Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ιδέα μου ή στις μέρες μας οι περισσότεροι νέοι είναι μόνοι τους; Δηλαδή το σεξ δε λείπει, ούτε οι παρέες.. αλλά λίγοι είναι αυτοί που έχουν σχέσεις.. και εννοώ κανονικές σχέσεις, ούτε καβάντζες ούτε σχέσεις του σκ. Έχουμε απομονωθεί τόσο πολύ σαν άνθρωποι στις κοινωνίες του σήμερα;

Ιδεα σου.

BTW, γραφεις εκθεση για το θεμα; 2α λυκειου φαση; Ρωταω γιατι αυτο ειναι το μονο context στο οποιο ακουω για απομονωση των ανθρωπων και σχεσεις στις συγχρονες κοινωνιες. Περιεργως, καμια δεν αναφερει την εννοια του confirmation bias.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος να το δει, ο συγχωρεμενος..? Αστο βρε Stavi, απλουστατα πραγματα ειναι,

αν δεν καταλαβαινετε τον Μπογκυ, που να σας παραθεταμε Χ.Μαρκουζε δηλαδη

:-(

και ο θεος να πει κατι εχω κ δικια μου άποψη

Αν και γελασα με το "ποιος να το δει? Ο συγχωρμενος", τη υπολοιπη εκφραση σε φανταζομαι να τη λες με υφακι "εχω τοσο επιπεδο χρυση μου!"

Δημοσ.

Ναι μωρέ, απλά ήταν λίιιιγο άκυρη/άσχετη η συμβουλή γιατί δεν κοιτάω τέτοιους άντρες στυλάκι Σπαλιάρα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς σού'ρθε τέτοιο συμπέρασμα :)

Δημοσ.

nenya : Τελικά για την Ελληνική κοινωνία ο έμπειρος άνδρας είναι καλό πράγμα και η έμπειρη γυναίκα πο*τάνα;

Δημοσ.

Δεν συμμερίζομαι τα θλιβερά ταμπού της ελληνικής κοινωνίας, σόρρυ.

Για μένα άνδρας με εμπειρίες και γυναίκα με εμπειρίες είναι κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και καθόλου κατακριτέο.

• Like 6
Δημοσ.

Ανησυχώ που δεν αναλύθηκε ακόμα το θέμα "φιλίας άντρα με γυναίκα".

• Like 1
Δημοσ.

Ουυυ το έχουμε αναλύσει αυτό κάμποσες φορές σε διάφορα threads.

Και μάλλον συμφωνούμε ότι διαφωνούμε :P

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα. Ε τέτοια θέματα δεν έχουνε στάνταρ απάντηση. Οι απόψεις διίστανται

Δημοσ.

Ο αγαπημένος σου φιλε :P

MAΣ*  να με συμπαθάς  αλλά είναι και δικός σου (ok και αρκετών άλλων) μην το ξεχνάς!  :D

Δημοσ.

Πρέπει να είχα κάνει εγώ ερώτηση καμιά 30αριά σελίδες πιο πίσω.

Δημοσ.

Η φιλία αυτή δεν υφίσταται.

Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του καθενός αλλά ο άντρας δε λειτουργεί ως ειλικρινής φίλος απέναντι σε μια γυναίκα.

Καταρχάς εαν μπει ερωτικό σημάδι μέσα στη φιλία παύει αυτοματως να είναι φιλία και πιθανόν να οδηγηθεί σε οριστικό τέλος.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει διαφορά στον τρόπο σκέψης των δύο φύλων.

Οι άνδρες συνήθως έλκονται περισσότερο από τις φίλες τους και πολλές φορές λανθασμένα πιστεύουν ότι έλκουν και αυτές. Στην πραγματικότητα οι άνδρες εκτιμούν με βάση αυτά που νιώθουν αυτοί. Αντίθετα οι γυναίκες αδυνατούν να καταλάβουν τις σκέψεις των φίλων  και δεν έλκονται από τους άνδρες φίλους τους τις περισσότερες φορές.

Πολύ εύκολα ένας άντρας θυσιάζει τη φιλία στο βωμό της σχέσης με τη "φίλη" του.

Επίσης οι άνδρες όταν διαλέγουν τις φίλες τους να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους κι άλλα κριτήρια.

Μη μου πεί τώρα κανείς  "τι ειναι αυτα που λες εγώ έχω φίλους/κολλητούς αγόρια ή η κολλητή μου που τα λέμε κάθε μέρα είναι μοντέλο"

Καταρχάς η φιλία σας θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Όταν ένας απ τους δύο μπει σε σχέση τα δεδομένα αλλάζουν, μπαίνει και η ζήλεια στο παιχνίδι από το έτερον ήμισυ για τους κολλητούς/κολλητές, στους δύο τρίτος δε χωρεί που λέει και ο λαός.

Επίσης εαν δεν ταιριάζουν μεταξύ τους οι συντροφοι/συντρόφισσες με τους κολλητούς/κολλητές σταδιακά χαλάει και πάλι το πράγμα. Για αυτο και το πιο σύνηθες όταν υπάρχει μια σχέση είναι αντροπαρέες και γυναικοπαρέες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...