bedazzled Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 αυτό με τα άλφα, βήτα δεν νομίζω να ισχύει... τουλάχιστον στους ανθρώπους. άλλο το τι γίνεται στα θηρία. Θηρία είμαστε και ζούγκλα η κοινωνία. Μην σε ξεγελάνε τα κοστούμια/ταγιέρ και το τσιμέντο. 1
DDevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 1)Τι να πω ρε γαμώτο. Εγώ κοιτάω να μαθαίνω απ τα λάθη μου και να μη τα ξανακάνω. Και αν με γνώριζες πριν 5 χρόνια, και με έβλεπες ξανά σήμερα θα έβλεπες έναν άλλο άνθρωπο. Τόσο δύσκολο είναι για τους ανθρώπους ν αλλάξουν ? 2) αυτο που λες. πολυ καλη συμβουλη. (y) Καλα πως την αντεξες ρε φιλε? ειδικα αμα εσυ εισαι χαβαλες και χαρουμενος ανθρωπος ειναι μλκια να μπλεκεις με τετοια τοξικα σουργελα.
D4rkshadow Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα χωρις τσακωμους δεν νομιζω οτι υπαρχει σχεση,ουτε καν στην τηλεοραση,το θεμα ειναι μεχρι που θα παει και ποσο. Βεβαια μετα τους τσακωμους η τον προσωρινο χωρισμο ακολουθει ΄΄παθιασμενο σεξ''.... οποτε κατι ειναι και αυτο 1
DDevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα χωρις τσακωμους δεν νομιζω οτι υπαρχει σχεση,ουτε καν στην τηλεοραση,το θεμα ειναι μεχρι που θα παει και ποσο. Βεβαια μετα τους τσακωμους η τον προσωρινο χωρισμο ακολουθει ΄΄παθιασμενο σεξ''.... οποτε κατι ειναι και αυτο Γιατι τσακωμους ρε φιλε? θα πρεπει να επιβάλλεσαι στην αλλη δηλαδη? ο καθενας και η καθεμια κανουν οτι θέλουν εγω τους βαριεμαι τους τσακωμους μονο αμα υπάρξει αναγκη σοβαρη μπλεκομαι (και συνηθως για κακη τους τυχη γιατι το παω μέχρι τελους.) 1
bedazzled Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν γυναίκες που ζουν για την ίντριγκα και βαριούνται αφόρητα σε μια «ήρεμη» σχέση... 1
DDevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν γυναίκες που ζουν για την ίντριγκα και βαριούνται αφόρητα σε μια «ήρεμη» σχέση... Υπάρχουν και γυναικες που ζουν εις βαρος των αλλων ρε φιλε ολα υπάρχουν οκ το θεμα ειναι γιατι εσυ να θρέψεις μια τέτοια.
Alithinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Θηρία είμαστε και ζούγκλα η κοινωνία. Μην σε ξεγελάνε τα κοστούμια/ταγιέρ και το τσιμέντο. μεγάλη κουβέντα είπες 1
D4rkshadow Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν γυναίκες που ζουν για την ίντριγκα και βαριούνται αφόρητα σε μια «ήρεμη» σχέση... Οι μονο γυναικες.... πιστεψε με
DDevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Οι μονο γυναικες.... πιστεψε με Μετα κάποιοι αναρωτιουνται γιατι πληρώνουμε για να κάνουμε σεξ ρε φιλε.... δεν ειναι αρκετοι αυτοι οι λογοι?
Alithinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλα πως την αντεξες ρε φιλε? ειδικα αμα εσυ εισαι χαβαλες και χαρουμενος ανθρωπος ειναι μλκια να μπλεκεις με τετοια τοξικα σουργελα. Έλα ντε. Υποθέτω πως ήθελα να είμαι καλός... Στη προηγούμενη απ αυτή μου σχέση, άκουγα παράπονα στα οποία μάλλον έφταιγα και ήταν κάπως δικαιολογημένα. Ένιωθε η προ-πρώην πως δεν της δίνω αρκετή σημασία. Και η αλήθεια είναι πως δεν της έδινα όση ήθελε, και ένιωθα απ τη μεριά μου ότι με πιέζει. Προσπάθησα να επανωρθώσω στην επόμενη σχέση, αλλά έγιναν τα πράγματα χειρότερα. 1
DDevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Έλα ντε. Υποθέτω πως ήθελα να είμαι καλός... Στη προηγούμενη απ αυτή μου σχέση, άκουγα παράπονα στα οποία μάλλον έφταιγα και ήταν κάπως δικαιολογημένα. Ένιωθε η προ-πρώην πως δεν της δίνω αρκετή σημασία. Και η αλήθεια είναι πως δεν της έδινα όση ήθελε, και ένιωθα απ τη μεριά μου ότι με πιέζει. Προσπάθησα να επανωρθώσω στην επόμενη σχέση, αλλά έγιναν τα πράγματα χειρότερα. Ποσο καιρο ηταν αυτες οι σχέσεις σου?
Glikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλως ή κακώς όλοι λιγο πολύ έχουμε περάσει άσχημες εμπειρίες. Το καλό είναι ότι μάθαμε από αυτές. Γίναμε δυνατότεροι. Ολα στην ζωή ειναι. Ρόδα είναι και γυρίζει. 1
Alithinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ποσο καιρο ηταν αυτες οι σχέσεις σου? η παλαιότερη που ανέφερα πρέπει να κράτησε περίπου 1μιση μήνα. η σχέση με τη τρελή... εξαρτάται. η ιστορία να τσακωνόμαστε και να ξαναβρισκόμαστε ξεκίνησε από το 2011, έκανε 1 ολόκληρο χρόνο παύση το 2013, και συνεχίστηκε 2014-2015, μέχρι και που τελείωσε τελείως πριν κάνα μήνα.
DDevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 η παλαιότερη που ανέφερα πρέπει να κράτησε περίπου 1μιση μήνα. η σχέση με τη τρελή... εξαρτάται. η ιστορία να τσακωνόμαστε και να ξαναβρισκόμαστε ξεκίνησε από το 2011, έκανε 1 ολόκληρο χρόνο παύση το 2013, και συνεχίστηκε 2014-2015, μέχρι και που τελείωσε τελείως πριν κάνα μήνα. Στο σεξ πως ηταν φιλε????
Alithinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Στο σεξ πως ηταν φιλε???? περίμενε τα πάντα από μένα, πρωτοβουλία 0. και να περνούσαμε ωραία σε αυτές τις φάσεις, εκεί ρε παιδί μου που αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα και νιώθεις και πιο κοντά με τον άλλο, και σκέφτεσαι διάφορα, την επόμενη μέρα πχ θα με ξενέρωνε με τις μαλακίες της. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις