D4rkshadow Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος ψάχνει τωρα μωρε για γκόμενο / γκόμενα. Έχουμε τα μελομακάρονα σε λίγες μέρες. pic host 2
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 φτάνει τόσο! https://web.facebook.com/loukritiahdiaxroniki/videos/455752297946675/ Η πεινασμένη..(πλακιζω)
defacer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι ακριβώς.Αν υπάρχουν τσακωμοί σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν και παντρεύτηκαν για άλλους λόγους. Δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. 3
Narayan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ε κοίτα ρε συ, θέλω μια σταθερότητα. Δηλαδή εκείνη την εποχή ήθελα να χα σχέση μ αυτή, πίστευα πως μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι ωραίο και δε κοιτούσα αλλού. Δεν ήταν θεά σε καμία περίπτωση, αλλά πίστευα πως κάτι μπορούσε να γίνει, πως ίσως άμα της φερόμουν καλά θα άλλαζε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα man, ακριβώς ίδια φάση κι εγώ με την πρώην μου. Αφού το άντεξες να ξέρεις πως είσαι πιο δυνατός και σοφός τώρα και σε μελλοντικές σχέσεις θα ξεκόψεις νωρίτερα μόλις δεις τα πρώτα "σημάδια".
SlickNick Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 τι ειναι αλήθεια ρε φίλε; ειλικρινά τώρα ότι όλοι οι άντρες δεν αγαπάνε τα παιδιά τους αλλα τι γυναικα τους και ανέχονται τα παιδιά τους για χάρη της; θα μας τρελανεις; συμφώνω ότι πολλοί είναι στην κοσμάρα τους γιατί ίσως δεν υπαρχει τέτοιο πράγμα οπως πατρικό ένστικτό, ενώ είναι εξακριβωμένο στη γυναίκα (βλεπε ζωικό βασίλειο, θηλυκα vs αρσενικά) υπάρχουν όμως τόσοι υπέροχοι πατεράδες που μάλλον πρέπει να έχει εξελιχθεί το είδος και να μην είμαστε πια μαϊμούδες, άσχετα αν κάποιοι άντρες και άνθρωποι παραμένουν πρωτόγονοι. Βιάζομαι γιατι έχω μια δουλειά και τα γράφω μπερδεμένα.. τα λέμε σε λιγο see ya! Υπάρχει πατρικό ένστικτο επειδή αλλάζει η χημεία του άντρα όταν κάνει παιδί για να τον βάλει σε ρόλο προστάτη κλπ, αυτό είναι αποδεδειγμένο. Θα ήταν αδιανόητο να μην υπήρχε τέτοιο ένστικτο σε ένα θηλαστικό που θέλει άπειρα χρόνια για να ενηλικιωθεί και να μπορεί να επιβιώσει μόνο του. 1
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Περιμενω ποστ του τυπου < στις τελευταιες 267 σχεσεις μου ειχα συνεχεια προβληματα.Παιδια ειμαι πολυ ατυχος στην ζωη >
Donalhioy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Περιμενω ποστ του τυπου < στις τελευταιες 267 σχεσεις μου ειχα συνεχεια προβληματα.Παιδια ειμαι πολυ ατυχος στην ζωη > ειμαι στις 263... οποτε αν μπορεις να περιμενεις μεχρι το πασχα....
DDevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν γυναίκες που ζουν για την ίντριγκα και βαριούνται αφόρητα σε μια «ήρεμη» σχέση... Θέλουν πραγματικη δράση κανενα προβλημα ... οχι ομως τσακωμους για μλκιες αυτο δεν ειναι κατι της προκοπης μια ανοησια τους ειναι για να κάνουν τις κάποιες. Αυτα πρεπει να τα κοβουμε απο την αρχη .... ζηλειες χωρις λογο .... να εχει προσβαση στο κινητο σου ή στον λογαριασμο σου στο φβ .... να σε ελεγχει αυτα ξεκαθαριζονται απο την αρχη και οποια θέλει. Οποια δε θελει ας βρει αυτον που νομιζει. Το ιδιο και απο μεριάς μας θα βγαινει με φιλες της θα πηγαινει οπου γουσταρει κανενας περιορισμος (μονο να μη βγει με τον πρωην της σα φιλοι) φιλιες δεν υπάρχουν με τους πρωην ετσι πιστευω εγω και θα το εβαζα ως εναν ατυπο ορο. Σας ειπα... δεν ειμαι καταλληλος για ΄σχεσεις ειμαι λιγο ανεξαρτητος σε αυτα Πιο πολυ θα με ενδιεφερε ο χαρακτηρας της πάντως παρα να βγαινει με φιλους ή φιλες της και να φοράει οτι γουστάρει.
skiabox Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Οι νευρικές γυναίκες και αυτές που ζουν για την ίντριγκα είναι το χειρότερό μου. Προτιμώ μοναχός Shaolin παρά τέτοια σχέση. 2
Vaguras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα και από μένα. Δεν διάβασα όλες τις σελίδες νομιζω έφτασα μέχρι την 14 και μετά με ένα fast forward έφτσα στην 25-28. Σε πολλά συμφωνώ και σε άλλα διαφωνώ με πολλούς και πολλές (αλήθεια πόσες γυναίκες πήραν θέση. Δεν θα μπω στον κόπο να επαναλάβω πράγματα για τις γυναίκες ή τους άντρες (ο τάδε ήταν κάγκουρας, η τάδε ήταν ψωνισμένη κλπ.). Σε όλους μας, έχουν τύχει όλες οι περιπτώσεις. Το πώς έφτασε εδώ οι κατάσταση για τις ανθρώπινες σχέσεις είναι θέμα πολλών αιτιών και παραγόντων. Λέμε και παραπονιόμαστε ότι οι νεόι δεν φλερτάρουν, οι νέες είναι ψωνισμένες κ.ο.κ. Προφανώς κάποιος φταίει για αυτές τις συμπεριφορές. Λέμε για κομπλεξ είτε ανδρών είτε γυναικών. Ποιος φταίει για τα κόμπλεξ μας; Σκεφτήκατε ποτέ; Αυτοί που μας τα εμφύσησαν, δεν γεννηθήκαμε με κόμπλεξ! Τι κάνουμε για αυτό; Πρώτα βέβαια το συνειδητοποιούμε. Αν δεν καταλάβουμε ότι υπάρχει πρόβλημα, δεν πάμε πουθενά. Αναγνωρίζουμε λοιπόν το πρόβλημα και προχωράμε στην επίλυσή του. Δεν είναι απλό, θέλει πολύ κόπο και χρόνο. Κάποιος νωρίτερα έγραψε ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, δεν είναι σωστό, οι άνθρωποι αλλάζουν όταν οι ίδιοι το θελήσουν! Επίσης η stavi, o alithinos και αλλοι (σόρρυ αλλα χάθηκα στις πολλές σελίδες) αναφέρουν τα παράπονα τους για τη σχέση τους τωρινή ή παλιά, ότι δεν βρίσκουν σωστό άντρα, γυναίκα κλπ. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα σε μια σχεση είναι διπλό, φταίνε ή έστω συνεισφέρουν και οι δύο σε αυτή. Όταν ο ένας λέει ότι το ετερον ήμισυ είναι κάπως, ότι όλες μου οι σχέσεις ήταν με ανώμαλους-βλαμμένους-χαζές-ψωνισμένες κλπ. σημαίνει ότι κι εσύ φέρεις σοβαρό μερίδιο ευθύνης λόγω της επιλογής σου. Ψάξου λοιπόν να δεις τις φταίει και είσαι-είμαι-είμαστε μόνο με άτομα που τελικά είναι ανισόρροπα! Δεν βγάζω προφανώς τον εαυτό μου απέξω, απλά μαθαίνουμε από τα λάθη μας, ψάχνουμε τον εαυτό μας- γιατί κάποιος το είπε εδώ μέσα πριν δεν θυμάμαι ποιος- αν δεν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας δεν μπορούμε να τα έχουμε καλά με κανέναν, τόσο κοινότυπο αλλά τόσο αληθινό!
skiabox Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 τίποτα τι να πω σιγά. και τι έγινε; θα μου περάσει δε σκάω με καψούρες σε ευχαριστώ πάρα πολυ με κάνεις και χαμογελάω αυτη τη στιγμή όντως η κοπέλα ειπε κοτσάνα... Πάντως σήμερα ανταλλάξαμε κάποια πολύ θερμά sms... 1
opera Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τα περισσότερα προβλήματα στις σχέσεις προέρχονται από τη θρησκεία και τις προκαταλήψεις που μας μεταφέρει η οικογένεια και η κοινωνία. Μας νοιάζει πολύ τι θα πει ο κόσμος,οι φίλοι,η οικογένεια,οι συνάδελφοι. Ζούμε σε μια φυλακή με αόρατα κάγκελα. 3
optimistic_83 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τα περισσότερα προβλήματα στις σχέσεις προέρχονται από τη θρησκεία και τις προκαταλήψεις που μας μεταφέρει η οικογένεια και η κοινωνία. Μας νοιάζει πολύ τι θα πει ο κόσμος,οι φίλοι,η οικογένεια,οι συνάδελφοι. Ζούμε σε μια φυλακή με αόρατα κάγκελα. Συμφωνω..Κοιταζουμε να ειμαστε αρεστοι πρωτα στους αλλους και μετα στον εαυτο μας.. Αλλα στο χερι του καθενος ειναι να δραπετευσει απο την φυλακη και να νιωσει ελευθερος.. Τους τροπους θα τους βρει αν ψαξει,υπαρχουν..Αλλα θα το παλεψει μονος του
Προτεινόμενες αναρτήσεις