Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι αν και στις ορισμένες εξαιρέσεις μια είμαι εγώ. :P Mια και μοναδική φίλη έχω με την οποία η σχέση είναι αδελφική. Βέβαια η κοπέλα έχει αρχές και αξιοπρέπεια, ποτέ δεν προκάλεσε κανέναν και πάντα ήταν σταθερή στις απόψεις της. Φυσικά όλοι οι φίλοι, της κολλούσαν και φυσικά φάγανε τα μούτρα τους εγώ αντιθέτως δε το μετάνιωσα ποτέ μιας και είναι ο μόνος σοβαρός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ.

Ήξερε η κοπέλα τι έκανε.

Έψαχνε πλατινένιο χορηγό πιθανότατα οπότε σκορπούσε χυλόπιτες αβέρτα.

Το λέει και το τραγούδι :

Δημοσ.

26-27

Εγω σε 1 χρονο 30αριζω και δεν το σκέφτομαι καθολου. Προχθες σκεφτομουν οτι απο 35 και μέτα και βλέπουμε :D

Ήξερε η κοπέλα τι έκανε.

Έψαχνε πλατινένιο χορηγό πιθανότατα οπότε σκορπούσε χυλόπιτες αβέρτα.

Το λέει και το τραγούδι :

Έτσι ειναι οταν υπάρχει σεξουαλική επαφή καθημερινα με την άλλη φιλε αυτα ειναι υποχρεώσεις μετα δεσμεύεσαι γενικα μιλαω δεν ξέρω την φιλη του πανου. Οι σχέσεις ειναι δέσμευση.Κάποιοι το γουσταρουν αυτο κάποιοι αλλοι πνιγονται και δεν γουσταρουν τους συμβιβασμους και αυτο το τρυπάκι "θα με κατακτησεις...θα με κατακτας κάθε μερα." αμα μπεις και διαβασεις το μανιφεστο τους θα πάθεις πλάκα με το τι απαιτησεις έχουνε :P

Ξεκινα με Ειρηνη Χειρδαρη που ειναι η αρχηγος τους ή με καμια Τσιμτσιλου να πάρεις μια γευση :P

• Like 1
Δημοσ.

DDevil : Εγώ βλέπω πάντως ότι έχει αγριέψει η κατάσταση και την πέφτουν οι γυναίκες τώρα στους άντρες.

01-brides-chase-man-140211b.jpg

• Like 2
Δημοσ.

DDevil : Εγώ βλέπω πάντως ότι έχει αγριέψει η κατάσταση και την πέφτουν οι γυναίκες τώρα στους άντρες.

01-brides-chase-man-140211b.jpg

Mε την δικη σου τι γινεται φιλε??? προχωρησατε?

Δημοσ.

Θα την δω την Παρασκευή.Ακόμα δεν έχω αποφασίσει φίλε.

Προσεξε μη σε τυλιξει για τα καλά στο τέλος :/ σαν να έχει κάποιο υπουλο σχέδιο πως και επιμενει ετσι μου κανει εντυπωση

Δημοσ.

Αυτή η βιασύνη και μένα μου φαίνεται περίεργη.

Συνηθως δεν επιμένουν , τους έχει περάσει οτι αυτο ειναι δουλειά του άντρα τουλαχιστον στην αρχή μετα δεν ξέρω τι κανουν φιλε έχω 8-9 χρονια να κάτσω με την ιδια πάνω απο ενα μήνα :D αμα κρατησω ετσι ως τα 50 πιστευω κέρδισα!

Δημοσ.

Ούτε, ποτέ δεν έδωσε σημασία σε αυτό το κομμάτι.

Γελάσαμε πάλι σήμερα.

Καλά είναι εντυπωσιακό πόσο ευκολόπιστοι είναι οι άνδρες.

Μήπως τελικά είσαι τσιμπημένος μαζί της;

Δημοσ.

Την ξέρω πόσα χρόνια αλλά φαίνεται εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Ελπίζω να μην πετύχεις ποτέ μια τέτοια για να παραμεινεις πιστός στις απόψεις σου. Όχι δεν είμαι.

Δημοσ.

Την ξέρω πόσα χρόνια αλλά φαίνεται εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Ελπίζω να μην πετύχεις ποτέ μια τέτοια για να παραμεινεις πιστός στις απόψεις σου. Όχι δεν είμαι.

Δε ρίχνεις μια ματιά γύρω σου στους παντρεμένους με όμορφες γυναίκες να δούμε για πιο λόγο τους παντρεύτηκαν;

Αν για τις 99 στις 100 περιπτώσεις έχω δίκιο τότε μπορώ άνετα να το γενικεύσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...