Konstantin77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 για φορτιστή ρε παιδία μπορείτε να προτίνετε κάτι?
iakoboss7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ήρθε και ο Sipik σήμερα. Είμαι άσχετος με τους φακούς και οι μικρές διαφορές που εντόπισα δε ξέρω αν παίζουν κάποιο ρόλο. Ο Sipik δεν κρατάει σχεδόν καθόλου το mode, δηλαδή πρέπει να το αλλάξεις αστραπιαία για να πάει στο επόμενο. Αν τον κλείσεις για 1" ξαναγυρνά στο High. Αν βάλεις το μέγιστο ζουμ φαίνεται το τετραγωνάκι (υποθέτω το σχήμα του led), στον Ultrafire όμως είναι λίγο θολό. Αν βάλεις το ελάχιστο ζουμ η διάμετρος του Ultrafire είναι λίγο μεγαλύτερη από τον Sipik (αν φωτίσεις ένα τοίχο). Το κουμπί είναι το ίδιο αλλά στον Sipik είναι πιο βαθιά και δεν πατιέται τόσο εύκολα όπως στον Ultrafire. Δε ξέρω αν σημαίνουν κάτι όλα αυτά και αν έχουν σημασία. Ελπίζω να σε βοήθησα. edit: Τους τσέκαρα με δυο ίδιες μπαταρίες, αυτές. καποιο σχολιο για την δυναμη της δεσμης? ειναι ιδιοι?
MISKIN Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Νομίζω ότι του Sipik είναι πιο δυνατή αλλά είναι μικρή η διαφορά. 3
taxtax Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ευχαριστούμε για το mini review Ο Sipik δεν κρατάει σχεδόν καθόλου το mode, δηλαδή πρέπει να το αλλάξεις αστραπιαία για να πάει στο επόμενο. Αν τον κλείσεις για 1" ξαναγυρνά στο High. Αυτό μάλλον καλό είναι. Αν όχι στο 1", στα 3-4 sec πρέπει να κάνει reset και να επανέρχεται στο αρχικό mode. Αλλιώς έχουμε το "next mode" πρόβλημα που έχουν κάποιοι άλλοι φακοί: http://www.insomnia.gr/topic/583247-προσφορές-σε-φακούς-flashlights/?p=54696941 Να ρωτήσω, επειδή (αν είναι όντως Sipik) με ενδιαφέρει να πάρω ένα-δυό για κάνα φίλο ή συγγενή: - Με απλή ΑΑ πως σου φάνηκε η φωτεινότητα? - Με τον διακόπτη που έχει δουλεύει εύκολα το "μισό" click για αλλαγή mode? - Το ελατήριο στο καπάκι, σου φαίνεται όπως στη φωτογραφία του Gearbest, ή είναι μικρότερο (πιό στενό)? Είναι μεγαλύτερο (σε διάμετρο) απο τον "Ultrafire"?
MISKIN Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 To ελατήριο είναι ακριβώς το ίδιο. Έτσι μικρό είναι του Ultrafire, δε το είχα προσέξει! Επίσης και το σπείρωμα είναι καλύτερο. Με μια AA energizer 2000mAh μου φάνηκε... ότι χάνει περίπου τη μισή φωτεινότητα. Ομοίως και ο Ultrafire. Tο μόνο αρνητικό στο Sipik τελικά είναι το κουμπί, το οποίο είναι πιο μέσα σε σχέση με τον Ultrafire. Αυτό τον κάνει λίγο άβολο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. 1
enterhere Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Παιδιά για φωτεινό flood, μέχρι 25€, τι προτείνετε;
georgekok97 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Παιδιά για φωτεινό flood, μέχρι 25€, τι προτείνετε; Ποια η γνωμη σου για τον Blf A6/Astrolux S1 ? Στα 23€ του astrolux δεν νομιζω να βρεις κατι πιο δυνατο . Σε λιγοτερο δυνατο και στα 10-12€ κοιτας τους convoy (π.χ. s2+). Ισως και καποιος αλλο εχει να σου προτεινει κατι. **Αν αποφασισεις να πας στον A6 δες την un-anodized version. Μονο αρνητικο νομιζω οτι δεν κανουν τα "κοντα" tubes. 1
Theodore41 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εχθές είδα ένα φακό σε ένα φίλο,που είναι thrower,με δέσμη σχεδόν λέιζερ,είναι καταδυτικός,και κάνει 10€ ,όπως είδα στο Σκρουτζ.Κοιτώντας μέσα στο γυαλί,μου θύμισε τον Led lenser που έχω.Πρέπει να έχει αυτό που λένε σύστημα ΤΙΡ. Η μάρκα είναι TELCO. Ποια η γνωμη σου για τον Blf A6/Astrolux S1 ? Στα 23€ του astrolux δεν νομιζω να βρεις κατι πιο δυνατο . Σε λιγοτερο δυνατο και στα 10-12€ κοιτας τους convoy (π.χ. s2+).Ισως και καποιος αλλο εχει να σου προτεινει κατι.**Αν αποφασισεις να πας στον A6 δες την un-anodized version. Μονο αρνητικο νομιζω οτι δεν κανουν τα "κοντα" tubes. Τι εννοείς un-anodized;
vdeseris Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 +1 για τον Astrolux S1. Έχω κάνει και το spring bypass και περιμένω ακόμα τις μπαταρίες.. ..... Τι εννοείς un-anodized; Αυτή την έκδοση
Theodore41 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 +1 για τον Astrolux S1. Έχω κάνει και το spring bypass και περιμένω ακόμα τις μπαταρίες.. Αυτή την έκδοση Δεν τον ήξερα αυτόν.Μόνο θέμα χρώματος είναι δηλαδή.
vdeseris Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν τον ήξερα αυτόν.Μόνο θέμα χρώματος είναι δηλαδή. Ανοδίωση και Ηλεκτροστατική βαφή αλουμινίου
georgekok97 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τον ειχα παρει πριν λιγο καιρο για φιλο... Απιστευτη ομορφια σε σχεση με τον μαύρο
Theodore41 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τον ειχα παρει πριν λιγο καιρο για φιλο... Απιστευτη ομορφια σε σχεση με τον μαύρο Ωραίο είναι.Δεν το ήξερα,αλλoiώς θα το έπαιρνα από τη στιγμή που έχω αγοράσει,νομίζοντας ότι είχαν διαφορές,και τον Astrolux S1.Τώρα που θα έλθει,ή θα τον δώσω στον ανηψιό,ή θα τον πουλήσω.
enterhere Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ποια η γνωμη σου για τον Blf A6/Astrolux S1 ? Στα 23€ του astrolux δεν νομιζω να βρεις κατι πιο δυνατο . Σε λιγοτερο δυνατο και στα 10-12€ κοιτας τους convoy (π.χ. s2+). Ισως και καποιος αλλο εχει να σου προτεινει κατι. **Αν αποφασισεις να πας στον A6 δες την un-anodized version. Μονο αρνητικο νομιζω οτι δεν κανουν τα "κοντα" tubes. Με ενδιαφέρει να πάρω κάποιον σε flood, για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Χρειάστηκα χθές το βράδυ να κάνω χρήση φακού σε σπίτι χωρίς ρεύμα και απογοητεύτηκα με τους φακούς που είχα. Έτσι αποφάσισα να κάνω μια αγορά σε flood. Σκέφτομαι επίσης για τον Brinyte B158 900Lm, αν και δεν ξέρω αν θα με βολέψει το μέγεθος του. Ο Convoy από ότι διαβάζω είναι αρκετά fllod, όπως και ο S1 και A6.
georgekok97 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν νομιζω για flood να σε καλυψει ο B158... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις