Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ναι..δεν εννοώ αυτό. κάρτα απο την μεριά της forthnet,στο αστικό κέντρο. απο την αλλη μεριά ειναι το μόντεμ σου με το αντίστοιχο chipset,η μητρική,pc κλπ δεν παίζουν καποιο ρόλο για τις ταχύτητες που μιλάμε.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια!! Να σας πω και γω τον πονο μου.. Αυτην την στιγμη εχω nova 3 play με router το Thomson TG585 v8.. Μενω Κατω Πετραλωνα και η ταχυτητα που εχω ειναι αθλια οπως και τα ping μου στο World Of Tanks.. Σκεφτομαι ομως να κανω τις εξης αλλαγες.. Πρωτον να μεταφερω το router και το τηλεφωνο κοντα κεντρικη μπριζα (Εχω κανει πατεντα με μεγαλυτερο καλωδιο τηλεφωνου περιπου 10 - 15 μετρων με καναλια στους τοιχους και ιστοριες για να βαλω το router διπλα στον υπολογιστη).. Δευτερον να παρω καποιο απ τα 2 router ή το 8970 ή το 9980 (Αυτο θα εξαρτηθει αν κανω αναβαθμηση σε VDSL) (Διαλεξα αυτα τα 2 router γιατι εχω motherboard που σηκωνει GIGABIT ethernet).. Τριτον αφου θα εχω αποσταση (Πραγμα που στην διαμορφωση των δωματιων οπως και του σπιτιου γενικοτερα δεν την γλυτωνω) να παρω μεγαλο καλωδιο ethernet τυπου CAT.6 αντι για τηλεφωνου (Διαβασα καπου οτι το CAT.6 με το CAT.5 που εχω τωρα εχει λεει διαφορα) (FTP ή UTP καλωδιο για να ελαχιστοποιησω παρεμβολες απο το ασυρματο σταθερο και απο κινητα??) (Η μαρκα του καλωδιου παιζει ρολο?? Αν ναι θα ηθελα να μου προτεινεται καποια).. Κανοντας λοιπον αυτα και ζητωντας απ την nova fast path θα δω διαφορα στο internet μου?? Γιατι αν ειναι να χαλασω τοσα λεφτα για απειροελαχιστη διαφορα καλυτερα να μην ξοδευτω (Υπολογιστε και τα λεφτα του τεχνικου που θα ερθει να τα σενιαρει ολα αυτα γιατι τρυπες στους τοιχους δεν θελω.. Θελω παστρικη δουλεια οπως τα ειχα.. Με τα καναλακια τους και τις ιστοριες τους και σαφως την ρυθμιση του καινουριου router).. Και κατι τελευταιο.. Να αναβαθμησω σε VDSL?? Ευχαριστω για την υπομονη σας.. και Cat5e να παρεις δεν θα εχεις θεμα απο κινητα κτλ.βαλε stp ,ftp μονο αν περασει κοντα απο ρευματα.ειτε cat5e ειτε Cat6.οχι παρε οτι καλωδιο θες .καλυτερα να ειναι μονοκλονο βεβαια.απο την Forthnet ζηταςFast path αν και με τετοιο Ping παιζει να εισαι ηδη και για αυτο εισαι συγχρονιζεις λιγοτερο.το fast path θα σε κανει να χασεις 1 με 1,5 Mbit ειδικα σε σενα που εχεις καλο sync.υπαρχει και λυση Powerline.vdsl για να βαλεις πρεπει α.να εχουν αλλαχτει τα καφαο με τα νεα kv ή να εισαι κοντα στον οτε που δεν ξερω αν εισαι κατω απο χιλιομετρο για να μπορεις να βαλεις απο το αστικο κεντρο.επισης και τα Kv Να εχουν αλλαχτει η Forthnet δεν δινει ακομα απο το Kv.επισης το vdsl δεν θα σου δωσει καλυτερο Ping. Κανοντας και τα αλλα που λεω δηλαδη αγορα gigabit router, καλωδιο ethernet cat6, VDSL και fastpath δεν θα υπαρξει αισθητη αναβαθμηση?? Να μεινω μονο στην αλλαγη θεσης του router?? to gigabIt ειναι λιγο περιττο.επισης ναι φερε το ρουτερ κοντα στην πριζα και βαλε Utp ή αλλιως βαλε Utp στην θεση του τηλεφωνικου.απλα θα βαλεις rj11 klip σε ενα απο τα τεσσερα ζευγαρια .ετσι δεν θα εχεις απωλειες. Κανε τα βηματα ενα-ενα και βλεπε την εξελιξη. Μετα την μειωση του μηκους του τηλεφωνικου καλωδιου,μπορεις να ζητησεις και το fastpath. Και τα 2 αυτα δεν κοστιζουν τιποτα,ειναι ευκολο να τα δοκιμασεις. Απο εκει κ περα,σιγουρα και το modem παιζει ρολο,αλλα κυριως παιζει η τοποθεσια σου και η αποσταση απο τον πλησιεστερο κόμβο του παρόχου σου. Οταν μιλησεις για να ζητησεις fast path,κάνε και μια ερωτηση για την αποσταση απο τον κομβο. Αμα σου πουνε 5 χλμ πχ(εγω ας πουμε μένω σε τετοια αποσταση),ξέρω οτι δεν μπορώ να ελπιζω σε πολλα,ο,τι και να κάνω σπίτι μου,γιατι θεωρείται μεγάλη αποσταση. πρεπει να εχει ηδη Fast path.το thomson ειναι νορμαλ.δεν εχει πραγματι λογο να το αλλαξει ακομα. Στο speedtest εχω ping 15ms, download speed 15.25, upload speed 0.87.. Τα πραγματικα ομως ms στο παιχνιδι που παιζω το World Of Tanks ειναι οτι εδω και 3 χρονια που παιζω δεν εχω δει να πεφτουν κατω απο 70 τις καθημερινες ενω τα σαββατοκυριακα ειμαι σταθερα πανω απο 100 ακομα και βραδυνες ωρες.. Πραγματικο download speed οταν κατεβαζω ταινιες παιζει μεταξυ 1,6 και 1,8.. Πριν 1-2 χρονια ητανε 2,0 με 2,2.. Σκεψου οτι για να παιξω εστω και υποφερτα σταματαω το downloading, κλεινω το wifi του router και μια μικρη βελτιωση οταν τα κανω αυτα την βλεπω.. Οκ παω να αγορασω καλωδιο ethernet 10 - 15 μετρα cat6 γιατι δεν εχω, διαμορφωνω καλυτερα τον χωρο μου και σου λεω αποτελεσματα.. μια χαρα ταχυτητα.μην περιμενεις με εξωτερικο ευκολα κατω απο 70 ειδικα με πιτα servers.παλια ναι μπορει να συγχρονιζες παραπανω για διαφορους λογους.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο το ρουτερ.μπορει ακομα να συγχρονιζεις στα 20 μπορει απλα να φορας καποιο Profile.192.168.1.254 broadband connection,dsl connection και μετα details.εκει λεει και σε τι dslam πεφτεις.ναι αμα δεν κανεις τιποτα αλλο την ωρα που παιζεις που να τραβαει ταχυτητα εννοειται θα παιζει καλυτερα. 15 ms ping se speedtest το θεωρω προσωπικα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ(σχεδον απιστευτο). Δεν νομιζω να μπορεις να πας πιο χαμηλα απο αυτο... μηπως φταινε οι σερβερ του παιχνιδιου που παιζεις? ειναι τεστ με ελλαδα οποτε δεν ειναι παραξενο για Fast path. Δεν σου λεω ψεματα.. Αν θες ελα σε teamviewer να το διαπιστωσεις και μονος σου.. Η Wargaming για το World Of Tanks στην ευρωπη σου δινει 2 επιλογες στους servers EU1 και EU2 αλλα ειδικα το σαββατοκυριακο υπαρχει πληρωτητα της ταξεως του 85 με 90%.. Τωρα για τον κομβο.. Εγω γνωριζω για τον βρογχο που δεν ξερω αν ειναι ιδιος με τον κομβο.. Για οσους ξερουν απο Αθηνα περνω γραμμη απο τον βρογχο του Κεραμεικου.. Ομως δεν γνωριζω την ακριβη θεση του.. Εγω μενω στα Κατω Πετραλωνα καπου αναμεσα στο 12ο Γυμνασιο - Λυκειο και τον σταθμο του ηλεκτρικου των Πετραλωνων που σημαινει μια αποσταση που στην μικρη τιμη της μπορει να ειναι και κατω απο χιλιομετρο αλλα στην ανωτερη ακομα και 3 χιλιομετρα.. Εστειλα τον αδερφο μου για καλωδιο ethernet.. αν πιταρει ο Server τους λογικο να εχεις μεγαλυτερα Ping.ο οτε του κεραμεικου ειναι επ της πειραιως.ακριβη διευθυνση ειναι ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ ειναι λιγο πιο κατω απο το γκαζι.πρεπει να εισαι κανα 2 km αλλα μπορεις να το δεις και με βαση το attenuation που εχεις.και Online games παντα με ethernet http://www.speedtest.net/my-result/4711869992 μπορείς να πας και παρακατω,για ελλάδα φυσικά(το αναφέρει και το παιδί αλλωστε 15ms έχει με ελληνικό server) εαν ειχε 15ms με εξωτερικό πχ γερμανια κάτι δεν παει καλα η έχει τρομερό VDSL η γραμμή σου πάντως είναι πολύ καλή,είσαι κοντά στο αστικό κέντρο και η πτώση που παρατηρείς (απο τα 2 στο 1,6)είναι επειδή είτε αρχίζει να γεμίζει ο dslam είτε υπάρχει παραδιαφωνία στα καλώδια(με γείνοτες πχ στην πολυκατοικία κλπ)το καλύτερο που μπορείς να δεις εαν εχεις ups ώστε να το εξακριβώσεις ειναι σε διακοπή ρεύματος δες πόσο συγχρονίζεις!!! και vdsl με Fast path να εχει παλι το ιδιο θα ηταν μετο adsl. 3 play της nova εχω με adsl 24 αλλα το router μου ειναι το Thomson TG585 v8 (Αρκετα παλιο) με λαθος συνδεσμολογιες που θα τροποποιησω σημερα κιολας.. Η αγορα καινουριου router μαλλον θα αργησει γιατι δεν υπαρχουν λεφτα.. Διαβασε το αρχικο μου post να καταλαβεις.. με ενα αλλο καλύτερο μόντεμ θα δεις και παραπάνω συγχρονισμό πιθανότατα. Ευκολότερα γίνεται να ρωτήσεις την forthnet τι chipset έχουν στην "κάρτα" σου ώστε να πάρεις αντίστοιχο σε μόντεμ και να επιτύχεις τον καλύτερο συνδιασμό. πχ alcatel κάρτα με broadcom μόντεμ(broadcom=chipset στο μόντεμ,οχι μάρκα ) το v8 ηδη δινει πολυ καλο συγχρονισμο απο μονο του.αν ηταν το v7 οκ αλλα το v8 δινει καλο sync Καρτα δικτυου του σταθερου μου ειναι του motherboard Asus H97 Pro Gamer η οποια ειναι Gigabit σε ταχυτητα.. To wifi του modem-router μου το χρησιμοποιω μονο για το κινητο αρεα και που ειτε gigabti ειτε 100αρα δεν θα αλλαξει κατι.
geogr13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 http://prntscr.com/8mxvxj Απο το αστικο κεντρο ειμαι ακριβως 900 - 930 μετρα Αν εχω οντως fastpath δεν ξερω καν πως ενεργοποιηθηκε γιατι δεν το εχω ζητησει Εβαλα μεγαλο καλωδιο ethernet οπως λεγαμε και δεν ξερω αν υπαρχει διαφορα γιατι δεν μπορω να την καταλαβω http://prntscr.com/8mxvxj Απο το αστικο κεντρο ειμαι ακριβως 900 - 930 μετρα Αν εχω οντως fastpath δεν ξερω καν πως ενεργοποιηθηκε γιατι δεν το εχω ζητησει Εβαλα μεγαλο καλωδιο ethernet οπως λεγαμε και δεν ξερω αν υπαρχει διαφορα γιατι δεν μπορω να την καταλαβω Παιδια οι τιμες μεσα σε 10 λεπτα αλλαξανε http://prntscr.com/8my1rc
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 τι 10 λεπτα,ανα δευτερολεπτο αλλάζουν,τίποτα δεν παραμένει σταθερό ουτε το SNR ουτε κάτι αλλο. Σε fastpath δεν πρέπει να είσαι γιατι βλεπω CRC errors
geogr13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 τι 10 λεπτα,ανα δευτερολεπτο αλλάζουν,τίποτα δεν παραμένει σταθερό ουτε το SNR ουτε κάτι αλλο. Σε fastpath δεν πρέπει να είσαι γιατι βλεπω CRC errors Που σημαινει???
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 όταν μπαίνεις σε fasthpath στην ουσια προσπερνας ενα στάδιο διόρθωσης λαθών,γι αυτό και πέφτει η καθυστέρηση. λαθος δικό μου,διάβασε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/579938-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-hecfeccrc-errors/
geogr13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παιδια καλημερα.. Τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση της NOVA (για 3 play στο 18345) για να δουμε τι αναβαθμηση μπορω να κανω και μου δωσαν τις εξης απαντησεις.. 1. Για αναβαθμηση σε VDSL μου ειπαν οτι λογο αποστασης απο το αστικο κεντρο (860 μετρα τελικα) δεν ειναι εφυκτο στο να πραγματοποιηθει ουτε τωρα αλλα ουτε και στο μελλον γιατι το VDSL προυποθετει αποσταση μικροτερη των 800 μετρων απο το αστικο κεντρο 2. Για fastpath και margin 6 (αφου περιμενα 25 λεπτα στην αναμονη μεχρι να με συνδεσουν στο αρμοδιο τμημα) μου ειπαν οτι δεν διατιθενται αυτα απο την NOVA λογω πολιτικης της εταιριας Επειδη οπως καταλαβατε δεν εχω πολλες γνωσεις επι του θεματος περιμενω τις συμβουλες και τα συμπερασματα σας.. Σας ευχαριστω ολους θερμα για τον χρονο σας!!
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 ναι λόγω νόβα(εαν βλέπεις μέσω ίντερνετ)δεν γίνεται να σε κατεβάσουν στο 6 γιατί θα γίνει πιο ασταθής η γραμμή και δεν το θέλουν(πχ διακοπές στην μετάδοση κλπ) Αντίθετα εχω δει σε τέτοιες περιπτώσεις να ανεβάζουν το margin για να ειναι πιο σταθερή η γραμμή 24/7. το VDSL για να δουλέψει σωστά θελει εως 1ΚΜ απόσταση αλλα ναι και στα 850 μέτρα που είσαι δεν θα κερδίσεις πάρα πολλά σε σχέση με το ADSL. Το πιθανότερο σε μια τέτοια αλλαγή θα ήταν μια ελαφρά γρηγορότερη adsl(να φτάνεις δηλαδή τα 20+Mbit)αλλά αξίζει να πληρώσεις την αλλαγή για να πάρεις κάτι μικρό;
geogr13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Την NOVA την βλεπω μεσω δορυφορου αλλα και απο το internet με την υπηρεσια NOVA GO (υπολογιστες, tablets, κινητα.. Το router εχει ειδικη θυρα ethernet για την δουλεια αυτη).. Οταν λες ελαφρα γρηγοροτερη adsl τι εννοεις??
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ακριβώς γι αυτό δεν μπορούν να σου ρίξουν το snr στο 6. με την απόσταση αυτή που έχεις,δεν θα μπορέσεις να πιάσεις ολο το 30άρι η 50άρι του VDSL.Πιθανότατα να πιάσεις 20+Mbit μπορεί και 25 δεν ξέρω ακριβώς. Σε συμφέρει να κάνεις αυτή την αλλαγή; εαν την κάνουν κιολας. Συν το παραπάνω κόστος,θα πληρώνεις vdsl και πιθανότατα θα έχεις μια τερματισμένη adsl γραμμή.
geogr13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το επιπλεον κοστος για αναβαθμηση σε VDSL 50 (η nova δεν προσφερει vdsl 30) μου ειπαν ειναι 10 ευρω το μηνα.. Τωρα συνολικα για ολες τις υπηρεσιες που εχω πληρωνω 40 ευρω.. Aν δεν αναβαθμησω τελικα σε VDSL η αλλαγη router σε 8970 θα αξιζει τον κοπο η θα ειναι πεταμενα λεφτα??
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 http://prntscr.com/8mxvxj Απο το αστικο κεντρο ειμαι ακριβως 900 - 930 μετρα Αν εχω οντως fastpath δεν ξερω καν πως ενεργοποιηθηκε γιατι δεν το εχω ζητησει Εβαλα μεγαλο καλωδιο ethernet οπως λεγαμε και δεν ξερω αν υπαρχει διαφορα γιατι δεν μπορω να την καταλαβω Παιδια οι τιμες μεσα σε 10 λεπτα αλλαξανε http://prntscr.com/8my1rc η γραμμη σου εχει μια χαρα χαρακτηριστικα.λογικα εισαι Κοντα στα 1000 μετρα με βαση το attenuation.αν υπαρχει διαφορα θα φανει στην ταχυτητα συγχρονισμου.το bandiwdth up /down κοιτας.τα αλλα θα αλλαζουν λιγακι.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παιδια καλημερα.. Τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση της NOVA (για 3 play στο 18345) για να δουμε τι αναβαθμηση μπορω να κανω και μου δωσαν τις εξης απαντησεις.. 1. Για αναβαθμηση σε VDSL μου ειπαν οτι λογο αποστασης απο το αστικο κεντρο (860 μετρα τελικα) δεν ειναι εφυκτο στο να πραγματοποιηθει ουτε τωρα αλλα ουτε και στο μελλον γιατι το VDSL προυποθετει αποσταση μικροτερη των 800 μετρων απο το αστικο κεντρο 2. Για fastpath και margin 6 (αφου περιμενα 25 λεπτα στην αναμονη μεχρι να με συνδεσουν στο αρμοδιο τμημα) μου ειπαν οτι δεν διατιθενται αυτα απο την NOVA λογω πολιτικης της εταιριας Επειδη οπως καταλαβατε δεν εχω πολλες γνωσεις επι του θεματος περιμενω τις συμβουλες και τα συμπερασματα σας.. Σας ευχαριστω ολους θερμα για τον χρονο σας!! α.forthnet παιρνεις οχι Nova.α.η αποσταση ειναι παντα θεωρητικη.μπορει να ειναι 1000 μετρα και να παιξεις 30 Mbit μπορει να ειναι 800 μετρα και να παιξεις παλι 30 mbit ή και λιγοτερο.παιζει ρολο και η ποιοτητα του χαλκου.θεωρητικα μπορεις να βαλεις vdsl, πρακτικα δεν σε βλεπω πολυ παραπανω απο 30 Mbit με Max 35 mbit. β.fast path και 6 margin οσο ξερω το κανουν.ξαναπαρε τηλεφωνο ή στειλε email>εναλλακτικα ζητας fast path με 8αρι Profile απλα θα χασεις λιγο σε ταχυτητα λογω Fast path και λιγο λογω 8 margin.κοντα στα 2 Mbit Μειωση ενα για το Fast path και ενα για το 8 margin.τωρα γιατι δεν θελουν να δοκιμασουν να σε περασουν σε vdsl δεν ξερω. ναι λόγω νόβα(εαν βλέπεις μέσω ίντερνετ)δεν γίνεται να σε κατεβάσουν στο 6 γιατί θα γίνει πιο ασταθής η γραμμή και δεν το θέλουν(πχ διακοπές στην μετάδοση κλπ) Αντίθετα εχω δει σε τέτοιες περιπτώσεις να ανεβάζουν το margin για να ειναι πιο σταθερή η γραμμή 24/7. το VDSL για να δουλέψει σωστά θελει εως 1ΚΜ απόσταση αλλα ναι και στα 850 μέτρα που είσαι δεν θα κερδίσεις πάρα πολλά σε σχέση με το ADSL. Το πιθανότερο σε μια τέτοια αλλαγή θα ήταν μια ελαφρά γρηγορότερη adsl(να φτάνεις δηλαδή τα 20+Mbit)αλλά αξίζει να πληρώσεις την αλλαγή για να πάρεις κάτι μικρό; το Nova ειναι διαμεσω δορυφορου.το Novago ειναι διαμεσω ιντερνετ αλλα δεν εχει σχεση με Iptv .ειναι επιλογη του χρηστη αν θα το χρησιμοποιησει οποτε δεν υπαρχει λογος να μην του βαλουν fast path.σε Iptv ναι ανεβαζουν το margin για σταθεροτητα.εχω δει ατομα με σχεδον 20 attenuation σε adsl να ενεργοποιουν vdsl και να παιζουν κοντα στα 20-25 mbit. Την NOVA την βλεπω μεσω δορυφορου αλλα και απο το internet με την υπηρεσια NOVA GO (υπολογιστες, tablets, κινητα.. Το router εχει ειδικη θυρα ethernet για την δουλεια αυτη).. Οταν λες ελαφρα γρηγοροτερη adsl τι εννοεις?? το ρουτερ της forthnet δεν πρεπει να εχει ειδικη θυρα αφου βλεπεις διαμεσω δορυφορου.του οτε και της Hol που ειναι διαμεσω router εχουν θυρα stb.αλλα ακομα και να εχει καποιο μοντελο δεν χρησιμοποιειται.δεν δινει Iptv η forthnet μονο novago που ειναι αλλο πραγμα.εννοει οτι λογω αποστασης επειδη εισαι οριακα για vdsl το vdsl θαπαιξει λιγο καλυτερα απο το adslσου.δηλαδη τωρα παιζεις 17 με το vdsl θα φτασεις πχ μεχρι30.δεν θα παει 50 δηλαδη ουτε 40 το πιο πιθανο. Ακριβώς γι αυτό δεν μπορούν να σου ρίξουν το snr στο 6. με την απόσταση αυτή που έχεις,δεν θα μπορέσεις να πιάσεις ολο το 30άρι η 50άρι του VDSL.Πιθανότατα να πιάσεις 20+Mbit μπορεί και 25 δεν ξέρω ακριβώς. Σε συμφέρει να κάνεις αυτή την αλλαγή; εαν την κάνουν κιολας. Συν το παραπάνω κόστος,θα πληρώνεις vdsl και πιθανότατα θα έχεις μια τερματισμένη adsl γραμμή. ειναι +10 ευρω.τωρα αν αξιζει να το κανει ζυγιζει τις αναγκες του.επισης αν του βαλουν fast path σε vdsl (Που δεν δινει ακομα η Forthnet) τοτε θα χασει και σε συγχρονισμο.κατα τα αλλα θα κερδισει και σε down και σε up αλλα οχι σε Ping αν δεν μπει Fast path.που vdsl fast path θα ειναι το ιδιο με adsl fast path. Το επιπλεον κοστος για αναβαθμηση σε VDSL 50 (η nova δεν προσφερει vdsl 30) μου ειπαν ειναι 10 ευρω το μηνα.. Τωρα συνολικα για ολες τις υπηρεσιες που εχω πληρωνω 40 ευρω.. Aν δεν αναβαθμησω τελικα σε VDSL η αλλαγη router σε 8970 θα αξιζει τον κοπο η θα ειναι πεταμενα λεφτα?? ναι μεχρι 50 δινουν οσο πιασει.το ιδιο και στο adsl μεχρι 24 Mbit.δεν εχουν πιο μικρα πακετα οπως πχ ο οτε.μικρη διαφορα θα δεις στο θεμα Ping αναμεσα στα 2 ρουτερ.μπορει με το 8970 να δεις α.καλυτερο sync απο το v8 thomson β.καλυτερο manage οταν πιταρεις το ρουτερ γ.καλυτερο wireless. αλλα το πρωτο βασικο ειναι να μπει Fast path.επισης για το V8 κανε το τελευταιο firmware update απο την σελιδα της Forthnet http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα