle. Αναγκαστηκα είστε η ίδια μπακουροπαρεα (αλλά περνάτε καλά) Έρχεσαι Αθήνα, και η εδώ παρέα δεν έχει διάθεση για τίποτα επειδή δεν έχουν ούτε μια δεκάρα τσακιστη . Άντε να γνωρισεις κόσμο έτσι ..
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πολλές όμορφες δυστυχώς εχουνε υφακι. Το ιδανικοτεορ ειναι να σου αρέσει εσένα εμφανισιακά και να είναι σωστή Φίλε επειδή τα λεφτά στη Ελλάδα δεν πάνε σε ανθρώπους που μοχθούν και παράγουν κάτι (ειδικά με το μυαλό) το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις. Όταν είσαι αμόρφωτος και σου χαρίζουν λεφτά καβαλάς εύκολα πολλά καλάμια. 3
Glikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε επειδή τα λεφτά στη Ελλάδα δεν πάνε σε ανθρώπους που μοχθούν και παράγουν κάτι (ειδικά με το μυαλό) το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις. Όταν είσαι αμόρφωτος και σου χαρίζουν λεφτά καβαλάς εύκολα πολλά καλάμια. Δυστυχώς. Δεν μας κάθεται και το τζοκερ γαμωτο.
fotaras13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Σοφα λεγαν λοιπον,εκει που εισαι ειμουν και εδω που ειμαι θα ρθεις Εγω το πληρωσα ακριβα παντως αυτο τον τροπο σκεψης. Σε ποιο θέμα φίλε; Θες να μας πεις; Πολλές όμορφες δυστυχώς εχουνε υφακι. Το ιδανικότερο ειναι να σου αρέσει εσένα εμφανισιακά και να είναι σωστή Ποιες όμορφες ρε συ. Εδω εχουν υφακι κατι τυπισες που τις βλεπεις και απορεις πως κυκλοφορουν ακομα χωρις σακουλα σε κεφαλι και σωμα. 1
21cm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα νέος χωρίς σχέση,παρά σχέση με ευρώ-βαμπίρ.Αν είναι να πληρώσω για να γαμ... μια οποιαδήποτε κοπέλα,τότε προτιμώ να τα σκάσω εκεί που πρέπει και να έχω στο κρεβάτι μου οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγοράΚαι μην μου πείτε,οτι δεν πληρωνετε την γκομενίτσα σας για να "φάτε" γιατί θα πεθάνω από τα γέλια.Απλά δεν πληρώνετε με τον τρόπο που πληρώνετε την εκδιδόμενη,αλλά με άλλο τρόπο.Σταματήστε να ρίχνετε ευρώ στην σχέση που έχετε με την γκομενίτσα σας και αν ξανα γαμ...,εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη.No money,no honey!
SlickNick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα νέος χωρίς σχέση,παρά σχέση με ευρώ-βαμπίρ. Αν είναι να πληρώσω για να γαμ... μια οποιαδήποτε κοπέλα,τότε προτιμώ να τα σκάσω εκεί που πρέπει και να έχω στο κρεβάτι μου οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά Και μην μου πείτε,οτι δεν πληρωνετε την γκομενίτσα σας για να "φάτε" γιατί θα πεθάνω από τα γέλια. Απλά δεν πληρώνετε με τον τρόπο που πληρώνετε την εκδιδόμενη,αλλά με άλλο τρόπο. Σταματήστε να ρίχνετε ευρώ στην σχέση που έχετε με την γκομενίτσα σας και αν ξανα γαμ...,εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη. No money,no honey! Γενικεύεις επικίνδυνα φίλε μου. Σε όλες μου τις σχέσεις έχω υπάρξει επικός "τρακαδόρος" και σχεδόν σε όλες τις σχέσεις μου έβρισκα κοπέλες με δικό τους σπίτι, χωρίς να το επιδιώκω, ενώ εγώ έμενα με γονείς, και στα οικονομικά πιο πολλά ξόδευαν εκείνες για εμένα παρά το αντίθετο. Και να ήθελα δηλαδή δεν γινόταν γιατί δεν έπαιζαν χρήματα. Στη σχέση που είμαι τώρα είναι πολύ ισότιμα τα πράγματα και τσοντάρουμε ανάλογα με το ποιος έχει χρήματα μία δεδομένη στιγμή. Δε λέω ότι δεν παίζουνε και σκηνικά σαν αυτά που περιγράφεις αλλά δεν είναι το ίδιο για όλους. Επίσης άμα ο άλλος είναι κορόιδο δεν του φταίει κανένας. 2
21cm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Γενικεύεις επικίνδυνα φίλε μου. Σε όλες μου τις σχέσεις έχω υπάρξει επικός "τρακαδόρος" και σχεδόν σε όλες τις σχέσεις μου έβρισκα κοπέλες με δικό τους σπίτι, χωρίς να το επιδιώκω, ενώ εγώ έμενα με γονείς, και στα οικονομικά πιο πολλά ξόδευαν εκείνες για εμένα παρά το αντίθετο. Και να ήθελα δηλαδή δεν γινόταν γιατί δεν έπαιζαν χρήματα. Στη σχέση που είμαι τώρα είναι πολύ ισότιμα τα πράγματα και τσοντάρουμε ανάλογα με το ποιος έχει χρήματα μία δεδομένη στιγμή. Δε λέω ότι δεν παίζουνε και σκηνικά σαν αυτά που περιγράφεις αλλά δεν είναι το ίδιο για όλους. Επίσης άμα ο άλλος είναι κορόιδο δεν του φταίει κανένας. Δεν υπάρχει γυναίκα που πάνω της να μην ισχύει η θεμελειώδη αρχή που ισχύει και στους κινητήρες "Όσο ποιο δυνατό είναι το μοτερ τόσο ποιο αδηφάγο είναι." Εδώ μια ολοκληρη χώρα στήνεται στα τέσσερα για μερικά ψωροδις ευρώ και έρχεσαι και μου λες οτι υπάρχουν γυναίκες που δεν κοιτούν τα φράγκα; Το φαινόμενο του υλισμού είναι γενικότερο,απλά στις νεοελλήνιδες είναι υπεραναπτυγμένο Ας είναι καλά τα λεφτά του μπαμπά.Τα ευρωπαικά πακέτα που απολάμβανε ο μπαμπάς αποτέλεσαν την κύρια και πρωταρχική αιτία της ανάπτυξης του υλισμού στην νεολληνίδα. Η νεοελληνίδα μεγάλωσε στα μεγάλα αστικά κέντρα,σε χλιδάτα σπίτια και σε ονειρεμένες υλιστικές απολαύσεις. Απο μικρή έμαθε στην καλοπέραση,στα ταξίδια,στις ανέσεις.Ταύτισε τον άντρα ως τον επόμενο πατέρα της. Όσο πιο έντονα έζησε το παραμυθένιο όνειρο ως παιδάκι,τόσο πιο έντονη έγινε η υλική της απαιτηση από τον άντρα. Ήρθε και το facebook στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και αποτελείωσε την καταστροφή. Το αδηφάγο εκείνο βαμπίρ έγινε και ναρκισιστικό με αποτέλεσμα να ισχύσει η περίφημη ρήση του σοφού λαού μας που λέει: "Αφεντικά και δούλοι,σκατά γινήκαμε ούλοι" Δηλαδή,όλες οι γκόμενες είτε άσχημες είτε όμορφες καβάλησαν το καλάμι δια της εγωιστικης φεισμπουκιστικης προβολής. Το κακό είναι οτι η νεοελληνίδα δεν έχει αντιληφθεί πως εκείνες οι παραμυθιένες ημέρες που έζησε πέρασαν ανεπιστρεπτί και εξακολουθεί να ζει τον μύθο της ή να επιδιώκει την διατηρησή του. Οπότε κύριοι σας δίνω μια συμβουλή. Όσοι έχετε σχέση με αδηφάγα βαμπιρ,καλό θα ήταν να τα προετοιμάσετε για τον οικονομικό αρμαγεδδώνα που έρχεται Να τις πείτε οτι κάποια στιγμή θα ανακαλύψουν οτι εκτός από τα φύλλα της αμπέλου τρώγονται και των υπολοίπων δέντρων.Να παρακαλάτε βέβαια να είναι καλοκαίρι και να υπάρχουν και φύλλα γιατί αλλιώς...... 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Με όλες αυτές τις γενικότητες τις κλάψες και την απογοήτευση που διαβάζω, ουσιαστικά καλύτερα είναι να μην κάνει κανείς σχέση.
SlickNick Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει γυναίκα που πάνω της να μην ισχύει η θεμελειώδη αρχή που ισχύει και στους κινητήρες "Όσο ποιο δυνατό είναι το μοτερ τόσο ποιο αδηφάγο είναι." Εδώ μια ολοκληρη χώρα στήνεται στα τέσσερα για μερικά ψωροδις ευρώ και έρχεσαι και μου λες οτι υπάρχουν γυναίκες που δεν κοιτούν τα φράγκα; Το φαινόμενο του υλισμού είναι γενικότερο,απλά στις νεοελλήνιδες είναι υπεραναπτυγμένο Ας είναι καλά τα λεφτά του μπαμπά.Τα ευρωπαικά πακέτα που απολάμβανε ο μπαμπάς αποτέλεσαν την κύρια και πρωταρχική αιτία της ανάπτυξης του υλισμού στην νεολληνίδα. Η νεοελληνίδα μεγάλωσε στα μεγάλα αστικά κέντρα,σε χλιδάτα σπίτια και σε ονειρεμένες υλιστικές απολαύσεις. Απο μικρή έμαθε στην καλοπέραση,στα ταξίδια,στις ανέσεις.Ταύτισε τον άντρα ως τον επόμενο πατέρα της. Όσο πιο έντονα έζησε το παραμυθένιο όνειρο ως παιδάκι,τόσο πιο έντονη έγινε η υλική της απαιτηση από τον άντρα. Ήρθε και το facebook στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και αποτελείωσε την καταστροφή. Το αδηφάγο εκείνο βαμπίρ έγινε και ναρκισιστικό με αποτέλεσμα να ισχύσει η περίφημη ρήση του σοφού λαού μας που λέει: "Αφεντικά και δούλοι,σκατά γινήκαμε ούλοι" Δηλαδή,όλες οι γκόμενες είτε άσχημες είτε όμορφες καβάλησαν το καλάμι δια της εγωιστικης φεισμπουκιστικης προβολής. Το κακό είναι οτι η νεοελληνίδα δεν έχει αντιληφθεί πως εκείνες οι παραμυθιένες ημέρες που έζησε πέρασαν ανεπιστρεπτί και εξακολουθεί να ζει τον μύθο της ή να επιδιώκει την διατηρησή του. Οπότε κύριοι σας δίνω μια συμβουλή. Όσοι έχετε σχέση με αδηφάγα βαμπιρ,καλό θα ήταν να τα προετοιμάσετε για τον οικονομικό αρμαγεδδώνα που έρχεται Να τις πείτε οτι κάποια στιγμή θα ανακαλύψουν οτι εκτός από τα φύλλα της αμπέλου τρώγονται και των υπολοίπων δέντρων.Να παρακαλάτε βέβαια να είναι καλοκαίρι και να υπάρχουν και φύλλα γιατί αλλιώς...... Δεν υπάρχει "φαινόμενο υλισμού", όλοι είμαστε φτιαγμένοι από ύλη και αναζητούμε υλικά αγαθά. Το πρόβλημα είναι ότι βλέπεις μόνο άκρα. Όλες οι γυναίκες σε κάποιον βαθμό θέλουν να ξέρουν ότι ο άντρας μπορεί να προσφέρει υλικά στη σχέση και να τους παρέχει ασφάλεια. Για κάποιες αυτό σημαίνει να έχει μία δουλειά και να μην είναι τεμπέλης, ενώ για άλλες μπορεί να σημαίνει να μπορούν να πηγαίνουν και δύο τρία ταξίδια το χρόνο και υπάρχουν και αυτές που θέλουν ο άντρας να τους συντηρεί ένα πανάκριβο lifestyle. Αυτές οι γενικεύσεις απλά δεν ισχύουν... 1
nikos-thess Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλύτερα νέος χωρίς σχέση,παρά σχέση με ευρώ-βαμπίρ. Αν είναι να πληρώσω για να γαμ... μια οποιαδήποτε κοπέλα,τότε προτιμώ να τα σκάσω εκεί που πρέπει και να έχω στο κρεβάτι μου οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά Και μην μου πείτε,οτι δεν πληρωνετε την γκομενίτσα σας για να "φάτε" γιατί θα πεθάνω από τα γέλια. Απλά δεν πληρώνετε με τον τρόπο που πληρώνετε την εκδιδόμενη,αλλά με άλλο τρόπο. Σταματήστε να ρίχνετε ευρώ στην σχέση που έχετε με την γκομενίτσα σας και αν ξανα γαμ...,εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη. No money,no honey! Γενικεύεις άσχημα φίλος και στο τέλος το απογειώνεις κιόλας το θέμα... Το ότι πολλές κοιτάζουν την τσέπη, την καλοπέραση και τελικά βρίσκουν τον σπονσορα τους δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και υγιείς σχέσεις αναμεσα μας που δεν εχουν σχεση με αυτα που γραφεις. Επίσης άκυρη η σύγκριση σου... Δεν ειναι το ιδιο η εκδιδομενη με μια κοπελα που θα ειναι διπλα σου. Στην πρωτη περιπτωση περνας ενα χρονικο διαστημα σεξουαλικης ικανοποιησης και μονο μαζι της με το ρολόι πάντα και τπτ άλλο... Στη δευτερη περιπτωση εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να μοιραστειτε πραγματα, να κανετε πραγματα μαζι, να ζειτε εμπειριες μαζι και πιθανον να προχωρησετε μαζι δημιουργωντας οικογενεια... Ειναι σα να λες προτιμώ να νοικιαζω φερραρι για 2-3 ώρες τη μέρα απο το να εχω ενα κατωτερο αλλά δικο μου αυτοκινητο για το υπολοιπο της ζωης μου. Βέβαια ειναι και τι επιλεγει ο καθενας στη ζωη του.... υγ1: δεν εχω σχέση! υγ2: μου φερνεις λίγο και για τρολ με τέτοιο username... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις