Donalhioy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τα περισσότερα προβλήματα στις σχέσεις προέρχονται από τη θρησκεία πω ρε φιλε.. τι ψαγμενο ειναι αυτο που ειπες? μιλαμε κοντεψαν να πεσουν τα τσιμεντα.. αυτο πρπει να το πεις και παραεξω να το μαθουν ολοι..... 1
opera Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 πω ρε φιλε.. τι ψαγμενο ειναι αυτο που ειπες? μιλαμε κοντεψαν να πεσουν τα τσιμεντα.. αυτο πρπει να το πεις και παραεξω να το μαθουν ολοι..... Καθόλου ψαγμένο για πολλούς. Ας το ανακαλύψουν μόνοι τους οι υπόλοιποι.
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ θα ήθελα να διαβάσω όλα αυτά που λέτε αλλά σταμάτησα εδώ Μπήκα μετά από λίγο καιρό και βλέπω ότι τα τόπικ μου συνεχίζουν να συγκλονίζουν. Εύγε! Γι' αυτό πρέπει να διαβάζεις όλα τα θρετζ, δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει η συγκίνηση. 1
DDevil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ θα ήθελα να διαβάσω όλα αυτά που λέτε αλλά σταμάτησα εδώ Γι' αυτό πρέπει να διαβάζεις όλα τα θρετζ, δεν ξέρεις από πού θα σου 'ρθει η συγκίνηση. Ο αγαπημένος σου φιλε 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Η απάντηση σε κάποια ερωτήματα όπως: Γιατί φέρθηκε σκάρτα?Γιατί με παράτησε?Γιατί δεν μου κάθεται?Γιατί είπε ψέματα? Και σε άλλα πολλά γιατί είναι 1: Το συμφέρον. Ο καθένας πράτει ανάλογα με το συμφέρον του με όποιον τρόπο μπορεί.Με ψέματα,με κουτοπονηριά κλπ. προσπαθώντας να αποκομίσει ότι καλύτερο μπορεί απο τον άλλον.Ακόμη και με συμβιβασμό.Αν δεν υπήρχε συμφέρον δεν θα υπήρχαν όλα αυτά τα "γιατί". Για όλα υπάρχει κάποιος λόγος. Ας θέσω 1 ερώτημα: Τι είναι η σχέση? Συμβιβασμός μεταξύ 2 ανθρώπων για να αποκομίσουν ο 1 απο τον άλλον πόρους?Οπως το σεξ?Για να καλύψουμε τις σωματικές και ψυχολογικές μας ανάγκες? Ερώτημα 2: Ποιοί βασικοί παράγοντες καθορίζουν 1 φυσιολογική και απροβλημάτιστη ερωτική σχέση? 1
*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ερώτημα 2: Ποιοί βασικοί παράγοντες καθορίζουν 1 φυσιολογική και απροβλημάτιστη ερωτική σχέση? Τέλειο σεξ, σεβασμός του προσωπικού χώρου/χρόνου του άλλου, κοινό χιούμορ, ειλικρίνεια, σεβασμός του τρόπου διασκέδασης του καθενός, καιιιι να μην γουστάρει ερωτικά την κολλητή μου 3
DDevil Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τέλειο σεξ, σεβασμός του προσωπικού χώρου/χρόνου του άλλου, κοινό χιούμορ, ειλικρίνεια, σεβασμός του τρόπου διασκέδασης του καθενός, καιιιι να μην γουστάρει ερωτικά την κολλητή μου Τέλειος δεν ειναι κανεις μονο ο θεος! Η απάντηση σε κάποια ερωτήματα όπως: Γιατί φέρθηκε σκάρτα?Γιατί με παράτησε?Γιατί δεν μου κάθεται?Γιατί είπε ψέματα? Και σε άλλα πολλά γιατί είναι 1: Το συμφέρον. Ο καθένας πράτει ανάλογα με το συμφέρον του με όποιον τρόπο μπορεί.Με ψέματα,με κουτοπονηριά κλπ. προσπαθώντας να αποκομίσει ότι καλύτερο μπορεί απο τον άλλον.Ακόμη και με συμβιβασμό.Αν δεν υπήρχε συμφέρον δεν θα υπήρχαν όλα αυτά τα "γιατί". Για όλα υπάρχει κάποιος λόγος. Ας θέσω 1 ερώτημα: Τι είναι η σχέση? Συμβιβασμός μεταξύ 2 ανθρώπων για να αποκομίσουν ο 1 απο τον άλλον πόρους?Οπως το σεξ?Για να καλύψουμε τις σωματικές και ψυχολογικές μας ανάγκες? Ερώτημα 2: Ποιοί βασικοί παράγοντες καθορίζουν 1 φυσιολογική και απροβλημάτιστη ερωτική σχέση? Φιλε μια ψευτρα θα χρησιμοποιησει ψέμματα για να πετυχει το συμφερον της ενω μια σωστή γυναικα θα χρησιμοποιήσει σωστους τροπους.
bluesattack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τέλειο σεξ, σεβασμός του προσωπικού χώρου/χρόνου του άλλου, κοινό χιούμορ, ειλικρίνεια, σεβασμός του τρόπου διασκέδασης του καθενός, καιιιι να μην γουστάρει ερωτικά την κολλητή μου Αν την γουσταρει να στο πει η οχι ? Επειδη ζητησες ειλικρινεια ,οχι τιποτα αλλο 3
AntiCambeR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ο σκοπός του 1ου ερωτήματος είναι για να ακουστούν απόψεις για το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την ερμηνεία της ερωτικής σχέσης και ο σκοπός του 2 για να κατανοηθεί ή απόκλιση που υπάρχει ανάμεσα σε 1 φυσιολογική και απροβλημάτιστη σχέση και σε 1 μη φυσιολογική και με προβλήματα. Εφόσον κάποιος ταλαιπωρείται και δεν περνάει καλά σε κάποια σχέση λογικά σημαίνει οτι υπάρχει κάποιο/α προβλήματα.Είτε θα φταίει ο 1 ή και οι 2. Οπως μπορεί να μην περνάει καλά κάποιος που είναι μόνος. Υπάρχει κάποια αντίφαση.Ο δεσμευμένος θέλει να χωρίσει για να ανακουφιστεί,να γλιτώσει κλπ και ο ελεύθερος θέλει να δεσμευτεί.
groot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οι περισσότεροι νέοι δεν έχουν σχέση γιατί δεν ξέρουν πως είναι να ζουν μόνοι τους και δεν έχουν μάθει να ζουν μόνοι τους. Μην πιστεύετε έναν τυχαίο σε ένα forum... Δείτε γύρω σας αλλά και στους εαυτούς σας. Πόσοι από αυτούς που έχουν σχέση έχουν φύγει από τα 18 από το σπίτι τους και πόσοι από αυτούς που δεν έχουν σχέση (edit: και παραπονιούνται για αυτό) μένουν ακόμα με τους δικούς τους ή φύγανε όταν "μπορέσανε". Και όταν λέμε σχέση δεν εννοούμε μία σχέση που καθένας υπομένει τον άλλο μόνο και μόνο για την σιγουριά του sex... σχέση όπως θέλει ο καθένας να την θεωρεί φυσιολογική και καλή. Υ.Γ. Το ίδιο πράμα (το σπίτωμα από τους γονείς στα γαϊδούρια τους) φταίει και για πολλά άλλα στην γενιά 40-. 1
D4rkshadow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τέλειο σεξ, σεβασμός του προσωπικού χώρου/χρόνου του άλλου, κοινό χιούμορ, ειλικρίνεια, σεβασμός του τρόπου διασκέδασης του καθενός, καιιιι να μην γουστάρει ερωτικά την κολλητή μου Πρεπει να ομολογησω οτι καποτε πριν απο πολλα πολλα χρονια το ειχα κανει αυτο σε μια κοπελα που τα ειχαμε...Εγινε πανηγυρι μετα...
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τέλειο σεξ, σεβασμός του προσωπικού χώρου/χρόνου του άλλου, κοινό χιούμορ, ειλικρίνεια, σεβασμός του τρόπου διασκέδασης του καθενός, καιιιι να μην γουστάρει ερωτικά την κολλητή μου Για να κάνει τέλειο σέξ, σημαίνει ότι έχει πηδήξει πολλές κολλητές. Εκτός και αν απέκτησε εμπειρία μόνος του από το ιντερνετ 4
defacer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τα περισσότερα προβλήματα στις σχέσεις προέρχονται από τη θρησκεία και τις προκαταλήψεις που μας μεταφέρει η οικογένεια και η κοινωνία. Μας νοιάζει πολύ τι θα πει ο κόσμος,οι φίλοι,η οικογένεια,οι συνάδελφοι. Και το δεύτερο στάδιο του ατυχήματος είναι το yolo: να μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι όταν λένε σωστά πράγματα. Αν την γουσταρει να στο πει η οχι ? Επειδη ζητησες ειλικρινεια ,οχι τιποτα αλλο Να σου το απαντήσω εγώ που είμαι ειλικρινής σε επίπεδο "ποιό είναι το μεγαλύτερό σας μειονέκτημα" True story. Ελεύθερη σχέση φάση. Ξέρετε, από αυτά που τα λέμε ελεύθερη και μόλις γίνει το κακό έρχονται τα δράματα. - Έχεις ένα χαρτομάντηλο; - Ναι ορίστε. - Ωπ, βιβλίο είναι αυτό μέσα στην τσάντα σου; Να το δω; - Ναι sure. - Πού το βρήκες αυτό και το κουβαλάς μαζί; - Χθες βράδυ βγήκα και κατέληξα στο σπίτι της γκαρσόνας και μου το δάνεισε. - In retrospect ήταν από τις στιγμές που έπρεπε να πω ψέματα για το καλό της ανθρωπότητας. Μια φορά έφτασα οριακά να το πω αυτό (με προφανή σκοπό) αλλά δεν το πα. Μάλλον καλά έκανα αν και ποτέ δεν ξέρεις. Τα κορίτσια δε φαινόταν να έχουν κολλήματα.
stavi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως σήμερα ανταλλάξαμε κάποια πολύ θερμά sms... με ποια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις