Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ σωστά για εσένα γιατί για εμένα ο τύπος απλά είπε και αυτός τη μαλακια του όπως όλοι.

Καλαααα, ας ζησουν πρωτα ορισμενοι το 1/50 της ζωης του,

και αν το κρινουν ετσι μετα, ε ας τη χαρακτηρισουν 'μαλακια'

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο βγαινω με μια φιλη/συναδελφο κλπ που εχω οικειοτητα και κανω ηδη παρεα και αλλο με καποια που δεν την ξερω καν και θελω να την γνωρισω....Μην κανετε οτι δεν καταλαβαινετε μερικοι απλα για να το παιξετε οι μαμιαδες του ινσομνια.

ΥΓ. Μου αρεσει πολυ που ειμαστε των ακρων παντως...Τι; Λες για καφε σε καποια που γουσταρεις; Αντε ασε το lol αγορι μου ξεκολλα απο το pc και κανε παρεα και με καμια γκομενα  :P Καλη φαση.

Δημοσ.

Λες και ο καφές είναι κωδικός για να πεις σε θέλω τρελά πάρε με τώρα. Άμα θες να το πεις αυτό πες δεν έχω παρέα, έλα σπίτι για netflix and chill.

Ελπίζω όταν μεγαλώσουν κάποιοι και αρχίσουν να έχουν πάρε δώσε με γυναίκες που δεν τους αφήνουν την αίσθηση "δεν έχει γκόμενο άρα θα με θέλει" να καταλάβουν ότι το πάμε για καφέ δε σημαίνει απαραίτητα τίποτα παραπάνω από πάμε για καφέ,

Κι ομως, υπηρξαν χρονια οπου -στην Ελλαδα- το "(θελεις να) παμε για καφε?", ηταν ενας [καλυμμενος] τροπος,

να ειπωθει το "(θελεις να) παμε να κανουμε σεξ?" ;) Μαλιστα, ηταν ενας τοσο ευρυτερα εγνωσμενος κωδικος

που ειχε γινει, ακομη και...λαικοτατο γκραν σουξε!! Οπως λεμε, οταν η Τεχνη μιμειται-προσλαμβανει απ' τη Ζωη! :mrgreen:

Δημοσ.

που να μην τον ελκυει???

και αν το φιλαρακι ειναι δουλεια?

στον κοσμο σου οι αντρες βγαινουν μονο με αντρες μεχρι παντρευτουν??

πες χωριζω με την δικια μου, και οι φιλοι μου ειναι με τις δικιες τους.. για να βγω για καφε μονο οταν κατσουν οι ωρες μας?

δεν σου ακουγεται στενομυαλο?

Έκανες quote ελλιπές τις φρασεις μου. Δεν με κατάλαβες. Ειπα ότι το να ζητήσει κάποιος απο κάποια κοπέλα να βγουν οι 2 τους (δεδομένου ότι αυτή δεν είναι κάποια συγγενής, ή η μανάβισσα της γειτονιάς κλπ) , δηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον. Δεν είπα ότι απαγορεύεται να βγει κάποιος με κοπέλα. Τωρα το θέμα φιλίας άντρα με γυναίκα ειναι άλλο story. Την επόμενη φορα διάβασε αυτα που γράφω.

Δημοσ.

Καλαααα, ας ζησουν πρωτα ορισμενοι το 1/50 της ζωης του,

και αν το κρινουν ετσι μετα, ε ας τη χαρακτηρισουν 'μαλακια'

:-D

Κοίτα δεν ξέρω τι έχει κάνει ο συγκεκριμένος και μπορεί να έχει πάει και με 2000 γκόμενες. Το θέμα είναι ότι αυτός ήταν γνωστός με χρήμα και έκανε ότι γούσταρε. Για εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς  αν δεν πιάσουμε το νόημα καλό μπουκάλι...

Δημοσ.

Αλλο βγαινω με μια φιλη/συναδελφο.

και την φιλη πως την εκανες?? δεν βγηκες για καφε?

γιατι κολλατε σε λεξεις και λεπτομερειες?

ειναι λογικο να βγεις με εναν ανθρωπο για καφε, οποιον εκεινη την ωρα ειναι free...

χωρις να σκεφτεσαι το ερωτικο..

Ειπα ότι το να ζητήσει κάποιος απο κάποια κοπέλα να βγουν οι 2 τους (δεδομένου ότι αυτή δεν είναι κάποια συγγενής, ή η μανάβισσα της γειτονιάς κλπ) , δηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον

γιατι να δηλωνει ντε και καλα ερωτικο ενδιαφερων??? κοινωνικο ενδιαφερων ειναι μονο αν υπαρχουν και αλλοι διπλα π.χ???

ή της λες ενδιαφερομαι, ή της λες για καφε.. τι κολλημα ειναι αυτο το απ'εξω απ'εξω..

Υ.γ 

αν κανετε παρεα με ενα ατομο και περνατε καλα.. ειναι ο.κ να τον τηλ να τα πειτε

δεν δηλωνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ερωτικο ενδιαφερων ουτε αν ειναι γυκαικα ουτε αν ειναι αντρας.. "γιατι ωρα ειναι να μπει ο τοξοβολος να μας μιλα για σεξισμο"

Δημοσ.

Ρε συ αγορίνα τι θα πει ένας άντρας σε μια γυναίκα που του αρέσει? Έλα να σε πετσώσω??? Το Ενδιαφέρον το δείχνεις απο την στιγμή που της ζητάς να βγείτε. Καφές φαγητό ποτό οτιδήποτε είναι. Η άλλη θα το καταλάβει. Σου μιλάω για κοπέλα που δεν είναι είτε κολλητή Είτε η ξαδέρφη σου.

Δημοσ.

Ρε συ αγορίνα τι θα πει ένας άντρας σε μια γυναίκα που του αρέσει? Έλα να σε πετσώσω??? Το Ενδιαφέρον το δείχνεις απο την στιγμή που της ζητάς να βγείτε. Καφές φαγητό ποτό οτιδήποτε είναι. Η άλλη θα το καταλάβει. Σου μιλάω για κοπέλα που δεν είναι είτε κολλητή Είτε η ξαδέρφη σου.

Οι μπανάνες είναι κίτρινες. Αυτό δε σημαίνει πως ό,τι δεις κίτρινο είναι μπανάνα.

Δημοσ.

Κάποιες μπανάνες έχουν μαυρίσει γιατί παραγίνανε αν της αφήσεις για μέρες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μπανάνες

Δημοσ.

Παιδιά έχετε πέσει διάνα με την περίπτωσή μου.

Μου ζήτησε μια κοπέλα να βγούμε για καφέ.

Βγαίνουμε εδώ και 1.5 μήνα αλλά ενώ αυτή με θέλει εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Το θέμα είναι ότι χθες μου το είπε στα ίσια ότι ενώ κάνει κινήσεις πέφτει σε τοίχο.

Να διακόψω τώρα που είναι νωρίς ακόμα;

Γιατί είναι τόσο πιεστικές μερικές γυναίκες;

Δηλαδή άμα μείνουμε μόνο φίλοι χαλιέται τόσο πολύ;

Η συγκεκριμένη δεν έχει και πολλές παρέες οπότε θα τη βόλευε αφάνταστα ακόμα και να μείνουμε φίλοι για να βγαίνει έξω πιο συχνά.

Με χάλασε και μια όχι τόσο ευγενική φράση που μου είπε χθές και που θεωρώ ότι χαλάει το balance της μεταξύ μας σχέσης.

Δηλαδή δε μπορώ να δεχθώ ενώ εγώ είμαι ευγενέστατος να μην υπάρχει τουλάχιστον ίδιου επιπέδου ευγένεια από την άλλη πλευρά.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχετε πέσει διάνα με την περίπτωσή μου.

Μου ζήτησε μια κοπέλα να βγούμε για καφέ.

Βγαίνουμε εδώ και 1.5 μήνα αλλά ενώ αυτή με θέλει εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Το θέμα είναι ότι χθες μου το είπε στα ίσια ότι ενώ κάνει κινήσεις πέφτει σε τοίχο.

Να διακόψω τώρα που είναι νωρίς ακόμα;

Γιατί είναι τόσο πιεστικές μερικές γυναίκες;

Δηλαδή άμα μείνουμε μόνο φίλοι χαλιέται τόσο πολύ;

Η συγκεκριμένη δεν έχει και πολλές παρέες οπότε θα τη βόλευε αφάνταστα ακόμα και να μείνουμε φίλοι για να βγαίνει έξω πιο συχνά.

Με χάλασε και μια όχι τόσο ευγενική φράση που μου είπε χθές και που θεωρώ ότι χαλάει το balance της μεταξύ μας σχέσης.

Δηλαδή δε μπορώ να δεχθώ ενώ εγώ είμαι ευγενέστατος να μην υπάρχει τουλάχιστον ίδιου επιπέδου ευγένεια από την άλλη πλευρά.

Εσύ γιατί βγαίνεις μαζί της? Σου αρέσει ερωτικά?

Δημοσ.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα φίλε μου.Μη ξεχνάς ότι αυτή μου ζήτησε τη 2η φορά που βρεθήκαμε στην ίδια παρέα να κανονίσουμε να βγούμε (ήταν η 3η της φράση για την ακρίβεια ).Οπότε το δικό μου μυαλό θέλει πιο πολύ χρόνο.

Δημοσ.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα φίλε μου.Μη ξεχνάς ότι αυτή μου ζήτησε τη 2η φορά που βρεθήκαμε στην ίδια παρέα να κανονίσουμε να βγούμε (ήταν η 3η της φράση για την ακρίβεια ).Οπότε το δικό μου μυαλό θέλει πιο πολύ χρόνο.

Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου, θα πω ότι 1.5 μήνα ειναι σε αναμονή η κοπέλα. Θέλει μια απάντηση και με το δίκιο της. Πρέπει να αποφασίσεις σύντομα. Στην περίπτωση που μείνετε φίλοι δεν είναι ακριβώς φιλία, διότι σε βλέπει ερωτικά. Περιπλέκονται τα πράγματα. Μου κάνει εντύπωση παντως που δεν αποφάσισες αμέσως αν σου αρέσει ή όχι. Συνήθως εμείς οι άντρες είμαστε λιγότερο εγκεφαλικοί στο θεμα αυτό. Σου προτείνω να ξεκαθαρίσεις το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Δημοσ.

Μπήκα μετά από λίγο καιρό και βλέπω ότι τα τόπικ μου συνεχίζουν να συγκλονίζουν. Εύγε!

Βλέπω τα κατάφερε με τα μαγικά ο νίκοτς και σε επανέφερε. Εύγε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...