Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω τα κατάφερε με τα μαγικά ο νίκοτς και σε επανέφερε. Εύγε!

Χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Ρε συ αγορίνα τι θα πει ένας άντρας σε μια γυναίκα που του αρέσει? Έλα να σε πετσώσω??? Το Ενδιαφέρον το δείχνεις απο την στιγμή που της ζητάς να βγείτε. Καφές φαγητό ποτό οτιδήποτε είναι. Η άλλη θα το καταλάβει. Σου μιλάω για κοπέλα που δεν είναι είτε κολλητή Είτε η ξαδέρφη σου.

οπως εγραψε ο defacer

Οι μπανάνες είναι κίτρινες. Αυτό δε σημαίνει πως ό,τι δεις κίτρινο είναι μπανάνα.

το οτι σε αυτη την περιπτωση θα την καλεσω για ποτο-φαγητο δεν σημαινει πως αμα αυριο ζητησω απο εσενα να βγουμε για ποτο θελω το ιδιο...

ουτε αμα το ζητησω απο μια κοπελα..

δηλαδη δεν ειναι προαπαιτουμενο να θελεις να κανεις κατι για να της ζητησεις παρεα σε ενα καφε 

Δημοσ.

Η " παρέα" ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα είναι τόσο σχετική όσο και η "τρέλα" σε μια διάνοια.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιό ακριβώς είναι το άσχημο θέαμα; Και για να έχουμε και λίγο context, εσύ πόσων χρονών είσαι πάνω κάτω;

----

Αντιπαρέρχομαι το κλασικό insomnia thread όπου άντρες, πολύ συχνά "όχι ακόμα ιδιαίτερα ώριμοι", αναλύουν με βεβαιότητα συμπεριφορές γυναικών τις οποίες φανερά δεν καταλαβαίνουν -- "άβυσσος η ψυχή της γυναίκας" στο ένα post, "οι γυναίκες σκέφτονται ΧΥΖ" στο επόμενο -- και περνάω στο εξής.

Όπως πολύ σωστά είπε ο donahioy, δε γυρνάνε τα πάντα γύρω από το σεξ, απλά κάποιοι δυσκολεύονται να το καταλάβουν γιατί ποτέ δεν προσπάθησαν. Και γω έχω βγει αρκετές φορές solo με γυναίκες που ξέρω ότι με ήθελαν αλλά με τις οποίες για διάφορους λόγους δεν υπήρχε πρόθεση ή και περίπτωση να κάνω τίποτα. Σε μερικές περιπτώσεις αρκετές φορές με την ίδια γυναίκα.

Το "άμα δε γουστάρεις μη βγαίνεις" δεν το καταλαβαίνω και μου φαίνεται ηλίθιο. ΕΓΩ γουστάρω να βγω, μου προτείνουν να βγω σε καθ' όλα μη παρεξηγίσιμο context και βγαίνω. Αν η άλλη/ο άλλος το έχει δεμένο σκοινί κορδόνι πως σε περίπτωση που δεν ψήνομαι για σεξ θα προτιμούσε να μη χάνει το χρόνο του, that is their problem. Αν έχει τόσο πολλή σημασία γι' αυτούς ας μου πρότειναν σεξ κατευθείαν να έπαιρναν την ανάλογη απάντηση (όπως την έχουν πάρει ενίοτε, συμπεριλαμβανομένης μιας τύπισσας που έπιανε ο,τι πουλί έβρισκε με την οποία αλληλοεκτιμήσαμε ο καθένας την ευθύτητα του άλλου -- το ξέρω γιατί ήταν το τελευταίο πράγμα που είπαμε πριν την καληνύχτα).

Για ποιό λόγο έχω εγώ την υποχρέωση να μαντέψω και ακόμα περισσότερο να φροντίσω να "προστατέψω" την καημενούλα απέναντι από το χάσιμο χρόνου και την "απογοήτευση" του ότι δε θα γίνει κάτι μεταξύ μας;

Η ερώτηση είναι ρητορική γιατί είναι τελείως ανώριμο (πάντα όταν μιλάμε για γενική κοινωνική επαφή) και εγώ να αποφασίζω για λογαριασμό της ότι την ενδιαφέρει μόνο το ερωτικό επειδή μου πρότεινε να πάμε για καφέ, και εκείνη να "απογοητευτεί". Λες και ο καφές είναι κωδικός για να πεις σε θέλω τρελά πάρε με τώρα. Άμα θες να το πεις αυτό πες δεν έχω παρέα, έλα σπίτι για netflix and chill.

Ελπίζω όταν μεγαλώσουν κάποιοι και αρχίσουν να έχουν πάρε δώσε με γυναίκες που δεν τους αφήνουν την αίσθηση "δεν έχει γκόμενο άρα θα με θέλει" να καταλάβουν ότι το πάμε για καφέ δε σημαίνει απαραίτητα τίποτα παραπάνω από πάμε για καφέ, γιατί προς το παρόν βασικά οι διαμαρτυρίες μου ακούγονται σα γκρίνια ότι δε μας διευκολύνουν οι γυναίκες να κάνουμε παιχνίδι με τον τρόπο που εμάς θα μας βόλευε καλύτερα. Guess what, δεν είναι υποχρέωσή τους να το κάνουν.

PS έχω βγει για καφέ/φαγητό/ποτό με αρκετές συναδέλφους τον τελευταίο χρόνο. Guess what? Δεν είχα σκοπό να πηδήξω καμία, και καμία δεν είχε σκοπό να πηδήξει εμένα.

που να μην τον ελκυει???

και αν το φιλαρακι ειναι δουλεια? 

στον κοσμο σου οι αντρες βγαινουν μονο με αντρες μεχρι παντρευτουν??

πες χωριζω με την δικια μου, και οι φιλοι μου ειναι με τις δικιες τους.. για να βγω για καφε μονο οταν κατσουν οι ωρες μας?

δεν σου ακουγεται στενομυαλο?

πες τε τα ρε παιδιά γιατί θα με τρελάνουν οι άλλοι. .. αφού με είχαν πείσει ότι ειναι εγκληματικό να κάνω παρέα με άντρες ενώ σε όλη μου τη ζωή έκανα παρέα με άντρες. 

τώρα να κάποιες θέλει να κάνει σεξ, δε σημαίνει, πρώτον ότι είναι κατακριτέο, είναι πολύ φυσιολογικό, δεύτερον δε σημαίνει οτι θέλει να το κάνει μόνο μαζί μου και τριτον οτι αν δεν γίνει ότι θα βάλει και τη γάτα του να κλαίει.... 

μια χαρά θα περάσουμε και στον καφέ, θα πούμε και τα δικά μας, θα κάνουμε και το χαβαλέ και όλα κουλ

άλλωστε κι εμένα μπορεί να μου αρέσει κάποιος ο οποίος μπορεί να έχει σχέση, μπορεί να μη γουστάρει, οτιδήποτε, αυτο δε σημαίνει οτι δνε μπορώ να περάσω καλά μαζί του, βγαίνοντας έξω... ίσα ίσα, μπορει να περάσω και καλύτερα γιατί μαρέσει κι όλας σαν άτομο και τον γουστάρω, άσχετα αν δεν καταλήξουμε στο κρεβάτι. 

Δημοσ.

Λοιπον οσο και να το αναλυσουμε ακρη δεν θα βγαλουμε και αυτο γιατι ο καθενας μας ειμαστε διαφορετικες προσωπικοτητες με αλλα βιωματα  και αλλα χαρακτηριστικα.Αλλο θελει ο ενας αλλο ψαχνει ο αλλος.

Ας κανει ο καθενας οτι θεωρει σωστο και οτι βρεξει ας κατεβασει...

• Like 1
Δημοσ.

Σταβι το να βγαίνεις με κάποιον σαν φίλοι απο την στιγμή που σου αρέσει( ενω αυτουνού οχι) δεν είναι φιλία. Στην φιλία δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και με κάποιον που του αρέσεις. Μονόπλευρη φιλια συμβαίνει μόνο στις ταινίες και συνήθως έχει άσχημο τέλος. Απλά είναι τα πράγματα δεν χρειάζεται να τα περιπλέκουμε

Δημοσ.

Μπήκα μετά από λίγο καιρό και βλέπω ότι τα τόπικ μου συνεχίζουν να συγκλονίζουν. Εύγε!

Με τη τυπισσα τι εγινε τελικα φιλε την έριξες ή στην έφαγε αλλος?

Δημοσ.

Καλαααα, ας ζησουν πρωτα ορισμενοι το 1/50 της ζωης του,

και αν το κρινουν ετσι μετα, ε ας τη χαρακτηρισουν 'μαλακια'

:-D

Υπάρχουν τόσοι στοργικοί πατεράδες εκεί έξω που αρκεί να πέσει το μάτι μου σε κάποιον απο αυτούς για να συγκινηθώ και να κολλήσει το βλέμμα μου. .. 

Υπάρχουν τόσο καλοί οικογενειάρχες που νιώθουν τα παιδιά τους τόσο δικά τους και παίρνουν την ευθύνη του να τα μεγαλώσουν τόσο σοβαρά που σίγουρα αυτός που ανέφερες είπε μια κοτσάνα η οποία τσουβαλιάζει με άσχημο τρόπο όλους τους άντρες και αδικεί τους υπέροχους αυτούς άντρες που κάνουν το ρόλο του πατέρα ιερό. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο μεγαλειώδες από ένα στοργικό πατέρα που νοιάζεται για τα παιδιά του. 

Παιδιά έχετε πέσει διάνα με την περίπτωσή μου.

Μου ζήτησε μια κοπέλα να βγούμε για καφέ.

Βγαίνουμε εδώ και 1.5 μήνα αλλά ενώ αυτή με θέλει εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Το θέμα είναι ότι χθες μου το είπε στα ίσια ότι ενώ κάνει κινήσεις πέφτει σε τοίχο.

Να διακόψω τώρα που είναι νωρίς ακόμα;

Γιατί είναι τόσο πιεστικές μερικές γυναίκες;

Δηλαδή άμα μείνουμε μόνο φίλοι χαλιέται τόσο πολύ;

Η συγκεκριμένη δεν έχει και πολλές παρέες οπότε θα τη βόλευε αφάνταστα ακόμα και να μείνουμε φίλοι για να βγαίνει έξω πιο συχνά.

Με χάλασε και μια όχι τόσο ευγενική φράση που μου είπε χθές και που θεωρώ ότι χαλάει το balance της μεταξύ μας σχέσης.

Δηλαδή δε μπορώ να δεχθώ ενώ εγώ είμαι ευγενέστατος να μην υπάρχει τουλάχιστον ίδιου επιπέδου ευγένεια από την άλλη πλευρά.

αν επιτρέπεται ποια έκφρασή της ήταν αγενής;

Δημοσ.

Παιδιά έχετε πέσει διάνα με την περίπτωσή μου.

Μου ζήτησε μια κοπέλα να βγούμε για καφέ.

Βγαίνουμε εδώ και 1.5 μήνα αλλά ενώ αυτή με θέλει εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Το θέμα είναι ότι χθες μου το είπε στα ίσια ότι ενώ κάνει κινήσεις πέφτει σε τοίχο.

Να διακόψω τώρα που είναι νωρίς ακόμα;

Γιατί είναι τόσο πιεστικές μερικές γυναίκες;

Δηλαδή άμα μείνουμε μόνο φίλοι χαλιέται τόσο πολύ;

Η συγκεκριμένη δεν έχει και πολλές παρέες οπότε θα τη βόλευε αφάνταστα ακόμα και να μείνουμε φίλοι για να βγαίνει έξω πιο συχνά.

Με χάλασε και μια όχι τόσο ευγενική φράση που μου είπε χθές και που θεωρώ ότι χαλάει το balance της μεταξύ μας σχέσης.

Δηλαδή δε μπορώ να δεχθώ ενώ εγώ είμαι ευγενέστατος να μην υπάρχει τουλάχιστον ίδιου επιπέδου ευγένεια από την άλλη πλευρά.

Φιλε χουφτωστην ... θα το μετανιώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ γιατί βγαίνεις μαζί της? Σου αρέσει ερωτικά?

Της κάνει το δυσκολο φιλε... μην της κάτσει απο το πρωτο ραντεβου και τον πει εύκολο :D

• Like 1
Δημοσ.

που τη βρίσκεται την όρεξη και αναλύετε θεωρητικά, εδώ δεν έχουμε σχέση! :(

The truth has been spoken!!

Της κάνει το δυσκολο φιλε... μην της κάτσει απο το πρωτο ραντεβου και τον πει εύκολο :D

Ε που θα πάει θα βγει το πετσί αργά ή γρήγορα!

Δημοσ.

Σταβι το να βγαίνεις με κάποιον σαν φίλοι απο την στιγμή που σου αρέσει( ενω αυτουνού οχι) δεν είναι φιλία. Στην φιλία δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει και με κάποιον που του αρέσεις. Μονόπλευρη φιλια συμβαίνει μόνο στις ταινίες και συνήθως έχει άσχημο τέλος. Απλά είναι τα πράγματα δεν χρειάζεται να τα περιπλέκουμε

φυσικά και μπορεί να σου αρέσει κάποιος φίλος σου

άλλο το μου αρέσει και άλλο το είμαι καψούρης και σκέφτομαι όλη μέρα πως θα σε ρίξω στο κρεβάτι,

διάφοροι άνθρωποι μπορεί να μας φανούν γοητευτικοί στην πορεία της ζωής μας. 

Πρέπει δηλαδή τον άλλον να τον θεωρούμε εντελώς ξεκαβλέ για να τον δούμε σα φίλο. 

πολύ απο δω αν και είστε κοντά στα 30 μιλάτε σαν 15χρονα

τελείωσαν οι καψούρες

σας το λέω εγώ που είμαι και γυναίκα

στο γυμνάσιο χωρίς καν να μας γνωρίζουν τα αγόρια (φτάνει να είχαμε ωραίο κώλο) και διατυμπανίζαν παντού ότι μας γουστάρουν και τραβάνε καψούρα, τελείωσαν αυτά... δεν κόβει κανένας φλέβα πια, μπορεί άνετα να σε βλέπει γοητευτική αλλά δε θα κάτσει να σε σκέφτεται κι όλας. 

Υ.Γ δεν μπορώ να πω οτι δε μου έχουν λείψει κάποιες ακραίες εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους συμμαθητές μου... 

μετά από ένα πάρτυ 14 χρονών, κάποιος είχε μεθύσει και φώναζε το όνομά μου, μου είχαν πει. 

Τώρα το πολύ πολύ να σου στείλει κανένα ξενέρωτο μηνυμα

• Like 1
Δημοσ.

Αν ένας άντρας και μια γυναίκα κάνουν παρέα συνέχεια, και ένας εκ των δύο απο την αρχή έβλεπε τον άλλον ερωτικά, με τον καιρό θα δυναμώσει. Εκτός αν έχει ασυναισθησία over 9000. Ειπα ότι συνήθως δεν εχουνε καλο τέλος τέτοιες καταστάσεις διότι αν φτάσει κάποιος σε σημείο καψούρας και δεν υπάρχει ανταπόδοση κλαφτα.... Στην φιλία δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, ειναι νόμος. Ήμουν παθών στο παρελθόν και δεν ήταν καλή εμπειρία.

Μιλάς με τέτοιο τρόπο διότι απο αυτό που έχω καταλάβει για σένα ειναι ότι έχεις πληγωθεί πολύ και κατά κάποιο τρόπο το βλέπεις πολύ αρνητικά /ψυχρά. Δεν το λέω με κακία. Just my two cents

• Like 1
Δημοσ.

εμένα στα τέτοια μου

μπορώ να τον γουστάρω και να μη με γουστάρει

δικαιωμα του αυτουνου και δικαιώμα μου κι εμένα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...