defacer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Θα μπορούσα τώρα κανονικά να φάω το ρόλο από τον Bill Murray.
stavi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 επειδή οι υπόλοιποι φίλοι μας θα έκαναν χιλιόμετρα για να μας δουν αν τους λέγαμε οτι δεν είμαστε καλά, θα πρότασσαν το κορμί τους για να μη φάμε εμείς σφαίρα και πάνω στην τρέλα της στιγμής θα κοβόντουσαν και θα ένωναν το αίμα τους με το δικό μας για να γίνουμε αδερφοί εξ αίματος. .. Για όλους αυτούς τους λόγους όχι, οι άντρες δεν μπορούν να είναι φίλοι με τις γυναίκες, δε θα εκαναν τίποτα απο τα παραπάνω και επίσης θα έβλεπαν ερωτικά ο ένας τον άλλον Όσο φίλος είναι ενας άντρας με άντρα και μια γυναικα με γυναίκα, άλλο τόσο είναι και γυναίκα με αντρα, ουσιαστικά παρέα κάνουμε και τίποτα περισσότερο.. και πριν βιαστείτε να πείτε ααα ου και δεν ξέρω γω τι, αναλογιστείτε πόσους πραγματικούς φίλους έχετε.... αρκεί να είστε σίγουροι ότι είναι τέτοιοι. Επίσης πολλοί από τους άντρες που θεωρείται φίλο σας κάποιον, να ξέρετε ότι μπορεί αυτος να μη κολλούσε την κοπέλα σας, αλλά αν η κοπέλα σας του καθόταν, θα δυσκολευόταν πολύ να πει όχι για τις γυναίκες το θεωρώ δεδομένο Στον κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις... εγώ για παραδειγμα δε χρησιμοποιώ πράγματα seconde hand τέλεια σκηνή.... κάποιοι άνθρωποι ενώ οι ίδιοι είναι εντελώς σκατά στη σχέση τους, απαιτούν από τον άλλον να τους υπακούει μέχρι αηδίας
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μα για χαζή την έχεις; Οταν η γυναικα "απειλειται" αρρωσταινει... Eιδικα αν διαπιστωσει οτι θες καποια φιλη της. Φιλε ειχα μια φιλη που μας ελεγε οτι δεν υπάρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικα ... πολυ περιεργη τυπισσα απο τη μια εδειχνε να θελει σεξ απο την αλλη δεν καθοταν σε κανεναν (εγω βεβαια δεν το προσπαθησα ποτε γιατι δεν μ αρεσε) αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι μια δοκιμη δεν θα εκανε κακο. Τεσπα μολις γνωρισα μια φιλη της και εκανα κατι με αυτην απο τοτε εξαφανιστηκε ουτε που ξαναβγηκαμε χαχαχ ολο μας ελεγε οτι εχει διαβασματα και μουφες το πηρε χαμπαρι οτι θα κανουμε παιχνιδι παλι με καμια φιλη της και δεν το άντεξε Bεβαια σε αυτα παιζαμε επι ισους ορους έφερνα εγω φιλους μου εφερνε αυτη φιλες της δεν την αδικησαμε κιολας αλλα φαινεται οτι μερικές δεν ειναι για τέτοια deal ειναι μικρες ακομα. 2
Glikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν αρχισουμε και αναλύουμε το θέμα που καλως κακως ανέφερα θα φτάσουμε τις 100 σελίδες χωρίς αποτέλεσμα. Διότι προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Πάντως , σύμφωνα με την φύση του άντρα και της γυναίκας, η φιλία μεταξύ τους παίζει σε εξαιρετικά λεπτό σχοινί. Κατ εμέ δεν υπάρχει, με ορισμένες εξαιρέσεις ίσως. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2015 από Glikos 3
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αν αρχισουμε και αναλύουμε το θέμα που καλως κακως ανέφερα θα φτάσουμε τις 100 σελίδες χωρίς αποτέλεσμα. Διότι προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Πάντως , σύμφωνα με την φύση του άντρα και της γυναίκας, η φίλα μεταξύ τους παίζει σε εξαιρετικά λεπτό σχοινί. Κατ εμέ δεν υπάρχει, με ορισμένες εξαιρέσεις ίσως. Φιλε κάποιοι το παιζουν φιλοι στις γυναικες για να το πάνε λαου λαου 3
Demon Lord Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε κάποιοι το παιζουν φιλοι στις γυναικες για να το πάνε λαου λαου Ναι αλλά αυτό είναι ξεχωριστή περίπτωση και δεν μπορούμε να ααααα αποκλείσουμε και αυτήν την ααααα μέθοδο.
skiabox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αν αρχισουμε και αναλύουμε το θέμα που καλως κακως ανέφερα θα φτάσουμε τις 100 σελίδες χωρίς αποτέλεσμα. Διότι προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Πάντως , σύμφωνα με την φύση του άντρα και της γυναίκας, η φίλα μεταξύ τους παίζει σε εξαιρετικά λεπτό σχοινί. Κατ εμέ δεν υπάρχει, με ορισμένες εξαιρέσεις ίσως. Άστα να πάνε. Έχω γίνει ακροβάτης τσίρκου χωρίς δίχτυ από κάτω! 2
Glikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε κάποιοι το παιζουν φιλοι στις γυναικες για να το πάνε λαου λαου Και αν σου κάτσει!?! 1
marge Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Η φιλία αυτή δεν υφίσταται. Don't feed the trolls.
Glikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Άστα να πάνε. Έχω γίνει ακροβάτης τσίρκου χωρίς δίχτυ από κάτω! Μην μασάς! Έχεις καλή ισορροπία!
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Και αν σου κάτσει!?! Φιλε θα χαλάσει η φιλια δεν γινεται η φιλια ειναι ιερο πράγμα 1
Glikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Xaxaxaxxa Είδα μια μιλφαρα σήμερα στο lidl, μου έφυγε ο πάτος. Τι γυναικάρα ήταν! Έβαζε κατω 25 ρες για πλάκα. Η μυτούλα της με χάλαγε αλλα δεν πειράζει
DDevil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Xaxaxaxxa Είδα μια μιλφαρα σήμερα στο lidl, μου έφυγε ο πάτος. Τι γυναικάρα ήταν! Έβαζε κατω 25 ρες για πλάκα. Η μυτούλα της με χάλαγε αλλα δεν πειράζει Μιλφάρα με μύτη απο τα λιντλ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις