Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 628
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή οι υπόλοιποι φίλοι μας θα έκαναν χιλιόμετρα για να μας δουν αν τους λέγαμε οτι δεν είμαστε καλά, 

θα πρότασσαν το κορμί τους για να μη φάμε εμείς σφαίρα

και πάνω στην τρέλα της στιγμής θα κοβόντουσαν και θα ένωναν το αίμα τους με το δικό μας για να γίνουμε αδερφοί εξ αίματος. .. 

Για όλους αυτούς τους λόγους όχι, οι άντρες δεν μπορούν να είναι φίλοι με τις γυναίκες, δε θα εκαναν τίποτα απο τα παραπάνω και επίσης θα έβλεπαν ερωτικά ο ένας τον άλλον

Όσο φίλος είναι ενας άντρας με άντρα και μια γυναικα με γυναίκα, άλλο τόσο είναι και γυναίκα με αντρα, ουσιαστικά παρέα κάνουμε και τίποτα περισσότερο.. 

και πριν βιαστείτε να πείτε ααα ου και δεν ξέρω γω τι, αναλογιστείτε πόσους πραγματικούς φίλους έχετε.... αρκεί να είστε σίγουροι ότι είναι τέτοιοι.

Επίσης πολλοί από τους άντρες που θεωρείται φίλο σας κάποιον, να ξέρετε ότι μπορεί αυτος να μη κολλούσε την κοπέλα σας, αλλά αν η κοπέλα σας του καθόταν, θα δυσκολευόταν πολύ να πει όχι

για τις γυναίκες το θεωρώ δεδομένο

Στον κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις... εγώ για παραδειγμα δε χρησιμοποιώ πράγματα seconde hand

τέλεια σκηνή.... 

κάποιοι άνθρωποι ενώ οι ίδιοι είναι εντελώς σκατά στη σχέση τους, απαιτούν από τον άλλον να τους  υπακούει μέχρι αηδίας

Δημοσ.

Μα για χαζή την έχεις; Οταν η γυναικα "απειλειται" αρρωσταινει... Eιδικα αν διαπιστωσει οτι θες καποια φιλη της.

Φιλε ειχα μια φιλη που μας ελεγε οτι δεν υπάρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα ... πολυ περιεργη τυπισσα απο τη μια εδειχνε να θελει σεξ απο την αλλη δεν καθοταν σε κανεναν (εγω βεβαια δεν το προσπαθησα ποτε γιατι δεν μ αρεσε) αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι μια δοκιμη δεν θα εκανε κακο. Τεσπα μολις γνωρισα μια φιλη της και εκανα κατι με αυτην απο τοτε εξαφανιστηκε ουτε που ξαναβγηκαμε χαχαχ ολο μας ελεγε οτι εχει διαβασματα και μουφες το πηρε χαμπαρι οτι θα κανουμε παιχνιδι παλι με καμια φιλη της και δεν το άντεξε :P

Bεβαια σε αυτα παιζαμε επι ισους ορους έφερνα εγω φιλους μου εφερνε αυτη φιλες της δεν την αδικησαμε κιολας αλλα φαινεται οτι μερικές δεν ειναι για τέτοια deal ειναι μικρες ακομα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αρχισουμε και αναλύουμε το θέμα που καλως κακως ανέφερα θα φτάσουμε τις 100 σελίδες χωρίς αποτέλεσμα. Διότι προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Πάντως , σύμφωνα με την φύση του άντρα και της γυναίκας, η φιλία μεταξύ τους παίζει σε εξαιρετικά λεπτό σχοινί.

Κατ εμέ δεν υπάρχει, με ορισμένες εξαιρέσεις ίσως.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 3
Δημοσ.

Αν αρχισουμε και αναλύουμε το θέμα που καλως κακως ανέφερα θα φτάσουμε τις 100 σελίδες χωρίς αποτέλεσμα. Διότι προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Πάντως , σύμφωνα με την φύση του άντρα και της γυναίκας, η φίλα μεταξύ τους παίζει σε εξαιρετικά λεπτό σχοινί.

Φιλε κάποιοι το παιζουν φιλοι στις γυναικες για να το πάνε λαου λαου :P

• Like 3
Δημοσ.

Ναι αλλά αυτό είναι ξεχωριστή περίπτωση και δεν μπορούμε να ααααα αποκλείσουμε και αυτήν την ααααα

μέθοδο. 

Δημοσ.

Αν αρχισουμε και αναλύουμε το θέμα που καλως κακως ανέφερα θα φτάσουμε τις 100 σελίδες χωρίς αποτέλεσμα. Διότι προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Πάντως , σύμφωνα με την φύση του άντρα και της γυναίκας, η φίλα μεταξύ τους παίζει σε εξαιρετικά λεπτό σχοινί.

Άστα να πάνε.

Έχω γίνει ακροβάτης τσίρκου χωρίς δίχτυ από κάτω!

• Like 2
Δημοσ.

Και αν σου κάτσει!?!

• Like 1
Δημοσ.

Άστα να πάνε.

Έχω γίνει ακροβάτης τσίρκου χωρίς δίχτυ από κάτω!

Μην μασάς! Έχεις καλή ισορροπία!

Δημοσ.

tumblr_nyzc8yC3JT1v165rfo1_500.gif

Xaxaxaxxa

Είδα μια μιλφαρα σήμερα στο lidl, μου έφυγε ο πάτος. Τι γυναικάρα ήταν! Έβαζε κατω 25 ρες για πλάκα. Η μυτούλα της με χάλαγε αλλα δεν πειράζει

Δημοσ.

Xaxaxaxxa

Είδα μια μιλφαρα σήμερα στο lidl, μου έφυγε ο πάτος. Τι γυναικάρα ήταν! Έβαζε κατω 25 ρες για πλάκα. Η μυτούλα της με χάλαγε αλλα δεν πειράζει

Μιλφάρα με μύτη απο τα λιντλ :D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...