Sotosgl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ωπα!! Καλος φαινεται!! Τον εχει δοκιμασει κανεις σε καταδυση? Μπα παραειναι νεο προιον αλλα και ο Trustfire που δοκιμασα δεν ειχε καποιο προβλημα. Ειναι διαφορετικη κατηγορια απο τους thrower με καποιους συμβιβασμους στα Lumens και στην αποσταση αλλα το οτι ειναι Certified IPX8 και δηλωνουν τα 100μετρα προσφερει σαφως μια μεγαλυτερη σιγουρια απο τους IPX8 στα 2 μετρα. Αναμονη λοιπον και βλεπουμε
Tzimmys Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Thanks man. Xiaomi Yi Camera πανω σε βεντουζα για Dashcam Κοινως πιο μπακαλης πεθαινεις. Απο φωτισμο τιποτα ιδιαιτερο μια λαμπα απο πανω και αντε και στο τσακιρ κεφι πεταω και ενα λαμπατερ που εχει η γυναικα για να βαφεται απο πισω. Και για να μη γινει τελειως offtopic http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_273477.html Παρηγγειλα αυτον για καβαντζα σε περιπτωση που τα φτυσει ο Trustfire Θελω να εχω 2 3 αδιαβροχους στα 100 μετρα και σε αυτη την τιμη δεν το πολυσκεφτηκα Σε ευχαριστώ μάγκα.
pittas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Το Banggood ξηγηθηκε παλι μιας και μου επεστρεψε ολα τα χρηματα για τους φακους Elfeland και δεν μου ζητησαν να τους στειλω πισω. Τους κρατησα για εκρηκτικο μηχανισμο μιας και μετα το λαμπαδιασμα του φορτιστη αυτοκινητου θα μπουν στην καραντινα και σε κανενα μεταλικο κουτι. (Αν και στην αρχη φρικαρα γιατι μου ζητουσαν να κλεισω το Dispute και να τα βρουμε εξω απο το Paypal αλλα μετα απο Screenshots,Invoices και Unboxing δεν τους επερνε) CR123A / RCR123 για οποιους δεν τις γουσταρουν Επισης IPX8 (waterproof up to 2 meters) Πως το καταφεραν αυτο σε IPX8 φακο δεν μπορω να καταλαβω. Και εκανες παρα πολυ καλα. Ειναι επιεικως απαραδεκτο αλλο να παραγγελνεις κι αλλο να σου στελνουν. full refund με τη μια. Και εννοειται unboxing video για να εχεις τον καθε κινεζο απο τα @@. Εγω τωρα εχω προβλημα με ενα ultrafire απο ebay που ειχε βαλει καποιος φιλος στις πρωτες σελιδες. Δεν δουλευει το μισο πατημα για να αλλαζει modes. μονο ον/οφφ παιζει. Το παιζει κινεζος, αποψε θα πεσει dispute
Sotosgl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ενταξει γιαυτο και εχω γινει παρανοικος με τετοια θεματα και βγαζω Screenshots μεχρι και το Hi του Live Chat. Πριν και μετα απο καθε παραγγελια φακελακι με τα παντα ολα (η αρχικη τιμη σε αυτο το προιον μου ξεφυγε ομως). Να με βαλει ο Κινεζος σε μια διαδικασια με το ετσι θελω για δικο του αποκλειστικα λαθος να στελνω προιοντα και να περιμενω 2 μηνες;Δεν εχει εκει μα μου partial refund και βλακειες ευχαριστω για το δωρο και θα εχεις την τιμη να ειμαι πελατης σου . Δευτερη στραβη του Banggood αλλα δεν ξενερωνω ευτυχως,μεχρι σημερα δεν εχω χασει λεφτα απο αγορες εξω..(χρονο ομως απειρο) 1
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω με επιφύλαξη οτι μήπως απλά αλλάζει η ονομασία και ο φακός ειναι ίδιος; Το λέω διότι εγώ περιμένω ενα meco meko δεν θυμάμαι αλλά απο τι είδα υπάρχουν ίδιοι απλά με άλλη ονομασία όπως ultrafire. Σίγουρα οταν παραγγέλνεις όμως κάτι συγκεκριμένο και έρχεται κάτι άλλο εστω και με διαφορά λογότυπου δεν εισαι υποχρεωμένος να κάνεις έρευνα για να δείς εαν ειναι τό ίδιο. Οπότε κι εγώ θα απαιτούσα full refund και θα κράταγα τους φακούς. Δεν ειναι οτι περιμένουμε και λίγο τον κινέζο για να παραλάβουμε. Δεν νομίζω οτι θα αρνηθούν κάτι τέτοιο. Εαν κάνουν τους κινέζους απλά dispute paypal κτλ
georgekok97 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Απο banggood , ειχα παραγγειλει τον Nitecore Tube στις 5/11 και ακομα περιμενω... Ενω τον MH20 που ηταν με tracking number και τον παραγγειλα στις 6/11 ειναι ηδη εδω 7 μερες τωρα. Λετε να κανεις κανεις υπαλληλος Χριστουγεννα με τον tube μου ?
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Απο banggood , ειχα παραγγειλει τον Nitecore Tube στις 5/11 και ακομα περιμενω... Ενω τον MH20 που ηταν με tracking number και τον παραγγειλα στις 6/11 ειναι ηδη εδω 7 μερες τωρα. Λετε να κανεις κανεις υπαλληλος Χριστουγεννα με τον tube μου ? μπα δεν νομίζω γιατι απο ebay και κίνα έρχονται χρόνια μικρά πακετάκια και ποτε δεν εχει χαθεί κανένα. Μάλιστα εχει τύχει να έρθει ενα με καθυστέρηση 2 μηνών. Απλά ο κινέζος χωρίς tracking απο τι έχω καταλάβει το στέλνει όποτε μπορεί ή θέλει.
Sotosgl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω με επιφύλαξη οτι μήπως απλά αλλάζει η ονομασία και ο φακός ειναι ίδιος; Το λέω διότι εγώ περιμένω ενα meco meko δεν θυμάμαι αλλά απο τι είδα υπάρχουν ίδιοι απλά με άλλη ονομασία όπως ultrafire. Σίγουρα οταν παραγγέλνεις όμως κάτι συγκεκριμένο και έρχεται κάτι άλλο εστω και με διαφορά λογότυπου δεν εισαι υποχρεωμένος να κάνεις έρευνα για να δείς εαν ειναι τό ίδιο. Οπότε κι εγώ θα απαιτούσα full refund και θα κράταγα τους φακούς. Δεν ειναι οτι περιμένουμε και λίγο τον κινέζο για να παραλάβουμε. Δεν νομίζω οτι θα αρνηθούν κάτι τέτοιο. Εαν κάνουν τους κινέζους απλά dispute paypal κτλ Το εχω αναφερει και στο Video και καλυτερος Unbranded να ηταν το ιδιο θα εκανα. . Πρεπει να τον σφαξω για να δω αν ειναι τα πραγματικα Lumen που λεει και αν εχει τον σωστο Cree; Να εμπιστευτω μπαταριες που δεν τις εχει ακουσει η μανα τους; Ο φορτιστης αυτοκινητου ηδη τα εφτυσε με την πρωτη φορα Σωστα λες,αλλο να παιρνεις ενα προιον που ειναι "δοκιμασμενο" και αγορασμενο απο χιλιαδες κοσμο και αλλο να παιρνεις ενα παρομοιο αγνωστου πατρος και στοιχειων. μπα δεν νομίζω γιατι απο ebay και κίνα έρχονται χρόνια μικρά πακετάκια και ποτε δεν εχει χαθεί κανένα. Μάλιστα εχει τύχει να έρθει ενα με καθυστέρηση 2 μηνών. Αστα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες Στο τελευταιο Registered που χαθηκε στην ευθεια του Ελ.Βεν με το τελωνειο (ενα τσιγαρο δρομος) μεχρι και σε ενα παρακλαδι του FBI με εβαλε το Paypal να στειλω αστα γιατι αγνοειται και η τυχη ενος δεματος απο Sweden Post Registered παλι και θα εχουμε δραματα μαλλον)
pittas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 οπως σας ειπα ειχα θεμα με ενα ultrafire που δεν δουλευει το μισο κλικ που αλλαζει τα modes, παρα μονο το φουλ κλικ ον και οφφ. ο κινεζος λεει να μου στειλει νεο καπακι που θα δουλευει...να δεχτω η να παω για dispute? πως ξερω οτι θα λυθει το θεμα;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 οπως σας ειπα ειχα θεμα με ενα ultrafire που δεν δουλευει το μισο κλικ που αλλαζει τα modes, παρα μονο το φουλ κλικ ον και οφφ. ο κινεζος λεει να μου στειλει νεο καπακι που θα δουλευει...να δεχτω η να παω για dispute? πως ξερω οτι θα λυθει το θεμα; Αν έχεις πληρώσει με πειπαλ έχεις προθεσμία 180 μέρες για dispute. Οπότε αν θέλεις να ζήσεις επικίνδυνα, δέξου το καπάκι και αν δεν δουλεύει, dispute.
trelo-agori Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μια ακομη κουπονατη προσφορα καλου φακου απο τον M4D M4X, o Olight S1 BATON 30$ http://www.banggood.com/Olight-S1-BATON-CREE-XM-L2-500LM-Mini-EDC-LED-Flashlight-p-993121.html Το κουπονι ειναι στην κρυφη του λιστα, οποιος ενδιαφερεται τον ρωταει.
taxtax Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) οπως σας ειπα ειχα θεμα με ενα ultrafire που δεν δουλευει το μισο κλικ που αλλαζει τα modes, παρα μονο το φουλ κλικ ον και οφφ. ο κινεζος λεει να μου στειλει νεο καπακι που θα δουλευει...να δεχτω η να παω για dispute? πως ξερω οτι θα λυθει το θεμα; Πιστεύω ότι το Paypal μάλλον θα δικαιώσει τον πωλητή, αφού προσφέρεται να σου αντικαταστήσει το καπάκι που έχει το πρόβλημα. Απο εκεί και πέρα μπορεί σε όλη η παρτίδα των (fake προφανώς) ultrafire να δουλεύει έτσι ο διακόπτης, οπότε και να σου στείλει άλλον δεν κερδίζεις τίποτα. Νομίζω ότι αν πας για dispute, μάλλον θα πρέπει να το στηρίξεις στο ότι παρέλαβες fake φακό, και όχι στο θέμα με τον διακόπτη που λές. Το official shop για τους Ultrafire, υποτίθεται πως είναι αυτό: http://www.ultrafire-shop.net/ (EDIT: ότι και να ήταν κάποτε, τώρα μάλλον ξεχασμένο φαίνεται) Έχει και μια λίστα με sites που πουλάνε fake Ultrafires http://www.ultrafire-shop.net/page3.php Οι τιμές είναι, θα έλεγα, ιδιαίτερα τσιμπημένες. Τον WF-502B που μου αρέσει τον έχει 35$. Αρα εγώ που πήρα έναν απο το ebay με 5$ περίπου, ξέρω ότι είναι fake. Για να βρούμε αληθινό ultrafire, θέλει ψάξιμο και θα τον πληρώσουμε μάλλον παραπάνω απο όσο πραγματικά αξίζει. Το Banggood είχε ψεύτικους και για τους λόγους που κάποιος ανέφερε σε προηγούμενο post, άλλαξε το (ψεύτικο) όνομα και τους πουλάει με άλλα brands. Τώρα αν κάνετε αναζήτηση για ultrafire, θα σας βγάλει μόνο αυτόν:http://www.banggood.com/Ultrafire-WF-501B-CREE-XM-L-T6-LED-Flashlight-Red-Green-UV-Light-p-909343.html Τον οποίο αν ήμουν σίγουρος ότι είναι αληθινός θα είχα πάρει έστω και για το σώμα του φακού. Η είναι ψεύτικος και κατα λάθος ξέμεινε το όνομα ή δεν έχει ζήτηση λόγω χρωματιστού led και τον σκοτώνουν. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2015 από taxtax
georgekok97 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πανω απο τρια χρονια εχω αυτον :http://www.ebay.com/itm/UltraFire-Tactical-WF-501B-CREE-XM-L-T6-LED-800-Lumens-5Mode-Flashlight-Torch-/261528090224?hash=item3ce449f670:g:U94AAOSw7I5TvWyx Απο ebay αγορασμενος , ισως ειναι και αυθεντικος. Εχει παντως αυθεντικο cree xm-l και ειναι οντως 800+ lumens
taxtax Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πανω απο τρια χρονια εχω αυτον :http://www.ebay.com/itm/UltraFire-Tactical-WF-501B-CREE-XM-L-T6-LED-800-Lumens-5Mode-Flashlight-Torch-/261528090224?hash=item3ce449f670:g:U94AAOSw7I5TvWyx Απο ebay αγορασμενος , ισως ειναι και αυθεντικος. Εχει παντως αυθεντικο cree xm-l και ειναι οντως 800+ lumens Βρε και ο δικός μου απο led και φωτισμό μιά χαρά είναι. Και απο φινίρισμα στο σώμα πολύ καλός, και απο κάτοπτρο. Το αλουμίνιο όμως του P60 module δεν έχει καλό φινίρισμα και φαίνεται ότι είναι ψεύτικο. Πάντως σίγουρα δεν μετάνιωσα που τον πήρα, και ενώ άλλους φακούς τους έχω χαρίσει σε φίλους και συγγενείς, αυτόν τον κράτησα. Τώρα για τον 501Β που λές, βλέπω ότι οι τιμές των fake στο ebay αρχίζουν απο 5,5€ περίπου. Αυτόν που πήρες τον έχει στα 11,5€. Άρα έχεις αρκετές πιθανότητες να είναι αυθεντικός.
georgekok97 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα που μπηκα ξανα ultrafire-shop , βλεπω ομως και ειναι 3-modes , ενω εμενα ομως 5 ... Ο'τι και να ειναι , εχει βγαλει τα δεκαπλασια λεφτα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις