Jaco Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Επιτέλους και κάτι καλό εγίνε από μια (για εμέ) άγνωστη εταιρία στια κάρτες γραφικών... Και το όνομα αυτής... XGI... http://www.xgitech.com/products/products_duo_specv8.htm Μούφα ή όχι, δεν είναι αυτό το θέμα... είναι ότι άρχισε να παίζει και τρίτος στο θέατρο των δυο μονολόγων της ΑΤΙ και της nVidia... Φυσικά αυτό φέρνει μαζί του καινούργιες φαγωμάρες μεταξύ μας (σε περίπτωση που "δέσει" το γλυκό...) αλλά κυρίως θα ρίξει το κόστος των ήδη εν κυκλοφορία προϊόντων... Πάντως, εμένα με συμφέρει αυτή η κατάσταση αφού επι τέλους θα πέσει και άλλο η τιμή της 9700pro και θα την χτυπήσω...!!!!
Jaco Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Έλα ντε... Πάντως στο alternate.de δεν την βρήκα, παρόλο που έχει όλες τις νέες κυκλοφορίες... Αυτό σημαίνει ότι είτε είναι πολύ φρέσκια ακόμα, είτε ότι οι μεγάλοι διανομείς αποφεύγουν ακόμα να την σπρώξουν για να μην έχουν προβλήματα με τις δυο μεγάλες "κυρίες"... Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ακριβότερη από τις άλλες, διαφορετικά που πάει...;;; Εδώ έχει κάποια test της κάρτας, αλλά επιτρέψτε μου να μην είμαι ακόμα σιγούρος για αυτά που διαβάζω, γιατί τα πλοκάμια των "κυριών" δεν ξέρω μέχρι που έχουν φτάσει... http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/index.html
Johny4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Πάντως, εμένα με συμφέρει αυτή η κατάσταση αφού επι τέλους θα πέσει και άλλο η τιμή της 9700pro και θα την χτυπήσω...!!!! Άμα βρεις πουθενά την 9700pro σφύρα μου.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Η καρτούλα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, το τεστ στο Θωμά είναι με beta hardware και beta drivers (για να μη πω σε beta hardware site ). Αν προσέξετε δεν μπορούσε με αυτούς τους drivers να τρέξει ΑΑ/AF καθόλου. Οπότε οποιοδήποτε συμπέρασμα είναι βεβιασμένο για την ώρα.
Jaco Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 (για να μη πω σε beta hardware site ). Χε, χε... κάπως έτσι είναι... Σωστός ο KWSN...
epote Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2003 Άμα βρεις πουθενά την 9700pro σφύρα μου. se ayto anaferomouna kai ego, alla eytixos pou ekane to post to allo giati tha to rotousa etsi kai allios, pantos makari, pragmatika makari na doume kai trito paixth sthn istoria, na dynamosoun ligo ta pragmata epitelous:P kainouries texnologies... aaaaaaaahahhh poune oi epoxes tou glide...
Jaco Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Τι...;;;; Γιατί...;;; Τι λέτε ρε που δεν βρίσκεις την 9700 PRO...;;;!!!;;; Θα με τρελλάνετε...;;; Πάντως αν θέλετε σας την βρίσκω εγώ... καιιιι.... αφού είναι τόσο σπάνιο όσο λέτε θα σας χρεώσω κάτι παραπάνω έτσι ώστε να μαζέψω κανα φράγκο να την πάρω και εγώ...
Johny4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Άμα την βρεις θα την βρεις πολύ δύσκλα και όχι από καμιά καλή εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.