Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί θα την ξέρεις ποια είναι;

όχι αλλά ουσιαστικά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήμουν εγώ

αν κυκλοφορούσε ο γκόμενός μου εδώ μέσα θα το φύσαγα και δε θα κρύωνε...

είναι όντως πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.... όσο εύκολο και να πιστεύεις ότι θα είναι

Δημοσ.

όχι αλλά ουσιαστικά ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήμουν εγώ

είναι όντως πολύ δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.... όσο εύκολο και να πιστεύεις ότι θα είναι

Για αυτο δεν βαζουμε  φωτο και τα λοιπα....μετα παμε στα 2-3 account και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.

και αντε να σε βρει......  μετα

• Like 1
Δημοσ.

Μετά απ' όλα όσα έχεις γράψει ότι σου συνέβησαν κατα καιρούς με τους γκόμενους και τα συμπεράσματα κλπ κλπ, ακόμα είσαι σε φάση και σε σχέση που σκέφτεσαι να "δικαιολογηθείς" προκαταβολικά μη τυχόν κι αρχίσει ο άλλος να παραλογίζεται;  :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Αν την γουσταρει να στο πει η οχι ? Επειδη ζητησες ειλικρινεια ,οχι τιποτα αλλο  :-D

Να το πει, πως θα κανονιστει ενα τριο αν δε το ξερουν τουλαχιστον δυο;

• Like 4
Δημοσ.

Ο ακρογωνιαίος λίθος μίας καλής παρτούζας είναι η ειλικρίνεια...

• Like 2
Δημοσ.

Και το δεύτερο στάδιο του ατυχήματος είναι το yolo: να μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι όταν λένε σωστά πράγματα.

Να σου το απαντήσω εγώ που είμαι ειλικρινής σε επίπεδο "ποιό είναι το μεγαλύτερό σας μειονέκτημα"   :D

True story. Ελεύθερη σχέση φάση. Ξέρετε, από αυτά που τα λέμε ελεύθερη και μόλις γίνει το κακό έρχονται τα δράματα.

- Έχεις ένα χαρτομάντηλο;

- Ναι ορίστε.

- Ωπ, βιβλίο είναι αυτό μέσα στην τσάντα σου; Να το δω;

- Ναι sure.

- Πού το βρήκες αυτό και το κουβαλάς μαζί;

- Χθες βράδυ βγήκα και κατέληξα στο σπίτι της γκαρσόνας και μου το δάνεισε.

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

In retrospect ήταν από τις στιγμές που έπρεπε να πω ψέματα για το καλό της ανθρωπότητας.  :)

Μια φορά έφτασα οριακά να το πω αυτό (με προφανή σκοπό) αλλά δεν το πα. Μάλλον καλά έκανα αν και ποτέ δεν ξέρεις. Τα κορίτσια δε φαινόταν να έχουν κολλήματα.

defacer !!! ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ, είμαι fan σου !!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Χρειάστηκαν 30 σελίδες για να αναφερθεί η λέξη "τρίο"! Μπορεί το τρίο να γίνει δυο πάλι. Γυναίκα με γυναίκα, και ο άντρας να μείνει με το λουλί στο χέρι. Έχει συμβεί σε γνωστό φίλου. Δράμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά απ' όλα όσα έχεις γράψει ότι σου συνέβησαν κατα καιρούς με τους γκόμενους και τα συμπεράσματα κλπ κλπ, ακόμα είσαι σε φάση και σε σχέση που σκέφτεσαι να "δικαιολογηθείς" προκαταβολικά μη τυχόν κι αρχίσει ο άλλος να παραλογίζεται;  :mellow:

έτσι που το γραψε δεν ήταν κάπως σα να αντάλλαξα εγώ μ'αυτόν sms?

ή μόνο σε μενα φάνηκε έτσι?

το χαβά μου εγώ. . . . : P

Δημοσ.

ρε φίλε πάντα με κάνουν να αισθάνομαι ότι κάνω και γω δεν ξέρω τι.. 

ένας κάποτε μέχρι και που δεν ήμουν παρθένα προσπαθούσε να μου δημιουργήσει ενοχες

επειδή ήταν αυτό @μ@μητος μέχρι τα 23 δηλαδή έπρεπε να είμαι κι εγώ;

Δημοσ.

Ναι έτσι φάνηκε και σε μένα. Αλλα οκ, δόθηκε εξήγηση

το φαντάστηκα... 

και για να είμαι ειλικρινής μπήκα στον πειρασμό να το αφήσω έτσι

Δημοσ.

ρε φίλε πάντα με κάνουν να αισθάνομαι ότι κάνω και γω δεν ξέρω τι..

ένας κάποτε μέχρι και που δεν ήμουν παρθένα προσπαθούσε να μου δημιουργήσει ενοχες

επειδή ήταν αυτό @μ@μητος μέχρι τα 23 δηλαδή έπρεπε να είμαι κι εγώ;

Ειναι και σε τι άνθρωπο θα τύχεις. Τωρα βεβαια παρθένα βρίσκεις πιο δύσκολα και απο unicorn.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...