Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

sorry για το offtopic , αλλα ρε στάβι δεν έχω καταλάβει τελικά τι ψάχνεις... καλο κρεβάτι ή καλη σχέση?

nothing to see here  guys, disperse :P

αν διάβασες κάποια ποστ πιο πάνω η Δήμητρα ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν "άγγελοι" και πολλοί φαντάζομαι συμφωνούν μαζί της....

εγώ απάντησα ότι δεν νιώθω ακόμη έτοιμη να απαγκιστρωθώ από αυτήν την ιδέα 

τώρα για τα υπόλοιπα που ρωτάς: "eat this!" που λέει και πιτσιρικάς στον βιντεοκλιπ του michael jackson

μέχρι να γίνουμε άγγελοι να βγάλουμε φτερά ας μείνουμε με γρατζουνιές στους ώμους και στην πλάτη

να μαρτυράνε πως και ο δυο πετάξαμε ψηλά, σαν κοιμηθήκαμε μαζί στο ίδιο το κρεβάτι

μέχρι να βρούμε ουρανό άσε με να παραμιλώ, να καίγομαι στο σώμα σου και να φιλώ στο στόμα σου

Δημοσ.

Κακο παιδι και γενικοτερα κακος ανθρωπος ειναι κάποιος που ειναι ύπουλος , λέει ψέμματα προσπαθει να σε κοροιδεψει δεν ειναι έντιμος και γενικα ολα αυτα δεν εχουν καμια σχέση με την αυτοπεποιθηση ισως έχουν σχεση με την αυτοπεποιθηση που έχει κάποιος οταν εμφανιζεται να λέει ψέμματα και να ειναι απατεώνας.

Εγω πχ έχω πεσει σε κακο άνθρωπο 2 φορές τους τελευταιους 5-6 μήνες ο ενας ηταν απο τη δουλεια μου για να καταλαβει κανεις ποσο υπουλος και ψευτικος ηταν προσπαθουσε να πουλησει μουρη στους καινουργιους και να τους πρηξει με μλκιες ενω στους παλιοτερους εκανε τα στραβα ματια επειδη ηταν παλιοι.

Η αλλη ηταν ο ιδιοκτητης του σπιτιου ο οποιος θελει να αθετησει το συμβολαιο και να με πετάξει εξω χωρις κανενα σοβαρο λογο απλα και μονο για να νοικιασει αυτο που μενει ακριβοτερα και να μεινει σε αυτο που ειμαι τωρα ουτε αυτος θα έχει καλα ξεμπερδεματα μαζι μου. Σιχαινομαι τους ανθρωπους που ειναι ύπουλοι και ας εντυπωσιάζουν τον υπολοιπο κοσμο με την "αυτοπεποιθηση" και το θρασος τους.

Αμα ακουσεις και τους 2 ανθρωπους αυτους που λεω ολο ψεμματα πουλανε και παραμυθια για το ποσο εντιμοι ειναι , και δικαιοι και αλλες τέτοιες μλκιες. Πουλανε παραμυθι με τη σεσουλα δηλαδη οπως φανταζομαι θα πουλάγανε και κάτι τυπάκια στις γκομενες.

• Like 2
Δημοσ.

το μόνο αρνητικό στην πορνεία, είναι οι λοιποί εμπλεκόμενοι, τσατσάδες, νταβαντζήδες, μπάτσοι, υγειοονομικάριοι, κλπ κλπ...

Επέλεξε να πάς σε ενα μασατζίδικο και δεν θα έχεις καμια επαφη με ολα αυτα , κανονικο σπιτι σε πολυκατοικια με ανεση χρονου καθαριοτητα φουλ με σφραγισμενες πετσετες και ντουζάκι σε κερνάνε κιολας , ξένοι δεν πατάνε και εισαι κυριος!!! Βεβαια επισκεψη και 50αρικο στην καλυτερη αλλα αξιζει πιστευω οταν εισαι πιασμένος για λιγη χαλάρωση αξιζει το κοπο :P

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ πχ κεντρο φυσικής ευεξιας χαχαχα

Δημοσ.

Στην επαρχια οπου ζω συμβαινει το εξης φαινομενο, αν δεν εισαι πολυυυυυ εμφανισιμος η γιατρος/φαρμακοποιος/επιχειρηματιας με τα φραγκα να φαινονται η συνδυασμος των παραπανω, την ΠΑΤΗΣΕΣ. Εδω λοιπον που ζω εγω αυτα τα κριτηρια τα πληρουν καμια 10αρια ατομα, απο αυτους οι 2 ειναι παντρεμενοι. Οποτε οι υπολοιποι κανουν ολο το παιχνιδι με καμια 100αρια ελευθερες κοπελες χωρις ιχνος υπερβολης. Επισης συμβαινει και το εξης οτι και μετρια να ειναι η αλλη, που ειναι πολλες, λογω της υπερπροσφορας τροφοδοτειται υπερμετρα ο εγωισμος τους με αποτελεσμα να απορριπτουν τους παντες και να περιμενουν τους 8 προαναφερθεντες. Οι υπολοιποι απλα κοιταμε αποσβολωμενοι...

Και για του λογου το αληθες, εχω εναν ξαδερφο γιατρο, παντρεμενο με μια κοπελα. Ειναι μαζι συνολο περιπου 6 χρονια, τα 2 παντρεμενοι. Μια μερα που καθομασταν σε μια ταβερνα οι 3 μας και ειχαμε μια τετοια συζητηση γυρναει αυτη και του λεει μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι ''τι νομιζεις, αμα δεν ησουνα γιατρος θα σε κοιτουσα τοσο ευκολα?'' I rest my case. Καντε οτι θελετε, κουρασατε οι περισσοτερες.

Νόμιζα ότι αυτό συμβαίνει μόνο στο "χωριό" μου, από ότι φαίνεται είναι ενδημικό φαινόμενο.Οι "προύχοντες" και οι καγκουρογόηδες έχουν το σύνολο σχεδόν του τοπικού γυναικείου πληθυσμού και οι λοιποί στο εργόχειρο.

Το γελοίο είναι ότι όλες αυτές μόλις πλησιάσουν τα πρώτα -άντα τρέχουν για το κορόιδο(μόνο να έχει ψιλοσταθερή δουλειά κοιτάνε,ή κάτι ανάλογο),άτομα που μέχρι πριν κάποια χρόνια λοιδορούσαν με τις φιλενάδες τους.

Αυτοί σαν καλοί μαλάκες λένε και ευχαριστώ που τους έλαχε το χρυσό μνι.

Δεν ξέρω,αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ άρρωστη η κατάσταση τούτη και το πιο περίεργο είναι ότι πολλοί(ακόμη και ψιλονορμάλ παιδιά),την αποδέχονται σαν de facto πραγματικότητα δίχως το "da fack" που βγάζει σε κάποιον εξωτερικό παρατηρητή.Πράγμα που με έκανε ουκ ολίγες φορές να ακυρώσω/"χάσω" "φίλους" και γνωστούς.

Ευτυχώς στην αλλοδαπιά δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα,τουλάχιστον από όσο είδα.

• Like 2
Δημοσ.

Παντου τα ιδια σκατα παιζουνε φιλε και εγω εδω που ειμαι ολο μου λενε θα σε παντρεψουμε εδω .... ενω αμα ημουν άνεργος κανεις δεν θα το ελεγε αυτο δυστυχως. Ναι ναι τους λεω και μετα απο 2-3 χρονια θα λενε τελικα αυτος μας ξέφυγε. :D

ενας γνωστος παντρευτηκε και μετα απο χρονια χωρισε και την πληρώνει ακομα 100.000 ευρω του στοιχισε πηρε δανειο ο ανθρωπος και η τυπισσα αν και νοικοκυρα μεν (το αναγνωριζω αυτο) ο χειροτερος χαρακτηρας πηρε δανειο να τη πληρώνει καθε μηνα αυτη πηρε σπιτι το ξεχρέωσε με το δάνειο που έβγαλε αυτος χαχαχα αμα εισαι μλκας λογικο να τη πάθεις ετσι.Βγηκε εις βαρος του το διαζυγιο επειδη την απατησε κιολας επειδη τον επρηζε (αλλη βλακεια που εκανε) επρεπε να κανει υπομονη να βγει το διαζυγιο πρωτα

Δημοσ.

Έχω να κάνω σεξ έξι χρόνια. Αυτο για το οποίο ανυπομονω περισσότερο είναι το νέο Star Wars. 

Ξαδερφάκι του μπλου πάνθερ πρέπει να είσαι εσύ

Δημοσ.

Εγραψα οτι πηγα να κανω κινηση, δεν την εκανα τελικα, απλα ψιλοκαταλαβε αυτη οτι ψαρωσα κι εγω καταλαβα ποσο φελλος ηταν/ειναι σε τετοια θεματα, τροφοδοτηθηκε ο εγωισμος/πηρε την επιβεβαιωση της και αλλαξε συμπεριφορα. Δεν φτασαμε καπου που να χρειαζοταν να την πουμε ο ενας στον αλλον. Τωρα εχουν περασει χρονια και ακομα αν τυχει να βρεθουμε μπορει να πιουμε και μια μπυρα, για φιλη/γνωστη καλη ειναι. Βεβαια στα προσωπικα της ακομα τις ιδιες συμπεριφορες 15χρονου εχει αλλα εμενα δεν με αφορα.

Για την δευτερη περιπτωση, επειδη δεν ειμαι 25 η 27 χρονων αλλα λιγο μεγαλυτερος, βαριεμαι τα παιχνιδια και το κυνηγι η οτι αλλο μπορει να εχει αυτη στο μυαλο της. Θελω μια που να υπαρχει αμοιβαια ελξη και να ειμαστε μαζι σαν ανθρωποι χωρις να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Με αυτην θα βρεθουμε το βραδυ σε ενα συγκεκριμενο event. Επειδη δεν εχει περασει πολυς καιρος απο το συμβαν αυτη συνεχιζει τις ιδιες συμπεριφορες με μηδεν ανταποκριση απο εμενα. Ετσι οπως τα εκανε ας, τα λουστει. Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να την ξαναπροσεγγισω.

Πολλες ταινιες βλεπεις και μαλιστα με happy ending. Οι περισσοτερες σοβαρες σχεσεις/γαμοι διαλυονται λογω οικονομικων προβληματων. Μην πληρωνεις ενφια, ρευμα, φαγητο και φατε αγαπη. Επισης πρεπει να γνωριζεις οτι η οικονομικη ανασφαλεια στους ανδρες επιδρα αρνητικα σχεδον παντου, απο την ψυχολογια τους και την σεξουαλικη τους ''ορεξη'' μεχρι την ιδια την υγεια τους.

Επισης για αυτες που ανεφερα δεν ξερω αν φταινε οι ιδιες και αν ειναι ''χαμουρες'' η αν φταιει το ψευδοlifestyle, η τηλεοραση που δημιουργει λαθος/σκατενια προτυπα η ακομα και ολοκληρη η δομη της κοινωνιας!

Στην επαρχια οπου ζω συμβαινει το εξης φαινομενο, αν δεν εισαι πολυυυυυ εμφανισιμος η γιατρος/φαρμακοποιος/επιχειρηματιας με τα φραγκα να φαινονται η συνδυασμος των παραπανω, την ΠΑΤΗΣΕΣ. Εδω λοιπον που ζω εγω αυτα τα κριτηρια τα πληρουν καμια 10αρια ατομα, απο αυτους οι 2 ειναι παντρεμενοι. Οποτε οι υπολοιποι κανουν ολο το παιχνιδι με καμια 100αρια ελευθερες κοπελες χωρις ιχνος υπερβολης. Επισης συμβαινει και το εξης οτι και μετρια να ειναι η αλλη, που ειναι πολλες, λογω της υπερπροσφορας τροφοδοτειται υπερμετρα ο εγωισμος τους με αποτελεσμα να απορριπτουν τους παντες και να περιμενουν τους 8 προαναφερθεντες. Οι υπολοιποι απλα κοιταμε αποσβολωμενοι...

Και για του λογου το αληθες, εχω εναν ξαδερφο γιατρο, παντρεμενο με μια κοπελα. Ειναι μαζι συνολο περιπου 6 χρονια, τα 2 παντρεμενοι. Μια μερα που καθομασταν σε μια ταβερνα οι 3 μας και ειχαμε μια τετοια συζητηση γυρναει αυτη και του λεει μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι ''τι νομιζεις, αμα δεν ησουνα γιατρος θα σε κοιτουσα τοσο ευκολα?'' I rest my case. Καντε οτι θελετε, κουρασατε οι περισσοτερες.

Έτσι ακριβώς.Δεν φταίνε βέβαια και αυτές.Υπήρξε ροή χρημάτων σε ιατροφαρμακευτικές δαπάνες 4 x το κανονικό στην Ελλάδα οπότε δημιουργήθηκε ακόμα μια φούσκα.

συμφωνώ ότι αν έχεις οικονομικά προβλήματα η σχέση θα πάρει την κάτω βόλτα, 

γενικά όμως είμαι σκληραγωγημένη και δουλεύω σκληρά για να φτιάξω το μέλλον μου όπως ακριβώς το φαντάζομαι, αν βλέπω οτι και ο άλλος προσπαθεί με τον ίδιο τρόπο δεν μπορώ παρά να τον εκτιμώ περισσότερο. Τα αδιέξοδα είναι ένα θέμα και δημιουργούνται κυρίως όταν υπάρχουν παιδιά, εκεί δεν μπορώ να πω τίποτα. Γι'αυτό μιλάω μόνο για νεαρά ζευγάρια που προσπαθούν από κοινού να σταθούν στα πόδια τους και να φτιάξουν τη ζωή τους.

Να σου πω οτι με τον πρώην μου, ζήσαμε για κάποιο διάστημα σε υπόγειο διαμέρισμα, όλο υγρασία,κοιμόμασταν σε ένα στρώμα φουσκωτό και η πόρτα του δωματίου που κοιμόμασταν, (μια πόρτα σιδερένια αποθήκης), είχε πρόσβαση απευθείας στο δρόμο. Λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης δεν είχαμε τη δυνατότητα να ζήσουμε σε κάποιο όμορφο διαμέρισμα, με μπαλκονάκι, χωρίς υγρασία.

Καθόλου άσχημα δεν τα περάσαμε κι ας μην μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια από την υγρασία και ήταν τα ρούχα μου υγρά κάθε  πρωί απο την υγρασία του δαπέδου που διαπερνούσε το στρώμα. Όταν έχεις την αίσθηση ότι είναι μια προσωρινή κατάσταση η οποία θα άλλαξει προς το καλύτερο γιατί θα βρεις εσυ τον τρόπο να την αλλάξεις, οι κακουχίες σε πορώνουν περισσότερο προκειμένου να φέρεις τη ζωή στα μέτρα σου.

Εναν τεμπέλη άντρα όχι δε θα τον άντεχα ούτε λεπτό, έναν άντρα που ξεκινάει από χαμηλά και με αργά και σταθερά βήματα όμως ανεβαίνει, δεν μπορώ παρά να τον θαυμάσω και να τον ενθαρρύνω 

και σίγουρα μετράει πολύ περισσότερο για μένα απο κάποιον λεφτά που τα βρήκε όλα έτοιμα απο τους δικούς του και δεν έχει προσπαθήσει ποτέ για τιποτα στη ζωή του

όσοι έχω γνωρίσει ήταν άτομα αδιάφορα τα οποία δεν αντέχονταν, όχι για να περάσεις τη ζωή σου μαζί τους, αλλά ούτε καν για να βγεις για καφε

Δηλαδή δεν αντέχεις με τους 999 στους 1000 Έλληνες που έχω συναντήσει στη ζωή μου (όσοι δεν ήταν θα ήθελαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι αν μπορούσαν).

Δημοσ.

Έχω να κάνω σεξ έξι χρόνια. Αυτο για το οποίο ανυπομονω περισσότερο είναι το νέο Star Wars. 

τόσο καλό είναι;

δεν εχω δει κανένα

Δημοσ.

ειμαι ανεργοσ 6 ετη τωρα, εχω σχεση ομως τη μαριτσα μου τη γλυκια μου και  ειναι σαν ν εχω τα παντα στη ζωη σαν να μη μου λειπει τιποτα απολυτως ευχαριστω το θεο γι' αυτα που εχω για τη μαριτσα τη γλυκια μου με το ομορφο της κορμακι

Wtf!?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...