skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 τόσο καλό είναι; δεν εχω δει κανένα Το σεξ ή το star wars? 4
george_gr1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 αν διάβασες κάποια ποστ πιο πάνω η Δήμητρα ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν "άγγελοι" και πολλοί φαντάζομαι συμφωνούν μαζί της.... εγώ απάντησα ότι δεν νιώθω ακόμη έτοιμη να απαγκιστρωθώ από αυτήν την ιδέα τώρα για τα υπόλοιπα που ρωτάς: "eat this!" που λέει και πιτσιρικάς στον βιντεοκλιπ του michael jackson μέχρι να γίνουμε άγγελοι να βγάλουμε φτερά ας μείνουμε με γρατζουνιές στους ώμους και στην πλάτη να μαρτυράνε πως και ο δυο πετάξαμε ψηλά, σαν κοιμηθήκαμε μαζί στο ίδιο το κρεβάτι μέχρι να βρούμε ουρανό άσε με να παραμιλώ, να καίγομαι στο σώμα σου και να φιλώ στο στόμα σου https://www.youtube.com/watch?v=6BgG03TJahI Μετα τα 35 πάνε περίπατο οι άγγελοι και οι πρίγκιπες. Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, οι επιλογές πλέον θα είναι τα περισσεύματα με σκορπιους λίγους νορμάλ αναμεσα τους. Αν θα είσαι τυχερή θα σου κάτσει απλα ένας νορμάλ με αρκετό κόπο. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες με λιγο ευνοικοτερους ορους. 2
panos2171 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εναν τεμπέλη άντρα όχι δε θα τον άντεχα ούτε λεπτό, έναν άντρα που ξεκινάει από χαμηλά και με αργά και σταθερά βήματα όμως ανεβαίνει, δεν μπορώ παρά να τον θαυμάσω και να τον ενθαρρύνω και σίγουρα μετράει πολύ περισσότερο για μένα απο κάποιον λεφτά που τα βρήκε όλα έτοιμα απο τους δικούς του και δεν έχει προσπαθήσει ποτέ για τιποτα στη ζωή του όσοι έχω γνωρίσει ήταν άτομα αδιάφορα τα οποία δεν αντέχονταν, όχι για να περάσεις τη ζωή σου μαζί τους, αλλά ούτε καν για να βγεις για καφε Εσένα σ αγαπάω. οποτε μολις τα ειδε αντι να πει ενα ''με γεια σου'' το μονο που ειπε ηταν ''αυτα ειναι για τρεξιμο, τι τα θες εσυ?''... Ε αντε μαμησου ρε!!!!! Αυτα τα μικρα πραγματα δειχνουν το ποιον και τον χαρακτηρα του αλλου. Γενικα απ'οταν πατησα τα 30 εκοψα πολλους τετοιυς απο γυρω μου. Φίλη (υποτίθεται) γύρισε και μου είπε ότι τα πτυχία μας δεν έχουν την ίδια αξία και ότι το δικό της είναι ανώτερο, από ΑΕΙ και τα δύο. Αυτή που όλοι την πέρνουν πρέφα πόσο χαζή είναι και τη δουλεύουν απλά για να την πηδάνε και εγώ ήμουν πάντα δίπλα της και την έκραζα μπας και ξυπνήσει. Πόσο το χω σκυλομετανιώσει δε λέγεται, μάλιστα έχω βρεθεί και μπλεγμένος μιας και έχει την τάση να τροποποιεί γεγονότα ώστε να τα φέρνει στα μέτρα της και να βγαίνουν φταίχτες οι άλλοι. Αχαριστία, κακία, ψέμματα, μιζέρια, ματαιοδοξία, ναρκισσισμός, εγωπάθεια όλα σε ένα άτομο... 1
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα skiabox! Ήταν πετυχημένο μπορώ να πω! Πανο σιχαμένες τέτοιες γυναίκες
DDevil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα skiabox! Ήταν πετυχημένο μπορώ να πω! Πανο σιχαμένες τέτοιες γυναίκες Φαντασου μια τέτοια να έχει κερδισει και το διαζυγιο και να τη πληρώνεις κιολας χωρις να έχεις παιδι μαζι της να έχεις παιδι οκ θα πληρώνεις για το γιο σου φαντασου ομως να σου βγει δανειο για να της το δώσεις!!!
DDevil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοιο σενάριο ειναι δράμα! Και ομως την πάτησε γνωστος στο έτσι. Πρεπει να εχεις τα ματια σου 14 για να μη την πατησεις!
panos2171 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Eξαρτάται βέβαια πάντα και το τι δικαιώματα δίνει η άλλη. Όταν της αρέσει κάποιος και απλά του δώσει του μ@@νι στο πιάτο μή γυρίσει μετά και πει ''ήθελε απλά να με ........ και εξαφανίστηκε''.... 2
DDevil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Eξαρτάται βέβαια πάντα και το τι δικαιώματα δίνει η άλλη. Όταν της αρέσει κάποιος και απλά του δώσει του μ@@νι στο πιάτο μή γυρίσει μετά και πει ''ήθελε απλά να με ........ και εξαφανίστηκε''.... Eκει εκμεταλεύεσαι την ευκαιρια
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Φίλη (υποτίθεται) γύρισε και μου είπε ότι τα πτυχία μας δεν έχουν την ίδια αξία και ότι το δικό της είναι ανώτερο, από ΑΕΙ και τα δύο. Αυτή που όλοι την πέρνουν πρέφα πόσο χαζή είναι και τη δουλεύουν απλά για να την πηδάνε και εγώ ήμουν πάντα δίπλα της και την έκραζα μπας και ξυπνήσει. Πόσο το χω σκυλομετανιώσει δε λέγεται, μάλιστα έχω βρεθεί και μπλεγμένος μιας και έχει την τάση να τροποποιεί γεγονότα ώστε να τα φέρνει στα μέτρα της και να βγαίνουν φταίχτες οι άλλοι. Αχαριστία, κακία, ψέμματα, μιζέρια, ματαιοδοξία, ναρκισσισμός, εγωπάθεια όλα σε ένα άτομο... Δεν αξίζει να χαλιέσαι για τέτοιους χαρακτήρες. Θα διαπιστώσει τι είναι τα πτυχία όταν μείνει άνεργη και άφραγκη. 1
DDevil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δεν αξίζει να χαλιέσαι για τέτοιους χαρακτήρες. Θα διαπιστώσει τι είναι τα πτυχία όταν μείνει άνεργη και άφραγκη. Κάτι τέτοιες ειναι ωραιες μασκοτ στη παρέα για δουλεμα φιλε
Alithinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 το πόσο θέλεις να κάνεις σχέση έχει να κάνει και με το πως περνάς και σε κάθε φάση, πιστεύω όταν είσαι σπίτι, δουλειά, δουλειά, σπίτι, και μάλιστα κουράζεσαι και στη δουλειά και δεν έχεις και άλλους διεξόδους, you crave for a partner ο οποίος θεωρείς ότι θα σου κρατάει συντροφιά τα απογεύματα, θα γεμίζει τις μπαταρίες σου, θα κάνετε όμορφα πράγματα μαζί, θα βλέπετε ταινίες, θα συζητάτε και πηγαίνετε ταξιδάκια στις διακοπές σας, θα γελάτε, θα κάνετε έρωτα. θα σε ξεκουράζει και θα σου στέκεται. . . πολύ συχνά όμως οι άνθρωποι σκέφτονται εγωιστικά και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν περισσότερες εντάσεις είναι ένα πράγμα που συχαίνομαι στους ανθρώπους, σε βλέπουν καταβεβλημένο και αντί σε βοηθήσουν να σηκωθείς σε επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο με τις δικές τους τρελές απαιτήσεις. Ποτέ δε χώνεψα τους ανθρώπους και ήξερα ότι ο άλλος δεν είναι για μένα όταν δημιουργούσε ζητήματα απο το τίποτα, όταν έκανε ιστορίες για ψιλου πήδημα, χωρίς να λογαριάζει το πως θα σε κάνει να νιώσεις συναισθηματικά. Η ζωή είναι δύσκολη και χρειαζόμαστε ανθρώπους γύρω μας να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα, όχι να την ηλεκτρίζουν. Με έχουν κουράσει τόσο πολύ αυτοί οι άνθρωποι, που έχω πάθει αλλεργία. Κι όσο κι αν μισώ τη μοναξιά είναι προτιμότερη από το να προσπαθώ μονίμως να λύσω ανύπαρκτα προβλήματα που για κάποιον λόγο ο άλλος προκαλεί, (ίσως προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή ή ίσως έχει δικά του θέματα και νομίζει ότι δεν είναι αμαρτία να σε κάνει σάκο του μποξ), δε με νοιάζει, καλύτερα μόνη. Πλέον το θεωρώ μεγάλη αμαρτία να χαλάς την καλή ψυχολογία του άλλου, τη χρειάζεται τη γαμημένη για να τα βγάλει κάθε μέρα πέρα. αυτό που λες εδώ. κάποιες γυναίκες πάντως είναι γεγονός ότι το παρακάνουν ότι αναζητούν την προσοχή των άλλων https://web.facebook.com/loukritiahdiaxroniki/videos/455400844648487/ θα χε μεθυσει τοσο πολυ που ξεχασε οτι ηταν σε σκηνη και νομιζα οτι η κολωνα ηταν κολλημενη στο ταβανι 1
iordanis77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Η -συνταξιουχα πλεον- Τζενα εχει κανει τοσες επεμβασεις που με εχει μπερδεψει Έχω να κάνω σεξ έξι χρόνια. Φιλερ Κατρουγκαλε, με τετοιο ονομα που εχεις λογικο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις