georgekok97 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Κρατησου απο καπου , ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ! Και εδω και 9 μερες πλεον περιμενω να στειλουν 2 18650 απο gearbest και αυτες....
Sotosgl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα ηδη εχω ακυρωσει 3 παραγγελιες που καθυστερησαν αρκετα (τις 2 σημερα ) Αλλα το Darkening Helmet για την ηλεκτροκολληση το εστειλαν οντως σε μια μερα και εμενα
georgekok97 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ακυρωνω , γιατι τις χρειαζομαι τις μπαταριες... Και ειναι και καλη τιμη 1
taxtax Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Elfeland Πηραν την πρωτη κρυαδα με το Refund και τωρα τελος τα μουφοbrands. Δεν άλλαξαν το όνομα εξαιτίας των refunds. Αντιθέτως, απ'οτι είδαμε, το όποιο refund προέκυψε εξαιτίας της αλλαγής ονόματος. Αναγκάστηκαν να αλλάξουν το όνομα γιατί τους απείλησε η πραγματική Ultrafire. 1
Sotosgl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Let me rephrase it. Ο μαιμουδοπρομηθευτης τους αποφασισε να αλλαξει το ονομα του ΟΕΜ φακου απο Ultrafire (μαλλον αυτον κυνηγησε η εταιρια) σε Elfeland και αυτοι ρισκαραν πιστευoντας οτι θα το αφηναμε να περασει ετσι (δεν μπορω να εξηγησω λογικα αυτη την αποφαση απο το να βαριεται ο κοσμος να κανει αιτηση για Refunds).
NaGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Απο gearbest έκανα παραγγελία 3 φακούς, 1 τον sk68 gearbest branded, 2 τον trustfire(aka elfeland) και 3 αυτόν http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_172292.html 1 trustfire 14500 και μια xtar. και τέλος έναν xtar vc4 που ήταν και ο λόγος να μπω στην διαδικασία της παραγγελίας. η παραγγελία έγινε 1/12 o φορτιστής, η trustfire 14500 και ο Gearbest branded sk68 έφυγαν 9/12 αλλά το tr.nr δεν εμφανίζεται πουθενά. τα υπόλοιπα άγνωστο. πρώτη παραγγελία απο gearbest και μάλλον τελευταία. σκορποχώρι που δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη μου φαίνεται. ο vc4 απο gearbest είναι γνήσιος?
taxtax Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 o φορτιστής, η trustfire 14500 και ο Gearbest branded sk68 έφυγαν 9/12 αλλά το tr.nr δεν εμφανίζεται πουθενά. Για μικρά ποσά κανονικά δεν στο στέλνει με tracking number (εκτός αν πληρώσεις +2$). Τώρα επειδή το πακέτο σου περιέχει και μπαταρία λιθίου, εμένα τουλάχιστον σε αντίστοιχη παραγγελία μου την έστειλαν με Sweden Surface Mail και με tracking number. Αν το ίδιο ισχύει και για την δική σου παραγγελία, το παρακολουθείς εδώ: http://www.directlink.com/en/Pages/home.aspx Δές τι έχει γράψει σε προηγούμενο post ο @TheAccountant:http://www.insomnia.gr/topic/583247-προσφορές-σε-φακούς-flashlights/?p=54433517 ο vc4 απο gearbest είναι γνήσιος? Γνήσιος είναι, μην ανησυχείς.
NaGR Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ναι με sweden surface mail μου το στέλνουν αλλά έσπασαν μόνοι τους τη παραγγελία και το δεύτερο κομμάτι δεν ξέρω αν έρχεται και με τι. ήταν 40,κάτι$ οπότε το tracking ήταν δωρεάν. δεν βιάζομαι αρκεί να έρθει μέσα στο δίμηνο και να είναι γνήσιος.
trelo-agori Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Κλασσικη παπαρια των κινεζων. Σπανε την παραγγελια και μετα δεν εχεις tracking.
pittas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ειχα βαλει μια παραγγελια αναμεσα στα διαφορα φακουδακια απο banggood κι ενα bluetooth ακουστικο και δεν εχει ερθει απο 23 οκτ. Μπηκα στο live chat και προσφερθηκε ο operator να μου δωσει refund h να το ξαναστειλει. Τους ειπα να το ξαναστειλουν με tracking number το οποιο να πληρωσω τη διαφορα. Μου ειπαν οχι οκ θα στο στειλουμε με tracking χωρις χρεωση. Αν μη τι αλλο πολυ σωστους τους βρισκω, την μια φορα που τους χρειαστηκα εως τωρα
georgekok97 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω αλλα μαλλον ο Nitecore Tube μου δεν βλεπω να ερχεται... Εχω λαβει 2 παραγγελιες που ειχαν γινει μετα απο αυτο , και με tracking και χωρις παλι απο banggood.
moredread Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω αλλα μαλλον ο Nitecore Tube μου δεν βλεπω να ερχεται... Εχω λαβει 2 παραγγελιες που ειχαν γινει μετα απο αυτο , και με tracking και χωρις παλι απο banggood. Υπομονή,περιμένω δέμα απο την 5/ Oct (και τα επόμενα αυτού έχουν φτάσει). Το αργούν τα ελτά για να έχουμε αγωνία (σαν να περιμένεις τον Α. Βασίλη ένα πράγμα). 1
Tzimmys Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Και εγώ φίλε περιμένω δέματα από τον Οκτώβριο.... Ελπίζω να έρθουν μαζεμένα.
vdeseris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω αλλα μαλλον ο Nitecore Tube μου δεν βλεπω να ερχεται... Εχω λαβει 2 παραγγελιες που ειχαν γινει μετα απο αυτο , και με tracking και χωρις παλι απο banggood. Και γω ακριβως το ιδιο! Εχουν ερθει παραγγελιες 10 μερες μετα και οι tube αφαντοι... ενας απο banggood και ενας απο kaidomain
Sotosgl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Να φανταστω οτι εισαστε και εσεις θυματα της καταραμενης φουρνιας της 17ης 11ου; 5 κουπονατες απο Banggood αραζουν Ελ.Βελ και αλλες παραγγελιες τις προσπερασαν FILO φαση FIFO και προτεραιοτητες αγνωστες λεξεις Το Gearbest μου εκανε Refund χωρις μα μου για τον UT αντεεε τωρα να φανουν στο PP να τον παρω απο BG αν και ο Acebeam K60 μου κλεινει το ματι.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις