Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω ακριβως το ιδιο! Εχουν ερθει παραγγελιες 10 μερες μετα και οι tube αφαντοι... ενας απο banggood και ενας απο kaidomain

Βρε μπας και μας τους παιρνουν για δωρακια στους συγγενεις τους οι υπαληλλοι ? :P Αστιευομαι

Το Gearbest μου εκανε Refund χωρις μα μου για τον UT αντεεε τωρα να φανουν στο PP να τον παρω απο BG αν και ο Acebeam K60 μου κλεινει το ματι....

Τον ειχε στειλει ή οχι τον UT ?

Δημοσ.

Να φανταστω οτι εισαστε και εσεις θυματα της καταραμενης φουρνιας της 17ης 11ου;

5 κουπονατες απο Banggood αραζουν Ελ.Βελ και αλλες παραγγελιες τις προσπερασαν :)

FILO φαση FIFO και προτεραιοτητες αγνωστες λεξεις :)

Το Gearbest μου εκανε Refund χωρις μα μου για τον UT αντεεε τωρα να φανουν στο PP να τον παρω απο BG αν και ο Acebeam K60 μου κλεινει το ματι....

εμενα μοθ κανε refund στο gearbest wallet ... Τι να το κανω αν δεν ερθει κ την επομενη φορα; :ρ
Δημοσ.

εμενα μοθ κανε refund στο gearbest wallet ... Τι να το κανω αν δεν ερθει κ την επομενη φορα; :ρ

Μιλας μαζι τους και το κανονιζεις στην φαση του Refund αυτο ρε συ.

Παγια τακτικη αν θες το αντικειμενο απο αυτους ειναι να σου προτεινουν επιστροφη στο GB Wallet και καποιους ποντους δωρο.

Εγω ας πουμε τωρα τα ηθελα στο Paypal μου αλλες φορες για κατι εξειδικευμενο και εγω GB Wallet ζηταω. (Αυτοι απο μονοι τους δεν θα σου προτεινουν Refund στο Paypal αφου θελουν να σε κρατησουν σαν πελατη)

Δημοσ.

Χθες τους εστειλα οτι τα θελω στην καρτα και σημερα τα εβαλαν στο wallet χωρις να μου απαντησουν στο χθεσινο μηνυμα :ρ... Θα παρω κανα xiaomi power bank

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, μπορείτε να προτείνετε και κανέναν μικρό από Ελλάδα γύρω στα 10 ευρώ; Θέλω να πάρω 2-3εις για αμάξι, σπίτι κλπ. κλπ. αλλά δεν είμαι σχετικός με φακούς και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλό σε αυτή τη τιμή...δεν είμαι πολύ απαιτητικός, απλά να αξίζει τα λεφτά του και αν γίνεται να είναι μικρός σε μέγεθος...

Επεξ/σία από sotiris920
Δημοσ.

Να φανταστω οτι εισαστε και εσεις θυματα της καταραμενης φουρνιας της 17ης 11ου;

5 κουπονατες απο Banggood αραζουν Ελ.Βελ και αλλες παραγγελιες τις προσπερασαν :)

FILO φαση FIFO και προτεραιοτητες αγνωστες λεξεις :)

Eχω μια παραγγελια 16 νοεμβριου με το εξης στατους 

2015-12-05 20:36

The item is on transport to the country of destination

2015-12-05 12:30

The item is at the PostNL sorting center

2015-12-01 02:19

The item is ready for shipment

2015-11-24 08:49

The item is pre-advised

10 μερες χωρις update εχοντας φυγει απο ολλανδια...

Ελπιζω να ερθει

Δημοσ.

Eχω μια παραγγελια 16 νοεμβριου με το εξης στατους

2015-12-05 20:36

25]The item is on transport to the country of destination

2015-12-05 12:30

25]The item is at the PostNL sorting center

2015-12-01 02:19

25]The item is ready for shipment

2015-11-24 08:49

25]The item is pre-advised

10 μερες χωρις update εχοντας φυγει απο ολλανδια...

Ελπιζω να ερθει

Ακριβώς έτσι είναι και η δικιά μου παραγγελία. Μόνο που εμένα έχει να δει update από τις 3/12. Τι στο καλό γίνεται; δεν ανοίγουν σακους στο αεροδρόμιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα στην Κρητη , απο 25 μεχρι 40 μερες τωρα που περιμενω τον Tube ...

Edit : Προσφορα ο Astrolux s1 ( ιδιος με BLF A6) στα $29.99 απο Αυτο το link , και με τα δυο tubes που δεχονται 18350/18650 .

Επεξ/σία από georgekok97
Δημοσ.

Παράγγειλα από Banggood στις 27/11 6 φακούς και για κάποιο λόγο έσπασε την παραγγελία και παρέλαβα σήμερα τον ένα (Meco XM-L2 2000LM, set με μπαταρίες και φορτιστή) και μάλιστα με υπογραφή (συστημένο).

http://www.banggood.com/Meco-CREE-XM-L2-2000LM-Zoomable-LED-Flashlight-18650-Suit-p-995707.html

Δυστυχώς ήταν στην χειρότερη συσκευασία που μπορούσε να είναι.  Απλά μέσα σε μία μαύρη σακούλα.  Όλα χύμα.

Ο φακός είναι αρκετά δυνατός - δεν τον περίμενα τόσο.  Η ποιότητα του μετάλλου είναι πολύ καλή αλλά το πλήκτρο on/off μάλλον θα το χάσω γρήγορα.

Με προβληματίζει ο φορτιστής. Τον έχω πάνω από 7 ώρες στην πρίζα με τις 2 μπαταρίες και δεν λέει να γίνει πράσινο το ενδεικτικό.

Όταν είναι εκτός πρίζας με τις μπαταρίες επάνω είναι πράσινο το ενδεικτικό.  Το έχει κάποιος το set να μου πει συμπεριφορά; Φοβάμαι μήπως λόγω κακής συσκευασίας έχει πάθει βλάβη.

Τρέμω με την ιδέα πως θα έρθει το υπόλοιπο της παραγγελίας μου που έχει μέσα και τον φορτιστή (Opus C3100).

Δημοσ.

Μπορεί να σας στενοχωρήσω, ειναι λίγο offtopic αλλά βλέπω και εδώ έχετε μεγαλες αναμονές στο αεροδρόμιο βενιζελος/μεργκελ.

Κοιτάξτε εξέλιξη η κουπονατη απο bangood με τα ολλανδικά ταχυδρομεία .

Ο βρωμιαρης που συνομιλώ μαζί του μου λέει οτι όλα τα βλέπει κανονικά.

Και τα ελτα λένε οτι κάποιο πρόβλημα υπήρχε και γύρισε πίσω.

Μπορεί να βραχηκε και να αλλοιωθηκαν τα στοιχεία λένε...

Μέσα είχε tv box....

December 16, 2015, (Delivery #2):

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)

December 16, 2015,

The item has been processed in the country of destination

December 13, 2015,

December 13, 2015, (Delivery #2):

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ))

December 3, 2015, (Delivery #2):

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ))

November 27, 2015,

The item has arrived in the country of destination

November 25, 2015,

The item is on transport to the country of destination

November 24, 2015, (Delivery #2):

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (ΟΛΛΑΝΔΙΑ)

November 24, 2015,

November 20, 2015,

The item is in transit

November 18, 2015,

The item is pre-advised

Δημοσ.
Με προβληματίζει ο φορτιστής. Τον έχω πάνω από 7 ώρες στην πρίζα με τις 2 μπαταρίες και δεν λέει να γίνει πράσινο το ενδεικτικό.

Όταν είναι εκτός πρίζας με τις μπαταρίες επάνω είναι πράσινο το ενδεικτικό.  Το έχει κάποιος το set να μου πει συμπεριφορά; Φοβάμαι μήπως λόγω κακής συσκευασίας έχει πάθει βλάβη.

Τρέμω με την ιδέα πως θα έρθει το υπόλοιπο της παραγγελίας μου που έχει μέσα και τον φορτιστή (Opus C3100).

Οι μπαταρίες είναι οι πρώην ψεύτικες ultrafire(δηλαδή φτηνές noname που θα έχουν χωρητικότητα 1200-1500mah), και ο φορτιστής ότι πιό φτηνιάρικο. Θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει ο opus και να μην χρησιμοποιείς αυτόν τον φορτιστή.

Αν δεν μπορείς να κάνεις υπομονή, τουλάχιστον μην τις αφήνεις στον φορτιστή πάνω απο 2-3 ώρες. Αφού ο φορτιστής λέει ότι φορτίζει με 600mah (άρα ας υποθέσουμε με 500 στην πραγματικότητα), θα έπρεπε η μπαταρίες και τελείως άδειες να είναι, στις 3 ώρες να έχουν φορτίσει. Πρόσεχε, ο συνδυασμός κακής μπαταρίας λιθίου και κακού φορτιστή μπορεί να γίνει επικίνδυνος.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...