pittas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) παιδιά αν ξαναπετύχετε σε προσοφορά τον φορτιστη Xtar VC2 Plus σφυρίχτε! Τον εχασα στην προηγουμενη προσφορά στα 14 δολλάρια και περιμένω μπας και προσγειωθει η τιμη λιγακι... Με καιει να ναι universal και κατα προτιμηση usb (λογοι ευκολιας) Aν σε ενδιαφερει λογω USB υπαρχει κι αυτος http://www.banggood.com/Klarus-C2-2-Slot-12V-Portable-Smart-Li-ionNi-MHNi-Cd-Charger-p-988291.html Που φορτιζει μεσω USB χρησιμοποιωντας και τα 2 καναλια ταυτοχρονα, δινοντας μεχρι και 2Α. Ιδια αποψη δεν εχω γιατι τον περιμενω, αλλα εχει καλες κριτικες αν ψαξεις λιγο στο google. Tον VC2 plus γιατι ακριβως τον θελεις ? Παντως ισως να αξιζει να περιμενεις τωρα μεσα στη βδομαδα μηπως με το black fridays το βγαλουν σε προσφορα, αλλα εαν σε ενδιαφερει κυριως το USB out αυτος που σου παρεθεσα ειναι καλυτερος διοτι ο vc2 plus χρησιμοποιει μονο 1 απο τα 2 καναλια δινοντας μεχρι 1Α Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2015 από pittas
georgekok97 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Xtar VC4 @ 21.59$ coupon : VC4EM Xtar VC2 Plus @ 16.68$ coupon : 0e9fd2 Μεχρι το βραδυ ισως εχω και για καποιους φορτιστες nitecore 1
TheAccountant Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Xtar VC4 @ 21.59$ coupon : VC4EM Xtar VC2 Plus @ 16.68$ coupon : 0e9fd2 Μεχρι το βραδυ ισως εχω και για καποιους φορτιστες nitecore Μπραβο! Μέχρι ποτε ισχυουν οι κωδικοι? ξερουμε? τον VC2 Plus τον σταμπάρισα γιατι φορτίζει και 18650 like μπαταρίες και NiMh, αλλα και επειδή τραβά ρεύμα απο USB.... οπερ σημαίνει πως μπορώ να φορτίσω ευκολα ακομα και απο αμάξι χωρις να βγάζω inverters κλπ. Δεν ξέρω κάποιον αντιστοιχο (βγαζει η Nitecore αλλά με μπριζα κανονικη)
kwgwkou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Όπως έχει γραφεί σε προηγούμενο post, μια αξιόπιστη & πολύ οικονομική λύση για διάφορες μπαταρίες Li-Ion & με καλώδιο USB είναι ο Xtar MC1 στα $3.69 με κουπόνι XMC1GB @ gearbest.
pittas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο! Μέχρι ποτε ισχυουν οι κωδικοι? ξερουμε? τον VC2 Plus τον σταμπάρισα γιατι φορτίζει και 18650 like μπαταρίες και NiMh, αλλα και επειδή τραβά ρεύμα απο USB.... οπερ σημαίνει πως μπορώ να φορτίσω ευκολα ακομα και απο αμάξι χωρις να βγάζω inverters κλπ. Δεν ξέρω κάποιον αντιστοιχο (βγαζει η Nitecore αλλά με μπριζα κανονικη) Κοίτα λίγο πιο πάνω το μήνυμα που σου έγραψα. Απλά είχα ξεχάσει να βάλω το λινκ για τον Klarus-C2-2-Slot που έχει ακριβώς ότι ζητας
visualizer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Όπως έχει γραφεί σε προηγούμενο post, μια αξιόπιστη & πολύ οικονομική λύση για διάφορες μπαταρίες Li-Ion & με καλώδιο USB είναι ο Xtar MC1 στα $3.69 με κουπόνι XMC1GB @ gearbest. Τον έχεις αγοράσει; μπας και ξέρεις πόσο καιρό θέλει πάνω κάτω να έρθει;
TheAccountant Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα λίγο πιο πάνω το μήνυμα που σου έγραψα. Απλά είχα ξεχάσει να βάλω το λινκ για τον Klarus-C2-2-Slot που έχει ακριβώς ότι ζητας Χμμμμ...οκ... ιδιος με εναν Nitecore είναι. Δεν βλεπω πως φορτίζει απο USB αυτος ομως. Εχει το κλασσικο διπινο καλωδιο για πριζα τοιχου.
pittas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Χμμμμ...οκ... ιδιος με εναν Nitecore είναι. Δεν βλεπω πως φορτίζει απο USB αυτος ομως. Εχει το κλασσικο διπινο καλωδιο για πριζα τοιχου. Εισαι σιγουρος οτι ειδες καλα τη σελιδα ? Στο 1ο screenshot αν βαριεσαι να διαβαζεις κειμενο, εχει φωτογραφια με USB καλωδιο να φορτιζει ενα κινητο και λεει USE AS A POWER BANK CAPABLE OF CHARGING USB EQUIPMENT
TheAccountant Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Εισαι σιγουρος οτι ειδες καλα τη σελιδα ? Στο 1ο screenshot αν βαριεσαι να διαβαζεις κειμενο, εχει φωτογραφια με USB καλωδιο να φορτιζει ενα κινητο και λεει USE AS A POWER BANK CAPABLE OF CHARGING USB EQUIPMENT Ερρρμμμ ναι.. οκ... αυτο το ειδα. Αλλα δεν επιασες αυτο που ζητώ. Με ενδιαφέρει να μην ΤΡΑΒΑ ρευμα ο φορτιστης απο πριζα τοιχου, αλλα απο USB (οπως o VC2 Plus). Το ζητουμενο μου ΔΕΝ ειναι να τραβω ρευμα απο την μπαταρια στον φορτιστή για να φορτίσω πχ ενα κινητο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ο επαναφορτιζόμενος Manker Rambler που λέγαμε, στα 20,40€ με το κουπόνι " 45011a" http://www.banggood.com/MANKER-Rambler-CREE-XM-L2-960LM-USB-Rechargeable-EDC-LED-Flashlight-p-967764.html Αν χρειάζεσαι πράγματι unprotected, και η συσκευή σου είναι απαιτητική σε ρεύμα, εκτός απο αυτήν που προτείνει ο georgekok97, δες την LG INR18650MJ1 3500mah (10A) στα 5,44€ με το κουπόνι "6b5203" http://www.banggood.com/1PC-Keeppower-LG-Chem-INR-18650-MJ1-10A-3_6V-3500mAh-Battery-p-994340.html σε πιό φτηνή και καλή η Samsung INR18650-29E στα 3,14 με το "LED2015GB" http://www.gearbest.com/batteries/pp_186576.html Δηλαδή αν πάρω τον manker να πάρω την lg η την Panasonic ;
taxtax Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή αν πάρω τον manker να πάρω την lg η την Panasonic ; Αν ξεκινάς τώρα, και μάλιστα με καινούργιο φακό που ακόμα δεν τον ξέρεις, το σωστό είναι να πάρεις μία protected. Λίγο αργότερα που θα έχεις δεί πως συμπεριφέρεται ο φακός,(αν φορτίζει σωστά, αν σταματάει έγκαιρα στη χαμηλή μπαταρία) και θα του έχεις εμπιστοσύνη μπορείς να βάλεις unprotected. Σε protected πέρα απο αυτές που πρότεινα μπορείς να πάρεις την Site: Panasonic στα 4,13€ με το "LED2015GB". Πολύ καλή τιμή και πολύ καλή-δοκιμασμένη μπαταρία(τουλάχιστον το cell). Αν παρ'ολ'αυτά θέλεις unprotected, η αντίστοιχη Panasonic κάνει περίπου 3,80€ και όντως σε καλύπτει μιά χαρά για τον φακό. Αλλά εγώ θα έδινα το 1,5€ παραπάνω και θα έπαιρνα την LG (και όντως την έχω παραγγείλει και την περιμένω απο το Banggood).
pittas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ερρρμμμ ναι.. οκ... αυτο το ειδα. Αλλα δεν επιασες αυτο που ζητώ. Με ενδιαφέρει να μην ΤΡΑΒΑ ρευμα ο φορτιστης απο πριζα τοιχου, αλλα απο USB (οπως o VC2 Plus). Το ζητουμενο μου ΔΕΝ ειναι να τραβω ρευμα απο την μπαταρια στον φορτιστή για να φορτίσω πχ ενα κινητο. Παρε τον Vc4 τοτε σε αυτα τα λεφτα.
kwgwkou Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Τον έχεις αγοράσει; μπας και ξέρεις πόσο καιρό θέλει πάνω κάτω να έρθει; Όχι, δεν τον αγόρασα. Για παραλαβή από gb, ειδικά αυτή την εποχή, υπολόγιζε min 1 μήνα. Έχω παραλάβει unregistered από 3 βδομάδες μέχρι... ποτέ (μου πρόσφεραν όμως refund ή resend).
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αν ξεκινάς τώρα, και μάλιστα με καινούργιο φακό που ακόμα δεν τον ξέρεις, το σωστό είναι να πάρεις μία protected. Λίγο αργότερα που θα έχεις δεί πως συμπεριφέρεται ο φακός,(αν φορτίζει σωστά, αν σταματάει έγκαιρα στη χαμηλή μπαταρία) και θα του έχεις εμπιστοσύνη μπορείς να βάλεις unprotected. Σε protected πέρα απο αυτές που πρότεινα μπορείς να πάρεις την Site: Panasonic στα 4,13€ με το "LED2015GB". Πολύ καλή τιμή και πολύ καλή-δοκιμασμένη μπαταρία(τουλάχιστον το cell). Αν παρ'ολ'αυτά θέλεις unprotected, η αντίστοιχη Panasonic κάνει περίπου 3,80€ και όντως σε καλύπτει μιά χαρά για τον φακό. Αλλά εγώ θα έδινα το 1,5€ παραπάνω και θα έπαιρνα την LG (και όντως την έχω παραγγείλει και την περιμένω απο το Banggood). Είχα την (λαθεμένη) μάλλον εντύπωση ότι μπορείς να πάρεις unprotected οταν έχει κύκλωμα προστασίας ο φακός. Ή αυτό ισχύει μόνο στην φόρτιση; Ωραία, θα καταφύγω στον φακό που ανέφερα και στην protected της Panasonic. Ευχαριστώ.
taxtax Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Είχα την (λαθεμένη) μάλλον εντύπωση ότι μπορείς να πάρεις unprotected οταν έχει κύκλωμα προστασίας ο φακός. Ή αυτό ισχύει μόνο στην φόρτιση; Ωραία, θα καταφύγω στον φακό που ανέφερα και στην protected της Panasonic. Ευχαριστώ. Η εντύπωση αυτή δεν είναι λαθεμένη, είναι σωστή. Ισως είχες διαβάσει αυτό το post μου: http://www.insomnia.gr/topic/583247-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-flashlights/page-6?do=findComment&comment=54328024 Σε ένα καινούργιο φακό, όμως που δεν ξέρεις πόσο σωστά δουλεύει θα ξεκινήσεις με protected. Σιγά-σιγά θα μετρήσεις μέχρι ποιά τάση φορτίζει την μπαταρία(4,2V ?), θα δείς αν σβήνει όταν η μπαταρία κατέβει πχ στα 3V(ή συνεχίζει να την εξαντλεί μέχρι να επέμβει το κύκλωμα προστασίας?) και γενικά αν είναι αξιόπιστος. Όταν αισθανθείς σίγουρος για τον φακό, μπορείς αν θέλεις να του βάλεις μία καλή unprotected που θα σου δώσει κάποια lumens παραπάνω. Αν δε
Προτεινόμενες αναρτήσεις