DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Aυτα ειναι για την dimitra_m3 φιλε οι υπολοιποι έχουμε αλλη ονομασια για τα μιλφεηγ 1
fotaras13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε ειχα μια φιλη που μας ελεγε οτι δεν υπάρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα ... πολυ περιεργη τυπισσα απο τη μια εδειχνε να θελει σεξ απο την αλλη δεν καθοταν σε κανεναν (εγω βεβαια δεν το προσπαθησα ποτε γιατι δεν μ αρεσε) αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι μια δοκιμη δεν θα εκανε κακο. Τεσπα μολις γνωρισα μια φιλη της και εκανα κατι με αυτην απο τοτε εξαφανιστηκε ουτε που ξαναβγηκαμε χαχαχ ολο μας ελεγε οτι εχει διαβασματα και μουφες το πηρε χαμπαρι οτι θα κανουμε παιχνιδι παλι με καμια φιλη της και δεν το άντεξε Bεβαια σε αυτα παιζαμε επι ισους ορους έφερνα εγω φιλους μου εφερνε αυτη φιλες της δεν την αδικησαμε κιολας αλλα φαινεται οτι μερικές δεν ειναι για τέτοια deal ειναι μικρες ακομα. Τέτοια παραδείγματα δέιχνουν εύκολα τι κρύβουν μέσα τους οι ακομπλεξάριστες φίλες κατά τα άλλα που δεν ξέρουν τι θέλουν @Glikos Τα μιλφ ειναι μια κατηγορία μόνες τους. Δεν τις εντάσσω προσωπικά στην κατηγορία της μέσης ελλεηνιδας (ηλικίας 18-30) που την εχει δει ντιβα. Σχεδόν καμία σχέση. Πραγματικά αξίζει να προχωρήσεις με μια τέτοια. Θα περάσεις καλά 1
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα ντίβες είναι οι ελληνίδες; Αρα υπάρχει πολύ μαύρο χρήμα ακόμα που συντηρεί τον 'ντιβισμό'! 3
Glikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στην Ελλάδα δεν πεθαίνει ο ντιβισμός. Είναι σαν τον φραπέ ένα πράγμα. Αθάνατο. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2015 από Glikos 1
De@th L0rd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Γι αυτό πάντα να πακετάρετε Snickers. Εγώ με το κουτί στη τσάντα είμαι. Τις ταϊζετε, τις χαιδεύετε κ μετά κάθονται. 1
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοια παραδείγματα δέιχνουν εύκολα τι κρύβουν μέσα τους οι ακομπλεξάριστες φίλες κατά τα άλλα που δεν ξέρουν τι θέλουν @Glikos Τα μιλφ ειναι μια κατηγορία μόνες τους. Δεν τις εντάσσω προσωπικά στην κατηγορία της μέσης ελλεηνιδας (ηλικίας 18-30) που την εχει δει ντιβα. Σχεδόν καμία σχέση. Πραγματικά αξίζει να προχωρήσεις με μια τέτοια. Θα περάσεις καλά Αυτη το ειχε πει ξεκαθαρα οτι δεν πιστευει σε φιλιες μεταξυ αντρων και γυναικων φιλε δεν την παρεξηγω παντως η καθεμια κοιτάει το συμφερον της μιλαμε που και που στο φβ και την πειραζω καμια φορά.Πλάκα ειχε ένας αλλος γνωστος μας που επειδη δεν του έκατσε την έκανε ντιλιτ απο το φεησμπουκ χαχαχαχ αλλος και αυτος μολις δεν του εκατσε ντιλιτ απο το φβ (τιμωρια) Για να δεις παντως ποσο βληματα ειναι ορισμένες μετα τον έψαχνε και ελεγε πως ειναι καλο παιδι χαχαχα συμφεροντολογος της κανω ειναι μολις ειδε οτι δεν έχει να παρει κατι απο σενα σε πεταξε παντελώς.
panos2171 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αν αρχισουμε και αναλύουμε το θέμα που καλως κακως ανέφερα θα φτάσουμε τις 100 σελίδες χωρίς αποτέλεσμα. Διότι προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Πάντως , σύμφωνα με την φύση του άντρα και της γυναίκας, η φίλα μεταξύ τους παίζει σε εξαιρετικά λεπτό σχοινί. Κατ εμέ δεν υπάρχει, με ορισμένες εξαιρέσεις ίσως. Έτσι αν και στις ορισμένες εξαιρέσεις μια είμαι εγώ. Mια και μοναδική φίλη έχω με την οποία η σχέση είναι αδελφική. Βέβαια η κοπέλα έχει αρχές και αξιοπρέπεια, ποτέ δεν προκάλεσε κανέναν και πάντα ήταν σταθερή στις απόψεις της. Φυσικά όλοι οι φίλοι, της κολλούσαν και φυσικά φάγανε τα μούτρα τους εγώ αντιθέτως δε το μετάνιωσα ποτέ μιας και είναι ο μόνος σοβαρός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ.
stavi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 μόλις επέστρεψα απ'έξω, είχα βγει μ'ενα φιλαράκι μου έλεγε για την κοπέλα που τραβιέται τώρα.. μια χαρά περάσαμε όσοι δεν μπορείτε να κάνετε παρέα με το άλλο φύλο, μην κάνετε, αλλά τουλάχιστον μην επιμένετε ότι επειδή δεν μπορείτε εσείς δεν μπορούνε και όλοι οι υπολοιποι. Μια ζωή έχω περάσει με φίλους, έχω άπειρες εμπειρίες και σκηνικά μαζί τους και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα, έμαθα πολλά από αυτούς για τον κόσμο των αντρων και τους χρωστάω πολλά... οι υπόλοιποι και υπόλοιπες μπορείτε να μας αποκαλείτε τρολ όχι για κανά άλλο λόγο αλλά γιατί έχετε δίκιο, τρολάρουμε άσχημα τον πουριτανισμό σας 5
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι αν και στις ορισμένες εξαιρέσεις μια είμαι εγώ. Mια και μοναδική φίλη έχω με την οποία η σχέση είναι αδελφική. Βέβαια η κοπέλα έχει αρχές και αξιοπρέπεια, ποτέ δεν προκάλεσε κανέναν και πάντα ήταν σταθερή στις απόψεις της. Φυσικά όλοι οι φίλοι, της κολλούσαν και φυσικά φάγανε τα μούτρα τους εγώ αντιθέτως δε το μετάνιωσα ποτέ μιας και είναι ο μόνος σοβαρός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Εμφανησιμη φαντάζομαι?
panos2171 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εμφανησιμη φαντάζομαι? Και κάτι παραπάνω. Αφού πάνε μέχρι και στο σπίτι της για να τη ζητήσουν. μόλις επέστρεψα απ'έξω, είχα βγει μ'ενα φιλαράκι μου έλεγε για την κοπέλα που τραβιέται τώρα.. μια χαρά περάσαμε όσοι δεν μπορείτε να κάνετε παρέα με το άλλο φύλο, μην κάνετε, αλλά τουλάχιστον μην επιμένετε ότι επειδή δεν μπορείτε εσείς δεν μπορούνε και όλοι οι υπολοιποι. Μια ζωή έχω περάσει με φίλους, έχω άπειρες εμπειρίες και σκηνικά μαζί τους και ποτέ δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα, έμαθα πολλά από αυτούς για τον κόσμο των αντρων και τους χρωστάω πολλά... οι υπόλοιποι και υπόλοιπες μπορείτε να μας αποκαλείτε τρολ όχι για κανά άλλο λόγο αλλά γιατί έχετε δίκιο, τρολάρουμε άσχημα τον πουριτανισμό σας Δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι εσύ μπορείς να στηριχτείς σε ένα φίλο αλλά αυτός να εκμεταλλεύεται τα πάντα για να πάρει κάτι άλλο από εσένα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το ξέρεις.
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Και κάτι παραπάνω. Αφού πάνε μέχρι και στο σπίτι της για να τη ζητήσουν. Δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι εσύ μπορείς να στηριχτείς σε ένα φίλο αλλά αυτός να εκμεταλλεύεται τα πάντα για να πάρει κάτι άλλο από εσένα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το ξέρεις. Πως γινεται να μην έχει κανενα γκομενο? τι κανει? πως και δεν της την έπεσες????
panos2171 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος σου πε ότι δεν έχει; Για γάμο πάει, 2 σχέσεις είχε στη ζωή της μιας και όπως είπα ήξερε τι ήθελε. Δεν υπήρχε λόγος, η κοπέλα ήταν ξεκάθαρη σε όλα, στο τι θέλει από τον άλλο, ότι δεν μπλέκει φιλίες με γκομενικά κλπ. Οι άλλοι εκμεταλλευόμενοι την οικειότητα την πάτησαν άσχημα. Ακόμα παίζει να το φυσάν και να μην κρυώνει. Εγώ πάντως τη θεωρώ αδελφή, δε μετράει μόνο η εμφάνιση αλλά και ο χαρακτήρας, ε και έναν τέτοιο χαρακτήρα όπως και να χει τον σέβεσαι. 1
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ποσο χρονων ειναι και πάει για γαμο? ο δικος της ποσο ειναι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις