Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σταβι αν κάποιος μοιάζει με τον Κουασιμόδο ή τον Γιάνγκο Δράκο ξέρω γω, you get my point, θα έκανες κάτι μαζί του? Εννοώ αν κάποιος δεν σε ελκύει πολύ εμφανισιακά θα έριχνες άκυρο ή κοιτάς και αλλα πράγματα?

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβως αυτο.

Οσο η τεχνολογια μπαινει στην ζωη μας οι σχεσεις των ανθρωπων θα ψυχραινονται και ο καθενας θα απομονωνεται. Επισης περιστατικα ηλιθιοτητας βλ.σε αυτο το τοπικ απο τις απαντησεις των χρηστων θα αυξανονται και θα φαινεται κατι φυσιολογικο σε αυτους κ' τους υπολοιπους.

Μυαλό 80χρονου

• Like 4
Δημοσ.

Αν μου ελεγε καποιος περιεγραψε το προβλημα των νεων γυναικων (κυριως) μεσα σε μια φραση θα του απαντουσα το εξης: "Ειναι πολυ σημαντικο να γνωρισεις εναν αντρα ομορφο, εναν αντρα νοικοκυρη, εναν αντρα χουβαρντα και εναν που κανει καλο σεξ... Μα το πιο σημαντικο απ'ολα ειναι αυτοι οι 4 να μην γνωριζονται μεταξυ τους!"

Αυτο που ξεχνατε οι περισσοτεροι ειναι οτι τις τελευταιες δεκαετιες μονο εχουν αποκτησει δικαιωματα οι γυναικες οπως η ελευθερια λογου, η πολυγαμικοτητα, η δυνατοτητα για καριερα κτλπ. Με βαση το πως το βλεπω εγω αυτες μας αναθρεφουν και μας εξευγενιζουν στην παιδικη ηλικια οποτε τους δινω λιγο το "ελευθερο" στο να απαιτουν απο την ζωη τους να αποκτησουν εμπειριες με καποιον απο τις παραπανω κατηγοριες αφου καναν το χρεος τους και προς την κοινωνια και κατ'επεκταση προς τον Θεο. Ας κανω και μια ενδεικτικη αναφορα στην καταχρηση εξουσιας/σεξουαλικη παρενοχληση που μπορει να κανει καποιος αντρας οποτε του δινεται η ευκαιρια, π.χ. ενας καθηγητης πανεπιστημιου που ζητουσε σεξ απο τις φοιτητριες για να τις περασει στο μαθημα. Επισης οι περισσοτεροι ξεχναμε απο που "ξεκινησαμε" και που καταληγουμε. Π.χ. ενας αντρας που εχει γυμνασμενο σωμα ενω πριν ηταν λαπας δεν θα γυρισει να κοιταξει καποια εμφανησιακα μετρια ή λιγο παχουλη. Αυτο το λαθος δυστυχως το'χω κανει και εγω και το αναφερω γιατι θελω να αποδειξω οτι σε ολους μας παρουσιαζονται ευκαιριες σε καποια στιγμη της ζωης μας αλλα ειτε λογω υπερμετρου εγωισμου ειτε λογω προσκολλησης στο παρελθον τις προσπερναμε..!

Αυτο το οποιο σιγουρα χρεωνω στις γυναικες και τις κατακρινω για αυτο ειναι οτι σε μια στιγμη αδυναμιας μπορει να βγουν, να μεθυσουν και να κατσουν να τις παρτουζωσουν ατομα που εχουν ηθος και συμπεριφορα που αγγιζει τον πατο της τροφικης αλυσιδας και υστερα να παραπονιουνται οτι τις εκμεταλλευθηκαν. Δεν λογαριαζουν τα συναισθηματα που εχει καποιος για αυτες ο οποιος προσπαθει σκληρα με τον τροπο που ζει να αποδειξει την αξια του και να τις κερδισει και συχνα ερμηνευουν την υπομονη καποιου ως κατι βαρετο και αδιαφορο το οποιο αποτυγχανει να τους διεγειρει κατωτερα γυναικεια συναισθηματα, οπως αυτο της περιπετειας και του κινδυνου. Και μετα αναρωτιουνται γιατι τους ριχνουν σιροπακι και χαπια στο ποτο για να τις βιασουν και γιατι καποιοι αλλοι ειναι τοσο βαναυσοι (γινονται αλλοι ανθρωποι) κατα την διαρκεια του σεξ και τις στελνουν μεχρι και στο νοσοκομειο για τον λογο αυτο. Επισης, ας μην παραλειψω να αναφερθω σε γυναικες οι οποιες τρυπανε τις καποτες/συναινουν στο ελευθερο σεξ για να μεινουν εγκυες σε καποιον αντρα που θελουν να καπαρωσουν ή σε αυτες που το παιζουν θιγμενες/παντα κλαινε οταν εχουν αδικο και προσπαθουν να δικαιολογησουν την συμπεριφορα τους.

Οταν ο καθενας θα μαθει να απαιτει ακριβως αυτο που του αναλογει τα πραγματα θα γινουν καλυτερα και για τα 2 φυλα.

Δημοσ.

Με το μυαλό που κουβαλάτε πολλοί σε αυτό το θέμα σας βλέπω στα 45 με 50 με κάνα τριχρονο και άντε βγαλτα πέρα.

Ήμουν χτες στο ikea και είδα ζευγάρι στα 50 με δύο παιδιά περίπου στα 5 και 7 και εντάξει μιλάμε για άσχημο θέαμα.

Δημοσ.

Δηλαδη, και τον Χ.Μπογκαρτ με τη Λ.Μπακολ, θα τους ελεγες "ασχημο θεαμα"?

Και μιας που πιασαμε τον πολυ Μπογκι, πολυ σωστα ειχε πει [περιπου] τα εξης:

Ο γαμος και τα παιδια εξυπηρετουν το σεναριο ζωης(sic) της γυναικας μονο, οχι του ανδρα*,
αν τελικως και εμεις συμμετεχουμε σε αυτο, ειναι κατα παραχωρηση, επειδη τις αγαπαμε!
:wub:

*
εννοουσε οτι ο ανδρας, μπορει να κανει (οσα) παιδια αν θελει, διχως να χρειαζεται να παντρευτει ειδικα γι' αυτο.

Δημοσ.

Σου λεει να πατε για καφε ο ανθρωπος, τι μπορει να θελει; Να κανετε παρεα; 

ΚΑΦΕ... 

μεγαλα παιδια ειμαστε..  ωριμα.. ειναι πολυ λογικο να υπαρχει κοινωνικη συναναστροφη και με γυναικα, ενας καφες, απο το να κατσω σπιτι να παιξω rome2 πχ..  οπως οταν βγαινεις για καφε με την ξαδερφη σου ή με την αδερφη σου..  ενας καφες για να βγουμε εξω.. οχι για να σε π***ξω στο τελος....

• Like 6
Δημοσ.

Με το μυαλό που κουβαλάτε πολλοί σε αυτό το θέμα σας βλέπω στα 45 με 50 με κάνα τριχρονο και άντε βγαλτα πέρα.

Ήμουν χτες στο ikea και είδα ζευγάρι στα 50 με δύο παιδιά περίπου στα 5 και 7 και εντάξει μιλάμε για άσχημο θέαμα.

Το οτι είχαν παιδιά σε νεαρή ηλικία και το ζευγάρι ήταν 50 δεν τους λες και γέρους. Δεν ξέρεις ο καθένας τι έχει τραβήξει για να κάνει παιδιά. Άσχημο μπορεί να φάνηκε για σένα αλλά δεν το βλέπει όλος ο κόσμος έτσι. Εξάλλου δεν είμαστε στο 1950 να κάνεις παιδιά από τα 19

ΚΑΦΕ...

μεγαλα παιδια ειμαστε.. ωριμα.. ειναι πολυ λογικο να υπαρχει κοινωνικη συναναστροφη και με γυναικα, ενας καφες, απο το να κατσω σπιτι να παιξω rome2 πχ.. οπως οταν βγαινεις για καφε με την ξαδερφη σου ή με την αδερφη σου.. ενας καφες για να βγουμε εξω.. οχι για να σε π***ξω στο τελος....

Σε κάποια ταινία ίσως. Αλλα σε real life situations σημαίνει οτι υπάρχει φλερτ/ερωτικο "κάλεσμα". Δεν υπάρχει άντρας που να έχει βγει για καφέ με κάποια κοπέλα ( που να τον ελκύει ) και να μην έχει σκεφτεί έστω και μια φορά να την πετσώσει. Και το αντίθετο. Αν μη τι άλλο αν θες να βγεις για καφέ να ξεσκάσεις απο ένα παιχνίδι πχ όπως ανέφερες το πιο πιθανόν να τηλ ενα φιλαράκι σου οχι μια κοπέλα, ποσο μάλλον οι δυο σας. Το δεύτερο περνάει ερωτικό μήνυμα

• Like 1
Δημοσ.

Κι ομως ο Bogart (που εγραφα παραπανω) πρωτοεγινε πατερας το 1949....δηλαδη στα 50(!!) του B)

Λεγεται μαλιστα οτι: εκανε 2 παιδια, οταν συναισθανθηκε πως κατι δεν πηγαινε καλα με την υγεια του,
και θελησε ετσι "να αφησει πισω καπως, κατι, ενα κομματι απο αυτον" για να μη μεινει μονη η Bacall...
:o

Δημοσ.

Δηλαδη, και τον Χ.Μπογκαρτ με τη Λ.Μπακολ, θα τους ελεγες "ασχημο θεαμα"?

Και μιας που πιασαμε τον πολυ Μπογκι, πολυ σωστα ειχε πει [περιπου] τα εξης:

Ο γαμος και τα παιδια εξυπηρετουν το σεναριο ζωης(sic) της γυναικας μονο, οχι του ανδρα*,

αν τελικως και εμεις συμμετεχουμε σε αυτο, ειναι κατα παραχωρηση, επειδη τις αγαπαμε! :wub:

*εννοουσε οτι ο ανδρας, μπορει να κανει (οσα) παιδια αν θελει, διχως να χρειαζεται να παντρευτει ειδικα γι' αυτο.

Πολύ σωστά για εσένα γιατί για εμένα ο τύπος απλά είπε και αυτός τη μαλακια του όπως όλοι.
Δημοσ.

Ποιό ακριβώς είναι το άσχημο θέαμα; Και για να έχουμε και λίγο context, εσύ πόσων χρονών είσαι πάνω κάτω;

----

Αντιπαρέρχομαι το κλασικό insomnia thread όπου άντρες, πολύ συχνά "όχι ακόμα ιδιαίτερα ώριμοι", αναλύουν με βεβαιότητα συμπεριφορές γυναικών τις οποίες φανερά δεν καταλαβαίνουν -- "άβυσσος η ψυχή της γυναίκας" στο ένα post, "οι γυναίκες σκέφτονται ΧΥΖ" στο επόμενο -- και περνάω στο εξής.

Όπως πολύ σωστά είπε ο donahioy, δε γυρνάνε τα πάντα γύρω από το σεξ, απλά κάποιοι δυσκολεύονται να το καταλάβουν γιατί ποτέ δεν προσπάθησαν. Και γω έχω βγει αρκετές φορές solo με γυναίκες που ξέρω ότι με ήθελαν αλλά με τις οποίες για διάφορους λόγους δεν υπήρχε πρόθεση ή και περίπτωση να κάνω τίποτα. Σε μερικές περιπτώσεις αρκετές φορές με την ίδια γυναίκα.

Το "άμα δε γουστάρεις μη βγαίνεις" δεν το καταλαβαίνω και μου φαίνεται ηλίθιο. ΕΓΩ γουστάρω να βγω, μου προτείνουν να βγω σε καθ' όλα μη παρεξηγίσιμο context και βγαίνω. Αν η άλλη/ο άλλος το έχει δεμένο σκοινί κορδόνι πως σε περίπτωση που δεν ψήνομαι για σεξ θα προτιμούσε να μη χάνει το χρόνο του, that is their problem. Αν έχει τόσο πολλή σημασία γι' αυτούς ας μου πρότειναν σεξ κατευθείαν να έπαιρναν την ανάλογη απάντηση (όπως την έχουν πάρει ενίοτε, συμπεριλαμβανομένης μιας τύπισσας που έπιανε ο,τι πουλί έβρισκε με την οποία αλληλοεκτιμήσαμε ο καθένας την ευθύτητα του άλλου -- το ξέρω γιατί ήταν το τελευταίο πράγμα που είπαμε πριν την καληνύχτα).

Για ποιό λόγο έχω εγώ την υποχρέωση να μαντέψω και ακόμα περισσότερο να φροντίσω να "προστατέψω" την καημενούλα απέναντι από το χάσιμο χρόνου και την "απογοήτευση" του ότι δε θα γίνει κάτι μεταξύ μας;

Η ερώτηση είναι ρητορική γιατί είναι τελείως ανώριμο (πάντα όταν μιλάμε για γενική κοινωνική επαφή) και εγώ να αποφασίζω για λογαριασμό της ότι την ενδιαφέρει μόνο το ερωτικό επειδή μου πρότεινε να πάμε για καφέ, και εκείνη να "απογοητευτεί". Λες και ο καφές είναι κωδικός για να πεις σε θέλω τρελά πάρε με τώρα. Άμα θες να το πεις αυτό πες δεν έχω παρέα, έλα σπίτι για netflix and chill.

Ελπίζω όταν μεγαλώσουν κάποιοι και αρχίσουν να έχουν πάρε δώσε με γυναίκες που δεν τους αφήνουν την αίσθηση "δεν έχει γκόμενο άρα θα με θέλει" να καταλάβουν ότι το πάμε για καφέ δε σημαίνει απαραίτητα τίποτα παραπάνω από πάμε για καφέ, γιατί προς το παρόν βασικά οι διαμαρτυρίες μου ακούγονται σα γκρίνια ότι δε μας διευκολύνουν οι γυναίκες να κάνουμε παιχνίδι με τον τρόπο που εμάς θα μας βόλευε καλύτερα. Guess what, δεν είναι υποχρέωσή τους να το κάνουν.

PS έχω βγει για καφέ/φαγητό/ποτό με αρκετές συναδέλφους τον τελευταίο χρόνο. Guess what? Δεν είχα σκοπό να πηδήξω καμία, και καμία δεν είχε σκοπό να πηδήξει εμένα.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν υπάρχει άντρας που να έχει βγει για καφέ με κάποια κοπέλα ( που να τον ελκύει ) 

Αν μη τι άλλο αν θες να βγεις για καφέ να ξεσκάσεις απο ένα παιχνίδι πχ όπως ανέφερες το πιο πιθανόν να τηλ ενα φιλαράκι σου οχι μια κοπέλα

που να μην τον ελκυει???

και αν το φιλαρακι ειναι δουλεια? 

στον κοσμο σου οι αντρες βγαινουν μονο με αντρες μεχρι παντρευτουν??

πες χωριζω με την δικια μου, και οι φιλοι μου ειναι με τις δικιες τους.. για να βγω για καφε μονο οταν κατσουν οι ωρες μας?

δεν σου ακουγεται στενομυαλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...