Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 6/12/2015 στις 3:49 ΜΜ, Glikos είπε

Ρε συ σταβι μισό. Δηλαδή σου ζητάει ένας να βγείτε και δεν σου αρέσει, αλλα από ευγένεια και επειδή δεν θες να τον "πληγωσεις" ή ξέρω γω, λες ναι?

Και στην πορεία του ρίχνεις άκυρο?

Δεν είναι έντιμο αυτό. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις απο πριν την θέση σου. Αρνείσαι ευγενικά. Ο άλλος θα το πιάσει το νόημα. Τωρα αν θυμώσει και σε πει κατσίκα ή σε βρίσει, λάθος δικό του διότι δεν δέχεται την απόρριψη. (δεδομένου ότι ήσουν ευγενική μαζί του στην απόρριψη και δεν είχες υφακι ψηλομύτας).

Δεν είναι καλό να παίζουν μερικές με την "καψούρα" του άντρα.

Σου αρέσει? Να βγεις. Δεν σου αρέσει?' Μην βγαίνεις. Απλό είναι. Έτσι το βλέπω εγω anyway.

Δεν ειναι οτι το δέχεται ειναι οτι το διαχειριζεται λάθος. Δεν υπάρχει περιπτωση ποτε εγω να γυρισω να πω σε κάποια ξέρεις δέχομαι οτι με απέρρψες δεν υπάρχει λογος.

Δημοσ.

Εγω θα δεχόμουν την απόρριψη με την έννοια οτι θα καταλάβαινα/δεχόμουνα οτι δεν με γουστάρει. Φυσικά δεν θα της έλεγα τίποτα περί αυτού, απλά θα το κατάπινα και τέλος.

Δημοσ.
  Στις 6/12/2015 στις 3:37 ΜΜ, stavi είπε

α ναι? άρα αν δεν ενδιαφερόμαστε για κάποιον και μας ζητήσει να βγούμε κατευθείαν ακυρο;

Ρωταει κιολας.

θα θελα να μου απαντήσετε γιατί καμιά φορά μου λένε να βγουμε αλλα δεν ενδιαφέρομαι και δεν ξέρω τι να πω, αν πω οχι, χωρίς να έχω βγει ούτε μια φορά  ο άλλος θα το πάρει στραβά, θα σκεφτεί μονο που με είδε ξενέρωσε. Αλλά συνήθως το ξέρω ήδη από την αρχή οτι δεν ενδιαφέρομαι

Χεστηκες και περαστικα του. Δεν θα πεσει και στα ναρκωτικα επειδη δεν θα βγειτε, σε μερικες μερες θα του εχει περασει. Αν του πεις ναι, μετα οχι, μετα παλι ναι αλλα τελικα οχι, δεν εισαι ξεκαθαρη, μπερδευεται ο αλλος και του γινεσαι εμμονη (δεν σε χαλαει καθολου κατα βαθος αλλα ειναι μαλακια αμα δεν εχει καμια ελπιδα).

Στις 6/12/2015 στις 3:43 ΜΜ, stavi είπε

γενικά είναι πολύ δύσκολη η θέση αυτή, εμένα δε μ'αρέσει καθόλου

χίλιες φορές να τρώω χυλόπιτες παρά να ρίχνω

Δεν ειναι καθολου δυσκολη. Δες το σαν να τον σεβεσαι τον αλλον. Οταν βγαινεις ενω ο τυπος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να πιασει το τζοκερ απο το να κανετε κατι, απλα δεν τον σεβεσαι και τον αντιμετωπιζεις σαν παιχνιδι. Εγω τουλαχιστον ετσι το εκλαμβανω μετα.

• Like 2
Δημοσ.

καταρχήν μη μιλάς σα να με ξέρεις, φυσικά και με στεναχωρεί όταν πρέπει να απορρίψω κάποιον

επίσης βγαίνω με κάποιον όταν μου ζητάει να βγούμε γιατί δε θεωρώ ότι πρέπει να πάρω σα δεδομένο απλά και μόνο επειδή μου είπε να παμε για έναν καφέ ότι με γουστάρει

Δημοσ.

είναι πολύ καταπιεστική διαδικασία να απορρίπτω τον άλλον 

οχι μονο για σενα αλλα και για πολλες αλλες γυναικες, και γι αυτο τον λογο πολλες φορες και ασχετα με τον χαρακτηρα η γυναικα το διαχειριζεται λαθος με αποτελεσμα τον αλλο να τον γειωνει ασχημα.. και μετα τον δουλευουν στην παρεα ψιλο γαζι...

καπου εκει αρχιζουν τα κοσμητικα επιθετα "πισω απο την πλατη της"

Δημοσ.

έχω φάει πολύ καταπίεση στη ζωή μου για  να μην πληγώσω τα συναισθήματα των άλλων

άλλα έχετε απόλυτο δίκιο και απο δω και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση να βγω με κανέναν ξανά μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρω πως να πω οτι δεν ενδιαφέρομαι. 

στο γυμνάσιο θυμάμαι μου τα ζητούσαν και μου ήταν απλά αδύνατο να πω "όχι", γι'αυτό έλεγα πάντα "θα το σκεφτώ", και φυσικά δεν απαντούσα ποτέ. είχα καταντήσει γραφική. 

Σε κάποια φάση έρχεται ένα αγόρι και μου τα ζητάει για πολλοστή φορά και μου λέει "χωρίς να πεις ότι θα το σκεφτείς όμως" 

με τσάτισε και του λέω "τότε όχι"

και μου λέει γρήγορα γρήγορα "εντάξει σκέψου το, σκέψου το"

Δημοσ.

Σταβι σαν άντρες σου λέμε τι είναι σωστό , the way we see it. Εξάλλου εκτιμούμε μια γυναίκα που φέρεται σπαθί. Στις σκάρτες χάνουμε κάθε σεβασμό.

Τωρα αν κάποιος σου ζητήσει να βγείτε κατα 99 % σε γουστάρει. (εκτος αν είναι ο gay κομμωτής σου ή ο 1ος σου ξάδερφος ξέρω γω). Εξάλλου το καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Το ζήτημα είναι να ξηγιέσαι σπαθί. Αν ξέρεις από πριν ότι "δεν" τότε από την αρχή αν πέσει η πρόταση το κόβεις ευγενικά χωρίς βλακείες όμως. Αν πάλι πρέπει να βγεις για να αποφασίσεις το ίδιο πρέπει να κάνεις αν τελικά αποφασίσεις ότι "δεν" τότε το λες ξεκάθαρα "Κοίτα να δεις, θεώρησα ότι θα ήσουν ενδιαφέρον τύπος για ΄μένα αλλά δεν κάνεις για τα γούστα μου". Αν θέλει να του εξηγήσεις τι και πως μην μπαίνεις στη διαδικασία, δώσε ότι απάντηση σε βολεύει καθώς το μήνυμα το έχει ήδη λάβει. Οσο πιο ξεκάθαρη είσαι, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα τα "σπάσετε" και θα τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του. 

Εγώ αυτήν την τακτική ακολουθώ για τις γυναίκες (αν και ξέρω ότι αρκετές θα ήθελαν να μου βγάλουν τα μάτια τη στιγμή που τους το λέω) και νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση χωρίς μακροπρόθεσμα δράματα. 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 6/12/2015 στις 4:09 ΜΜ, stavi είπε

επίσης βγαίνω με κάποιον όταν μου ζητάει να βγούμε γιατί δε θεωρώ ότι πρέπει να πάρω σα δεδομένο απλά και μόνο επειδή μου είπε να παμε για έναν καφέ ότι με γουστάρει

Kαι τότε γιατί στο λέει; Δε μιλάμε για ηλικιές 18-20 όπου εκεί μπορεί ο άλλος να ψάχνεται να κάνει παρέες.

Όταν σε ξαναζητήσει κάποιος να βγείτε ρώτα τον γιατί. Λογικά θα σου πει για να γνωριστείτε. Πάλι ρώτα γιατί. Λογικά θα σου πει γιατί του αρέσεις. Αν δε θές πες του ότι δε γίνεται για δικούς σου λόγους. Προς θεού μην πεις ότι έχεις σχέση (είτε έχεις είτε δεν έχεις) γιατί ο άλλος θα θεωρήσει ότι το μόνο πρόβλημα είναι η σχέση με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δημοσ.
  Στις 6/12/2015 στις 4:22 ΜΜ, ikaruga24 είπε

επίσης είναι και το άλλο.... οταν λες στον άλλον ένα απλό όχι δε θα βγω μπορεί να σκεφτεί ότι τον βρίσκεις εντελώς χάλια 

αλλά πολλές φορές για μένα δεν είναι έτσι, μπορεί μάλιστα τον άλλον να τον βρίσκω πολυ συμπαθητικό και αξιόλογο αλλά παρόλαυτα να μη θέλω να κανω κάτι μαζί του

Δημοσ.
  Στις 6/12/2015 στις 4:09 ΜΜ, stavi είπε

καταρχήν μη μιλάς σα να με ξέρεις, φυσικά και με στεναχωρεί όταν πρέπει να απορρίψω κάποιον

Δεν μιλαω σαν να σε ξερω, ειναι κολακευτικο για οποιονδηποτε ανθρωπο να εχει κολλησει καποιος μαζι του, ανεβαζει την ψυχολογια την αυτοπεποιθηση κλπ κλπ για αυτο και ειπα οτι δε σε χαλαει κατα βαθος. Οχι μονο εσενα, ολους. Αλλα δεν παυει να ισχυει οτι ειναι μαλακια να τον οδηγησεις εκει.

Τωρα για την δευτερη σου προταση και επειδη το εχω ακουσει πολλες φορες σε συζητησεις, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Δεν ειστε στο λυκειο, δεν ειστε ξαδερφια ουτε παιδικοι φιλοι. Σου λεει να πατε για καφε ο ανθρωπος, τι μπορει να θελει; Να κανετε παρεα; 

Εχω την εντυπωση οτι εισαι μεγαλυτερη μου, αν τα λετε και τα πιστευετε αυτα μεχρι και τα αντα, ζητω που καηκαμε. Κοντα στα 20 να το καταλαβω.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 6/12/2015 στις 4:32 ΜΜ, stavi είπε

επίσης είναι και το άλλο.... οταν λες στον άλλον ένα απλό όχι δε θα βγω μπορεί να σκεφτεί ότι τον βρίσκεις εντελώς χάλια 

αλλά πολλές φορές για μένα δεν είναι έτσι, μπορεί μάλιστα τον άλλον να τον βρίσκω πολυ συμπαθητικό και αξιόλογο αλλά παρόλαυτα να μη θέλω να κανω κάτι μαζί του

Εσύ θα κάτσεις να ασχοληθείς με τα ψυχολογικά του άλλου; Δε σε ενδιαφέρει το τι και το πως, απλά ξεκαθαρίζεις τη θέση σου. Δηλαδή τι θεωρείς εσύ σωστό σε αυτή την περίπτωση; Να βγεις και στην πορεία να πεις όχι; Τι ακριβώς θα αλλάξει πέραν του ότι σπατάλησες το χρόνο του; Να τον αποφεύγεις; Και ότι τι σ αυτή την περίπτωση δε θα σκεφτεί ότι τον βρίσκεις χάλια;

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 6/12/2015 στις 4:44 ΜΜ, Orpheas1992 είπε

Δεν μιλαω σαν να σε ξερω, ειναι κολακευτικο για οποιονδηποτε ανθρωπο να εχει κολλησει καποιος μαζι του, ανεβαζει την ψυχολογια την αυτοπεποιθηση κλπ κλπ για αυτο και ειπα οτι δε σε χαλαει κατα βαθος. Οχι μονο εσενα, ολους. Αλλα δεν παυει να ισχυει οτι ειναι μαλακια να τον οδηγησεις εκει.

Τωρα για την δευτερη σου προταση και επειδη το εχω ακουσει πολλες φορες σε συζητησεις, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Δεν ειστε στο λυκειο, δεν ειστε ξαδερφια ουτε παιδικοι φιλοι. Σου λεει να πατε για καφε ο ανθρωπος, τι μπορει να θελει; Να κανετε παρεα; 

Εχω την εντυπωση οτι εισαι μεγαλυτερη μου, αν τα λετε και τα πιστευετε αυτα μεχρι και τα αντα, ζητω που καηκαμε. Κοντα στα 20 να το καταλαβω.

συμφωνώ στο δεύτερο σκέλος της απάντησης, Και απο δω και πέρα θα αλλάξουν πολλά

για το πρώτο επιμένω, όχι δε με κολακεύει να μου την πέφτει κάποιος που δε μου αρέσει

με  κολακεύει μόνο αν μου αρέσει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...