Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τιτλος λεει νεοι.Πλακωστε ολοι οι τριανταρηδες και σαρανταρηδες.Αφηστε κανα 18χρονο σαν και εμας να μιλησει  :-D

Να κατηγορησεις τον φλαουτιστα για αυτο :devil:

Μας εβαλε φωτια και εξαφανιστηκε

• Like 1
Δημοσ.

Τι να ζητήσει συγνώμη η τραγική. 

Εδώ άλλαζε τα γεγονότα και με κατηγορούσε για πράγματα που δεν είχα κάνει.

Και ντάξει πάει στο διάολο να το κάνει σε κάποιον τρίτο και να με θάβει με ψέματα, αλλά σε μένα τον ίδιο ?

Η αλητεία ή σκιζοφρένια. Ή και τα 2.

Φιλε μου εσυ τα επέτρεψες αυτα... το κολπο ειναι απλο μολις σε βρισει πρωτη φορά της τραβάς ενα γραψιμο για 1 μήνα και της ξεκαθαριζεις πως αν δεν ζητησει συγγνωμη δεν προκειται να ξαναδεχθεις να βγειτε και μολις βγειτε της λες σοβαρα οτι επομενη ευκαιρια σε παρομοιο παιδιαρισμα δεν προκειται να υπάρξει. Αλλα δεν χρειαζονται πολλες συζητησεις και αναλυσεις φιλε στις μλκιες που θα σου πει οτι και αν σου πει (εφοσον εισαι σιγουρος βεβαια οτι εχεις δικιο και ειναι άδικη) της λες πως χωρις να επανορθωσει δεν θα υπάρξει γυρισμος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ γνωρίζω έναν ολόκληρο λαό έτσι.

Βασικά δεν έχω δει ελληνικό ζευγάρι τεριαστό ποτέ.

Όχι φίλε μου, τέτοιο ζευγάρι δεν έχω ξαναδεί... τσακωμοί παντού υπάρχουν, αλλά όχι έτσι.

Είναι δυνατόν να σου βρίζουν την μάνα και να το ανέχεσαι; Δεν το έχω ξαναδεί αλλού.

Δημοσ.

Ε κοίτα ρε συ, θέλω μια σταθερότητα. Δηλαδή εκείνη την εποχή ήθελα να χα σχέση μ αυτή, πίστευα πως μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι ωραίο και δε κοιτούσα αλλού. Δεν ήταν θεά σε καμία περίπτωση, αλλά πίστευα πως κάτι μπορούσε να γίνει, πως ίσως άμα της φερόμουν καλά θα άλλαζε.

Ε κοίτα έχω και ανδροκρατούμενη δουλειά και δεν έχω γενικά πολλές γνωριμίες, και έτσι είχα ελπίδα μπας και κάτι αλλάξει, μιας και ούτως ή άλλως δεν υπήρχε κάτι άλλο να παίζει ως πιθανότητα.

1) Οι ανθρωποι ΔΕΝ αλλαζουν, οποιος ειπε οτι ''εγω αυτον/αυτην θα τον/την αλλαξω'' εφαγε τη ζωη του, τα χρονια του και τα μουτρα του και δεν καταφερε ΤΙΠΟΤΑ!

2)Κι εγω στην ιδια φαση ειμαι, στην δουλεια μου δεν γινεται να γνωρισω καμια και λογω επαρχιας οι επιλογες ειναι περιορισμενες εως και ανυπαρκτες. Με στεναχωρει? Φυσικα! Αλλα σιγουρα το προτιμω απο το να εχω μια που θα με βριζει και θα με μειωνει σαν ανθρωπο. Ξεκολληστε, καλυτερα μονος/μονη παρα να σε ξεφτυλιζει ο οποιοσδηποτε/οποιαδηποτε!

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι. Μια φορά να αφήσεις να σε «καβαλήσουν», πάντα θα σε «καβαλάνε»... και δεν εννοώ στο κρεβάτι.

Γνωρίζω περίπτωση παντρεμένου που τον σκυλοβρίζει/μειώνει κάργα η γυναίκα του (π.χ. είσαι μπούλης/καλομαθημένος, η μαλακισμένη η μάνα σου φταίει που σε έκανε έτσι κλπ.) και αυτός αντί να πάρει διαζύγιο (με το ρίσκο να μείνει εργένης φυσικά), κάθεται και την υπομένει.

Δεν φταίει ο θύτης, φταίει το θύμα που τα ανέχεται. Όσο υπάρχουν θύματα/πρόβατα, τόσο θα υπάρχουν θύτες/λύκοι. ;)

σύνδρομο Στοκχόλμης

Δημοσ.

Όχι φίλε μου, τέτοιο ζευγάρι δεν έχω ξαναδεί... τσακωμοί παντού υπάρχουν, αλλά όχι έτσι.

Είναι δυνατόν να σου βρίζουν την μάνα και να το ανέχεσαι; Δεν το έχω ξαναδεί αλλού.

Φίλε αν αρχίσω να λέω περιστατικά μετά θα μου πείς ότι ήταν πολύ ελαφρύ αυτό που ανέφερες.

Μη το ψάχνεις.

Μιλάμε για τον χειρότερο λαό στον δυτικό κόσμο αυτή τη στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου εσυ τα επέτρεψες αυτα... το κολπο ειναι απλο μολις σε βρισει πρωτη φορά της τραβάς ενα γραψιμο για 1 μήνα και της ξεκαθαριζεις πως αν δεν ζητησει συγγνωμη δεν προκειται να ξαναδεχθεις να βγειτε και μολις βγειτε της λες σοβαρα οτι επομενη ευκαιρια σε παρομοιο παιδιαρισμα δεν προκειται να υπάρξει. Αλλα δεν χρειαζονται πολλες συζητησεις και αναλυσεις φιλε στις μλκιες που θα σου πει οτι και αν σου πει (εφοσον εισαι σιγουρος βεβαια οτι εχεις δικιο και ειναι άδικη) της λες πως χωρις να επανορθωσει δεν θα υπάρξει γυρισμος.

Καλή ιδέα. (y)

Θα το χω υπ' όψιν.

Δημοσ.

χαχαχα μου κανει τρομερη ενυπωση παντως που καποιοι κολλατε με αυτα τα άτομα και τους ξαναστελνετε κιολας εγω θα πληρωνα κιολας να με αφήσουν ησυχο τέτοιες τυπισσες και να μην με ξαναενοχλησουν

• Like 1
Δημοσ.

Και αν το συνδρομο Στοκχολμης ειναι για μερικους..ερεθιστικο ? Το εχετε σκεφτει αυτο ?  :-D

Και για ποιά γυναίκα είναι «ερεθιστικό» ένα omega (ούτε καν beta) male;

Δημοσ.

1) Οι ανθρωποι ΔΕΝ αλλαζουν, οποιος ειπε οτι ''εγω αυτον/αυτην θα τον/την αλλαξω'' εφαγε τη ζωη του, τα χρονια του και τα μουτρα του και δεν καταφερε ΤΙΠΟΤΑ!

2)Κι εγω στην ιδια φαση ειμαι, στην δουλεια μου δεν γινεται να γνωρισω καμια και λογω επαρχιας οι επιλογες ειναι περιορισμενες εως και ανυπαρκτες. Με στεναχωρει? Φυσικα! Αλλα σιγουρα το προτιμω απο το να εχω μια που θα με βριζει και θα με μειωνει σαν ανθρωπο. Ξεκολληστε, καλυτερα μονος/μονη παρα να σε ξεφτυλιζει ο οποιοσδηποτε/οποιαδηποτε!

1)Τι να πω ρε γαμώτο. Εγώ κοιτάω να μαθαίνω απ τα λάθη μου και να μη τα ξανακάνω. Και αν με γνώριζες πριν 5 χρόνια, και με έβλεπες ξανά σήμερα θα έβλεπες έναν άλλο άνθρωπο. Τόσο δύσκολο είναι για τους ανθρώπους ν αλλάξουν ?

2) αυτο που λες. πολυ καλη συμβουλη. (y)

Δημοσ.

Και αν το συνδρομο Στοκχολμης ειναι για μερικους..ερεθιστικο ? Το εχετε σκεφτει αυτο ?  :-D

περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. 

Δημοσ.

Και για ποιά γυναίκα είναι «ερεθιστικό» ένα omega (ούτε καν beta) male;

αυτό με τα άλφα, βήτα δεν νομίζω να ισχύει... τουλάχιστον στους ανθρώπους.

άλλο το τι γίνεται στα θηρία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...