Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ξέρω πόσα χρόνια αλλά φαίνεται εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Ελπίζω να μην πετύχεις ποτέ μια τέτοια για να παραμεινεις πιστός στις απόψεις σου. Όχι δεν είμαι.

Δεν γνωρίζω την περίπτωση σου οποτε δεν θα κρίνω. Παντως αν όντως είστε φίλοι τότε μπράβο σας. Εγω είχα 1-2 φίλες στο παρελθόν αλλα όχι πια. Βεβαια δεν υπήρχε ερωτική έλξη μεταξύ μας για χ λόγους. Ίσως γιαυτο κράτησε. Οσο κράτησε. Τωρα αν λες ότι είναι όμορφη η κοπέλα και δεν την βλέπεις ερωτικά περίεργο, αλλα δεν εχω λογο να σε αμφισβητήσω. Εγω προσωπικά θα τράβαγα μακακια κάθε φορά που θα γυρνούσα σπίτι απο βόλτα μαζί της.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω την περίπτωση σου οποτε δεν θα κρίνω. Παντως αν όντως είστε φίλοι τότε μπράβο σας. Εγω είχα 1-2 φίλες στο παρελθόν αλλα όχι πια. Βεβαια δεν υπήρχε ερωτική έλξη μεταξύ μας για χ λόγους. Ίσως γιαυτο κράτησε. Οσο κράτησε. Τωρα αν λες ότι είναι όμορφη η κοπέλα και δεν την βλέπεις ερωτικά περίεργο, αλλα δεν εχω λογο να σε αμφισβητήσω. Εγω προσωπικά θα τράβαγα μακακια κάθε φορά που θα γυρνούσα σπίτι απο βόλτα μαζί της.

Όταν δε μπορείς να είσαι με κάποια για διάφορους λόγους αλλά σαν άνθρωπος αξίζει πολλά δεν υπάρχει λόγος να κολλήσεις μαζί της και να μην την κρατήσεις για φίλη. Οι άλλοι δηλαδή που την κυνηγουσαν, προσπαθουσαν να την απομονωσουν και λέγανε διαφορα ψέμματα δε νομίζω να κέρδισαν κάτι.

Δημοσ.

Ε είναι και τι θέλει / πράττει ο καθένας. Πάντως είναι πειρασμός να έχεις απέναντι σου συνέχεια μια όμορφη κοπέλα. Για μένα τουλάχιστον

Δημοσ.

Ε είναι και τι θέλει / πράττει ο καθένας. Πάντως είναι πειρασμός να έχεις απέναντι σου συνέχεια μια όμορφη κοπέλα. Για μένα τουλάχιστον

γκομενοπαγίδα είναι 

• Like 1
Δημοσ.

γκομενοπαγίδα είναι

Εκτός αν έχεις καμιά άσχημη, οπότε είναι μυγοπαγίδα. (πλακιζω). Πάντως δύσκολα να βρεις όμορφη + τόσο σωστή κοπέλα όπως ανέφερε την φίλη του ο φίλτατος

Δημοσ.

για όμορφη έλεγες , αλλα κ πάλι το όμορφη + σωστή δεν το αγοράζω,  δε με νοιάζει ο εσωτερικός κόσμος της γυναίκας 

Δημοσ.

http://www.littlethings.com/husband-mirror-note-to-wife-v2/?utm_source=life&utm_medium=social&utm_campaign=inspiring

είδα αυτό και θυμήθηκα μια φορά με τον πρώην.... 

δε βρίσκαμε κανένα σημείο επαφής και για μένα είχε αρχίσει να γίνεται πλέον κάτι περισσότερο από ξεκάθαρο ότι σύντομα θα χωρίζαμε, παρ' ολα αυτά του ζήτησα, έτσι για να μας φτιάξει κάπως το κέφι μετά απο ατελείωτους τσακωμούς που επαναλαμβάνονταν κάθε μέρα, να γράψουμε σ'ένα χαρτί τα στοιχεία εκείνα που αγαπάμε ο ένας στον άλλον και έπειτα να τα διαβάσουμε, εγώ σ'αυτόν κι αυτός σε ΄μένα. 

Αν και αυτά που έγραψα ήταν ειλικρινή, όπως για παράδειγμα ότι κοιτούσαμε παρέα τις ταινίες που εγώ προτιμούσα και φαινόταν μάλιστα να του αρέσουν,  αφού τελειώσαμε το διάβασμα των λιστών, άφησα τη λίστα με το προτερήματά του κάπου παράμερα και αυτό φαίνεται ότι τον ενόχλησε...

Δεν μπορώ να σας μεταφέρω ακριβώς το σκηνικό, ήταν  δύσκολο να τον ψυχολογήσει κανείς. 

Θυμάμαι όμως πως με έκανε να νιώσω σαν να έπρεπε να κορνιζάρω τη λίστα που εγώ η ίδια είχα γράψει για να τη διαβάζω κάθε πρωί που ξυπνάω, έτσι για να μην τον αδικώ.... όπως αυτός δηλαδή πίστευε.. 

Άσχετα αν ακόμα και σ'αυτό το παιχνίδι, που το πρότεινα μόνο και μόνο για  να μας διασκεδάσει και να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, βρήκε πρόσχημα για να αρχίσει να διαμαρτύρεται και να με κοιτάζει με παγερό βλέμμα. 

Και κάτι παραπάνω. Αφού πάνε μέχρι και στο σπίτι της για να τη ζητήσουν. :P

Δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι εσύ μπορείς να στηριχτείς σε ένα φίλο αλλά αυτός να εκμεταλλεύεται τα πάντα για να πάρει κάτι άλλο από εσένα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το ξέρεις.

το χω πει πολλές φορές σ'αυτο το φόρουμ. εγώ με τους φίλους μου κάνουμε παρέα

δε θα τους ζητουσα ούτε καν δανεικά 

και μόνο που θα βγούμε και θα πουμε καμιά μαλακία φτάνει, τι άλλο να κάνουν πια οι άνθρωποι;

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο κολπο θα πω στην κοπελα μου να γραψουμε και εμεις. Οχι οτι εχουμε προβλημα απο περιεργια να δω τι θα γραψει.

Thanks stavi

ναι μπορεί να γίνει ένα πολύ ρομαντικό παιχνίδι και να λειτουργήσει ως προκαταρκτικό με λίγο κρασί, χαμηλό φωτισμό και πάνω απ΄όλα καλή διάθεση. . . 

γιατί διαφορετικά αν ο άλλος ψάχνεται μονίμως για καβγα και δεν ξέρει τι του φταίει, δε σώζεται η κατάσταση ούτε  με πισίνες τζακούζια και σεξ πάνω σε μπιλιάρδα

• Like 2
Δημοσ.

stavi : Είσαι μαγνήτης ψυχικά διαταραγμένων προσωπικοτήτων;

είναι γεγονός ότι δείχνω πολλή κατανόηση αλλά και στατιστικά να το πάρεις, αλλά και με τις πιθανότητες αν  παίξεις, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πέσεις σε psycho παρά σε νορμάλ άνθρωπο. 

Νομίζω πως οι άνθρωποι με τα χρόνια γίνονται όλο και πιο περίεργοι και αποκτάνε ακόμα περισσότερα  κουσούρια.... αυτά τα διαόλια πρέπει να τα πολεμήσεις όσο είναι μικρά... μετά απλά σε τρώνε και ταλαιπωρουνε και τους γύρω σου... ειναι τα γνωστά κόμπλεξ

Δημοσ.

stavi : Είναι και θέμα λαού.

Όταν τα κάνεις όλα ανάποδα από τους άλλους λαούς στα αισθηματικά περιμένεις να είναι όλα normal?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για όμορφη έλεγες , αλλα κ πάλι το όμορφη + σωστή δεν το αγοράζω, δε με νοιάζει ο εσωτερικός κόσμος της γυναίκας

Πολλές όμορφες δυστυχώς εχουνε υφακι. Το ιδανικότερο ειναι να σου αρέσει εσένα εμφανισιακά και να είναι σωστή

Επεξ/σία από Glikos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...