Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω ειχα μια το καλοκαιρι και μια μέρα που δεν μπορουσα να πάμε εκδρομη τσατιστηκε και απο τοτε τα σπάσαμε ο βρωμικος εχει δικιο υπάρχουν ελευθερες και μπορεις να γνωρισεις αλλα μετα ειναι αλλο θεμα αν θα τη κρατησεις ή θα σε κρατησει.... το εγραψα και εγω αυτο πριν οτι αμα εισαι σε μια ηλικια δεν υπάρχουν δικαιολογιες για αυτες ουτε κατανοηση σκεφτονται οτι δεν εισαι 20 ουτε 25 ειδικα αμα ξέρουν οτι έχεεις δουλεια κιολας.

Αυτο παντως με τους δειλους οκ εισαι κοπελα και βλέπεις κάποιον και σου αρέσει σε ενα μαγαζι .... βλεπεις επισης οτι αυτος δεν κανει κινηση μην πας να κανεις εσυ οκ αλλα γιατι δεν διευκολυνεις λιγο και εσυ την κατασταση να σκασεις κανα χαμογελο να πας πιο κοντά και ολα αυτα δηλαδη βλεπεις ορισμένες λενε λενε και αυτες τιποτα δεν διευκολυνουν καθολου τη κατασταση.

• Like 3
  • Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 10:44 ΠΜ, KNSM είπε

Προσωπικες εμπειριες-->1) κοπελα που καναμε παρεα αρκετα με προκαλουσε πολυ καιρο με διαφορες κινησεις/κουβεντες και τετοια, οταν πηγα να κανω κινηση αλλαξε αρδην την συμπεριφορα της. Το συμπερασμα ειναι οτι εψαχνε επιβεβαιωση, την πηρε και ολα καλα.. γι'αυτην.

2) Δευτερη περιπου ιδια περιπτωση με ολους τους φιλους να μου λενε ''της αρεσεις, κανε κατι μην χαθει η φαση'', πηρα κι εγω το θαρρος να της ζητησω να βγουμε και μου λεει το εξης αμιμητο '' εχω σχεση... σοβαρη κιολας! Αλλα ας βγουμε αν θες!'' Φυσικα δεν καθησα να ασχοληθω παραπανω.

Πολλες ειστε οτι να ναι, πραγματικα σοβαρες δεν ξερω που υπαρχουν, οποιος ξερει να σταματησει να το κρυβει!

Ολα καλα γι αυτην αλλα δεν μας λες πως αντεδρασες εσυ..Της την ειπες καθολου;

Εγω σε τετοια περιπτωση θα της ελεγα οτι νομιζα οτι ειχα να κανω με γυναικα αλλα μαλλον επεσα σε κοριτσακι..

Στην δευτερη περιπτωση περι σοβαρης σχεσης (εδω γελαμε,πηξαμε στις σοβαρες σχεσεις) θα μπορουσες να της

ευχηθεις καλα στεφανα και οτι εσυ προς το παρον θες να πιειτε μονο ενα καφε και τιποτα αλλο που μπορει να σκεφτηκε με το πονηρο μυαλουδακι της..Διασκεδαση ειναι το φλερτ..Οταν λες σοβαρες κοπελες πως τις εννοεις;

Διοτι εγω απο πιτσιρικας τις θυμαμαι αλλα να λενε,αλλα να εννοουνε και αλλα να κανουν στο τελος :P

Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 10:44 ΠΜ, KNSM είπε

Καλα ειναι τα γραφουμε στα forum αυτα αλλα το θεμα ειναι αν συμβαινουν κιολας στην πραγματικη ζωη. Εσυ δηλαδη τωρα δεν θα ειχες κανενα προβλημα να εισαι με εναν με ηλικια γυρω στα 35, ανεργο που ψαχνει το 5 ευρω για να βγειτε για εναν καφε? Θα τον στηριξεις και θα ορθοποδησει=δηλαδη θα του ερθει καμια καλη δουλεια ουρανοκατεβατη?

Ωραια και ρομαντικα ειναι αυτα, αλλα συμβαινουν μονο στις ταινιες και περισσοτερο σε αυτες που εχουν και happy ending. Στην πραγματικοτητα οι περισσοτερες ειναι ψυχρες υπολογιστριες, αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο. Δεν ειναι κακο, ενοχλητικο μπορει, αλλα οχι κακο, ετσι ειστε προγραμματισμενες.

Τωρα για τα δειλους και κατι τετοια. Δεν ειναι ωραιο να μηδενιζεις τους παντες επειδη ετσι, δεν στην επεσαν ξερω γω. Που ξερεις τι εμπειριες/τραυματα κουβαλαει ο καθενας η τι προβληματα εχει την συγκεκριμενη στιγμη, μπορει να μην εχει να πληρωσει το ρευμα και το τελευταιο πραγμα που σκεφτεται πινοντας ενα ποτο καπου ειναι να παει να την πεσει σε καποια.

Προσωπικες εμπειριες-->1) κοπελα που καναμε παρεα αρκετα με προκαλουσε πολυ καιρο με διαφορες κινησεις/κουβεντες και τετοια, οταν πηγα να κανω κινηση αλλαξε αρδην την συμπεριφορα της. Το συμπερασμα ειναι οτι εψαχνε επιβεβαιωση, την πηρε και ολα καλα.. γι'αυτην.

2) Δευτερη περιπου ιδια περιπτωση με ολους τους φιλους να μου λενε ''της αρεσεις, κανε κατι μην χαθει η φαση'', πηρα κι εγω το θαρρος να της ζητησω να βγουμε και μου λεει το εξης αμιμητο '' εχω σχεση... σοβαρη κιολας! Αλλα ας βγουμε αν θες!'' Φυσικα δεν καθησα να ασχοληθω παραπανω.

Πολλες ειστε οτι να ναι, πραγματικα σοβαρες δεν ξερω που υπαρχουν, οποιος ξερει να σταματησει να το κρυβει!

αν έχω αποφασίσει ότι είναι ο άντρας της ζωής μου; ο άνθρωπός μου, αν είμαι ερωτευμένη μαζί του; αν τον αγαπώ;

λες να τον αφήσω για έναν που έχει δουλειά ή ακόμα και πολλά λεφτά. Με κάθε βεβαιότητα σου λέω όχι. 

Ξέρεις γιατί; γιατί ωραίες οι αστακομακαρονάδες δε λέω αλλά από συναισθήματα μάλλον θα τρώμε σκατά με τον λεφτά και η ζωή μου θα είναι τόσο βαρετή που θα θέλω να αυτοκτονήσω. 

Όσον αφορά αυτά που λες για τις γκόμενες συμφωνώ απόλυτα γιατί είναι πολύ χαμούρες μερικές και ψάχνουν συνεχώς μόνο την επιβεβαίωση και στα @@ τα συναισθήματα του άλλου

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 8:44 ΠΜ, skiabox είπε

Ο άλλος σύμφωνα με το post του σας βλέπει μόνο ως ένα κομμάτι κρέας και του λες μπράβο;

Wtf?!

Ελα ευαισθητουλη σου ζητω ταπεινα συγνωμη που θελω να κανω σεξ με γυναικες..

Απο εδω και στο εξης θα στελνω καθε μερα ανθοδεσμες και θα τις παρακαλαω οπως φανταζομαι κανεις εσυ :P

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 11:09 ΠΜ, optimistic_83 είπε

Ελα ευαισθητουλη σου ζητω ταπεινα συγνωμη που θελω να κανω σεξ με γυναικες..

Απο εδω και στο εξης θα στελνω καθε μερα ανθοδεσμες και θα τις παρακαλαω οπως φανταζομαι κανεις εσυ :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 9:29 ΠΜ, vrwmiaris είπε

Υπάρχουν τόσες ελεύθερες γυναίκες που δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε οίκο ανοχής.Δεν το λέω μόνο για σπρώξιμο

Υπάρχουν αλλά δεν έχω όρεξη να ψάχνομαι. Στις άλλες δυο περιπτώσεις εξ' αρχής ξέρεις που θα πας και τι θα πάρεις οπότε αν ο σκοπός είναι -μόνο- να γαμήσεις είναι το πλέον εύκολο. Στη δική μου περίπτωση αν πλησιάσω κάποια έξω το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν την πλησίασα μόνο για να τη γαμήσω. Αν τελικά φτάσουμε σε αυτό το συμπέρασμα είναι άλλο αλλά ο σκοπός ο δικός μου δεν είναι αυτός. Το έτσι ξερό σεξ ποτέ δεν μου άρεσε και γι αυτό και δεν γενικότερα δεν πατάω σε μέρη που "πωλείται" ξερό σεξ (και όχι δεν μιλάω μόνο για μπουρδέλα). 

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 11:07 ΠΜ, stavi είπε

αν έχω αποφασίσει ότι είναι ο άντρας της ζωής μου; ο άνθρωπός μου, αν είμαι ερωτευμένη μαζί του; αν τον αγαπώ;

sorry ρε stav μη το πάρεις προσωπικά αλλά πάντα όταν ακούω την παραπάνω bold πρόταση μου ρχεται αναγούλα. 

είναι σαν να έχεις γνωρίσει όλες τις πορτοκαλιές και να βρήκες το ιδανικό σούπερ γαμάτο πορτοκάλι... σαξ ... σαγηνεύομαι στην φρου-τοποιία των συναισθημάτων ....

• Like 3
Δημοσ.

Ανοίξτε κουβέντα για το πρόβλημα της υπογονιμότητας και την πρόωρη γήρανση ωοθηκών, πετώντας ταυτόχρονα "τυράκια" για το πόσο αναπάντεχα καλά πάει η δουλειά σας εν μέσω κρίσης. Αν είναι κοντά στα 30 ή περασμένα 30, θα σας κάτσει πριν προλάβετε να τελειώσετε το ποτό σας.

*Δεν πιάνει σε μικρότερες ηλικίες.

• Like 5
Δημοσ.

Για μενα παντως οποια δεν απαντησει σε κάτι ή απαντησει αρνητικά ή γενικα κανει τη δυσκολη στο να βγειτε με κάποιο τροπο δεν πιστευω οτι αξιζει να μπεις στο κοπο να της ξαναστειλεις... ουτε και για παρέα και αυτο δεν ισχυει μονο στις γυναικες ισχυει και στους άντρες φιλους.

Πρεπει να παιρνουμε το μηνυμα σχετικα γρηγορα ποιοι ειναι φιλοι μας ή ποιοι εχθροι μας ποιοι μας πανε ή οχι.Πχ οταν κάποιος ή καποια ενω τους έχεις πει να σου στειλουν αμα έρθουν στη περιοχη σου και δεν το κάνουν εεε τοτε δεν σε υπολογιζουν και πολύ σου λεει ασε μωρε τον μλκα που θα του στειλω κιολας ενω οταν σε βρουν στο δρομο ωωω που εισαι φιλε μου που χαθηκες κτλπ :P

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 11:07 ΠΜ, stavi είπε

Όσον αφορά αυτά που λες για τις γκόμενες συμφωνώ απόλυτα γιατί είναι πολύ χαμούρες μερικές και ψάχνουν συνεχώς μόνο την επιβεβαίωση και στα @@ τα συναισθήματα του άλλου

αυτό έλεγα χθες το βράδυ στις 03 τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης... βλέπεις πολύ σαπίλα σε ένα copy-paste των γυναικών (όλες ίδιο ντύσιμο, ίδιο look, make up, στήσιμο) 

για τους άνδρες δεν θα σχολιάσω γιατί θα χρειαστεί να γράψω εγχειρίδιο 

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 11:32 ΠΜ, dimitra_m3 είπε

sorry ρε stav μη το πάρεις προσωπικά αλλά πάντα όταν ακούω την παραπάνω bold πρόταση μου ρχεται αναγούλα. 

είναι σαν να έχεις γνωρίσει όλες τις πορτοκαλιές και να βρήκες το ιδανικό σούπερ γαμάτο πορτοκάλι... σαξ ... σαγηνεύομαι στην φρου-τοποιία των συναισθημάτων ....

και ο άλλος ποιος θα είναι που θα περάσεις τη ζωή σου μαζί του; κάποιος που αισθάνεσαι απλά μέτρια γι'αυτόν;  κανένας μεγάλος έρωτας; κανένα μεγάλο πάθος; ναι ναι ξέρω, περνάει και τα σχετικά... κι όμως, για κάποιους μένει καλά φυλαγμένο αν ξέρουν να το προστατεύσουν

δεν ξέρω αν είναι ουτοπικό αυτό που αισθάνομαι σίγουρα όμως δεν αισθάνομαι ακόμη έτοιμη  να αφήσω πίσω μου αυτή τη σκέψη, να μοιραστώ τη ζωή μου δηλαδή με κάποιον που θεωρώ ότι είναι απλά μοναδικός για μένα κι εγώ γι'αυτόν. 

Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 11:38 ΠΜ, stavi είπε

και ο άλλος ποιος θα είναι που θα περάσεις τη ζωή σου μαζί του; κάποιος που αισθάνεσαι απλά μέτρια γι'αυτόν;  κανένας μεγάλος έρωτας; κανένα μεγάλο πάθος; ναι ναι ξέρω, περνάει και τα σχετικά... κι όμως, για κάποιους μένει καλά φυλαγμένο αν ξέρουν να το προστατεύσουν

δεν ξέρω αν είναι ουτοπικό αυτό που αισθάνομαι σίγουρα όμως δεν αισθάνομαι ακόμη έτοιμη  να αφήσω πίσω μου αυτή τη σκέψη, να μοιραστώ τη ζωή μου δηλαδή με κάποιον που θεωρώ ότι είναι απλά μοναδικός για μένα κι εγώ γι'αυτόν. 

κάποιος που θα επικοινωνώ και θα υπάρχουν αμφίδρομα συναισθήματα, σεβασμός κτλ. Το βασικότερο, η επικοινωνία και οι αμφίδρομοι μετάβαση συναισθηματικών δεσμών. Θα το αναλύσουμε από κοντά στον επόμενο καφέ που θα οργανωθεί....σημείωση απορίες και ερωτήσεις ;) 

έως τότε αναλογίσου συναισθήματα που είχες μια Χ δεδομένη στιγμή και πως μετεξελίχθηκαν σε άλλη Χ δεδομένη στιγμή. 

το θέμα είναι να είσαι καλά και ευτυχισμένη εκεί που είσαι και ποτέ η ζωή δεν τελειώνει. Ναι υπάρχουν μεγάλες αγάπες, σχέσεις ορόσημα, σχέσεις που πάντα κάνεις απολογισμό κρατάς θετικά και αρνητικά "εγώ" σου, αλλά η ζωή συνεχίζεται.... 

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 11:47 ΠΜ, dimitra_m3 είπε

κάποιος που θα επικοινωνώ και θα υπάρχουν αμφίδρομα συναισθήματα, σεβασμός κτλ. Το βασικότερο, η επικοινωνία και οι αμφίδρομοι μετάβαση συναισθηματικών δεσμών.

Και η αμφίδρομη μετάδοση υγρών.
  • Like 4
Δημοσ.
  Στις 5/12/2015 στις 11:51 ΠΜ, kirileman είπε

Και η αμφίδρομη μετάδοση υγρών.

πάντα, η σεξουαλική ένωση είναι η πεμπτουσία των συναισθήματων όλων, εκεί που εκρήγνυται το πάθος όλο 

αν δεν ... άστο, πάμε σε άλλη σελίδα... 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...