Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12308530_692835910817010_313830902853821

πάντα, η σεξουαλική ένωση είναι η πεμπτουσία των συναισθήματων όλων, εκεί που εκρήγνυται το πάθος όλο 
αν δεν ... άστο, πάμε σε άλλη σελίδα... 

τα προκαταρκτικά ξεκινάνε απο το πρωι που θα ξυπνήσεις και διαρκούν όλη τη μέρα

μ'ένα χαμόγελο, ένα χάδι,  μια συζήτηση, μια αγκαλιά..

sorry ρε stav μη το πάρεις προσωπικά αλλά πάντα όταν ακούω την παραπάνω bold πρόταση μου ρχεται αναγούλα. 
είναι σαν να έχεις γνωρίσει όλες τις πορτοκαλιές και να βρήκες το ιδανικό σούπερ γαμάτο πορτοκάλι... σαξ ... σαγηνεύομαι στην φρου-τοποιία των συναισθημάτων ....

δεν υπάρχουν άγγελοι

Δημοσ.

Ολα καλα γι αυτην αλλα δεν μας λες πως αντεδρασες εσυ..Της την ειπες καθολου;

Εγω σε τετοια περιπτωση θα της ελεγα οτι νομιζα οτι ειχα να κανω με γυναικα αλλα μαλλον επεσα σε κοριτσακι..

Στην δευτερη περιπτωση περι σοβαρης σχεσης (εδω γελαμε,πηξαμε στις σοβαρες σχεσεις) θα μπορουσες να της

ευχηθεις καλα στεφανα και οτι εσυ προς το παρον θες να πιειτε μονο ενα καφε και τιποτα αλλο που μπορει να σκεφτηκε με το πονηρο μυαλουδακι της..Διασκεδαση ειναι το φλερτ..Οταν λες σοβαρες κοπελες πως τις εννοεις;

Διοτι εγω απο πιτσιρικας τις θυμαμαι αλλα να λενε,αλλα να εννοουνε και αλλα να κανουν στο τελος :P

Εγραψα οτι πηγα να κανω κινηση, δεν την εκανα τελικα, απλα ψιλοκαταλαβε αυτη οτι ψαρωσα κι εγω καταλαβα ποσο φελλος ηταν/ειναι σε τετοια θεματα, τροφοδοτηθηκε ο εγωισμος/πηρε την επιβεβαιωση της και αλλαξε συμπεριφορα. Δεν φτασαμε καπου που να χρειαζοταν να την πουμε ο ενας στον αλλον. Τωρα εχουν περασει χρονια και ακομα αν τυχει να βρεθουμε μπορει να πιουμε και μια μπυρα, για φιλη/γνωστη καλη ειναι. Βεβαια στα προσωπικα της ακομα τις ιδιες συμπεριφορες 15χρονου εχει αλλα εμενα δεν με αφορα.

Για την δευτερη περιπτωση, επειδη δεν ειμαι 25 η 27 χρονων αλλα λιγο μεγαλυτερος, βαριεμαι τα παιχνιδια και το κυνηγι η οτι αλλο μπορει να εχει αυτη στο μυαλο της. Θελω μια που να υπαρχει αμοιβαια ελξη και να ειμαστε μαζι σαν ανθρωποι χωρις να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Με αυτην θα βρεθουμε το βραδυ σε ενα συγκεκριμενο event. Επειδη δεν εχει περασει πολυς καιρος απο το συμβαν αυτη συνεχιζει τις ιδιες συμπεριφορες με μηδεν ανταποκριση απο εμενα. Ετσι οπως τα εκανε ας, τα λουστει. Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να την ξαναπροσεγγισω.

αν έχω αποφασίσει ότι είναι ο άντρας της ζωής μου; ο άνθρωπός μου, αν είμαι ερωτευμένη μαζί του; αν τον αγαπώ;

λες να τον αφήσω για έναν που έχει δουλειά ή ακόμα και πολλά λεφτά. Με κάθε βεβαιότητα σου λέω όχι. 

Ξέρεις γιατί; γιατί ωραίες οι αστακομακαρονάδες δε λέω αλλά από συναισθήματα μάλλον θα τρώμε σκατά με τον λεφτά και η ζωή μου θα είναι τόσο βαρετή που θα θέλω να αυτοκτονήσω. 

Όσον αφορά αυτά που λες για τις γκόμενες συμφωνώ απόλυτα γιατί είναι πολύ χαμούρες μερικές και ψάχνουν συνεχώς μόνο την επιβεβαίωση και στα @@ τα συναισθήματα του άλλου

Πολλες ταινιες βλεπεις και μαλιστα με happy ending. Οι περισσοτερες σοβαρες σχεσεις/γαμοι διαλυονται λογω οικονομικων προβληματων. Μην πληρωνεις ενφια, ρευμα, φαγητο και φατε αγαπη. Επισης πρεπει να γνωριζεις οτι η οικονομικη ανασφαλεια στους ανδρες επιδρα αρνητικα σχεδον παντου, απο την ψυχολογια τους και την σεξουαλικη τους ''ορεξη'' μεχρι την ιδια την υγεια τους.

Επισης για αυτες που ανεφερα δεν ξερω αν φταινε οι ιδιες και αν ειναι ''χαμουρες'' η αν φταιει το ψευδοlifestyle, η τηλεοραση που δημιουργει λαθος/σκατενια προτυπα η ακομα και ολοκληρη η δομη της κοινωνιας!

Στην επαρχια οπου ζω συμβαινει το εξης φαινομενο, αν δεν εισαι πολυυυυυ εμφανισιμος η γιατρος/φαρμακοποιος/επιχειρηματιας με τα φραγκα να φαινονται η συνδυασμος των παραπανω, την ΠΑΤΗΣΕΣ. Εδω λοιπον που ζω εγω αυτα τα κριτηρια τα πληρουν καμια 10αρια ατομα, απο αυτους οι 2 ειναι παντρεμενοι. Οποτε οι υπολοιποι κανουν ολο το παιχνιδι με καμια 100αρια ελευθερες κοπελες χωρις ιχνος υπερβολης. Επισης συμβαινει και το εξης οτι και μετρια να ειναι η αλλη, που ειναι πολλες, λογω της υπερπροσφορας τροφοδοτειται υπερμετρα ο εγωισμος τους με αποτελεσμα να απορριπτουν τους παντες και να περιμενουν τους 8 προαναφερθεντες. Οι υπολοιποι απλα κοιταμε αποσβολωμενοι...

Και για του λογου το αληθες, εχω εναν ξαδερφο γιατρο, παντρεμενο με μια κοπελα. Ειναι μαζι συνολο περιπου 6 χρονια, τα 2 παντρεμενοι. Μια μερα που καθομασταν σε μια ταβερνα οι 3 μας και ειχαμε μια τετοια συζητηση γυρναει αυτη και του λεει μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι ''τι νομιζεις, αμα δεν ησουνα γιατρος θα σε κοιτουσα τοσο ευκολα?'' I rest my case. Καντε οτι θελετε, κουρασατε οι περισσοτερες.

• Like 7
Δημοσ.

Χαχα Kirileman. Καλως η κακώς έτσι είναι. Το σεξ ειναι μεγάλο κομμάτι στην σχέση. Αν οχι για όλους, για σχεδόν όλους τους ανθρώπους. Αν δεν ταιριάζει ενα ζευγάρι εκεί, δεν υπάρχει σοβαρό μέλλον. Το ιδανικό ειναι να περνάνε καλά απο όλες τις απόψεις. Σεξ, χημεία , γέλιο, σεβασμός, επικοινωνία κλπ.

Επίσης να προσθέσω και το άλλο παράδοξο που αφορά ενα τεράστιο ποσοστό γυναικών, χωρίς να θέλω να φανώ σεξιστής. Πολλές καλές γυναίκες μπλέκουν με μακακες. Και παρερμηνεύουν το "κακο" παιδί, με τον μακακα. Και τα καλα παιδιά "μένουν στο ράφι". Αυτές οι γυναίκες βεβαια έχουν κάποιο "είδος μαζοχισμού" ειναι στην φύση τους. Δεν το λέω με κακία, απλά το βλέπω στην καθημερινότητα μου. Και μετά κλαίνε κάποιες και λενε " ήταν μακακας απο την αρχή και μου φέρθηκε σκάρτα". Εμ καλέ κυρια να μην έμπλεκες μαζί του εξαρχής. Κάπου είχα διαβάσει ενα ρητό που πήγαινε κάπως έτσι : " φερσου καλά σε μια γυναίκα και θα σε φτύσει, γραφτην στα .....σου και θα σε ακολουθεί".

Απο την άλλη πολλοί άντρες φέρονται σκάρτα, είτε γιατί εχουνε κάποια κομπλεξ/απωθημένα/ανασφάλειες, είτε για κάποιον άλλο λογο. Ειμαι της άποψης οτι πρέπει να βρεις τον σωστό άνθρωπο. Συνήθως σε βάθος χρόνου, μετα από κάποιες εμπειρίες που έχεις ζήσει. Και μόλις τον/την βρεις, μην τον / την αφήσεις. Τόσα ζευγάρια ειναι μαζί μέχρι τα γεράματα, γιατί οχι και ο καθένας μας. Ο άνθρωπος δεν είναι μοναχικό πλάσμα. Κατ εμέ δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα να ζεις με τον άνθρωπο σου όμορφες στιγμές.

• Like 2
Δημοσ.

συμφωνώ ότι αν έχεις οικονομικά προβλήματα η σχέση θα πάρει την κάτω βόλτα, 

γενικά όμως είμαι σκληραγωγημένη και δουλεύω σκληρά για να φτιάξω το μέλλον μου όπως ακριβώς το φαντάζομαι, αν βλέπω οτι και ο άλλος προσπαθεί με τον ίδιο τρόπο δεν μπορώ παρά να τον εκτιμώ περισσότερο. Τα αδιέξοδα είναι ένα θέμα και δημιουργούνται κυρίως όταν υπάρχουν παιδιά, εκεί δεν μπορώ να πω τίποτα. Γι'αυτό μιλάω μόνο για νεαρά ζευγάρια που προσπαθούν από κοινού να σταθούν στα πόδια τους και να φτιάξουν τη ζωή τους.

Να σου πω οτι με τον πρώην μου, ζήσαμε για κάποιο διάστημα σε υπόγειο διαμέρισμα, όλο υγρασία,κοιμόμασταν σε ένα στρώμα φουσκωτό και η πόρτα του δωματίου που κοιμόμασταν, (μια πόρτα σιδερένια αποθήκης), είχε πρόσβαση απευθείας στο δρόμο. Λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης δεν είχαμε τη δυνατότητα να ζήσουμε σε κάποιο όμορφο διαμέρισμα, με μπαλκονάκι, χωρίς υγρασία.

Καθόλου άσχημα δεν τα περάσαμε κι ας μην μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια από την υγρασία και ήταν τα ρούχα μου υγρά κάθε  πρωί απο την υγρασία του δαπέδου που διαπερνούσε το στρώμα. Όταν έχεις την αίσθηση ότι είναι μια προσωρινή κατάσταση η οποία θα άλλαξει προς το καλύτερο γιατί θα βρεις εσυ τον τρόπο να την αλλάξεις, οι κακουχίες σε πορώνουν περισσότερο προκειμένου να φέρεις τη ζωή στα μέτρα σου.

Εναν τεμπέλη άντρα όχι δε θα τον άντεχα ούτε λεπτό, έναν άντρα που ξεκινάει από χαμηλά και με αργά και σταθερά βήματα όμως ανεβαίνει, δεν μπορώ παρά να τον θαυμάσω και να τον ενθαρρύνω 

και σίγουρα μετράει πολύ περισσότερο για μένα απο κάποιον λεφτά που τα βρήκε όλα έτοιμα απο τους δικούς του και δεν έχει προσπαθήσει ποτέ για τιποτα στη ζωή του

όσοι έχω γνωρίσει ήταν άτομα αδιάφορα τα οποία δεν αντέχονταν, όχι για να περάσεις τη ζωή σου μαζί τους, αλλά ούτε καν για να βγεις για καφε

Δημοσ.

Άντρας που όσο και να προσπαθεί παραμένει φτωχός, οχι γιατί είναι τεμπέλης απλά έχει καταραμένη ατυχία ξέρω γω, θα μείνει μπακουρης. Γενικά οι γυναίκες το Έχουνε αυτό με το χρημα. Άλλες σε φυσιολογικό βαθμό άλλες σε τραγικό.

• Like 6
Δημοσ.

Άντρας που όσο και να προσπαθεί παραμένει φτωχός, οχι γιατί είναι τεμπέλης απλά έχει καταραμένη ατυχία ξέρω γω, θα μείνει μπακουρης. Γενικά οι γυναίκες το Έχουνε αυτό με το χρημα. Άλλες σε φυσιολογικό βαθμό άλλες σε τραγικό.

Ετσι ειναι. Και ξαναλεω,δεν ειναι κακο, ενοχλητικο ειναι. Οσο και αν δεν μας συμφερει(και εμενα φυσικα) ετσι ειναι... Γι'αυτο καλυτερα να κανουν peace με το θεμα γιατι ειναι αποτυπωμενο στο DNA τους.

• Like 3
Δημοσ.

ακομα δεν εχει πεσει λουκετο?

αν δεν σ'αρέσει εσένα η συζήτηση  που κάνουμε δε σημαίνει ότι πρέπει να πέσει λουκέτο

είμαστε εντός θέματος, κανείς δεν προσβάλει και δεν βρίζει κανέναν και γενικά αναλύουμε όλες τις εκδοχές,,, ουσιαστικά πιστεύω ότι όλοι μεταξύ μας συμφωνούμε. Όλες αυτές οι περιπτώσεις παίζουν στο τραπέζι, άλλοι λίγο πιο ρεαλιστές, άλλοι λίγο πιο ρομαντικοί... 

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαια σε ολα αυτα θα πρεπει να προσθεσουμε οτι και ο παραγοντας timing παιζει ρολο πολλες φορες.Γιατι μπορει να γνωρισεις καποιον/α σε λαθος χρονο,μπορει π.χ να εχει απολυθει η να εχει κσποια αλλα προσωρινα προβληματα τα οποια μπορει να μην θελει να μοιραστει με καποιον/α που πριν απο λιγο γνωριζε

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα Kirileman. Καλως η κακώς έτσι είναι. Το σεξ ειναι μεγάλο κομμάτι στην σχέση. Αν οχι για όλους, για σχεδόν όλους τους ανθρώπους. Αν δεν ταιριάζει ενα ζευγάρι εκεί, δεν υπάρχει σοβαρό μέλλον. Το ιδανικό ειναι να περνάνε καλά απο όλες τις απόψεις. Σεξ, χημεία , γέλιο, σεβασμός, επικοινωνία κλπ.

Επίσης να προσθέσω και το άλλο παράδοξο που αφορά ενα τεράστιο ποσοστό γυναικών, χωρίς να θέλω να φανώ σεξιστής. Πολλές καλές γυναίκες μπλέκουν με μακακες. Και παρερμηνεύουν το "κακο" παιδί, με τον μακακα. Και τα καλα παιδιά "μένουν στο ράφι". Αυτές οι γυναίκες βεβαια έχουν κάποιο "είδος μαζοχισμού" ειναι στην φύση τους. Δεν το λέω με κακία, απλά το βλέπω στην καθημερινότητα μου. Και μετά κλαίνε κάποιες και λενε " ήταν μακακας απο την αρχή και μου φέρθηκε σκάρτα". Εμ καλέ κυρια να μην έμπλεκες μαζί του εξαρχής. Κάπου είχα διαβάσει ενα ρητό που πήγαινε κάπως έτσι : " φερσου καλά σε μια γυναίκα και θα σε φτύσει, γραφτην στα .....σου και θα σε ακολουθεί".

Απο την άλλη πολλοί άντρες φέρονται σκάρτα, είτε γιατί εχουνε κάποια κομπλεξ/απωθημένα/ανασφάλειες, είτε για κάποιον άλλο λογο. Ειμαι της άποψης οτι πρέπει να βρεις τον σωστό άνθρωπο. Συνήθως σε βάθος χρόνου, μετα από κάποιες εμπειρίες που έχεις ζήσει. Και μόλις τον/την βρεις, μην τον / την αφήσεις. Τόσα ζευγάρια ειναι μαζί μέχρι τα γεράματα, γιατί οχι και ο καθένας μας. Ο άνθρωπος δεν είναι μοναχικό πλάσμα. Κατ εμέ δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα να ζεις με τον άνθρωπο σου όμορφες στιγμές.

Το παν με τις γυναικες ειναι να εισαι κυριος και εγω πιστευω αυτα τα φτυσε να κολλησει ειναι μλκιες που μπορει να πιάνουν βεβαια αλλα ειναι μλκιες. Οι γυναικες ισχυει οτι δεν σεβονται τα καλά παιδια διοτι δεν τις φτιάχνει ισως το στυλ τους κτλπ δεν ξερω δεν ειμαι ψυχολογος για μενα παντως καλο ειναι να εισαι κυριος για σενα πρωτα απο ολα και αν μετά φάς χυλοπιτα.... πας μια βολτα για ενα μασαζάκι στην διμετρη που σε περιμενει :P(και σε αυτην ακομα κυριος πρεπει να εισαι σε ολες κυριοι πρεπει να ειμαστε αυτο ειναι το χρεος του αντρα!!!!)

• Like 4
Δημοσ.

Μακακιες ειναι αλλα δυστυχώς ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Κύριος να είσαι ναι, αλλα δυστυχώς πολλές δεν το εκτιμούν. (μόνο οι δίμετρες -χεχε)

• Like 2
Δημοσ.

Μακακιες ειναι αλλα δυστυχώς ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Κύριος να είσαι ναι, αλλα δυστυχώς πολλές δεν το εκτιμούν. (μόνο οι δίμετρες -χεχε)

Καλα και οι διμετρες τα λεφτά κοιτανε αλλα χεστηκαμε!!!

Δεν το κανεις για να το εκτιμησουν το κανεις για να μπορεις να πεις σε κάποια φαση εγω ημουν εντάξει εσυ δεν ησουν οποτε εγω εκανα οτι μπορουσα απο μεριας μου.

Προφανως και δεν το εκτιμάνε καμια γκομενα σχεδον δεν εκτιμάει να εισαι καλο παιδι .... τα αλλα που λενε ειναι για να φτιαχνουν την εικονα τους προς τα εξω. Πολλες λενε ψεμματα για να καλυπτονται.

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι είναι. Εκτίμηση μηδέν.

Δεν θέλουν καλα παιδια φιλε αλλα εναν που να μπορει στα γρηγορα να τους καλυπτει τις ανασφαλειες πχ τους την έπεσε οταν έπρεπε σημαινει οτι ειναι ποθητες.... εγινε ρομποτάκι να έχει στυση ακομα και την ημερα που τον απέλυσαν? ειναι ποθητες και τις γουσταρει τα αλλα δεν τις ενδιαφερουν να ξέρεις. Αυτα τα ολιγα... σε τέτοιο κοσμο κινουμαστε ειναι απιστευτο και ομως αληθινο αν δεν κανεις την καταλληλη κινηση την καταλληλη στιγμή σε φάγανε... το ταιμινγκ που λεμε. Αυτο ειναι πιστευω.

Έτσι είναι. Εκτίμηση μηδέν.

Καταραμενη πατριαρχια φιλε :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...