Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εσεις ολο παραπονα ειστε.Δεν λετε που χωρισατε πριν κανετε..δυο παιδια .Μετα θα ηταν ο πραγματικος γολγοθας  :P

• Like 1
Δημοσ.

περίμενε τα πάντα από μένα, πρωτοβουλία 0.

και να περνούσαμε ωραία σε αυτές τις φάσεις, εκεί ρε παιδί μου που αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα και νιώθεις και πιο κοντά με τον άλλο, και σκέφτεσαι διάφορα, την επόμενη μέρα πχ θα με ξενέρωνε με τις μαλακίες της.

Πω με τι βοιδι έμπλεξες ρε φιλε... και την ανεχοσουν κιολας? σκεφτηκα μηπως εκει εκανε την διαφορα για αυτο. Μαυρο δαγκωτο ουτε μια βδομάδα δεν θα εβγαζε με μενα αυτη ειμαι πολυ σαρωτης με κάτι τέτοια, να φανταστεις μια γνωστη που ειμασταν φιλοι οταν εγινε ενας τσακωμος αν και δεν ειχα άδικο με κάτι αλλο την ειπε σε μένα με επιθετικο στυλ και ακομα δεν εχουν αποκατασταθει οι σχέσεις απο τοτε ενα γεια λεμε το πολυ .... 1.5χρονο μετά. Το θεωρησα μεγάλη μπινια να ειμαστε φιλοι και σε μια δυσκολη στιγμη να στραφει εναντιον μου.Αυτα δεν συγχωρουνται γιατι ειναι ουσιαστικα προειδοποιησεις και θα ξαναγινουν.

Δημοσ.

Και εσεις ολο παραπονα ειστε.Δεν λετε που χωρισατε πριν κανετε..δυο παιδια .Μετα θα ηταν ο πραγματικος γολγοθας :P

Τουλάχιστον θα τους μένανε τα παιδιά. Δεν κακό

Δημοσ.

Η τελευταία σχέση μου ήταν άσχημη.

Τα χα με μια πολύ εγωίστρια και γκρινιάρα. Γκρίνιαζε για το κάθε τι, και πολλές φορές ήθελε να τσακωθούμε.

Εγώ όμως δεν τσακωνόμουν και τσακωνόταν μόνη της... Εγωίστρια, να θέλει πάντοτε να βγαίνουμε εκεί που θέλει αυτή,

στη περιοχή που θέλει αυτή, όταν το θέλει αυτή, σε μαγαζί που θα διαλέξει αυτή...

Έκανα υπομονή. Πολύ υπομονή.

Πρέπει να χωρίσαμε και να τα ξαναβρήκαμε πάνω από 10 φορές. Και όλες τις φορές με δική της πρωτοβουλία.

Θα με κραζε, θα με βριζε, θα λέγε ένα σωρό πράματα στα καλά καθούμενα, θα με κανε block να μη μπορώ να της απαντήσω,

και μετά από κάμια βδομάδα θα το βγαζε, και θα μου 'στελνε "πάμε για κάνα καφέ ?" σαν να μη τρέχει τίποτα.

Προσπάθησα να της κάνω τα χατίρια, να μη της φέρνω αντίρρηση, πως το λένε. Α συν του ότι με είχε στήσει πολλές φορές.

Και αρχικά την έκραζα μέχρι που το συνήθισα. Αλλά σκέφτηκα "ας πάω και κάνω τη βόλτα μου στο κάτω - κάτω, και να μη φανεί θα χω κάνει ένα ωραίο περίπατο", μέχρι που σταμάτησα και να το κάνω θέμα όταν με έστηνε.

Μια μέρα ζήτησε πίσω ένα δώρο που μου είχε κάνει, και μου φάνηκε πολύ γυφτιά αυτό.

Είπα ΟΚ, συναντηθήκαμε και της το δωσα, και έκανα σαν να μη τρέχει τίποτα.

Την επόμενη μέρη πάλι τα ίδια. Τσακωμός, βρισιές, προσβολές, μπλοκ στο φβ.

Ε νισάφι! Άστραψα και βρόντηξα. Έγραψα ένα κατεβατό και το βάλα στο τοίχο μου στο φβ να το δει την επόμενη φορά που θα βγάλει το μπλοκ, που την έκανα κουρέλι και τα πα μαζεμένα. Όπως περίμενα μετά από κάμια βδομάδα έβγαλε το μπλοκ.

Αλλά δε μου στειλε τίποτα. Και χάρηκα.

Αλλά ρε συ. Αυτή η σχέση με απογοήτευσε.

Δε περίμενα να μου φερθεί έτσι, πολλές φορές με εξέπληξε. Ακόμα και αν έκανα πράματα εκτός του χαρακτήρα μου, και έδειξα τεράστια υπομονή, και δε της χάλαγα χατίρι, σαν άθλο του Ηρακλέους ένα πράμα, αυτή δεν εκτίμησε τίποτα.

Τώρα δεν έχω σχέση. Και δεν ξέρω αν θέλω να έχω. Τέτοια σχέση πάντως όχι.

Δε θέλω ειρωνίες, επικρίσεις, κόντρα σε μια σχέση. Θέλω να μου δίνει δύναμη, να με κάνει να ξεφύγω απ τη καθημερινότητα, να γίνει η πύλη μου για ένα άλλο κόσμο. Ένα παραμύθι. Μια μικρή ξεχωριστή πραγματικότητα μέσα στον κόσμο.

Σκέφτομαι όμως πως μάλλον δυστυχώς κάτι τέτοιο θα μείνει μόνο στη φαντασία μου.  :unsure:

ιουυυυ καλά ρε φίλέ πως άντεξες και δεν την χώρισες;

Και κάτι που σκέφτηκα, όλα αυτά που περιγράφεις δεν θα μπορούσες να τα δεις στην κοπέλα πρωτού κάνετε σχέση; Ή ανήκεις στην περίπτωση που λέμε έρωτας μην την πρώτη ματιά και μετά βγήκαν επάνω σου όλα τα στραβά της κοπέλας υποθέτοντας πάντα οτι δεν ήξερες κάτι για αυτήν;

Δημοσ.

Έτσι. Μια φορά να αφήσεις να σε «καβαλήσουν», πάντα θα σε «καβαλάνε»... και δεν εννοώ στο κρεβάτι.

Γνωρίζω περίπτωση παντρεμένου που τον σκυλοβρίζει/μειώνει κάργα η γυναίκα του (π.χ. είσαι μπούλης/καλομαθημένος, η μαλακισμένη η μάνα σου φταίει που σε έκανε έτσι κλπ.) και αυτός αντί να πάρει διαζύγιο (με το ρίσκο να μείνει εργένης φυσικά), κάθεται και την υπομένει.

Δεν φταίει ο θύτης, φταίει το θύμα που τα ανέχεται. Όσο υπάρχουν θύματα/πρόβατα, τόσο θα υπάρχουν θύτες/λύκοι. ;)

φταίει σίγουρα κάποιος όταν συμπεριφέρεται μαλακισμένα

οσον αφορά νέες σχέσεις συμφωνώ ως ενα σημείο: βλέπεις τον άλλο μαλακισμένο κόβεις λάσπη και μη με είδατε

τι γίνεται ομως οταν ειναι συγγενικό προσωπο; τέλος πάντων αυτό ειναι για άλλο νήμα

πάντως υπάρχουν και ανθρωποι που θέλουν να συμπεριφερονται όμορφα και αφού ειναι τέτοιο άνθρωποι έτσι θα συμπεριφερθούν και σε αυτούς που τους συμπεριφέρονται άσχημα, οι άλλοι όμως το εκλαμβανουν ως αδυναμία και συνεχίζουν να έχουν την ιδια και χειρότερο μαλακισμένη συμπεριφορα. 

Ειμαι ενας άνθρωπος που δεν του αρέσει καθολου να μαλώνει και προσπαθεί να το αποφύγει με κάθε κόστος (επιβεβαίωση, χτες μιλούσα με τη συγκάτοικό μου και της ειπα ότι στη δουλειά πρέπει να μαλώνω συνεχώς με τα παιδιά και μου απάντησε, ωχ επειδή σε ξέρω, ξέρω ότι δε σου αρέσει καθολου να μαλώνεις και αυτό σε στεναχωρεί)

κι όμως παρόλαυτα βρίσκομαι να μαλώνω συνεχώς στη διαπροσωπικές μου σχέσεις διότι επειδή είμαι ανεκτική οι άνθρωποι συνεχώς ξεπερνάνε τα όρια του προσωπικού μου χώρου και πρέπει να τους πουσάρω πίσω για να διεκδικήσω τα όρια μου, γρυλίζοντάς τους τα δόντια. Είναι απίστευτα ψυχοφθόρο και πάντα με κάνει να απορώ πως είναι δυνατόν μεγάλοι άνθρωποι να μη γνωρίζουν που σταμάταει η δικιά τους ελευθερία και ξεκινάει η ελευθερία του άλλου

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα χωρις τσακωμους δεν νομιζω οτι υπαρχει σχεση,ουτε καν στην τηλεοραση,το θεμα ειναι μεχρι που θα παει και ποσο.

Βεβαια μετα τους τσακωμους η τον προσωρινο χωρισμο ακολουθει ΄΄παθιασμενο σεξ''.... οποτε κατι ειναι και αυτο :devil:

Γιατι τσακωμους ρε φιλε? θα πρεπει να επιβάλλεσαι στην αλλη δηλαδη? ο καθενας και η καθεμια κανουν οτι θέλουν εγω τους βαριεμαι τους τσακωμους μονο αμα υπάρξει αναγκη σοβαρη μπλεκομαι (και συνηθως για κακη τους τυχη γιατι το παω μέχρι τελους.)

Ετσι ακριβώς.Αν υπάρχουν τσακωμοί σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν και παντρεύτηκαν για άλλους λόγους.

Δηλαδή πόση υποκρισία μπορεί να ανεχθούμε;

Έλεος!

Δημοσ.

φταίει σίγουρα κάποιος όταν συμπεριφέρεται μαλακισμένα

οσον αφορά νέες σχέσεις συμφωνώ ως ενα σημείο: βλέπεις τον άλλο μαλακισμένο κόβεις λάσπη και μη με είδατε

τι γίνεται ομως οταν ειναι συγγενικό προσωπο; τέλος πάντων αυτό ειναι για άλλο νήμα

πάντως υπάρχουν και ανθρωποι που θέλουν να συμπεριφερονται όμορφα και αφού ειναι τέτοιο άνθρωποι έτσι θα συμπεριφερθούν και σε αυτούς που τους συμπεριφέρονται άσχημα, οι άλλοι όμως το εκλαμβανουν ως αδυναμία και συνεχίζουν να έχουν την ιδια και χειρότερο μαλακισμένη συμπεριφορα.

Ειμαι ενας άνθρωπος που δεν του αρέσει καθολου να μαλώνει και προσπαθεί να το αποφύγει με κάθε κόστος (επιβεβαίωση, χτες μιλούσα με τη συγκάτοικό μου και της ειπα ότι στη δουλειά πρέπει να μαλώνω συνεχώς με τα παιδιά και μου απάντησε, ωχ επειδή σε ξέρω, ξέρω ότι δε σου αρέσει καθολου να μαλώνεις και αυτό σε στεναχωρεί)

κι όμως παρόλαυτα βρίσκομαι να μαλώνω συνεχώς στη διαπροσωπικές μου σχέσεις διότι επειδή είμαι ανεκτική οι άνθρωποι συνεχώς ξεπερνάνε τα όρια του προσωπικού μου χώρου και πρέπει να τους πουσάρω πίσω για να διεκδικήσω τα όρια μου, γρυλίζοντάς τους τα δόντια. Είναι απίστευτα ψυχοφθόρο και πάντα με κάνει να απορώ πως είναι δυνατόν μεγάλοι άνθρωποι να μη γνωρίζουν που σταμάταει η δικιά τους ελευθερία και ξεκινάει η ελευθερία του άλλου

Δασκάλα είσαι?

Δημοσ.

Ετσι ακριβώς.Αν υπάρχουν τσακωμοί σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν και παντρεύτηκαν για άλλους λόγους.

Δηλαδή πόση υποκρισία μπορεί να ανεχθούμε;

Έλεος!

ειχα δει μια σκηνή μια μέρα στο λεωφορείο, έχουν περάσει 10 χρόνια κι όμως ακόμα τη θυμάμαι

μπαινει ένα ζευγάρι μέσα και κρατούσε μάλιστα ένας απο τους δυο ένα βρέφος στην αγκαλιά, μιλούσαν με τέτοιο μίσος ο ένας στον άλλον, λέγοντας προσβλητικά λόγια. Η σχέση τους φαινόταν τόσο κακή που ήταν ένα απο τα πιο θλιβερά πράγματα που έχω δει, κυρίως γιατί σκεφτόμουνα τι έχει να περάσει αυτό το βρέφος μεγαλώνοντας. Θα πρέπει να υποστεί έναν πόλεμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το σπίτι που κανονικά πρέπει να ισοδυναμεί με ασφάλεια και χαρά. 

Χωρίς ωστόσο να φωνάζουν, ένιωθες την ένταση και τη διάθεση να πληγώσουν ο ένας τον άλλον όσο μπορούν περισσότερο. Λυπηρο

φυσικά και μπορείς να κάνεις σχέση δίχως να τσακώνεσαι

άλλο διαφωνείς άλλο τσακώνεσαι

οι περισσότεροι όμως νομίζουν οτι επειδή διαφωνούν με κάποιον πρέπει οπωσδήποτε να τσακωθούν. Αξεστοι και ακαλλιέργητοι άνθρωποι, 

Και θα μου πεις εσύ δε τσακώνεσαι; φυσικά και τσακωνομαι αλλά μόνο γιατί θέλουν να τσακωθούμε και αφού αυτό θέλουν αυτό τους δίνω, Με εναν άνθρωπο που δε θέλει να τσακωθεί μας είναι πολύ εύκολο να βρούμε λύσεις που εξυπηρετούν και τους δυο, (δοκιμασμένο σε πολλές σχέσεις) υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι

• Like 2
Δημοσ.

ειχα δει μια σκηνή μια μέρα στο λεωφορείο, έχουν περάσει 10 χρόνια κι όμως ακόμα τη θυμάμαι

μπαινει ένα ζευγάρι μέσα και κρατούσε μάλιστα ένας απο τους δυο ένα βρέφος στην αγκαλιά, μιλούσαν με τέτοιο μίσος ο ένας στον άλλον, λέγοντας προσβλητικά λόγια. Η σχέση τους φαινόταν τόσο κακή που ήταν ένα απο τα πιο θλιβερά πράγματα που έχω δει, κυρίως γιατί σκεφτόμουνα τι έχει να περάσει αυτό το βρέφος μεγαλώνοντας. Θα πρέπει να υποστεί έναν πόλεμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το σπίτι που κανονικά πρέπει να ισοδυναμεί με ασφάλεια και χαρά. 

Χωρίς ωστόσο να φωνάζουν, ένιωθες την ένταση και τη διάθεση να πληγώσουν ο ένας τον άλλον όσο μπορούν περισσότερο. Λυπηρο

Αυτό το φαινόμενο είναι και μαζικό σε χώρες σαν την Ελλάδα που δεν υπάρχει παιδεία δυτικού τύπου.

Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι να προσπαθεί ο καθένας να ζήσει όσο το δυνατόν πιο παρασιτικά έναντι του συμπατριώτη του (για παράδειγμα 99 στους 100 έλληνες θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι).

Φαντάσου τώρα αυτόν τον άνθρωπο πόσο σκάρτα ή υποκριτικά μπορεί να φερθεί στο άλλο φύλο.

Επαναλαμβάνω ότι αν αρχίσω να αναφέρω παραδείγματα συγκεκριμένα θα φρίξεις.

Δημοσ.

Προτείνω να φτιάξουμε ενα "μπακούρι team". Και γυναίκες ευπρόσδεκτες

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος ψάχνει τωρα μωρε για γκόμενο / γκόμενα. Έχουμε τα μελομακάρονα σε λίγες μέρες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...