Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά το να έχεις καλο χαρακτήρα και να είσαι εντάξει δεν αγοράζεται. Μια όμορφη κοπέλα δηλαδή δεν την δικαιολογώ αν ειναι ψωναρα και έχει σηκωσει την μύτη πάνω. Την χαρακτηρίζω αρνητικά. Το αν έχεις καλή εμφάνιση δεν σημαίνει ότι εισαι και έτσι. Άλλο το απορρίπτω ευγενικά έναν άντρα, άλλο το "ειμαι η Jolie no2 και αν θέλω σας δίνω τον λόγο". Ειναι και στον άνθρωπο. Δυστυχώς πολλές όμορφες ειναι έτσι. Φυσικά παίζει και ο τρόπος που θα την πλησιάσεις, αν της κάνεις κλικ κλπ. Αλλα σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογώ την σκατενια συμπεριφορά. 1
SlickNick Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στις 6/12/2015 στις 3:03 ΜΜ, panos2171 είπε Άλλο αυτό το οποίο ναι ισχύει. Δε μιλάνμε για πεσίματα σε clubs κλπ όπου εκεί ναι λογικό είναι να ρίχνουν άκυρα. Μιλάμε για περιπτώσεις όπου βγαίνεις με την άλλη μια,δυο,τρεις φορές και μετά εξαφανίζεται γιατί δε τη φίλησες από το πρώτο ραντεβού οπότε είσαι φλώρος ή γιατί έκανες κίνηση να τη φιλήσεις οπότε είσαι λιγούρης ή γιατί δεν της έστειλες μήνυμα για να σε αγνοήσει ή γιατί της έστειλες μήνυμα και την πιέζεις ή ή ή ή....Μιλάμε για παράνοια. Καταλαβαίνω τι λες αλλά αυτό έχει να κάνει με το ότι δυστυχώς η ευτυχώς, το βάρος για να γίνει η δουλειά πέφτει στον άντρα. Οι γυναίκες συνήθως θέλουν κάποιον που να ελέγχει την κατάσταση και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις όταν πρέπει οπότε αν δεν έχεις εμπειρία πρέπει να αποκτήσεις για να τα χειρίζεσαι σωστά αυτά. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι γυναίκες πολλές φορές, αν δεν έχεις μπει στη λογική τους, μπορεί να είναι εντελώς παράλογος για έναν άντρα. Έρχεται πχ η άλλη σπίτι σου, έχει ξυριστεί τέρμα, έχει βάλει ημιδιάφανα εσώρουχα κλπ, είστε στο κρεβάτι και κάνετε πράγματα και σου λέει "Δεν θέλω να προχωρήσουμε" ενώ κάνει μπαμ ότι ήρθε για σεξ. Αν εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει και πως να το χειριστείς μπορεί να μην γίνει και τίποτα και να φύγει η άλλη απογοητευμένη που δεν κατάφερες να την πηδήξεις... ενώ ουσιαστικά αυτή το έκοψε!
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στις 6/12/2015 στις 3:13 ΜΜ, SlickNick είπε Καταλαβαίνω τι λες αλλά αυτό έχει να κάνει με το ότι δυστυχώς η ευτυχώς, το βάρος για να γίνει η δουλειά πέφτει στον άντρα. Οι γυναίκες συνήθως θέλουν κάποιον που να ελέγχει την κατάσταση και να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις όταν πρέπει οπότε αν δεν έχεις εμπειρία πρέπει να αποκτήσεις για να τα χειρίζεσαι σωστά αυτά. Ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι γυναίκες πολλές φορές, αν δεν έχεις μπει στη λογική τους, μπορεί να είναι εντελώς παράλογος για έναν άντρα. Έρχεται πχ η άλλη σπίτι σου, έχει ξυριστεί τέρμα, έχει βάλει ημιδιάφανα εσώρουχα κλπ, είστε στο κρεβάτι και κάνετε πράγματα και σου λέει "Δεν θέλω να προχωρήσουμε" ενώ κάνει μπαμ ότι ήρθε για σεξ. Αν εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει και πως να το χειριστείς μπορεί να μην γίνει και τίποτα και να φύγει η άλλη απογοητευμένη που δεν κατάφερες να την πηδήξεις... ενώ ουσιαστικά αυτή το έκοψε! Αυτό το θεωρείς φυσιολογικό; Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλουν. 3
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παντως στο παράδειγμα που είχε ειπωθεί, το να σε παρατήσει με το πουλί στο χέρι στο κρεβάτι, και μάλιστα χωρίς να φταίς, καφρίλα! Και μετά να σε κατηγορίσει οτι φταις! Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν. Mind=blown 1
DDevil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στις 6/12/2015 στις 3:03 ΜΜ, panos2171 είπε Άλλο αυτό το οποίο ναι ισχύει. Δε μιλάνμε για πεσίματα σε clubs κλπ όπου εκεί ναι λογικό είναι να ρίχνουν άκυρα. Μιλάμε για περιπτώσεις όπου βγαίνεις με την άλλη μια,δυο,τρεις φορές και μετά εξαφανίζεται γιατί δε τη φίλησες από το πρώτο ραντεβού οπότε είσαι φλώρος ή γιατί έκανες κίνηση να τη φιλήσεις οπότε είσαι λιγούρης ή γιατί δεν της έστειλες μήνυμα για να σε αγνοήσει ή γιατί της έστειλες μήνυμα και την πιέζεις ή ή ή ή....Μιλάμε για παράνοια. Το πολυ στο δευτερο ραντεβου η κινηση φιλε μη σου πω και στο πρωτο μετα περιπλεκονται τα πράγματα ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που δεχεται να βγειτε οι 2 σας δευτερη φορά γουστάρει. 1
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλά μην παίρνεις και όρκο... Λίγες είναι αυτές που έχουν κατασταλάξει και θέλουν να προσπαθήσουν. Οι περισσότερες βγαίνουν και ότι γίνει, στην πορεία μπορεί να αλλάξουν γνώμη. Με την άλλη μια βδομάδα φασονόμασταν για να μου πει ότι δεν ξέρει αν είναι ερωτευμένη. Φυσικά την έκανα... 1
stavi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στις 6/12/2015 στις 3:28 ΜΜ, DDevil είπε Το πολυ στο δευτερο ραντεβου η κινηση φιλε μη σου πω και στο πρωτο μετα περιπλεκονται τα πράγματα ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που δεχεται να βγειτε οι 2 σας δευτερη φορά γουστάρει. α ναι? άρα αν δεν ενδιαφερόμαστε για κάποιον και μας ζητήσει να βγούμε κατευθείαν ακυρο; θα θελα να μου απαντήσετε γιατί καμιά φορά μου λένε να βγουμε αλλα δεν ενδιαφέρομαι και δεν ξέρω τι να πω, αν πω οχι, χωρίς να έχω βγει ούτε μια φορά ο άλλος θα το πάρει στραβά, θα σκεφτεί μονο που με είδε ξενέρωσε. Αλλά συνήθως το ξέρω ήδη από την αρχή οτι δεν ενδιαφέρομαι δεν ξέρω πως το βιώνουν οι άλλες κοπέλες αλλά για μένα είναι πολύ καταπιεστική διαδικασία να απορρίπτω τον άλλον γι'αυτό προτιμώ να επιλέγω εγώ ποιον θα προσεγγισω
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν ενδιαφέρεσαι μην βγεις ούτε μια φορά μαζί του. Οχι να βγεις και μετά από λίγες μέρες να του ρίξεις άκυρο. 1
DDevil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στις 6/12/2015 στις 3:35 ΜΜ, panos2171 είπε Καλά μην παίρνεις και όρκο... Λίγες είναι αυτές που έχουν κατασταλάξει και θέλουν να προσπαθήσουν. Οι περισσότερες βγαίνουν και ότι γίνει, στην πορεία μπορεί να αλλάξουν γνώμη. Με την άλλη μια βδομάδα φασονόμασταν για να μου πει ότι δεν ξέρει αν είναι ερωτευμένη. Φυσικά την έκανα... Τι την έκανες ? Στις 6/12/2015 στις 3:37 ΜΜ, stavi είπε α ναι? άρα αν δεν ενδιαφερόμαστε για κάποιον και μας ζητήσει να βγούμε κατευθείαν ακυρο; θα θελα να μου απαντήσετε γιατί καμιά φορά μου λένε να βγουμε αλλα δεν ενδιαφέρομαι και δεν ξέρω τι να πω, αν πω οχι, χωρίς να έχω βγει ούτε μια φορά ο άλλος θα το πάρει στραβά, θα σκεφτεί μονο που με είδε ξενέρωσε. Αλλά συνήθως το ξέρω ήδη από την αρχή οτι δεν ενδιαφέρομαι δεν ξέρω πως το βιώνουν οι άλλες κοπέλες αλλά για μένα είναι πολύ καταπιεστική διαδικασία να απορρίπτω τον άλλον γι'αυτό προτιμώ να επιλέγω εγώ ποιον θα προσεγγισω Μια δικαιολογια ειναι αρκετη για να μπει κάποιος στο νοημα μη περιπλεκεις τα πράγματα χωρις λογο.Εγω πιστευω οτι οταν κάποια δεχτει να βγειτε μονοι σας περιμένει κινηση ειδικα τη δευτερη φορά. Αλλιως σου αρχιζει αυτα που μου αρχισε εμενα κάποια οταν της ειπα να βγουμε εκανε τη χαζη και ελεγε "μαζεψε μας.." τουλαχιστον καταλαβα οτι δεν θέλει.
SlickNick Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στις 6/12/2015 στις 3:24 ΜΜ, panos2171 είπε Αυτό το θεωρείς φυσιολογικό; Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλουν. Άμα είσαι γυναίκα είναι φυσιολογικό. Οι γυναίκες για παράδειγμα μπορεί να το βρίσκουν εντελώς παράλογο που βρίσκουμε τόσο εύκολα γυναίκες που μας ελκύουν ενώ εκείνες βρίσκουν πολύ πιο σπάνια άντρες που να τους κάνουν κλικ. Απλά είμαστε διαφορετικοί, δεν είναι καλό η κακό.
stavi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στις 6/12/2015 στις 3:40 ΜΜ, DDevil είπε Τι την έκανες ? Μια δικαιολογια ειναι αρκετη για να μπει κάποιος στο νοημα μη περιπλεκεις τα πράγματα χωρις λογο.Εγω πιστευω οτι οταν κάποια δεχτει να βγειτε μονοι σας περιμένει κινηση ειδικα τη δευτερη φορά. όχι ρε συ, δεν είναι έτσι ακριβώς, όταν λες στον άλλον δεν μπορώ σήμερα γιατί έχω μια δουλειά ο άλλος καταλαβαίνει οτι δεν μπορεις γιατί οντως έχεις μια δουλειά αν απο την άλλη του πεις ήδη από την πρώτη φορά που θα σου ζητήσει να βγείτε, ξέρεις δε βλέπω μέλλον θα σου πει "αη μωρή ψωνισμένη κατσίκα" γενικά είναι πολύ δύσκολη η θέση αυτή, εμένα δε μ'αρέσει καθόλου χίλιες φορές να τρώω χυλόπιτες παρά να ρίχνω
DDevil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στις 6/12/2015 στις 3:43 ΜΜ, stavi είπε όχι ρε συ, δεν είναι έτσι ακριβώς, όταν λες στον άλλον δεν μπορώ σήμερα γιατί έχω μια δουλειά ο άλλος καταλαβαίνει οτι δεν μπορεις γιατί οντως έχεις μια δουλειά αν απο την άλλη του πεις ήδη από την πρώτη φορά που θα σου ζητήσει να βγείτε, ξέρεις δε βλέπω μέλλον θα σου πει "αη μωρή ψωνισμένη κατσίκα" γενικά είναι πολύ δύσκολη η θέση αυτή, εμένα δε μ'αρέσει καθόλου χίλιες φορές να τρώω χυλόπιτες παρά να ρίχνω Εγω δεν θα ελεγα αη μωρη ψωνισμένη κατσικα .... μπορει να ελεγα ενα οκ ή να της ελεγα οτι το πηρε πολυ συγκεκριμενα ενω απλα θα βγαιναμε και θα βλέπαμε. Για μενα ετσι ειναι. Εγω θα καταλαβαινα οτι θές να αποφυγεις διοτι αν δεν ηθελες θα εβρισκες μετα μέρα που δεν έχεις δουλεια και θα εκανες μια αντιπροταση. Οποτε δεν θα ξαναενοχλουσα γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που ενοχλει αμα δεν έχει συμβει κάτι σοβαρο.Κάποιες μπορει να το βρισκουν ξενερωτο φλωρικο ή συγκρατημενος και δεν ξερω και εγω τι ε νταξει ειναι φυσιολογικο να κρινεσαι ειδικα αν εισαι διαφορετικος σε κάτι απο κάποιον προηγουμενο ή καποιον της φαντασιας της σαν προτυπο.
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ρε συ σταβι μισό. Δηλαδή σου ζητάει ένας να βγείτε και δεν σου αρέσει, αλλα από ευγένεια και επειδή δεν θες να τον "πληγωσεις" ή ξέρω γω, λες ναι? Και στην πορεία του ρίχνεις άκυρο? Δεν είναι έντιμο αυτό. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις απο πριν την θέση σου. Αρνείσαι ευγενικά. Ο άλλος θα το πιάσει το νόημα. Τωρα αν θυμώσει και σε πει κατσίκα ή σε βρίσει, λάθος δικό του διότι δεν δέχεται την απόρριψη. (δεδομένου ότι ήσουν ευγενική μαζί του στην απόρριψη και δεν είχες υφακι ψηλομύτας). Δεν είναι καλό να παίζουν μερικές με την "καψούρα" του άντρα. Σου αρέσει? Να βγεις. Δεν σου αρέσει?' Μην βγαίνεις. Απλό είναι. Έτσι το βλέπω εγω anyway. 1
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Στις 6/12/2015 στις 3:40 ΜΜ, SlickNick είπε Άμα είσαι γυναίκα είναι φυσιολογικό. Οι γυναίκες για παράδειγμα μπορεί να το βρίσκουν εντελώς παράλογο που βρίσκουμε τόσο εύκολα γυναίκες που μας ελκύουν ενώ εκείνες βρίσκουν πολύ πιο σπάνια άντρες που να τους κάνουν κλικ. Απλά είμαστε διαφορετικοί, δεν είναι καλό η κακό. Στις 6/12/2015 στις 3:40 ΜΜ, SlickNick είπε Άμα είσαι γυναίκα είναι φυσιολογικό. Οι γυναίκες για παράδειγμα μπορεί να το βρίσκουν εντελώς παράλογο που βρίσκουμε τόσο εύκολα γυναίκες που μας ελκύουν ενώ εκείνες βρίσκουν πολύ πιο σπάνια άντρες που να τους κάνουν κλικ. Απλά είμαστε διαφορετικοί, δεν είναι καλό η κακό. Κακό είναι το ότι παίζουν με τη νοημοσύνη σου. Στις 6/12/2015 στις 3:43 ΜΜ, stavi είπε όχι ρε συ, δεν είναι έτσι ακριβώς, όταν λες στον άλλον δεν μπορώ σήμερα γιατί έχω μια δουλειά ο άλλος καταλαβαίνει οτι δεν μπορεις γιατί οντως έχεις μια δουλειά αν απο την άλλη του πεις ήδη από την πρώτη φορά που θα σου ζητήσει να βγείτε, ξέρεις δε βλέπω μέλλον θα σου πει "αη μωρή ψωνισμένη κατσίκα" γενικά είναι πολύ δύσκολη η θέση αυτή, εμένα δε μ'αρέσει καθόλου χίλιες φορές να τρώω χυλόπιτες παρά να ρίχνω Λες ότι δε θέλεις να βγεις, πόσο πιο απλό; Αν δε θέλει να καταλάβει δικό του πρόβλημα. Το να βγεις μια δυο φορές επειδή δε θές να μη πεις ένα ξερό όχι προφανώς είναι χειρότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις