Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τελευταία σχέση μου ήταν άσχημη.

Τα χα με μια πολύ εγωίστρια και γκρινιάρα. Γκρίνιαζε για το κάθε τι, και πολλές φορές ήθελε να τσακωθούμε.

Εγώ όμως δεν τσακωνόμουν και τσακωνόταν μόνη της... Εγωίστρια, να θέλει πάντοτε να βγαίνουμε εκεί που θέλει αυτή,

στη περιοχή που θέλει αυτή, όταν το θέλει αυτή, σε μαγαζί που θα διαλέξει αυτή...

Έκανα υπομονή. Πολύ υπομονή.

Πρέπει να χωρίσαμε και να τα ξαναβρήκαμε πάνω από 10 φορές. Και όλες τις φορές με δική της πρωτοβουλία.

Θα με κραζε, θα με βριζε, θα λέγε ένα σωρό πράματα στα καλά καθούμενα, θα με κανε block να μη μπορώ να της απαντήσω,

και μετά από κάμια βδομάδα θα το βγαζε, και θα μου 'στελνε "πάμε για κάνα καφέ ?" σαν να μη τρέχει τίποτα.

Προσπάθησα να της κάνω τα χατίρια, να μη της φέρνω αντίρρηση, πως το λένε. Α συν του ότι με είχε στήσει πολλές φορές.

Και αρχικά την έκραζα μέχρι που το συνήθισα. Αλλά σκέφτηκα "ας πάω και κάνω τη βόλτα μου στο κάτω - κάτω, και να μη φανεί θα χω κάνει ένα ωραίο περίπατο", μέχρι που σταμάτησα και να το κάνω θέμα όταν με έστηνε.

Μια μέρα ζήτησε πίσω ένα δώρο που μου είχε κάνει, και μου φάνηκε πολύ γυφτιά αυτό.

Είπα ΟΚ, συναντηθήκαμε και της το δωσα, και έκανα σαν να μη τρέχει τίποτα.

Την επόμενη μέρη πάλι τα ίδια. Τσακωμός, βρισιές, προσβολές, μπλοκ στο φβ.

Ε νισάφι! Άστραψα και βρόντηξα. Έγραψα ένα κατεβατό και το βάλα στο τοίχο μου στο φβ να το δει την επόμενη φορά που θα βγάλει το μπλοκ, που την έκανα κουρέλι και τα πα μαζεμένα. Όπως περίμενα μετά από κάμια βδομάδα έβγαλε το μπλοκ.

Αλλά δε μου στειλε τίποτα. Και χάρηκα.

Αλλά ρε συ. Αυτή η σχέση με απογοήτευσε.

Δε περίμενα να μου φερθεί έτσι, πολλές φορές με εξέπληξε. Ακόμα και αν έκανα πράματα εκτός του χαρακτήρα μου, και έδειξα τεράστια υπομονή, και δε της χάλαγα χατίρι, σαν άθλο του Ηρακλέους ένα πράμα, αυτή δεν εκτίμησε τίποτα.

Τώρα δεν έχω σχέση. Και δεν ξέρω αν θέλω να έχω. Τέτοια σχέση πάντως όχι.

Δε θέλω ειρωνίες, επικρίσεις, κόντρα σε μια σχέση. Θέλω να μου δίνει δύναμη, να με κάνει να ξεφύγω απ τη καθημερινότητα, να γίνει η πύλη μου για ένα άλλο κόσμο. Ένα παραμύθι. Μια μικρή ξεχωριστή πραγματικότητα μέσα στον κόσμο.

Σκέφτομαι όμως πως μάλλον δυστυχώς κάτι τέτοιο θα μείνει μόνο στη φαντασία μου.  :unsure:

Φιλε συνηθως οταν γινει μια μλκια και φταιει η αλλη εγω δεν προκειται να της ξαναστειλω αμα δεν ζητησει συγγνωμη ή αν δεν επανορθώσει. Έτσι ειναι οι άγραφοι νομοι.

• Like 1
Δημοσ.

Για εμενα παλι, ειπε μια πολυ μεγαλη αληθεια! Και νομιζω δεν χρειαζομαστε, τη βοηθεια-εξηγηση του Τοξοβολου,

οτι ολα αυτα ειναι "κοινωνικοι ρολοι"  -και αλιμονο, αν ενας ηθοποιος, δεν πρεφαριζει τα επιβαλλομενα ρολακια :whistle:

τι ειναι αλήθεια ρε φίλε; ειλικρινά τώρα ότι όλοι οι άντρες δεν αγαπάνε τα παιδιά τους αλλα τι γυναικα τους και ανέχονται τα παιδιά τους για χάρη της;

θα μας τρελανεις;

συμφώνω ότι πολλοί είναι στην κοσμάρα τους γιατί ίσως δεν υπαρχει τέτοιο πράγμα οπως πατρικό ένστικτό, ενώ είναι εξακριβωμένο στη γυναίκα (βλεπε ζωικό βασίλειο, θηλυκα vs αρσενικά)

υπάρχουν όμως τόσοι υπέροχοι πατεράδες που μάλλον πρέπει να έχει εξελιχθεί το είδος και  να μην είμαστε πια μαϊμούδες, άσχετα αν κάποιοι άντρες και άνθρωποι παραμένουν πρωτόγονοι. 

Βιάζομαι γιατι έχω μια δουλειά και τα γράφω μπερδεμένα..

τα λέμε σε λιγο

see ya!

Δημοσ.

Κάποιοι παραπονιεστε οτι μπλεκετε με γκρινιάρες αλλα φταιτε και εσεις γιατι δινετε δευτερες ευκαιριες ... βλεπεις μια ειναι ψευτρα ειναι γκρινιάρα τι αλλο περιμενεις? Χ κατευθειαν και παμε στην επομενη. Αλλιως θα εχεις μονιμως φασαριες γκρινιες και μπελάδες.

ή ας πουμε τρώμε ακυρα μια φορα σε κανονισμο εξοδου και κάποιοι επιμενουν να ξαναπροτεινουν. Σε κάποια που τους ειπε ψέμματα οτι δεν εχει χρονο οτι δεν μπορει οτι ειναι αρρωστη κτλπ ή σε καποια που τους ειπε οτι αποψε δεν θα βγει γιατι βαριεται ή σε καποια που τους ειπε οτι θα βγουν και μετα τα γυρισε (ψυχικα ανισοροπη δηλαδη) ε οταν και εμεις δειχνουμε υπομονη στα λαθος ατομα καλα να παθουμε.

• Like 3
Δημοσ.

Κάποιοι παραπονιεστε οτι μπλεκετε με γκρινιάρες αλλα φταιτε και εσεις γιατι δινετε δευτερες ευκαιριες ... βλεπεις μια ειναι ψευτρα ειναι γκρινιάρα τι αλλο περιμενεις? Χ κατευθειαν και παμε στην επομενη. Αλλιως θα εχεις μονιμως φασαριες γκρινιες και μπελάδες.

Ευκολο να το λες.... δυσκολο να το κανεις.Ουτε ειναι 100% σιγουρο οτι θα συνεχισει ετσι η κατασταση

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι. Μια φορά να αφήσεις να σε «καβαλήσουν», πάντα θα σε «καβαλάνε»... και δεν εννοώ στο κρεβάτι.

Γνωρίζω περίπτωση παντρεμένου που τον σκυλοβρίζει/μειώνει κάργα η γυναίκα του (π.χ. είσαι μπούλης/καλομαθημένος, η μαλακισμένη η μάνα σου φταίει που σε έκανε έτσι κλπ.) και αυτός αντί να πάρει διαζύγιο (με το ρίσκο να μείνει εργένης φυσικά), κάθεται και την υπομένει.

Δεν φταίει ο θύτης, φταίει το θύμα που τα ανέχεται. Όσο υπάρχουν θύματα/πρόβατα, τόσο θα υπάρχουν θύτες/λύκοι. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ο τιτλος λεει νεοι.Πλακωστε ολοι οι τριανταρηδες και σαρανταρηδες.Αφηστε κανα 18χρονο σαν και εμας να μιλησει  :-D

Δημοσ.

νιώθω τόσο υπέροχα όταν βλεπω ότι μπορω να κάνω τον άλλον ευτυχισμένο που πραγματικά απορώ πως κάποιοι άνθρωποι δε χάνουν ευκαιρία να συμπεριφέρονται άσχημα στον συντροφο τους και να τον κάνουν να αισθάνεται σκουπίδι

πρέπει να ειναι απλα καθυστερημένοι

επίσης βλέπω ότι αντλούν ευχαρίστηση με το να εκνευριζουν τον άλλον, αν είναι ποτέ δυνατόν να νιώσω σπουδαία όταν εκνευρίζω και πληγώνω τον άλλον. 

το να στεναχωρήσεις κάποιον είναι το μόνο ευκολο, το να τον κάνει ευτυχισμένο όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο

Με μια λεξη λεγεται σαδισμος και ειναι ψυχικη ασθενεια.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δεν κάνω τέτοιους τρελούς συμβιβασμούς φίλε και ας είναι και η Μόνικα Μπελούτσι η άλλη.Σε λίγο θα σε δείρουν κιόλας.Α πα πα

Ε κοίτα ρε συ, θέλω μια σταθερότητα. Δηλαδή εκείνη την εποχή ήθελα να χα σχέση μ αυτή, πίστευα πως μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι ωραίο και δε κοιτούσα αλλού. Δεν ήταν θεά σε καμία περίπτωση, αλλά πίστευα πως κάτι μπορούσε να γίνει, πως ίσως άμα της φερόμουν καλά θα άλλαζε.

Μην απογοητευεσαι, επεσες σε περιπτωσαρα, αυτο που λεμε ΘΕΟΤΡΕΛΗ. Λαθος σου που ξαναγυρισες μετα την πρωτη φορα που εγινε αυτο με βρισιες κτλ, καλα το οτι ξαναγυρισες καμια 10αρια το αφηνω ασχολιαστο. Καποια θα βρεθει που, ενταξει εντελως νορμαλ δεν ειναι καμια, αλλα τουλαχιστον θα ειναι λιγοτερο τρελη. Επικοινωνια να υπαρχει και ολα τα αλλα γινονται.

Ε κοίτα έχω και ανδροκρατούμενη δουλειά και δεν έχω γενικά πολλές γνωριμίες, και έτσι είχα ελπίδα μπας και κάτι αλλάξει, μιας και ούτως ή άλλως δεν υπήρχε κάτι άλλο να παίζει ως πιθανότητα.

τα βλέπουμε πολύ ίδια τα πράγματα

κι εγώ θεωρώ οτι κάνοντας μια σχέση είναι η ευκαιρία σου να εκτοξεύσεις τον άλλο στο θεό

οι περισσοτεροι ομως όταν τους συμπεριφέρεσαι καλα, γινονται τόσο κακομαθημενοι που αντιδράνε ακριβώς όπως περιεγραψες με αποτέλεσμα  να τους διαολοστειλεις εσύ στο τέλος

επισης σε πιστεύω γιατι εχω δει τετοια τσουτσέκια να συμπεριφέρονται έτσι σε άντρες και πραγματικά απορώ πόσο ζώα είναι

Ε μα αυτό είναι η ουσία του πράγματος, το ζητούμενο! 

Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν νιώθουν. Δεν νιώθουν. Δίνουν σημασία στα ασήμαντα και προσπερνάν τα σημαντικά, και έχουν πολύ εγωισμό. Κατάντια.

Και που να σου λεγα ιστορίες... Και φωτογραφίες να σου δειχνα, ακόμα και μηνύματα στο fb.

Ειδικά τα μηνύματα στο fb. Αυτά να δεις τι μου χει στείλει και τι απίστευτες συζητήσεις κάναμε, και πως φερόταν απ' αυτά, όχι μόνο θα πιστείς, αλλά θα ήθελα και να δω την έκφρασή σου όταν τα διαβάζεις...

Σε ένα φίλο μου που του έδειξα ένα μικρό κομμάτι έκανε κάτι μορφασμούς στο πρόσωπο του όταν τα διάβαζε, που ένιωσα ικανοποίηση (!) που κατάλαβε με τι είχα μπλέξει.

Κοιτα 1 απο τα δυο εισαι

Ηρωας

η

μλκ

Εγω θα σε πω ηρωα παντως

:)

• Like 1
Δημοσ.

Ευκολο να το λες.... δυσκολο να το κανεις.Ουτε ειναι 100% σιγουρο οτι θα συνεχισει ετσι η κατασταση

Ειναι. Γιατι ενας ψευτης θα συνεχισει να ειναι ψευτης και μετα. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος. 

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε συνηθως οταν γινει μια μλκια και φταιει η αλλη εγω δεν προκειται να της ξαναστειλω αμα δεν ζητησει συγγνωμη ή αν δεν επανορθώσει. Έτσι ειναι οι άγραφοι νομοι.

Τι να ζητήσει συγνώμη η τραγική. 

Εδώ άλλαζε τα γεγονότα και με κατηγορούσε για πράγματα που δεν είχα κάνει.

Και ντάξει πάει στο διάολο να το κάνει σε κάποιον τρίτο και να με θάβει με ψέματα, αλλά σε μένα τον ίδιο ?

Η αλητεία ή σκιζοφρένια. Ή και τα 2.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι. Μια φορά να αφήσεις να σε «καβαλήσουν», πάντα θα σε «καβαλάνε»... και δεν εννοώ στο κρεβάτι.

Γνωρίζω περίπτωση παντρεμένου που τον σκυλοβρίζει/μειώνει κάργα η γυναίκα του (π.χ. είσαι μπούλης/καλομαθημένος, η μαλακισμένη η μάνα σου φταίει που σε έκανε έτσι κλπ.) και αυτός αντί να πάρει διαζύγιο (με το ρίσκο να μείνει εργένης φυσικά), κάθεται και την υπομένει.

Δεν φταίει ο θύτης, φταίει το θύμα που τα ανέχεται. Όσο υπάρχουν θύματα/πρόβατα, τόσο θα υπάρχουν θύτες/λύκοι. ;)

Εγώ γνωρίζω έναν ολόκληρο λαό έτσι.

Βασικά δεν έχω δει ελληνικό ζευγάρι τεριαστό ποτέ.

Δημοσ.

Ο καθενας παιρνει την ελλΕηνιδα που του αξιζει τελικα φιλε μην τους λυπασαι καθολου αυτους αμα πας να τους συμβουλεψεις παιζει να γυρισουν και εναντιον σου :D

Δημοσ.

Ο καθενας παιρνει την ελλΕηνιδα που του αξιζει τελικα φιλε μην τους λυπασαι καθολου αυτους αμα πας να τους συμβουλεψεις παιζει να γυρισουν και εναντιον σου :D

Τι να συμβουλεύσω ρε συ; Σιγά μην πάω στο μάτι του κυκλώνα...

Μιλάμε για ανθρώπους 40 φεύγα... για λύπηση είναι.

Δημοσ.

Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να είσαι α) σούπερ τυχερός, β) ΓΑΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.

Πόσο γαμάτος είσαι; ;)

Τι να πω ?

Πιστεύω πως δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τον εαυτό μου ο ίδιος, κάτι τέτοιο θα ήταν να ευλογάω τα γένια μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...