Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κατι φθηνοφακούς του 5ευρου που πήρα απο το banggood τι θα πέρνατε protected ή unprotected; εχει καμια διαφορά γι αυτη την κατηγορία φακών;

Οσον αφορά τους φορτιστές υπάρχει κάποιος που να δείχνει και το Health της μπαταρίας ;

Ειδα τον XTAR VC4 που προτείνατε παραπάνω αλλά δεν καταλαβαίνω εαν εχει αυτη την δυνατότητα.

Ο XTAR VC2 απο τι βλέπω δείχνει μόνο το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας.

Θα έπερνα protected. Οι protected βέβαια είναι κοντά στα 70mm στο μήκος οπότε βεβαιώσου πρώτα ότι χωράνε στους φακούς σου.

Οι xtar vc2(τον έχω και είναι πολύ βολικός) και vc4 μετράνε και δείχνουν πόσα mah παίρνει η μπαταρία στην φόρτιση. Αρα έχεις μιά αρκετά καλή ένδειξη για την χωρητικότητά της.

Αν θέλεις φορτιστή που να δείχνει και τα mah που δίνει η μπαταρία κατά την εκφόρτιση καθώς επίσης και την εσωτερική της αντίσταση, υπάρχει ο Liitokala Lii-500 και ο Opus bt c3100.

• Like 1
Δημοσ.

εγω τον πηρα 5.47 ευρω, βλεπω οτι τωρα αυξηθηκε στα 5.66, αλλα πιστευω αξιζει να του ριξει καποιος μια ματια:

http://www.ebay.com/itm/141540940800

Mini Rechargeable CREE XPE LED Flashlight 800LM Torch + AC/DC Charger Adapter

φακος 800lm, με 1 μπαταρια 18650, επαναφορτιζομενος...ερχεται μαζι με φορτιστη πριζας σπιτιου (κατ' επιλογη με φις ευρωπαικο μαλιστα) αλλα και φορτιστη αυτοκινητου. 

οταν ερθει αν καποιος θελει μπορω να γραψω τι λεει απο αποδοση κτλ :)

Δημοσ.

εγω τον πηρα 5.47 ευρω, βλεπω οτι τωρα αυξηθηκε στα 5.66, αλλα πιστευω αξιζει να του ριξει καποιος μια ματια:

φακος 800lm, με 1 μπαταρια 18650, επαναφορτιζομενος...ερχεται μαζι με φορτιστη πριζας σπιτιου (κατ' επιλογη με φις ευρωπαικο μαλιστα) αλλα και φορτιστη αυτοκινητου. 

Νομιζω θα ηταν ενδιαφερον να δουμε αν εχει οντως αυθεντικο CREE XPE :) Φενεται πολυ καλος!

Δημοσ.

Ναι καλό ειναι να κανουμε ενα mini review μολις παραλαμβάνουμε.

Επίσης ο πωλητής δεν ειναι οτι καλύτερο με 98,7% αξιολόγηση... Κάτω απο 99.3 για μένα ειναι επίφοβοι .

Οι ιδανικοί ειναι απο 99.7 και άνω.

Δημοσ.

απο ebay ψωνιζω 15 χρονια, στην αρχη προσεχα κι εγω το ποσοστο αξιολογησης των πωλητων κι ακομα προσεχω η προσφατη (μηνα, εξαμηνου) να μην ειναι ιδιαιτερα χαμηλη, αλλα οταν βρισκω κατι που θεωρω καλη περιπτωση και φυσικα οσο υπαρχει το paypal protection δεν με νοιαζει τιποτα, τα λεφτα μου θα τα παρω πισω αν κατι στραβωσει, δεν ειναι δα οτι παραγγελνω και κατι πρωτης/αμεσης αναγκης :)

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω θα ηταν ενδιαφερον να δουμε αν εχει οντως αυθεντικο CREE XPE :) Φενεται πολυ καλος!

Τα cree xp-e δεν είναι ένα αλλά ολόκληρη σειρά 11 led, απο το παμπάλαιο Ν4 μέχρι το τελευταίο R4.  Η ίδια η εταιρία δίνει:

http://www.cree.com/LED-Components-and-Modules/Products/XLamp/Discrete-Directional/XLamp-XPE

Maximum Light Output 307 lm

Maximum Efficacy at Binning Conditions 122 lm/W

και εννοεί το τελευταίο μέλος της οικογένειας το R4. Επίσης όταν λέμε maximum light output, ενοούμε για λίγο, όχι για συνεχόμενα.

Η cree έχει File.png Download: εδώ ένα πολύ καλό εργαλείο για σχεδιασμό συστημάτων με τα led  της.

Θα δείς λοιπόν ότι στην πράξη για στρωτή λειτουργία με το R4 δίνει μέχρι 234,7lm στα 0,7A

Ο φακός δεν λέει ποιό led έχει. Αν είχε led Q4,Q5 ή της σειράς R να είσαι σίγουρος ότι θα το έγραφε.

Αν υποθέσουμε ότι έχει Q3 και το επιλέξουμε στο παραπάνω εργαλείο, δίνει 169,5lm στα 0,7A.

'Οταν λοιπόν μπορείς να πάρεις σε αντίστοιχες τιμές φακό με LED XM-L ή XM-L2 ή έστω XPE-Q5 γιατί να πάρεις αυτόν; Επειδή λέει 800lm;

Επίσης σε αυτούς τους φακούς, το βύσμα φόρτισης είναι συνήθως ενωμένο με απλά καλώδια με τους ακροδέκτες της μπαταρίας, χωρίς κάποιο κύκλωμα. Βασίζεται στο ότι ο φορτιστής δίνει την σωστή τάση. ΠΡΟΣΕΧΕ

Δημοσ.

Τα cree xp-e δεν είναι ένα αλλά ολόκληρη σειρά 11 led, απο το παμπάλαιο Ν4 μέχρι το τελευταίο R4.  Η ίδια η εταιρία δίνει:

http://www.cree.com/LED-Components-and-Modules/Products/XLamp/Discrete-Directional/XLamp-XPE

Maximum Light Output 307 lm

Maximum Efficacy at Binning Conditions 122 lm/W

και εννοεί το τελευταίο μέλος της οικογένειας το R4. Επίσης όταν λέμε maximum light output, ενοούμε για λίγο, όχι για συνεχόμενα.

Η cree έχει File.png Download: εδώ ένα πολύ καλό εργαλείο για σχεδιασμό συστημάτων με τα led  της.

Θα δείς λοιπόν ότι στην πράξη για στρωτή λειτουργία με το R4 δίνει μέχρι 234,7lm στα 0,7A

Ο φακός δεν λέει ποιό led έχει. Αν είχε led Q4,Q5 ή της σειράς R να είσαι σίγουρος ότι θα το έγραφε.

Αν υποθέσουμε ότι έχει Q3 και το επιλέξουμε στο παραπάνω εργαλείο, δίνει 169,5lm στα 0,7A.

'Οταν λοιπόν μπορείς να πάρεις σε αντίστοιχες τιμές φακό με LED XM-L ή XM-L2 ή έστω XPE-Q5 γιατί να πάρεις αυτόν; Επειδή λέει 800lm;

Επίσης σε αυτούς τους φακούς, το βύσμα φόρτισης είναι συνήθως ενωμένο με απλά καλώδια με τους ακροδέκτες της μπαταρίας, χωρίς κάποιο κύκλωμα. Βασίζεται στο ότι ο φορτιστής δίνει την σωστή τάση. ΠΡΟΣΕΧΕ

θα προσεξω οπως ολοι πρεπει να προσεχουμε με οτιδηποτε ηλεκτρονικο. αλλωστε οταν ερθει, θα βρω βυσματακι που να ταιριαζει και θα φτιαξω και τριτο τροπο φορτισης...με power bank μεσω usb. εγω απλα ηθελα ενα φακο που να δεχεται φορτιση. ε στα 5μιση ευρω, βρηκα φακο με 2 φορτιστες included, σιγα μην τον αφηνα οτι κι αν μου πει ο οποιοσδηποτε :)

Δημοσ.

5/10 shipped

24/11 ελαβα τον nitecore tube ..τσαμπα το κραξιμο,αλλα οντως εκανε αρκετα...

το πρωτο σταδιο εντασης του φακου νομιζω δε χρησιμευει πουθενα μιας και ειναι πολυ ασθενες..το 2ο σταδιο ειναι κομπλε...για τα 6.29$ ειναι τιμιος απ οσο ειδα σε ανθεκτικοτητα...

Δημοσ.

απο τα καλυτερα και πλεον αξιοπιστα μαγαζια

Σίγουρα ρε συ ; γιατί βλέπω σε όλα έχει ψεύτικες αρχικές τιμές ..μόνο εμένα μου φαίνονται παράλογες ;

Untitled.jpg

Δημοσ.

Λοιπον , σημερα παρελαβα Xtar MC2... Βαζω για φορτιση τις ICR18650 - 26FM , μολις τελιωσουν τις βγαζω , μετραω , και οι δυο στα 4.04V...

Τι να φταιει ?

Δημοσ.

Λοιπον , σημερα παρελαβα Xtar MC2... Βαζω για φορτιση τις ICR18650 - 26FM , μολις τελιωσουν τις βγαζω , μετραω , και οι δυο στα 4.04V...

Τι να φταιει ?

Τσέκαρες ότι ο φορτιστής είναι αυθεντικός (με το ξυστό που έχει πανω του)?

Είδες τις καινούργιες μπαταρίες μην έχουν λερωμένους πόλους πχ απο τίποτε υπόλοιπα κόλας απο την συσκευασία?

Αν ναι και αν το πολύμετρό σου είναι αξιόπιστο(και με καλές μπαταρίες :-D), το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως επειδή είναι η πρώτη φόρτιση πρέπει να αφήσεις τις 18650 στον φορτιστή για μερικές ώρες, έστω κι αν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...