skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Καλυτερα να μη μπλέκεις με κομπλεξικες γιατι σου βγαινει ξινο και αμα στη τελικη θες να περάσεις ετσι καλα δεν κανεις καν καμακι πας πληρώνεις σα κυριος και κανεις τη δουλεια σου με οποια γουστάρεις εγω αυτης της αποψης ειμαι. Εννοεις ότι πηγαίνεις στις πο*τάνες? Για εξήγησέ μας.
stavi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 κοίτα, οχι εντάξει, καταλαβαίνω πως το λες δεν πήγε το μυαλό μου σε φάσεις όπως να γνωρίζεις κάποια σε ένα μπαρ να κάνετε σεξ και την άλλη μέρα να μη θυμάσαι καν πως ηταν η φάτσα της όχι κάτι τέτοιο είναι αηδιαστικό
skiabox Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 αυτά είναι μαλακίες κατά την άποψή μου τι θα πει με βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας; αν με έβλεπε σαν κομμάτι κρέας θα αγόραζε ένα αρνί το πάσχα κι αντί να το φάει θα το κανόνιζε Μα ο ίδιος το λέει δεν το λέω εγώ. Λέει ότι θέλει μόνο να γαμήσει.
DDevil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εννοεις ότι πηγαίνεις στις πο*τάνες? Για εξήγησέ μας. Οχι.Στις καλογριες πηγαινω. ολοι κινουνται αναμεσα μας, πρεπει να χεις κ ματι κ μυαλο για να τα αντιληφθεις. Εννοειται πως πρεπει να ξερεις τι θες κ που να κατευθυνθεις. παιχνιδι σε σκακιερα ειναι η σχεση. Δν θελει κοπο, αλλα τροπο. Μηπως ειναι παιχνιδι σε γυμναστηριο? σ'αυτό θα συμφωνήσω.... παλαιότερα πίστευα ότι όσο πιο ντόμπρος είναι κάποιος τόσο πιο καλά θα βγάλουν συνεννόηση.. εμ δε... θέλει τον τρόπο του το ρημάδι Μην την ακους ... δε θελει κοπο .... μεγάλα μπράτσα θέλει
stavi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μα ο ίδιος το λέει δεν το λέω εγώ. Λέει ότι θέλει μόνο να γαμήσει. κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου για να πω την αλήθεια μπορεί να καλλιεργήσεις κάποια σχέση με τον άλλον, ενώ ξέρεις ότι δε θα σε πάει και σε γάμο και ότι έχει και ημερομηνία λήξης. Πάντα φυσικά σέβεται ο ένας τον άλλον. Συμφώνησα με τον τύπο γιατί πολλές φορές κυνηγάμε κάποιον και ο άλλος το παίρνει επάνω του νομίζοντας οτι κόβουμε και φλέβα. . .σιγά να μην! 3
ikaruga24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ αξια δινεις σε ενα υφακι και δεν θα επρεπε.. Χεστηκες για τα κομπλεξ που εχει η καθεμια..Να την γαμησεις θελεις,οχι να γινεις ο ψυχολογος της.. Αν ήθελα απλά να γαμήσω δεν θα πήγαινα καν σε τέτοια. Τουρίστρια ή πουτάνα. Απλά και βατά πράγματα. 1
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λες σε κάποια οτι θες απλά να περνάτε καλα ( έμμεσα να την μαμάς ) και θίγεται. Λες το ίδιο στην σταβι και σου δίνει παράσημο. Άβυσσος η ψυχή της σταβι. 4
vrwmiaris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν τόσες ελεύθερες γυναίκες που δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε οίκο ανοχής.Δεν το λέω μόνο για σπρώξιμο
DDevil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν τόσες ελεύθερες γυναίκες που δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε οίκο ανοχής.Δεν το λέω μόνο για σπρώξιμο Φιλε μηπως υπάρχει κάποιος σκοτεινος λογος που παραμένουν ελευθερες ακομα ομως? 2
stavi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λες σε κάποια οτι θες απλά να περνάτε καλα ( έμμεσα να την μαμάς ) και θίγεται. Λες το ίδιο στην σταβι και σου δίνει παράσημο. Άβυσσος η ψυχή της σταβι. το δύσκολο είναι να γουσταριζόμαστε αμοιβαία αν συμβεί αυτό τότε για ποιο λόγο να μην περάσεις καλά με τον άλλον. τι πάει να πει να σε μαμήσει; αυτά είναι βλακείες θα πείτε και το αστείο σας, θα πείτε και το σοβαρό σας, θα ξεκουραστείτε και αγκαλιά, θα κάνετε και το μασαζ σας, ακόμα και ταινία μπορεί να δείτε μαζί 1
D4rkshadow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχουν τόσες ελεύθερες γυναίκες που δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε οίκο ανοχής.Δεν το λέω μόνο για σπρώξιμο Αυτο φιλε ειναι αθλημα.Δεν κοβεται ευκολα,ειναη η συνηθεισ που εγινε λατρεια^-^ 1
stavi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 λοιπόν για να μην παρεξηγηθώ, γιατί νομίζω άλλα καταλαβαίνετε το να θέλω να περάσω τέτοιο ποιοτικό χρόνο με κάποιον πρέπει πραγματικά να μου αρέσει. . . και δεν είναι ότι βρίσκω καθημερινά άτομα που μου αρέσουν
D4rkshadow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που σας ενδιαφερει η γνωμη αγνωστων ανθρωπων ποτε δεν το καταλαβα η ανθρωπων που δεν ειστε μαζι. Τους γραφω κανονικα ολους.
stavi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 και με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων αλλά και δε θέλω να νομίζουν οτι αντιπροσωπεύω την κατηγορία εκείνη των γυναικών που υποστηρίζουν τον ελεύθερο έρωτα. πολύ καλά κάνουν αλλά δεν ανήκω εκεί. Πρέπει να υπάρχει αμοιβαία έλξη για οτιδήποτε και αυτό δε συμβαίνει συχνά. Η χημεία είναι απαραίτητη με τον άλλον για να κάνεις οτιδήποτε, πόσο μάλλον έρωτα. Είναι όμως γεγονός ότι δεν έχουμε χημεία με τους περισσότερους από τους ανθρώπους που γνωρίζουμε
KNSM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 οι εποχές είναι δύσκολες, δεν μπορείς πλεον να περιμένεις απο έναν 35 χρονο άντρα να είναι καβατζωμένος. το πιο πιθανό είναι να ψάχνει ακόμα πως θα σταθεί στα πόδια του. Και είμαι σίγουρη ότι αν έχει τα μυαλά του κι αν τον στηρίξεις δε θα αργήσει να το κάνει. Η ζωή είναι αγώνας και ο σύντροφος αυτόν τον ρόλο έχει και όχι να δει τι μπορεί να αρπάξει από τον άλλον σαν μοναχοφάης Άλλωστε αν κάποιος έχει την ικανότητα διαχείρισης χρημάτων ακόμα και με λίγα και ιεραρχώντας τις ανάγκες του, μπορεί να περάσει και πολύ καλά. Μιλάμε πάντα για ένα νεαρό ζευγάρι χωρίς παιδιά τα παιδιά σίγουρα αλλάζουν το σκηνικό καθώς βάζουν σε δοκιμασία το ζεύγος με το ένα και με το άλλο Καλα ειναι τα γραφουμε στα forum αυτα αλλα το θεμα ειναι αν συμβαινουν κιολας στην πραγματικη ζωη. Εσυ δηλαδη τωρα δεν θα ειχες κανενα προβλημα να εισαι με εναν με ηλικια γυρω στα 35, ανεργο που ψαχνει το 5 ευρω για να βγειτε για εναν καφε? Θα τον στηριξεις και θα ορθοποδησει=δηλαδη θα του ερθει καμια καλη δουλεια ουρανοκατεβατη? Ωραια και ρομαντικα ειναι αυτα, αλλα συμβαινουν μονο στις ταινιες και περισσοτερο σε αυτες που εχουν και happy ending. Στην πραγματικοτητα οι περισσοτερες ειναι ψυχρες υπολογιστριες, αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο. Δεν ειναι κακο, ενοχλητικο μπορει, αλλα οχι κακο, ετσι ειστε προγραμματισμενες. Τωρα για τα δειλους και κατι τετοια. Δεν ειναι ωραιο να μηδενιζεις τους παντες επειδη ετσι, δεν στην επεσαν ξερω γω. Που ξερεις τι εμπειριες/τραυματα κουβαλαει ο καθενας η τι προβληματα εχει την συγκεκριμενη στιγμη, μπορει να μην εχει να πληρωσει το ρευμα και το τελευταιο πραγμα που σκεφτεται πινοντας ενα ποτο καπου ειναι να παει να την πεσει σε καποια. Προσωπικες εμπειριες-->1) κοπελα που καναμε παρεα αρκετα με προκαλουσε πολυ καιρο με διαφορες κινησεις/κουβεντες και τετοια, οταν πηγα να κανω κινηση αλλαξε αρδην την συμπεριφορα της. Το συμπερασμα ειναι οτι εψαχνε επιβεβαιωση, την πηρε και ολα καλα.. γι'αυτην. 2) Δευτερη περιπου ιδια περιπτωση με ολους τους φιλους να μου λενε ''της αρεσεις, κανε κατι μην χαθει η φαση'', πηρα κι εγω το θαρρος να της ζητησω να βγουμε και μου λεει το εξης αμιμητο '' εχω σχεση... σοβαρη κιολας! Αλλα ας βγουμε αν θες!'' Φυσικα δεν καθησα να ασχοληθω παραπανω. Πολλες ειστε οτι να ναι, πραγματικα σοβαρες δεν ξερω που υπαρχουν, οποιος ξερει να σταματησει να το κρυβει! 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις