Ironmaster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά είσαστε πολύ αναλυτικοί, φορτιστή έχω καλό της opus με 4 θέσεις. Το μόνο αν ξέρετε και με απασχολεί ιδιαίτερα όταν είσαι σε μια σκάλα εντασης όταν τον κλείνεις να ανοίγει μετά στην ίδια σκάλα και όχι να ξεκινάει από την μικρότερη.
georgekok97 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οι Nitecore MH20 και P12GT , εχουν "μνημη" , δηλαδη οπου τον κλεισεις ανοιγει , εκτος απο το strobe mode ομως! Εχω ανανεωσει το προηγουμενο μου ποστ με το πως λειτουργει κιολας ο P12GT αν ενδιαφερεσε. 1
visualizer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Σημερα παρελαβα πακετακι απο banggood που ειχε πανω ημερομηνια αποστολης 6 Νοεμβρίου Τελικά ήρθε και εμένα σήμερα !! Άκυρο αλλά μόνο σε μένα δεν χτυπάει κουδούνι ο κούριερ; όλη μέρα σπίτι ήμουν και μόλις πήγα να βγω για έναν καφέ το βρήκα στην πόρτα ..
TheAccountant Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 απο το banggood εχει παραγγειλει ποτε κανεις μπαταριες? Αν ναι, σας ηρθαν με china mail ή με αλλη υπηρεσία? Εχω παραγγειλει μπαταρίες απο το Gearbest και οι μλκες μου τις στειλανε με surface mail untracked και ακομα περιμένω.... 1μηνα τωρα και μου φαινεται θα ζητησω τα φράγκα πισω απο paypal.
enterhere Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Από banggood untracked παρέλαβα σε ένα μήνα τις μπαταρίες.
iCyd Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 απο το banggood εχει παραγγειλει ποτε κανεις μπαταριες? Αν ναι, σας ηρθαν με china mail ή με αλλη υπηρεσία? Εχω παραγγειλει μπαταρίες απο το Gearbest και οι μλκες μου τις στειλανε με surface mail untracked και ακομα περιμένω.... 1μηνα τωρα και μου φαινεται θα ζητησω τα φράγκα πισω απο paypal. Kλασσικη περιπτωση βλαβης απο Gearbest Γενικα αργουν απο κει αλλα να ξερεις το πιο πιθανο ειναι το δεμα σου να ειναι Ελλαδα εδω και καμια 15-20 μερες "πεταμενο" σε καποια αποθηκη.
Ironmaster Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Οι Nitecore MH20 και P12GT , εχουν "μνημη" , δηλαδη οπου τον κλεισεις ανοιγει , εκτος απο το strobe mode ομως! Εχω ανανεωσει το προηγουμενο μου ποστ με το πως λειτουργει κιολας ο P12GT αν ενδιαφερεσε. Σε ευχαριστώ πολύ έχω καταλήξει σε αυτόν πιστεύω θα με καλύψει, μπορείτε να μου πείτε τι μάρκα μπαταρίες να πάρω και ποιο μαγαζί από Κίνα θα τον βρω φθηνότερα?
Ironmaster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Να υποθέσω ότι το fastech είναι το φθηνότερο, βρες μου και ποια μπαταρία να πάρω από εκεί για να φύγει η παραγγελία.
georgekok97 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το fasttech στον P12GT ειναι το φθηνοτερο. Για μπαταριες , με μεγαλη χωρητικοτητα , και protected για αρχη , εδω:https://www.fasttech.com/products/0/10001980/1141104-panasonic-ncr18650b-protected-rechargeable Υπαρχουν φθηνοτερες απο gearbest (-2$) , αν βαλεις 2x 1pcs στο καλαθι σου : http://www.gearbest.com/batteries/pp_187046.html
Ironmaster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου με βοήθησες αρκετά θα τα πάρω όλα μαζί από fasstech για να έρθουν και μαζί, θα γράψω εντυπώσεις όταν παραλάβω.
black66.gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για να μοιράσουμε την διαφορά , ο Nitecore EC4S στο "ευρωπαϊκό" Banggood 55,90€ με το κουπόνι "c2b585": http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-Nitecore-EC4S-CREE-XHP50-2150LM-LED-Searching-Flashlight-wp-Uk-1000012.html Πολύ καλή τιμή. Ψήνομαι κι εγώ αλλά μάλλον θα (προσπαθήσω να) συγκρατηθώ. Thanks taxtax !Τον παράγγειλα.Ελπίζω να μου βγει καλός.Τι γνώμη έχεις για αυτές τις μπαταρίες; lgabc21865.Ή κάποια άλλη καλή πρόταση. Ναι έφυγε χθες .Shipping Method:B2C Europe,Track Number:Untracked Παρέλαβα τον φακό σήμερα. ΗΡΘΑΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ !!!!!!!!!! Ένα πράγμα έχω να πω. WOOOOOOOOOWWWWW!!!! Τι φως είναι αυτό ρε παιδιά!! Το έβλεπα στο youtube και δεν πίστευα. Ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμός ΑΡΙΣΤΑ!!!! Χαίρεσαι να τον κρατάς στα χέρια σου. 3
taxtax Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Παρέλαβα τον φακό σήμερα. ΗΡΘΑΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ !!!!!!!!!! Ένα πράγμα έχω να πω. WOOOOOOOOOWWWWW!!!! Τι φως είναι αυτό ρε παιδιά!! Το έβλεπα στο youtube και δεν πίστευα. Ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμός ΑΡΙΣΤΑ!!!! Χαίρεσαι να τον κρατάς στα χέρια σου.Δηλαδή ήλθε σε 8 εργάσιμες αν τα υπολογίζω σωστά. Μια χαρά. Ανυπομονώ να φτάσει και ο δικός μου (Θεωρητικά σε κάνα 2 ημέρες). 1
king2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μου ηρθε σημερα αυτος ο φακος: http://www.banggood.com/CREE-XPE-Q5-600-Lumen-7W-Zoomable-LED-Flashlight-1x14500-p-907006.html τον ειχα παρει 2.50 ευρω.Με μια απλη μπαταρια βγαζει πολυ καλος φως και εχει και ζουμ.Μικρουλης και δειχνει στιβαρος.
moredread Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μου ηρθε σημερα αυτος ο φακος: http://www.banggood.com/CREE-XPE-Q5-600-Lumen-7W-Zoomable-LED-Flashlight-1x14500-p-907006.html τον ειχα παρει 2.50 ευρω.Με μια απλη μπαταρια βγαζει πολυ καλος φως και εχει και ζουμ.Μικρουλης και δειχνει στιβαρος. Πήρα και εγώ 3 τέτοιους, οι δυο είχαν πρόβλημα στο zoom, είναι εντελώς χαλαρό και μετακινείται μπρος-πίσω μονο με το βάρος τους. Επίσης μέσα στην παραγγελία ήταν και αυτό! έχει μέσα κάτι μικρά ανθάκια, τους έστειλα mail να μου πουν τι είναι.
kont Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Βάλε το sku που φαίνεται στην συσκευασία στο search του site και θα μάθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις