Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hahaha

Δεν θα αρνηθω οτι εχω περασει και απο κει....Αλλα δεν ειναι μονο αυτες.Κανε μια βολτα βραδυ(φυσικα οχι τωρα) πλακα-ακροπολη-μοναστηρακι-γκαζι ναδεις.

ή βαλε με να σου πω για σχέσεις ... ακατάλληλος τελειως! Απο τα 20 εχω να κανω σχεση πάνω απο 1-2 μήνες χεχε :P

φιλε αυτη την ώρα ειναι για άλλες βολτες(ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ) και σκέψου οτι σε τέτοια μέρη έχω πετυχει αρκετες φορές γυναικες απλες καθημερινες ακομα και φοιτητριες και μου εκανε ευχαριστη εντυπωση.Κάποιες ειχανε πάει και με τα αγορια τους :o

Δημοσ.

ή βαλε με να σου πω για σχέσεις ... ακατάλληλος τελειως! Απο τα 20 εχω να κανω σχεση πάνω απο 1-2 μήνες χεχε :P

φιλε αυτη την ώρα ειναι για άλλες βολτες(ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ) και σκέψου οτι σε τέτοια μέρη έχω πετυχει αρκετες φορές γυναικες απλες καθημερινες ακομα και φοιτητριες και μου εκανε ευχαριστη εντυπωση.Κάποιες ειχανε πάει και με τα αγορια τους :o

Αυτο ειναι καλο νεο.Οταν πηγαινα εγω μονο τον προεδρο εβλεπα αντε και κανα πλανηταρχη....

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ειναι καλο νεο.Οταν πηγαινα εγω μονο τον προεδρο εβλεπα αντε και κανα πλανηταρχη....

Φιλε αυτα τα στέκια μαζευουν κάθε καρυδιάς καρυδι :D ειναι μερικοι που φευγουν πραγματικα μαδημένοι τελειως απο τέτοια μέρη τους βρισκουν χαζους οι τυπισσες και τους τα μασάνε. Δεν ειναι να κάθεσαι για πολυ πάς κάνεις το κέφι σου πινεις το ποτάκι σου και δρομο... αντε να ακουμπησεις 30-40 ευρω(μαζι με το ποτο σου) απο εκει και πάνω εισαι κοροιδο.

Βεβαια υπάρχουν και άνθρωποι που ειναι δυστυχισμένοι απο τη ζωη τους και πάνε για την ψευδαισθηση και στο τέλος μπερδευονται και το πιστευουν οπως στην ταινια με τους Πειρατες της Καραιβικης που ο ενας πιστευε οτι η γοργονα τον θέλει για γκομενο ενω αυτη ηθελε να τον δαγκώσει :D

Δημοσ.

Απλά θα πω ότι ξέρω άτομο που έχει φάει αμέτρητες χυλοπίτες (είχε και κάμποσες επιτυχίες) και συνεχίζει ακάθεκτος χωρίς φόβο. Ίσως και μερικοί να είναι απλά αναίσθητοι στο θεμα της απόρριψης

Και τι θες να κανει να παει να πεσει απο την Ακροπολη;

Δεν υπαρχει χυλοπιτα..Αλλες φορες κερδιζεις κι αλλες φορες μαθαινεις..

Οταν φλερταρεις το κανεις για να περασεις καλα και για να γνωρισεις γυναικες φυσικα..

Δεν εξαρταται η ζωη σου απο αυτο για να το παιρνεις τοσο στα σοβαρα..

Το πρόβλημα δεν είναι η απόρριψη ως απόρριψη. Το πρόβλημα είναι ότι η απόρριψη συνήθως είναι συνοδευόμενη και με όλα τα άλλα κόμπλεξ που δέρνουν την άλλη. Ε μετά από Χ φορές (δεν είναι για όλους το ίδιο) που θα φας τα μούτρα σου είναι λογικό και επόμενο ότι θα αποφεύγεις τέτοιου είδους εμπλοκές. 

Στη δική μου περίπτωση ξενερώνω απευθείας αν δω τουπέ υφάκι χιλίων καρδηναλίων. Μου κόβει την όρεξη ακόμα και να κοιτάξω γυναίκα τουλάχιστον για μια εβδομάδα. Οπότε λοιπόν αποφεύγω τις επαφές και μιλάω αποκλειστικά εκεί που πραγματικά θα γυαλίσει το μάτι μου. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν διακινδυνεύω να χαλάσω τη ζαχαρένια μου. 

Πολυ αξια δινεις σε ενα υφακι και δεν θα επρεπε..

Χεστηκες για τα κομπλεξ που εχει η καθεμια..Να την γαμησεις θελεις,οχι να γινεις ο ψυχολογος της..

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ιδέα μου ή στις μέρες μας οι περισσότεροι νέοι είναι μόνοι τους; Δηλαδή το σεξ δε λείπει, ούτε οι παρέες.. αλλά λίγοι είναι αυτοί που έχουν σχέσεις.. και εννοώ κανονικές σχέσεις, ούτε καβάντζες ούτε σχέσεις του σκ. Έχουμε απομονωθεί τόσο πολύ σαν άνθρωποι στις κοινωνίες του σήμερα;

Απιστευτο.... ολοκληρο youtube και δεν υπαρχει το τραγουδι με lyrics...Τυχαιο...??

Οριστε lyrics.

See the devil on the doorstep now (my oh my)

Telling everybody oh just how to live their lives

Sliding down the information highway

Buying in just like a bunch of fools

Time is ticking and we can't go back (my oh my)

What about the world today

What about the place that we call home

We’ve never been so many

And we've never been so alone

You keep watching from your picket fence

You keep talking but it makes no sense

You say we're not responsible

But we are, we are

You wash your hands and come out clean

Fail to recognise the enemies within

But we are, we are, we are, we are

One step forward making two steps back (my oh my)

Riding piggy on the bad boys back for life

Lining up for the grand illusion

No answers for no questions asked

Lining up for the execution

Without knowing why

But we are, we are

It’s all about power then

Take control

Breaking the rule

Breaking the soul

They suck us dry till there’s nothing left

My oh my, my oh my

What about the world today

What about the place that we call home

We' ve never been so many

And we've never been so alone....

So alone

But we are, we are

It’s all about power then (we are)

Take control (we are)

Breaking the rule (we are, we are)

Breaking the soul (we are)

They suck us dry till there’s nothing left (we are, we are)

My oh my, my oh my

We are

We are (its all )

We are

We are, we are (take control)

We are

We are

It’s all about power

Then take control

Δημοσ.

ποιο κιλό ρε συ;

εδώ δεν έχουν φάει ποτέ καμία μερικοί γιατί ποτέ δεν έχουν δοκιμάσει

οι ντίβες κυκλοφορούν και στους ανάλογους χώρους

αν αρχίσεις τα διάφορα χομπι, αναρρίχηση, ας πούμε ή δεν ξέρω γω τι

θα βρεις και κοπέλες της προκοπής

ολοι κινουνται αναμεσα μας, πρεπει να χεις κ ματι κ μυαλο για να τα αντιληφθεις. Εννοειται πως πρεπει να ξερεις τι θες κ που να κατευθυνθεις.

παιχνιδι σε σκακιερα ειναι η σχεση. Δν θελει κοπο, αλλα τροπο.

• Like 3
Δημοσ.

Ένας σημαντικός παράγοντας είναι και η ηλικία του/της άλλης.

Έχω παρατηρήσει πως οι φοιτητικές ηλικίες (18-24) έχουν την τάση να συμπεριφερονται κάπως 'παράξενα' .

Με τέτοιες ηλικίες εγώ προσωπικά δεν μπορώ να επικοινωνησω , αν και έχω μόνο 5-6 χρόνια διάφορα από αυτους. Δεν τα παρεξηγω τα παιδιά , είναι μικρά και θέλουν να διασκεδάσουν.

Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι της ηλικίας μου που συμπεριφέρονται έτσι. Κάποτε είχα γνωρίσει κάποια μέσω φίλων ,η οποία παρόλο που ήταν 29, συμπεριφέρονταν σαν αβγαλτο κοριτσάκι εφηβικής ηλικίας . Δεν μιλουσε καθόλου, και με το ζόρι να της αποσπουσες μια-δυο κουβέντες. Με την φιλενάδα της όμως δεν έβαζε γλώσσα.

Παραλίγο να τσακωθω με την παρέα,γιατί είχα εκνευριστει με αυτη της την σταση.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορώ τις ψωνισμένες, τις narcissist όσο δεν πάει. Με ένα υφακι λες και περπατάνε στο κόκκινο χαλί. Τέτοιες κοπέλες οτι και να κάνουν το ποσταρουν στο fb / forums για να τραβήξουν την προσοχή. Με δαύτες δεν μπορείς να κανεις σχέση.

Πιστεύω ότι σε τέτοιους καιρούς έχουν δυσκολέψει γενικά τα πράγματα. Η κρίση επηρέασε πολλούς ανθρώπους,όχι απαραίτητα οικονομικά, αλλα στο να βγάζουν χολή και μιζέρια και αυτό πολλές φορές έχει αντίκτυπο στην ερωτική ζωή τους.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύετε ότι οι γυναίκες την πέφτουν σε άνδρες;

Μου έτυχε μια τέτοια περίπτωση για αυτό ρωτάω.

οι εποχές είναι δύσκολες, δεν μπορείς πλεον να περιμένεις απο έναν 35 χρονο άντρα να είναι καβατζωμένος. το πιο πιθανό είναι να ψάχνει ακόμα πως θα σταθεί στα πόδια του. 

Και είμαι σίγουρη ότι αν έχει τα μυαλά του κι αν τον στηρίξεις δε θα αργήσει να το κάνει.

Η ζωή είναι αγώνας και ο σύντροφος αυτόν τον ρόλο έχει και όχι να δει τι μπορεί να αρπάξει από τον άλλον σαν μοναχοφάης

Άλλωστε αν κάποιος έχει την ικανότητα διαχείρισης χρημάτων ακόμα και με λίγα και ιεραρχώντας τις ανάγκες του, μπορεί να περάσει και πολύ καλά. 

Μιλάμε πάντα για ένα νεαρό ζευγάρι χωρίς παιδιά

τα παιδιά σίγουρα αλλάζουν το σκηνικό καθώς βάζουν σε δοκιμασία το ζεύγος με το ένα και με το άλλο

Συγχαρητήρια για τον απίστευτα ώριμο τρόπο σκέψης!

Δημοσ.

Οταν φλερταρεις το κανεις για να περασεις καλα και για να γνωρισεις γυναικες φυσικα..

Χεστηκες για τα κομπλεξ που εχει η καθεμια..Να την γαμησεις θελεις,οχι να γινεις ο ψυχολογος της..

πες ρε φίλε

όχι για κανά άλλο λόγο αλλά γιατί τα λέω εγώ και με παρεξηγούνε 

Τα είπε το παλικάρι με 2 λόγια!

Δημοσ.

Ένας σημαντικός παράγοντας είναι και η ηλικία του/της άλλης.

Έχω παρατηρήσει πως οι φοιτητικές ηλικίες (18-24) έχουν την τάση να συμπεριφερονται κάπως 'παράξενα' .

Με τέτοιες ηλικίες εγώ προσωπικά δεν μπορώ να επικοινωνησω , αν και έχω μόνο 5-6 χρόνια διάφορα από αυτους. Δεν τα παρεξηγω τα παιδιά , είναι μικρά και θέλουν να διασκεδάσουν.

Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι της ηλικίας μου που συμπεριφέρονται έτσι. Κάποτε είχα γνωρίσει κάποια μέσω φίλων ,η οποία παρόλο που ήταν 29, συμπεριφέρονταν σαν αβγαλτο κοριτσάκι εφηβικής ηλικίας . Δεν μιλουσε καθόλου, και με το ζόρι να της αποσπουσες μια-δυο κουβέντες. Με την φιλενάδα της όμως δεν έβαζε γλώσσα.

Παραλίγο να τσακωθω με την παρέα,γιατί είχα εκνευριστει με αυτη της την σταση.

Γιατι δεν την έγραφες??? μπορει να μη γουσταρε με σενα κουβεντα. Παντως να ξέρεις οι πιο μικρες 22-23 κτλπ έχουν περισσοτερες απαιτησεις αμα σε δουν 30 χρονων πχ θελουν να έχεις στανταρ το αμαξι σου ενα σπιτι να πηγαινετε (μπορει να χαλαστουν με το ξενοδοχειο) γιατι σου λεει αμα ειναι ετσι τα εφτιαχνα και με εναν της ηλικιας μου πηγα με μεγαλυτερο για να εχω κάτι παραπανω.

Δημοσ.

Stavi ντροπιάζεις το φύλο σου τώρα όμως.

Ο άλλος σύμφωνα με το post του σας βλέπει μόνο ως ένα κομμάτι κρέας και του λες μπράβο;

Wtf?!

• Like 2
Δημοσ.

Δν θελει κοπο, αλλα τροπο.

σ'αυτό θα συμφωνήσω.... 

παλαιότερα πίστευα ότι όσο πιο ντόμπρος είναι κάποιος τόσο πιο καλά θα βγάλουν συνεννόηση..

εμ δε... θέλει τον τρόπο του το ρημάδι

Δημοσ.

Καλυτερα να μη μπλέκεις με κομπλεξικες γιατι σου βγαινει ξινο και αμα στη τελικη θες να περάσεις ετσι καλα δεν κανεις καν καμακι πας πληρώνεις σα κυριος και κανεις τη δουλεια σου με οποια γουστάρεις εγω αυτης της αποψης ειμαι.

Δημοσ.

Stavi ντροπιάζεις το φύλο σου τώρα όμως.

Ο άλλος σύμφωνα με το post του σας βλέπει μόνο ως ένα κομμάτι κρέας και του λες μπράβο;

Wtf?!

αυτά είναι μαλακίες κατά την άποψή μου

τι θα πει με βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας;

αν με έβλεπε σαν κομμάτι κρέας θα αγόραζε ένα αρνί το πάσχα κι αντί να το φάει θα το κανόνιζε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...