D4rkshadow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαστε θυματα της παγκοσμιοποιησης και του lifestyle.Για αυτο αλλωστε και ειναι ολα πιο πολιπλοκα πια και ποιο ψευτικα.^-^ 1
omghi2u Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 sorry για το offtopic , αλλα ρε στάβι δεν έχω καταλάβει τελικά τι ψάχνεις... καλο κρεβάτι ή καλη σχέση? nothing to see here guys, disperse 2
D4rkshadow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Παντως πρεπει να πω οτι χαιρομαι και απολαμβανω πολυ την συζητηση αυτη.Καθως πολλες φορες δεν γινεται ουτε μεταξυ φιλων/φιλες καθως φοβουνται για το πως θα τους δουν η για το τι θα τους πουν.Εννοειται οτι πιο πολυ απολαμβανω σκεψεις και αποψεις διαφορετικες απο της δικες μου.....μην με ρωτατε γιατι 3
SlickNick Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που λέτε για τα "καλά" και τα "κακά" παιδιά προσέξτε το λίγο επειδή δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχει μία τάση να κατηγοριοποιούμε μερικοί όποιον έχει αυτοπεποίθηση και δεν μασάει με τις γυναίκες ως "κακό παιδί" και αυτό είναι λάθος. Απλά υπάρχουν αρκετοί άντρες που δεν νιώθουν άνετα να συμπεριφέρονται ως άντρες. Σε προηγούμενες απαντήσεις έγινε θέμα για το αν είναι καλό η κακό ο άλλος να θέλει να κάνει σεξ. Το γεγονός και μόνο που ένας άντρας που θέλει να κάνει σεξ, ότι πιο φυσιολογικό δηλαδή, έχει μία αρνητική χροιά στα μυαλά κάποιων δείχνει το πρόβλημα. Επίσης οι ίδιοι άντρες που σκέφτονται έτσι πιθανότατα έχουν μια πολύ εξιδανικευμένη εικόνα για τις γυναίκες και δεν μπορούν να φανταστούν πχ ότι μία γυναίκα έχει ορέξεις και μπορεί να θέλει απλά να κάνει άγριο σεξ με κάποιον, χωρίς να την χαρακτηρίσουν αρνητικά. Οι άντρες που αυτοχαρακτηρίζονται ως καλά παιδιά συνήθως δεν κάνουν κάτι το ιδιαίτερο για το οποίο να τους αξίζει ο όρος "καλός". Δεν δίνουν πχ σε αγαθοεργίες ούτε βοηθάνε γριούλες να περάσουν το δρόμο. Θεωρούν ότι επειδή θεωρητικά στο μυαλό τους θα συμπεριφερόντουσαν καλά σε μία γυναίκα, αν ποτέ έβρισκαν μία, ότι τους αξίζει αυτόματα μία γυναίκα. Η ότι επειδή γίνονται χαλιά να τους πατήσουν οι γυναίκες, και κολλάνε εύκολα, ότι είναι καλά και ρομαντικά παιδιά που τους αξίζει κάτι καλό. 4
DDevil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αρνητικη χροια ηταν το να πληρωσεις για να κάνεις σεξ. Ο καθενας οπως το βλέπει. Αν κάποιος βρισκει να κάνει σεξ χωρις να πληρώνει ακομα καλυτερα. Αλλα επειδη αυτο ειναι ιδιαιτερα σπανιο και επειδη το σεξ έχει και αλλες υποχρεωσεις συγκαλυμένες στην αρχή κάποιοι καταφευγουν στις επαγγελματιες για μενα εφοσον προσέχουν την υγεια τους και φοράνε προφυλακτικο μια χαρα ξηγιούνται.
KNSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που λέτε για τα "καλά" και τα "κακά" παιδιά προσέξτε το λίγο επειδή δεν είναι ακριβώς έτσι. Υπάρχει μία τάση να κατηγοριοποιούμε μερικοί όποιον έχει αυτοπεποίθηση και δεν μασάει με τις γυναίκες ως "κακό παιδί" και αυτό είναι λάθος. Απλά υπάρχουν αρκετοί άντρες που δεν νιώθουν άνετα να συμπεριφέρονται ως άντρες. Σε προηγούμενες απαντήσεις έγινε θέμα για το αν είναι καλό η κακό ο άλλος να θέλει να κάνει σεξ. Το γεγονός και μόνο που ένας άντρας που θέλει να κάνει σεξ, ότι πιο φυσιολογικό δηλαδή, έχει μία αρνητική χροιά στα μυαλά κάποιων δείχνει το πρόβλημα. Επίσης οι ίδιοι άντρες που σκέφτονται έτσι πιθανότατα έχουν μια πολύ εξιδανικευμένη εικόνα για τις γυναίκες και δεν μπορούν να φανταστούν πχ ότι μία γυναίκα έχει ορέξεις και μπορεί να θέλει απλά να κάνει άγριο σεξ με κάποιον, χωρίς να την χαρακτηρίσουν αρνητικά. Οι άντρες που αυτοχαρακτηρίζονται ως καλά παιδιά συνήθως δεν κάνουν κάτι το ιδιαίτερο για το οποίο να τους αξίζει ο όρος "καλός". Δεν δίνουν πχ σε αγαθοεργίες ούτε βοηθάνε γριούλες να περάσουν το δρόμο. Θεωρούν ότι επειδή θεωρητικά στο μυαλό τους θα συμπεριφερόντουσαν καλά σε μία γυναίκα, αν ποτέ έβρισκαν μία, ότι τους αξίζει αυτόματα μία γυναίκα. Η ότι επειδή γίνονται χαλιά να τους πατήσουν οι γυναίκες, και κολλάνε εύκολα, ότι είναι καλά και ρομαντικά παιδιά που τους αξίζει κάτι καλό. Κακο παιδι δεν ειναι αυτος που εχει αυτοπεποιθηση αλλα αυτος που φερεται εντελως μαλακισμενα στις γυναικες, τις φτυνει, τις παταει επειδη μπορει. Καμια φορα βαραει κιολας... Καλος ειναι ο ισορροπημενος, ο νορμαλ, αυτος που στα καλα καθουμενα δεν θελει να πληγωσει κανεναν, ειτε την συντροφο του, ειτε φιλους. Αντιστοιχα ο κακος/μαλακας εχει κακη συμπεριφορα απεναντι ακομα και στους φιλους του. Εγω εκοψα ατομο που καναμε παρεα 15 χρονια επειδη παντα συμπεριφερονταν ασχημα και στις κοπελες αλλα και στους φιλους του. Αλαζονεια, εγωπαθεια, ναρκισσισμος και τετοια. Βαρεθηκα τις μαλακιες του, το πως βλεπει τους ανθρωπους σαν αντικειμενα που βρισκονται γυρω του μονο για να ικανοποιησουν τον εγωισμο του και εφαγε ακυρο καραμπινατο. Μιλαμε για πολυ τοξικο ατομο. Μια περιοδο παιζαμε και μουσικη μαζι, καποτε ηταν καλυτερος στο οργανο του απο εμενα αλλα μετα εγω εκανα μαθηματα αρκετα χρονια κα εγινα παρα π[ολυ καλος. Ε, οταν πηγαινα να παιξω κατι δικο μου, απο το ζορι του και επειδη δεν ηθελε να ακουστει αυτο που παιζω εκανε φασαρια με το οργανο του. Κομπλεξ? Μπορει. Ακομα ενα παραδειγμα με αυτον ειναι οτι καποτε ειχα παρει καποια αθλητικα παπουτσια λιγο ακριβουτσικα, γενικα δεν ειμαι ο τυπος που κυκλοφορει σε γυμναστηρια η παει για τρεξιμο και τετοια αλλα θελω να ειμαι ανετος στην καθημερινοτητα, οποτε μολις τα ειδε αντι να πει ενα ''με γεια σου'' το μονο που ειπε ηταν ''αυτα ειναι για τρεξιμο, τι τα θες εσυ?''... Ε αντε μαμησου ρε!!!!! Αυτα τα μικρα πραγματα δειχνουν το ποιον και τον χαρακτηρα του αλλου. Γενικα απ'οταν πατησα τα 30 εκοψα πολλους τετοιυς απο γυρω μου. 3
SlickNick Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Όπως έγραψα και πριν δεν το θεωρώ κακό να πάει κάποιος σε μία ιερόδουλη, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον πάει και μπροστά αυτό. Έχει διαφορά το να πας για παράδειγμα να κάνεις σεξ στα 18 σου για να ξεκολλήσεις επειδή σε αγχώνει, από το να έχει γίνει ο τρόπος ζωής σου και να μην ασχολείσαι καθόλου με το να εξελιχθείς σαν άνθρωπος και να γνωρίζεις γυναίκες στην αληθινή ζωή. Στην δεύτερη περίπτωση είναι αυτοκαταστροφική συμπεριφορά που συνήθως συνοδεύεται από λανθασμένες αντιλήψεις για τις γυναίκες και την κοινωνικότητα γενικότερα. KNSM, συμφωνώ μαζί σου, απλά συνήθως όταν ακούω τον όρο "κακό παιδί" δεν τον χρησιμοποιούν για να χαρακτηρίσουν έναν κακό άνθρωπο αλλά για τον τύπο που έχει επιλογές, αυτοπεποίθηση και ακολουθεί τα θέλω του χωρίς δικαιολογίες. 2
KNSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 KNSM, συμφωνώ μαζί σου, απλά συνήθως όταν ακούω τον όρο "κακό παιδί" δεν τον χρησιμοποιούν για να χαρακτηρίσουν έναν κακό άνθρωπο αλλά για τον τύπο που έχει επιλογές, αυτοπεποίθηση και ακολουθεί τα θέλω του χωρίς δικαιολογίες. Παντως οντως, αυτοι τυποι που λεμε και εγω και εσυ ''κακους'', οντως εχουν αυτοπεποιθηση γιατι ειναι γαιδουρια και δεν ενδιαφερονται για κανεναν αλλον περα απο τον εαυτουλη τους. 1
D4rkshadow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Όπως έγραψα και πριν δεν το θεωρώ κακό να πάει κάποιος σε μία ιερόδουλη, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον πάει και μπροστά αυτό. Έχει διαφορά το να πας για παράδειγμα να κάνεις σεξ στα 18 σου για να ξεκολλήσεις επειδή σε αγχώνει, από το να έχει γίνει ο τρόπος ζωής σου και να μην ασχολείσαι καθόλου με το να εξελιχθείς σαν άνθρωπος και να γνωρίζεις γυναίκες στην αληθινή ζωή. Στην δεύτερη περίπτωση είναι αυτοκαταστροφική συμπεριφορά που συνήθως συνοδεύεται από λανθασμένες αντιλήψεις για τις γυναίκες και την κοινωνικότητα γενικότερα. Εχεις να μαθεις πολλα ακομα νεε μου....ψαξε στα αναλογα φορουμ(ναι υπαρχουν και τετοια και ειναι και πολλα και με κοσμο αρκετο)για περισσοτερες πληροφοριες
SlickNick Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Παντως οντως, αυτοι τυποι που λεμε και εγω και εσυ ''κακους'', οντως εχουν αυτοπεποιθηση γιατι ειναι γαιδουρια και δεν ενδιαφερονται για κανεναν αλλον περα απο τον εαυτουλη τους. Αυτό σηκώνει συζήτηση, παίζει να μην συμφωνούμε 100% στο ποιον θεωρούμε γαϊδούρι. Εχεις να μαθεις πολλα ακομα νεε μου....ψαξε στα αναλογα φορουμ(ναι υπαρχουν και τετοια και ειναι και πολλα και με κοσμο αρκετο)για περισσοτερες πληροφοριες Σε ευχαριστώ που με θεωρείς νέο, εγώ στα 32 μου νιώθω κωλόγερος πάντως Επειδή μπορώ να μαντέψω σε ποιο φόρουμ αναφέρεσαι, και επειδή έχω γνωρίσει και κόσμο από κοντά που έχει τέτοιες νοοτροπίες έχω σχηματίσει αυτή τη γνώμη.
KNSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό σηκώνει συζήτηση, παίζει να μην συμφωνούμε 100% στο ποιον θεωρούμε γαϊδούρι. Τον τυπο που θεωρω εγω γαιδουρι τον περιεγραψα παραπανω. Παντως ο συγκεκριμενος εχει πολυ μεγαλη επιτυχια στις γυναικες γιατι ειναι και πολυ εμφανισιμος και με καλη δουλεια.
Ψιτ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 το μόνο αρνητικό στην πορνεία, είναι οι λοιποί εμπλεκόμενοι, τσατσάδες, νταβαντζήδες, μπάτσοι, υγειοονομικάριοι, κλπ κλπ... 1
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Γουστάρω να βλέπω σκατοψυχες γυναίκες να βασανίζονται απο μακακες / κακα παιδιά. 2
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ειμαι ανεργοσ 6 ετη τωρα, εχω σχεση ομως τη μαριτσα μου τη γλυκια μου και ειναι σαν ν εχω τα παντα στη ζωη σαν να μη μου λειπει τιποτα απολυτως ευχαριστω το θεο γι' αυτα που εχω για τη μαριτσα τη γλυκια μου με το ομορφο της κορμακι 3
stavi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 κάποιες γυναίκες πάντως είναι γεγονός ότι το παρακάνουν ότι αναζητούν την προσοχή των άλλων https://web.facebook.com/loukritiahdiaxroniki/videos/455400844648487/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις