dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ζυγαριά δεν ξέρω αν είναι αλλά ναι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στις σχέσεις στο δίνω και παίρνω. Δλδ αν τα προσφέρεις όλα και εισπράτεις άρνηση, γκρίνια, κακοκεφιά, βαρεμάρα δεν προχωράει το πράγμα. Αργά ή γρήγορα θα μπουν τίτλοι τέλους.Ωπα, basta pepito, εν σχεση αναπτυσσεται η θεωρια της σχετικοτητας. Δν μπορεις να μου λες για παπαδακι ζυγιζω κ αναφερεις ποσοστα εισπραξης
nikos-thess Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δηλαδή που η 3η πρόταση που μου είπε η άλλη ήταν να μου δώσει τηλέφωνο για να βγούμε για καφέ είμαι πολύ extreme περίπτωση? Κοίτα το να σου πει η αλλη να βγειτε για καφε, μη το δενεις και κομπο οτι σε γουστάρει... Καπως ετσι οι περισσοτεροι ξεκινησαν να χτυπανε το κεφαλι τους... Καλη τυχη παντως ευχομαι.... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε οι άνδρες είναι γουρούνια και οι γυναίκες τάνες.Το απόσταγμα σοφίας που πήρα από 32 σελίδες.Τέλος.να πουμε σ αυτη τη σελιδα οτι γινε γκει να γουσταρεις 1
fotaras13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ δηλαδή που η 3η πρόταση που μου είπε η άλλη ήταν να μου δώσει τηλέφωνο για να βγούμε για καφέ είμαι πολύ extreme περίπτωση? Και δλδ επειδη σου ειπε να πατε για καφε σε γουσταρει κιολας ε; Μα ποιος εισαι ο Μελενιος η ο Σπαλιάρας;
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα το να σου πει η αλλη να βγειτε για καφε, μη το δενεις και κομπο οτι σε γουστάρει... Καπως ετσι οι περισσοτεροι ξεκινησαν να χτυπανε το κεφαλι τους... Καλη τυχη παντως ευχομαι.... Αυτή ήταν η πρώτη επαφή.Έχουν συμβεί και άλλα πολλά στη συνέχεια.Ποιος εισαι εσυ επιτελους ρε φιλε??? https://m.youtube.com/watch?v=dQ2w94WALoU
fotaras13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγω δε καταλαβαινω το άλλο σε μερικές ... εσυ με θές για φιλο οκ κανενα προβλημα γιατι δεν φέρνεις καμια φιλη σου τοτε μπας και την πέσω σε αυτη? Μα για χαζή την έχεις; Οταν η γυναικα "απειλειται" αρρωσταινει... Eιδικα αν διαπιστωσει οτι θες καποια φιλη της.
Donalhioy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 προσωπικα τα καλυτερα και περισσοτερα κονε μου τα εκαναν φιλες..... 1
D4rkshadow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 προσωπικα τα καλυτερα και περισσοτερα κονε μου τα εκαναν φιλες..... Αυτο ειναι μια μεγαλη αληθεια
stavi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 αφιερωμένο στον τύπο που είπε οτι οι άντρες ανέχονται απλά τα παιδιά τους για χάρη της γυναίκας τους ελπίζω να το δεί https://web.facebook.com/brightside/videos/745710835557662/
gregdel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παρεμβαίνω και εγώ να δώσω μια γνώμη... Μάλλον σας ρίχνω καμμιά 15ρα τους πιο πολλούς σε αυτό το νήμα οπότε η γνώμη μου έρχεται μετά από αρκετά χρόνια γάμου... Όχι λοιπόν... δεν ανεχόμαστε τη γυναίκα μας για χάρη των παιδιών μας... την αγαπάμε και την θέλουμε δίπλα μας ακόμα και όταν φύγουν τα παιδιά μας και μείνουμε "μαγκούφηδες" μαζί με τη "γριά" μας παρέα... Ο λόγος που την αγαπάμε δεν είναι καν τα παιδιά μας... είναι αυτή η ίδια... όχι για αυτά που κάνει ή δεν κάνει αλλά για αυτό που είναι... για αυτό που διαλέξαμε να είναι... Και όταν έρθουν δύσκολες στιγμές ή και εποχές στο γάμο μας, ακόμα και όταν όλα δείχνουν ότι είναι προτιμότερο να είμαστε χώρια παρά μαζί, ακόμα και όταν φτάοουμε έμα βήμα -όχι πριν- αλλά μετά το διαζύγιο, ακόμα και τότε θα παλέψουμε για τον άνθρωπο που διαλέξαμε να αγαπήσουμε και να έχουμε δίπλα μας... Τα παιδιά μας είναι ένα bonus που είχαμε... κάτι έξτρα... τι joker ας πούμε που όλοι θέλουν να το πιάσουν μεθαύριο... ένα ανεκτίμητο όμως bonus που μας δίνει την ώθηση να σεβόμαστε ακόμα περισσότερο την μητέρα των παιδιών μας, αφού την βλέπουμε σε έναν διαφορετικό, πολύ πιο πολύπλοκο και απαιτητικό ρόλο στην οικογένεια. Αυτά........ ΥΓ. Και όχι δεν είμαι ούφο... σαν και εμένα υπάρχουν στην Ελλάδα δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες άντρες... 11
*nenya* Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Για να κάνει τέλειο σέξ, σημαίνει ότι έχει πηδήξει πολλές κολλητές. Εκτός και αν απέκτησε εμπειρία μόνος του από το ιντερνετ Καλά αυτό εννοείται! Μόνο κολλητές ΜΟΥ να μην είναι.
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Από Σπαλιάρα και πάνω ψάχνει η nenya. Πρόσεξε μην κολλήσεις τίποτα μόνο. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 αφιερωμένο στον τύπο που είπε οτι οι άντρες ανέχονται απλά τα παιδιά τους για χάρη της γυναίκας τους ελπίζω να το δεί https://web.facebook.com/brightside/videos/745710835557662/ Ποιος να το δει, ο συγχωρεμενος..? Αστο βρε Stavi, απλουστατα πραγματα ειναι, αν δεν καταλαβαινετε τον Μπογκυ, που να σας παραθεταμε Χ.Μαρκουζε δηλαδη
De@th L0rd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 'Άλλο ένα ανούσιο τόπικ για πράγματα που δεν έχουν τίποτα στάνταρ... Δεν ανοίγετε τόπικ για τη χειρομαντία καλύτερα; Πιο εμπεριστατωμένο θα είναι. Όταν η γκόμενα/γκόμενος γουστάρει, πέφτει εύκολα (δεν εννοώ το κρεβάτι). Αν τώρα γουστάρει αλλά συμπεριφέρεται σαν να έχει κάψει εγκεφαλικά κύτταρα για να το παίξει δύσκολος/η, από κει παν κι άλλοι/ες. Μην ασχολείστε με καμία-κανέναν όταν το κουράζει υπερβολικά το πράγμα, είναι σίγουρο πως έχει θέματα που δε θα θέλατε να μπλέξετε. Speed dating for the win. 3
*nenya* Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Από Σπαλιάρα και πάνω ψάχνει η nenya. Πρόσεξε μην κολλήσεις τίποτα μόνο. Έι! Εγώ δεν σ'έβρισα! Σπαλιάρας μπλιαχχχχχ Τά'χω ξαναγράψει τα γούστα μου, καμία σχέση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις