Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχήν μη μιλάς σα να με ξέρεις, φυσικά και με στεναχωρεί όταν πρέπει να απορρίψω κάποιον

επίσης βγαίνω με κάποιον όταν μου ζητάει να βγούμε γιατί δε θεωρώ ότι πρέπει να πάρω σα δεδομένο απλά και μόνο επειδή μου είπε να παμε για έναν καφέ ότι με γουστάρει

Εγώ συμφωνώ και όλα ξεκινανε από τον άντρα. Τι πάει να πει να βγούμε για καφέ? Για ποιο λόγο? Νομίζω ότι άμα ειμασταν ακομπλεξαριστοι όλα θα ήταν εύκολα. Τι κακό έχει να πει ο άντρας κοπελια μου αρέσεις, θέλω να παμε για καφέ να σε γνωρίσω καλύτερα. Αν κρύβετε πίσω από καταστάσεις κάνει τα πραγματα πιο δύσκολα, φαντάζομαι αν είναι ευθείς θα σου βγει πιο εύκολα το όχι η το ναι. Τωρα αν πεις όχι στην ερώτηση πάμε για καφέ και σου πει καλά ένα καφε είπα να πιούμε σαν φιλοι, νοιώθεις άσχημα.

Άσε που αν ο άντρας είναι πιο ευθείς και ξέρει τι θέλει έχει περισσότερες πιθανότητες να σε κάνει να τον δεις αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ και όλα ξεκινανε από τον άντρα. Τι πάει να πει να βγούμε για καφέ? Για ποιο λόγο? Νομίζω ότι άμα ειμασταν ακομπλεξαριστοι όλα θα ήταν εύκολα. Τι κακό έχει να πει ο άντρας κοπελια μου αρέσεις, θέλω να παμε για καφέ να σε γνωρίσω καλύτερα. Αν κρύβετε πίσω από καταστάσεις κάνει τα πραγματα πιο δύσκολα, φαντάζομαι αν είναι ευθείς θα σου βγει πιο εύκολα το όχι η το ναι. Τωρα αν πεις όχι στην ερώτηση πάμε για καφέ και σου πει καλά ένα καφε είπα να πιούμε σαν φιλοι, νοιώθεις άσχημα.

Άσε που αν ο άντρας είναι πιο ευθείς και ξέρει τι θέλει έχει περισσότερες πιθανότητες να σε κάνει να τον δεις αλλιώς.

Η δικια μου αποψη ειναι οτι αμα η αλλη δεν σε βλεπει εξαρχης ερωτικα ειναι χαμενος κόπος ...... επισης αμα πεις στην αλλη βγαινουμε για καφε επειδη μου αρέσεις γινεσαι πολυ προβλέψιμος και δεν αφηνεις την φαντασια της να λειτουργησει. Ουτως ή αλλως και οι δυο ξέρετε οτι δυο άτομα μονο να βγαινουν για καφέ θέλουν κάτι παραπανω δε χρειαζεται να πεις τιποτα η αλλη θα το καταλαβει.

Να βγαινεις μονος σου με μια γυναικα συνεχεια για να λετε τι? ποια γ@@@μησες το σαββατοκυριακο? ή σε ποια θελεις να την πέσεις? καποια πραγματα ειναι αντρικες συζητησεις. Καλυτερα αμα ειστε φιλοι να βγειτε με παρέα ολοι μαζι.Εγω δε βρισκω νοημα προσωπικα.Εκτος και αν εισαι τοσο OPEN MIND που σ αρεσει να ακους ποιοι της πέφτουνε χαχαχ

Αλλο ακομπλεξαριστος αλλο ανοιχτο βιβλιο οτι σκεφτομαι το λεω... θα πρέπει να το κερδισει η άλλη αυτο οπως και εσυ θα πρεπει να το κερδισεις για αυτη. Δικια σου ειναι η σκέψη αμα γουσταρεις τη μοιράζεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Η τελευταία σχέση μου ήταν άσχημη.

......

Αλλά ρε συ. Αυτή η σχέση με απογοήτευσε.

Δε περίμενα να μου φερθεί έτσι, πολλές φορές με εξέπληξε. Ακόμα και αν έκανα πράματα εκτός του χαρακτήρα μου, και έδειξα τεράστια υπομονή, και δε της χάλαγα χατίρι, σαν άθλο του Ηρακλέους ένα πράμα, αυτή δεν εκτίμησε τίποτα.

Τώρα δεν έχω σχέση. Και δεν ξέρω αν θέλω να έχω. Τέτοια σχέση πάντως όχι.

Δε θέλω ειρωνίες, επικρίσεις, κόντρα σε μια σχέση. Θέλω να μου δίνει δύναμη, να με κάνει να ξεφύγω απ τη καθημερινότητα, να γίνει η πύλη μου για ένα άλλο κόσμο. Ένα παραμύθι. Μια μικρή ξεχωριστή πραγματικότητα μέσα στον κόσμο.

Σκέφτομαι όμως πως μάλλον δυστυχώς κάτι τέτοιο θα μείνει μόνο στη φαντασία μου.  :unsure:

Παντως έτσι όπως τα γράφεις παίζει (πέρα από το να ήταν ημίτρελη) να σε γούσταρε πολύ ή να σε ζήλευε και να στο έβγαζε αυτό στους καβγάδες. Δεν μπορώ να ξέρω όμως εικασίες κάνω...

Δύσκολες οι σχέσεις σήμερα.

Αυτό το να σε κάνει να ξεχνιέσαι δεν το πέρασα ποτέ σε λιγοστές σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου. Μόνο στις αρχές σε μικρό βαθμό θα έλεγα.

Το ακόμα χειρότερο που περνάνε πολλοί πριν ή και σε μια σχέση... Να δίνεις και να μην παίρνεις πίσω ούτε το 10%. και δεν εννοώ υλικά απαραίτητα.

Δημοσ.

Παντως έτσι όπως τα γράφεις παίζει (πέρα από το να ήταν ημίτρελη) να σε γούσταρε πολύ ή να σε ζήλευε και να στο έβγαζε αυτό στους καβγάδες. Δεν μπορώ να ξέρω όμως εικασίες κάνω...

Δύσκολες οι σχέσεις σήμερα.

Αυτό το να σε κάνει να ξεχνιέσαι δεν το πέρασα ποτέ σε λιγοστές σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου. Μόνο στις αρχές σε μικρό βαθμό θα έλεγα.

Το ακόμα χειρότερο που περνάνε πολλοί πριν ή και σε μια σχέση... Να δίνεις και να μην παίρνεις πίσω ούτε το 10%. και δεν εννοώ υλικά απαραίτητα.

Απο τη στιγμη που ειναι μια κατασταση που δεν σ αρεσει έχεις επιλογες ειτε να την στρωσεις αν γινεται ειτε να τη χωρισεις προσωρινα και αν δεν νιωσει θα έρθει και το οριστικο.Να επιβάλλεις τους ορους σου με λιγα λογια ετσι ωστε η σχεση να γινει πιο νορμαλ και ευχαριστη και για τους 2 σας.

Δημοσ.

Θεωρώ και εγώ λάθος να ζητάς τηλέφωνα και να στέλνεις sms για καφέδες χωρίς κιόλας να έχεις γνωρίσει την άλλη έστω σε φιλικό ακόμα επίπεδο. Ακόμα όμως και τότε αν δε σου έχει δείξει ενδιαφέρον , τσάμπα κόπος να ζητάς καφέδες και ποτά.

Το ακόμα χειρότερο όλων να βλέπεις απόρριψη και να συνεχίζεις. 100% θα σε βαρεθεί και θα ξεκόψει μόνη της στην καλύτερη περίπτωση. Αν πέσεις και σε κωλοχαρακτήρα (πολύ σύνηθες στις μέρες μας) θα σε περιφέρει σαν τρόπαιο δεξιά και αριστερά. Βέβαια εδώ είναι καθαρά ευθύνη του άντρα.

Δημοσ.

Μη μασατε τη τσιχλα του "εδωσα Χ,πηρα Ψ"

Τι ειναι η ζωη κ οι σχεσεις, ζυγαρια?

τα συναισθηματα χανονται στη μεταφραση

δν αγαπαμε ολοι με τν ιδιο τροπο.

Στο σαν τροπαιο, πραγματικα γελασα!!!!

Γουι αρ δε τσαμπιονς κ τρεχω στο γηπεδο του ναόυ

Δημοσ.

Μη μασατε τη τσιχλα του "εδωσα Χ,πηρα Ψ"

Τι ειναι η ζωη κ οι σχεσεις, ζυγαρια?

τα συναισθηματα χανονται στη μεταφραση

δν αγαπαμε ολοι με τν ιδιο τροπο.

Στο σαν τροπαιο, πραγματικα γελασα!!!!

Γουι αρ δε τσαμπιονς κ τρεχω στο γηπεδο του ναόυ

Ζυγαριά δεν ξέρω αν είναι αλλά ναι πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στις σχέσεις στο δίνω και παίρνω. Δλδ αν τα προσφέρεις όλα και εισπράτεις άρνηση, γκρίνια, κακοκεφιά, βαρεμάρα δεν προχωράει το πράγμα. Αργά ή γρήγορα θα μπουν τίτλοι τέλους.

Δημοσ.

Θεωρώ και εγώ λάθος να ζητάς τηλέφωνα και να στέλνεις sms για καφέδες χωρίς κιόλας να έχεις γνωρίσει την άλλη έστω σε φιλικό ακόμα επίπεδο. Ακόμα όμως και τότε αν δε σου έχει δείξει ενδιαφέρον , τσάμπα κόπος να ζητάς καφέδες και ποτά.

Το ακόμα χειρότερο όλων να βλέπεις απόρριψη και να συνεχίζεις. 100% θα σε βαρεθεί και θα ξεκόψει μόνη της στην καλύτερη περίπτωση. Αν πέσεις και σε κωλοχαρακτήρα (πολύ σύνηθες στις μέρες μας) θα σε περιφέρει σαν τρόπαιο δεξιά και αριστερά. Βέβαια εδώ είναι καθαρά ευθύνη του άντρα.

Εγω δε καταλαβαινω το άλλο σε μερικές ... εσυ με θές για φιλο οκ κανενα προβλημα γιατι δεν φέρνεις καμια φιλη σου τοτε μπας και την πέσω σε αυτη? :P

guys λέτε ακόμα για το πως οι γυναίκες κάνουν έτσι και οι άνδρες γιουβέτσι;Τι πόρισμα βγήκε σε αυτή τη βάση;

Εσενα τι σε νοιαζει αυτη η κουβεντα φιλε? μηπως το γυρισες? :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δηλαδή που η 3η πρόταση που μου είπε η άλλη ήταν να μου δώσει τηλέφωνο για να βγούμε για καφέ είμαι πολύ extreme περίπτωση?

Δημοσ.

Εγώ δηλαδή που η 3η πρόταση που μου είπε η άλλη ήταν να μου δώσει τηλέφωνο για να βγούμε για καφέ είμαι πολύ extreme περίπτωση?

Ποιος εισαι εσυ επιτελους ρε φιλε??? ο γιαννης ο ομορφος?? :D

Δημοσ.

Εγω δε καταλαβαινω το άλλο σε μερικές ... εσυ με θές για φιλο οκ κανενα προβλημα γιατι δεν φέρνεις καμια φιλη σου τοτε μπας και την πέσω σε αυτη? :P

Ζήτα της αν ειστε πολυ φιλοι να βγειτε με καμια φιλη της οι τρεις σας να στη γνωρισει. Εκει θα φανουν πολλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...