paralias_86 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ετοιμάζομαι για αγορά ενός nexus 6. Απο όσους το έχουν και απο όσους γνωρίζουν θα ήθελα τις απόψεις τους. Θετικά και αρνητικά της συσκευής. Είμαι όλος αυτιά.
GianniSM Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αν αντέχεις το μέγεθος του να το πάρεις.
2.1Ohm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 -/+Τεραστιο αλλα σε μια βδομαδα θα το συνηθισεις (εκτος κ αν ειχες κανα 4ιτσο κινητο οποτε μν κανεις καν τον κοπο) -Οθονη μετρια και πολυ ζεστη (εμενα μ αρεσει προς το ψυχρο το χρωμα) -Μπαταρια μετρια 1 μερα το πολυ αμα το εχεις μονο για κανα τηλεφωνο μνμα 2 μερο!+πολυ καλη κατασκευη+καλα ηχεια δυνατα και ειναι στην μπροστα μερια!+Νεξους με οτι συνεπαζεται αυτο ολοι ξερουν τα θετικα του στοκ ανδροιδΗ καμερα μετρια ουτε καλη ουτε κακηΤο ειχα αλλα δν θα το ξαναεπερνα να σου πω την αληθεια κυριως λογο οθονης (μεγεθους και κακου πανελ , προτιμαω τις LCD)Πανε κλτρα σε G4 που ειναι μια καλυτερη all around συσκευη! Υπερτερει στα παντα αλλα πρεπει να αντεξεις το σκιν τις lg που με ενα nova launcher η google now εγω προσοπικα δν ειχα κανενα θεμα (κ ειμαι φαν του στοκ οτι συσκευη ειχα αν δν ηταν στοκ την ροοταρα και εβαζα Cyanogen) 1
marios elsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω θα σου ελεγα να πας για lg g4 το nexus 6 το εχει ενας φιλος μου και δεν μου λεει κατι σαν τηλ.. το g4 απο την αλλη ειναι μια αρκετα ομορφη και μικρη σε σχεση με την οθονη 5.5 που εχει πανω κολληματα δεν θα δεις ποτε και οσο απο καμερα οτι καλυτερο υπαρχει μεχτι τωρα στην αγορα.. γενικα για αυτα τα λευτα που εχει η αποψη μου ειναι οτι ειναι η καλυτερη επιλογη
paralias_86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους. Η αλήθεια είναι πως είμαι ανάμεσα στο nexus και στο Glaxy s6. Κάποια πρόταση ανάμεσα στα 2?
Masma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους. Η αλήθεια είναι πως είμαι ανάμεσα στο nexus και στο Glaxy s6. Κάποια πρόταση ανάμεσα στα 2? Νομιζω η επιογη πρεπει να γινει καθαρα με βαση το μεγεθος. Εχουν μεγαλη διαφορα στο τομεα αυτο. Εγω θα ελεγα s6 καθως μου αρεσει σαν κινητο πιο πολυ αλλα δεν θα μπορουσα να εχω και ενα τοσο μεγαλο οπως το nexus. Σκεψου και το lg g4 παντως ειναι το ενδιαμεσο των 2 αυτων περιπου σε μεγεθος. Και τα 2 ενοειτε ειναι πολυ γρηγορα. . Σε θεμα καμερας s6 ειναι καλυτερο. Δες τα απο κοντα και διαλεξε. Απλα οπως σου ειπα η επιλογη πρπει να γινει λογο μεγεθους. Οτι σου αρεσι και σε βολευει.
paralias_86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω η επιογη πρεπει να γινει καθαρα με βαση το μεγεθος. Εχουν μεγαλη διαφορα στο τομεα αυτο. Εγω θα ελεγα s6 καθως μου αρεσει σαν κινητο πιο πολυ αλλα δεν θα μπορουσα να εχω και ενα τοσο μεγαλο οπως το nexus. Σκεψου και το lg g4 παντως ειναι το ενδιαμεσο των 2 αυτων περιπου σε μεγεθος. Και τα 2 ενοειτε ειναι πολυ γρηγορα. . Σε θεμα καμερας s6 ειναι καλυτερο. Δες τα απο κοντα και διαλεξε. Απλα οπως σου ειπα η επιλογη πρπει να γινει λογο μεγεθους. Οτι σου αρεσι και σε βολευει. Το G4 είναι πανέμορφο. Με χαλάνε τα κουμπιά στο πίσω μέρος. Το S6 θηρίο. Με χαλάει η κάμερα που προεξέχει. Το nexus μεγάλο. Pure android όμως αλλα υστερεί σε κάμερα. Αναποφάσιστος όσο δε πάει... χαχα 1
Masma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το G4 είναι πανέμορφο. Με χαλάνε τα κουμπιά στο πίσω μέρος. Το S6 θηρίο. Με χαλάει η κάμερα που προεξέχει. Το nexus μεγάλο. Pure android όμως αλλα υστερεί σε κάμερα. Αναποφάσιστος όσο δε πάει... χαχα Καλα αυτο που προεξεχει η καμερα στο s6 δεν καταλαβαινω γιατι ειναι προβλημα. Παιζει να το εχεις χωρις θηκη? Αν ναι οκ ειναι θεμα αλλα εγω που παντα εχω θηκη και ειδικα το s6 θελει στανταρ οπως και το phone 5s που εχω εγω γιατι κανει σημαδια αν πεσει. Οποτε προεξεχει η οχι το ιδιο ειναι . Καλα για το pure android εχεις δικιο. Σου ειπα δες τα απο κοντα, μονο ετσι θα αποφασησεις. Αν σου αρεσουν τα μεγαλα κινητα παρε nexus αν οχι κοιτα s6 η g4 που ειναι ενδιαμεσο..
2.1Ohm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το G4 είναι πανέμορφο. Με χαλάνε τα κουμπιά στο πίσω μέρος. Το S6 θηρίο. Με χαλάει η κάμερα που προεξέχει. Το nexus μεγάλο. Pure android όμως αλλα υστερεί σε κάμερα. Αναποφάσιστος όσο δε πάει... χαχα Tα κουμπια πισω σε 2 μερες θα τα συνηθισεις και μετα θα ψαχνεις κουμπια πισω σε ολα τα κινητα σαν τον χαζο! Η καμαρα που προεξεχει "διορθωνεται" με μια θηκη η βαλε σκιν για να μν γρατσουνιεται το γυαλακι! Το nexus 6 μεγαλο αλλα σε 2 βδομαδες θα το φαινεται φυσιολογικο! Εγω σ λεω να πας στο 1ον ! Το s6 δν το ειχα να σου πω την αληθεια οποτε δν εχω φουλ αντικειμενικη αποψη αλλα 1ον δν μ αρεσουν οι amoled οθονες!(εχουν diamon patern στα pixel και δν ξερω μ τν δινουν απειρα γιατι φαινονται σαν βουλιτσες βουλιτσες!) και ενταξη η εμφανηση του καθολου φοβασε να το κρατησεις και ειναι τοσο ελαφρη και στενο που νμζεις ειναι ψευτικο! Εγω θελω στιβαρα κινητα που τα νιωθεις! Και το νεξους εχει αδυναμη καμερα οθονη που ειναι πολυ ζεστη κ ολα μ φαινοντουσαν λιγο κιτρινισμενα καθολου φωτεινη θα ψαχνεις σκιες για να την δεις το πρωι και μετρια μπαταρια! Αποψη μ εκτος τα benchmarks το g4 ειναι η κλτρη συσκευη γιατι τα εχει ολα! Αψογη οθονη, μετρια μπαταρια αλλα τι σε νοιαζει περνεις μια ακομα και εχεις απειρως κλτρη μπατατρια και απο τις αλλες 2 συσκευες , αψογη καμερα, αψογο μεγεθος (αν και το g3 ηταν λιγο πιο μαζεμενο πιστευω 5.5-5.7 για μενα ειναι τελειο, μπορεις να γραψεις μνμ με το ενα χερι δν μιλαω να το λειτουργεις ολο με το ενα χερι, και ευχαριστιεσαι παιχνιδια ιντερνετ κτλ) και απο εμφανιση δν με τρελανε αλλα εχει πολλες επιλογες πολλα δερματινα καπακια για να βρεις αυτο που σ ταιριαζει! Εγω ειχα γκρι με μπλε καπακι κ μ αρεσε παρα πολυ ο συνδιασμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα