Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 "Έκοψε" η Jameson αλλα την τιμούσα και πάλι, κακα τα ψέματα 1
mentoras99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και το τοπικ λεγεται 'νεοι χωρις σχεση', δηλαδη ανδρες, ειναι κατανοητο, με την συμπεριφορα των ελληνιδων, να καταληγουν οι νεοι να προτιμουν καλυτερα μονοι παρα σε σχέση με ελληνίδες. Αν ειχαν διπλα τους αλλες εθνικοτητες, και βεβαια θα ειχαν και νορμαλ, και αρκετες σχεσεις. Αλλα με τις ελληνιδες, καταληγεις συχνα....better alone. 2
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνώ έως ενα ποσοστό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το "ελεεινίδες", αλλά και οι άνδρες έχουμε και τα κουσούρια μας. Γενικά είναι να βρεις ( αν βρεις) το σωστό άτομο
mentoras99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Οι πιο ψαγμενοι την εχουν κανει για αλλες εθνικοτητες και εχουν βρει το φως τους, και οι υπολοιποι που δεν ξανανοιχτηκαν και θεωρουν οτι οι γυναικες αρχιζουν και τελειωνουν στις....ελλεεινιδες, ειτε μαζοχιζονται οσο αντεξουν μαζι τους, ειτε στο τελος καταληγουν μονοι.... 2
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα πάντως και οι άλλες εθνικότητες έχουν τις "σκάρτες" γυναίκες. Ειναι και τι άτομο θα βρεις και θα στεριώσεις. Το ότι οι Ελληνιδες σε μεγάλο ποσοστό εχουνε έναν αέρα 1000 καρδιναλίων ειναι γεγονός πάντως. Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή καμια φορά
Donalhioy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 η αποψη που εχω ΕΓΩ, ειναι οτι εδω στην ελλαδα οι αντρες σε γενικες γραμμες ειναι πεφτουλες.. ακομα και οταν ειναι πολυ εξω απο τα νερα τους οι εξαιρεσεις ελαχιστες, ή τουλαχιστον λιγες σε μπιτσομπαρα με τουριστριες ολοι ψαχνονται.. σε οποιο μαγαζι ακουστει οτι εχει γυναικες γινεται πανικος.. χειμωνα καλοκαιρι.. μαγαζια στην θεσνικη με πολυ γυναικοκοσμο δινουν το ποτο σε διπλασια τιμη απο τα υπολοιπα και ακομα γινεται πανικος.. ουτε να μπεις δεν μπορεις στην χαλκιδικη σε μαγαζι ακουστικε οτι ειχαν γεμισει μοντελα που ηρθαν για ημερολογιο καλοκαιρι για φωτο.. και σε 1 ωρα ηρθαν ακομα και απο την θεσνικη.. ειχα παει κρητη το 2005 και στα μαλια ερχοντουσαν αντρες απο ολη την κρητη και τα γυρω νησια.. μονο για το βραδυ.. το θεμα ειναι να την πεσεις σε καποια που να της αρεσεις.. για να εισαι νορμαλ αν αρεσεις και δεν πεσεις.. εισαι φλωρος αν δεν αρεσεις και πεσεις τοτε εισαι πεφτουλας αν αρεσεις και την πεφτεις σε αλλη, τοτε εισαι λιγουρης απλα τα πραματα
george_gr1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ποτέ δε χώνεψα τους ανθρώπους και ήξερα ότι ο άλλος δεν είναι για μένα όταν δημιουργούσε ζητήματα απο το τίποτα, όταν έκανε ιστορίες για ψιλου πήδημα, χωρίς να λογαριάζει το πως θα σε κάνει να νιώσεις συναισθηματικά. Η ζωή είναι δύσκολη και χρειαζόμαστε ανθρώπους γύρω μας να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, όχι να την ηλεκτρίζουν. Με έχουν κουράσει τόσο πολύ αυτοί οι άνθρωποι, που έχω πάθει αλλεργία. Κι όσο κι αν μισώ τη μοναξιά είναι προτιμότερη από το να προσπαθώ μονίμως να λύσω ανύπαρκτα προβλήματα που για κάποιον λόγο ο άλλος προκαλεί, (ίσως προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή ή ίσως έχει δικά του θέματα και νομίζει ότι δεν είναι αμαρτία να σε κάνει σάκο του μποξ), δε με νοιάζει, καλύτερα μόνη. Πλέον το θεωρώ μεγάλη αμαρτία να χαλάς την καλή ψυχολογία του άλλου, τη χρειάζεται τη γαμημένη για να τα βγάλει κάθε μέρα πέρα. Ρώτησα μια γνωστη μου για ποιο λόγο χώρισε από σχέση 5 ετών με ένα όντως πολυ καλο παιδί. Μου λέει ρε Γιώργο τόσα χρονια δεν τσακωθήκαμε ούτε μια φορα, βαρέθηκα. Βρήκε έναν άλλον και τον παντρεύτηκε που έκανε Μπαμ ότι θα την κερατώσει με τη πρώτη ευκαιρία.
mentoras99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ρώτησα μια γνωστη μου για ποιο λόγο χώρισε από σχέση 5 ετών με ένα όντως πολυ καλο παιδί. Μου λέει ρε Γιώργο τόσα χρονια δεν τσακωθήκαμε ούτε μια φορα, βαρέθηκα. Βρήκε έναν άλλον και τον παντρεύτηκε που έκανε Μπαμ ότι θα την κερατώσει με τη πρώτη ευκαιρία. Σωθηκε το καλο παιδι!!!! Το γλυτωσε ο Θεός! Της γνωστής σου που δεν ξερει να εκτιμα, της αξιζε αυτος που πηρε, για να την στρωσει οπως πρεπει. 4
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν και καθυστερημένα τυχερό το παιδί. "Έκοψε" η Jameson αλλα την τιμούσα και πάλι, κακα τα ψέματα Από σεβασμό και μόνο. 1
ceasar1333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα πάντως και οι άλλες εθνικότητες έχουν τις "σκάρτες" γυναίκες. Ειναι και τι άτομο θα βρεις και θα στεριώσεις. Το ότι οι Ελληνιδες σε μεγάλο ποσοστό εχουνε έναν αέρα 1000 καρδιναλίων ειναι γεγονός πάντως. Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή καμια φορά παντου υπαρχουν σκαρτες γυναικες αλλα το θεμα ειναι σε τι ποσοστο.οι ομορφες ελληνιδες κατα το 80 τοις εκατο ειναι σκαρτες σε χαρακτηρα,αλλα στην αμερικη ειναι καπως πιο ελευθερες,πιο ευγενικες. 1
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αν και καθυστερημένα τυχερό το παιδί. Από σεβασμό και μόνο. Ε ναι!!! παντου υπαρχουν σκαρτες γυναικες αλλα το θεμα ειναι σε τι ποσοστο.οι ομορφες ελληνιδες κατα το 80 τοις εκατο ειναι σκαρτες σε χαρακτηρα,αλλα στην αμερικη ειναι καπως πιο ελευθερες,πιο ευγενικες. Δεν εχω ζήσει Αμερική, ίσως. Παντως έχει χαλάσει πολύς κόσμος
SlickNick Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που λέτε για τις Ελληνίδες το έλεγα και εγώ όταν ήμουνα 19 χρονών που δεν έκανα τίποτα. Πλέον πιστεύω ότι έχει να κάνει με τους κύκλους στους οποίους κινείσαι και το πως αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα μέσα από την απειρία σου. Πρέπει να καταλάβετε και την γυναικεία πλευρά λίγο. Όταν μία κοπέλα για παράδειγμα είναι καθαρόαιμο 9άρι και όπου σταθεί και όπου βρεθεί την κοιτάνε και της την πέφτουν ακόμη και οι πέτρες δεν γίνεται να είναι ευγενική και να δίνει εξηγήσεις στους πάντες. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχει βιώσει διάφορες άβολες καταστάσεις που την έχουν κάνει ακόμη πιο απότομη. Αν συνυπολογίσετε κιόλας ότι δεν χρειάζεται η άλλη να είναι 9άρι για να γίνεται δέκτης συνεχόμενης και συνήθως ανεπιθύμητης προσοχής μπορείτε να φανταστείτε πόσες κοπέλες γίνονται απότομες η δείχνουν απόμακρες για να αποφύγουν σκηνικά που τα έχουν βιώσει εκατό φορές. Είχα πριν τέσσερα περίπου χρόνια μία κοπέλα που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά, γλυκούλα κοπέλα, και είχε και παιδί. Είχε φίλο που ήταν ερωτευμένος μαζί της και την έπαιρνε τηλέφωνα και έκλαιγε. Της την έπεφτε το αφεντικό της και την γούσταρε και άλλος ένας από τη δουλειά συν το πόσοι της έπιαναν την κουβέντα, την κοιτάζανε κλπ! Εγώ τυχαία τη γνώρισα πιάνοντας της την κουβέντα σε μία στάση λεωφορείου, της έδωσα το τηλ μου και με πήρε εκείνη! Είμαι σίγουρος ότι όοοοολοι οι άλλοι που της την έπεσαν και έφαγαν άκυρο, θα την θεωρούνε ψωνάρα και ψηλομύτα. Εγώ όμως την έριξα άρα δεν είναι θέμα της συγκεκριμένης κοπέλας η το ότι είναι "Ελλεηνίδα". Και πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, δεν είμαι ούτε ωραίος, ούτε κλαρινογαμπρός και δεν έχω λεφτά. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ή στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενίζουμε. Τι είναι πιο πιθανό: ότι όλες οι Ελληνίδες είναι μαλακισμένες η ότι έτσι επιλέγουν να το βλέπουν άντρες που έχουν σοβαρές ελλείψεις σε διάφορους τομείς;
skiabox Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Η συμπεριφορά είναι θέμα παιδείας. Μη ξεχνάς ότι είσαι το πιο χρεωκοπημένο κράτος στον πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι , ότι κάνουν και πιστεύουν οι κάτοικοι της χώρας αυτής είναι κατά 95% λάθος. Αλλιώς δε θα χρεοκοπούσαν. 1
george_gr1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που λέτε για τις Ελληνίδες το έλεγα και εγώ όταν ήμουνα 19 χρονών που δεν έκανα τίποτα. Πλέον πιστεύω ότι έχει να κάνει με τους κύκλους στους οποίους κινείσαι και το πως αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα μέσα από την απειρία σου. Πρέπει να καταλάβετε και την γυναικεία πλευρά λίγο. Όταν μία κοπέλα για παράδειγμα είναι καθαρόαιμο 9άρι και όπου σταθεί και όπου βρεθεί την κοιτάνε και της την πέφτουν ακόμη και οι πέτρες δεν γίνεται να είναι ευγενική και να δίνει εξηγήσεις στους πάντες. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχει βιώσει διάφορες άβολες καταστάσεις που την έχουν κάνει ακόμη πιο απότομη. Αν συνυπολογίσετε κιόλας ότι δεν χρειάζεται η άλλη να είναι 9άρι για να γίνεται δέκτης συνεχόμενης και συνήθως ανεπιθύμητης προσοχής μπορείτε να φανταστείτε πόσες κοπέλες γίνονται απότομες η δείχνουν απόμακρες για να αποφύγουν σκηνικά που τα έχουν βιώσει εκατό φορές. Είχα πριν τέσσερα περίπου χρόνια μία κοπέλα που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά, γλυκούλα κοπέλα, και είχε και παιδί. Είχε φίλο που ήταν ερωτευμένος μαζί της και την έπαιρνε τηλέφωνα και έκλαιγε. Της την έπεφτε το αφεντικό της και την γούσταρε και άλλος ένας από τη δουλειά συν το πόσοι της έπιαναν την κουβέντα, την κοιτάζανε κλπ! Εγώ τυχαία τη γνώρισα πιάνοντας της την κουβέντα σε μία στάση λεωφορείου, της έδωσα το τηλ μου και με πήρε εκείνη! Είμαι σίγουρος ότι όοοοολοι οι άλλοι που της την έπεσαν και έφαγαν άκυρο, θα την θεωρούνε ψωνάρα και ψηλομύτα. Εγώ όμως την έριξα άρα δεν είναι θέμα της συγκεκριμένης κοπέλας η το ότι είναι "Ελλεηνίδα". Και πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, δεν είμαι ούτε ωραίος, ούτε κλαρινογαμπρός και δεν έχω λεφτά. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ή στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενίζουμε. Τι είναι πιο πιθανό: ότι όλες οι Ελληνίδες είναι μαλακισμένες η ότι έτσι επιλέγουν να το βλέπουν άντρες που έχουν σοβαρές ελλείψεις σε διάφορους τομείς; Σαν τους ζητιάνους δηλαδή ένα πράγμα. Παλια έβρισκες έναν τη βδομάδα και ήσουν πιο φιλικός και του έδινες και κάτι. Τωρα που σου την πέφτουν 5-6 τη μέρα ούτε δίνεις σημασία και κανεις ένα νεύμα με το χέρι. Μπορεί να φανείς μ@λακας ενώ όμως δεν είσαι, απλα δε μπορείς να δίνεις σημασία σε πολλούς καθημερινώς, σε κουράζουν.Δεν το θεωρώ απίθανο μια όμορφη γυναίκα που θα ρίξει άκυρο πριν καν πλησιασεις, να νοιώθει λιγο άσχημα. 1
panos2171 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει να καταλάβετε και την γυναικεία πλευρά λίγο. Όταν μία κοπέλα για παράδειγμα είναι καθαρόαιμο 9άρι και όπου σταθεί και όπου βρεθεί την κοιτάνε και της την πέφτουν ακόμη και οι πέτρες δεν γίνεται να είναι ευγενική και να δίνει εξηγήσεις στους πάντες. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έχει βιώσει διάφορες άβολες καταστάσεις που την έχουν κάνει ακόμη πιο απότομη. Αν συνυπολογίσετε κιόλας ότι δεν χρειάζεται η άλλη να είναι 9άρι για να γίνεται δέκτης συνεχόμενης και συνήθως ανεπιθύμητης προσοχής μπορείτε να φανταστείτε πόσες κοπέλες γίνονται απότομες η δείχνουν απόμακρες για να αποφύγουν σκηνικά που τα έχουν βιώσει εκατό φορές. Άλλο αυτό το οποίο ναι ισχύει. Δε μιλάνμε για πεσίματα σε clubs κλπ όπου εκεί ναι λογικό είναι να ρίχνουν άκυρα. Μιλάμε για περιπτώσεις όπου βγαίνεις με την άλλη μια,δυο,τρεις φορές και μετά εξαφανίζεται γιατί δε τη φίλησες από το πρώτο ραντεβού οπότε είσαι φλώρος ή γιατί έκανες κίνηση να τη φιλήσεις οπότε είσαι λιγούρης ή γιατί δεν της έστειλες μήνυμα για να σε αγνοήσει ή γιατί της έστειλες μήνυμα και την πιέζεις ή ή ή ή....Μιλάμε για παράνοια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις