Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να πάρω φακούς για να έχουν στο συρτάρι τους ένοικοι ενος ξενοδοχείου σε περίπτωση που τους χρειαστούν.

Ψάχνω κάτι σε καλή τιμή, που να έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία, προτιμότερο ογκώδης για να μη χάνεται και σίγουρα οικονομικός.

Ίσως αυτός που πρότεινε πιο παλιά ο taxtax κάνει; http://m.banggood.com/MECO-CREE-XM-L-T6-1800LM-12W-Zoomable-LED-Flashlight-Torch-p-982572.html

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασυγκράτητος είσαι! Μη μου πεις ότι τους πήρες & τους 2 απ' το GB!  :mrgreen:

Για παραγγελίες στο GB μιλάς με τους ειδικούς... pittas & Questioner.  :lol:

:-D

Ειδικοί δεν λες τίποτα. 

Όχι δεν τους πήρα από Gb...banggood.

Αυτό που παρήγγειλα από gearbest  έφαγε cancel διότι εκεί που μου είχαν υποσχεθεί partial refund για μια παραγγελία που πήγε κατά διαόλου,  άρχισαν να τα μασάνε κι επειδή πιστεύω στο κάρμα,  ήτανε γραφτό να χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι μας  :-D 

Παιδιά θέλω να πάρω φακούς για να έχουν στο συρτάρι τους ένοικοι ενος ξενοδοχείου σε περίπτωση που τους χρειαστούν.

Ψάχνω κάτι σε καλή τιμή, που να έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία, προτιμότερο ογκώδης για να μη χάνεται και σίγουρα οικονομικός.

Ίσως αυτός που πρότεινε πιο παλιά ο taxtax κάνει; http://m.banggood.com/MECO-CREE-XM-L-T6-1800LM-12W-Zoomable-LED-Flashlight-Torch-p-982572.html

Σε Βλέπω να μένεις εντός μηνός χωρίς ένα φακό από ενοικιαστές που θα τους 'ξεχασουν' στις τσέπες τους. :ph34r: 

Χωρίς πλάκα σε συμφέρει να βάλεις αυτές τις λάμπες που είναι συνδεδεμένες στο ρεύμα και έχουν και μπαταρία η οποία ενεργοποιείται όταν πέφτει το ρευμα

Δημοσ.

Θα ξεπεράσω την απορία που με τρώει αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να έχεις στα συρτάρια του ξενοδοχείου φακούς (γιατί μάλλον σύντομα θα νομίζεις ότι τους έχεις :rolleyes: ) & θα σου πω ότι αυτός μάλλον είναι μικρός. Για να έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία πρέπει να είναι καλή κι ο φακός με LED, αλλά η δουλειά πιστεύω πως μπορεί να γίνει & με απλούστερες μπαταρίες (ΑΑ ή ΑΑΑ που τις βρίσκεις εύκολα & στο εμπόριο), δεν χρειάζεται να μπλέξεις με 18650, φορτιστές μπαταριών & δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

:-D

Ειδικοί δεν λες τίποτα. 

Όχι δεν τους πήρα από Gb...banggood.

Αυτό που παρήγγειλα από gearbest  έφαγε cancel διότι εκεί που μου είχαν υποσχεθεί partial refund για μια παραγγελία που πήγε κατά διαόλου,  άρχισαν να τα μασάνε κι επειδή πιστεύω στο κάρμα,  ήτανε γραφτό να χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι μας  :-D 

Κι εγώ έριξα cancel στην τελευταία παραγγελία μου στο GB, αλλά & με το BG δημιουργήθηκε μπέρδεμα. Έβαλα την παραγγελία, επικοινώνησα με το Chat για ν' αλλάξω την απόχρωση φωτός του BLF A6 που παρήγγειλα (ήθελα πιο θερμή), μου είπαν ok με την αλλαγή απόχρωσης αλλά... δεν υπάρχει σε stock! Τους είπα να τον βγάλουν & να προχωρήσουν τα υπόλοιπα, μου είπαν ok... & στο τέλος πήρα ένα αυτοματοποιημένο email που λέει ότι μου ακύρωσαν όλη την παραγγελία (πρώτη που πλήρωσα απευθείας με πιστωτική σε κινεζομάγαζο). Τους έστειλα ένα ξεγυρισμένο email & περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν. Πιστεύω πάντως ότι θα βρεθεί άκρη στο τέλος.  B)

Δημοσ.

Θα ξεπεράσω την απορία που με τρώει αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να έχεις στα συρτάρια του ξενοδοχείου φακούς (γιατί μάλλον σύντομα θα νομίζεις ότι τους έχεις :rolleyes: ) & θα σου πω ότι αυτός μάλλον είναι μικρός. Για να έχει μεγάλη διάρκεια η μπαταρία πρέπει να είναι καλή κι ο φακός με LED, αλλά η δουλειά πιστεύω πως μπορεί να γίνει & με απλούστερες μπαταρίες (ΑΑ ή ΑΑΑ που τις βρίσκεις εύκολα & στο εμπόριο), δεν χρειάζεται να μπλέξεις με 18650, φορτιστές μπαταριών & δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Γιαυτό θέλω κάτι οικονομικό, ώστε κι αν κάποιος τον κλέψει να μη με νοιάζει...

Αυτός που πρότεινε ο taxtax έχει led και μπορείς να βεις 3 ΑΑΑ. http://m.banggood.com/MECO-CREE-XM-L-T6-1800LM-12W-Zoomable-LED-Flashlight-Torch-p-982572.html

Απλά ήθελα να δω αν υπάρχει και κάποιος άλλος ανάλογος...

Δημοσ.

Παιδες επειδη ψηνομαι και γω για φορτιστη nimh και li-ion με 4 θεσεις, εκτος από τον vc4 υπαρχει καποιος αλλος που να δειχνει χωρητικοτητα και για τις nimh?

Καμιά πρόταση παίδες? Επειδή έχω και D μπαταρίες μόνο ο XTAR VC4 υπάρχει?

Δημοσ.

Αφου εληξε το κουπονι του M4DM4X απο το Gearbest ζητησα και μου εδωσαν ενα αλλο για τον Nitecore MH20 στην γνωστη τιμη των 45,99$.

Κουπονι για τολμηρους: ussrloverMH20

Δημοσ.

κουπόνι για bangood που να ισχύει για τα περισσότερα προιόντα; εχω ενα αλλά σε μικροποσά δεν δίνει έκπτωση.

Το πρωί ειχε παραθέσει κάποιος ενα θέμα με κουπόνι και προτάσεις αγορών στις προσφορές αλλά εξαφανίστηκε..

Δημοσ.

κουπόνι για bangood που να ισχύει για τα περισσότερα προιόντα; εχω ενα αλλά σε μικροποσά δεν δίνει έκπτωση.

Το πρωί ειχε παραθέσει κάποιος ενα θέμα με κουπόνι και προτάσεις αγορών στις προσφορές αλλά εξαφανίστηκε..

Αν εννοείς αυτό, μεταφέρθηκε...

• Like 1
Δημοσ.

Καμιά πρόταση παίδες? Επειδή έχω και D μπαταρίες μόνο ο XTAR VC4 υπάρχει?

Πολύ καλός είναι και αυτός με την έκδοση ν 2.2

Παρέλαβα σήμερα το nitecore tube. Απίστευτο φακουδακι και όλα τα λεφτά είναι η μεταβλητή φωτεινότητα. 

Δημοσ.

Πολύ καλός είναι και αυτός με την έκδοση ν 2.2

Παρέλαβα σήμερα το nitecore tube. Απίστευτο φακουδακι και όλα τα λεφτά είναι η μεταβλητή φωτεινότητα. 

Τhx για την πρόταση. Διάβασα καλά reviews για τον C3100 αλλά δυστυχώς δεν παίρνει D μπαταρίες. Μάλλον θα χτυπήσω τον vc4

Δημοσ.

Παιδες επειδη ψηνομαι και γω για φορτιστη nimh και li-ion με 4 θεσεις, εκτος από τον vc4 υπαρχει καποιος αλλος που να δειχνει χωρητικοτητα και για τις nimh?

Τhx για την πρόταση. Διάβασα καλά reviews για τον C3100 αλλά δυστυχώς δεν παίρνει D μπαταρίες. Μάλλον θα χτυπήσω τον vc4

O vc4 είναι πολύ καλός (έχω τον vc2) αλλά έχε υπόψη σου ότι δεν δείχνει την χωρητικότητα της μπαταρίας. Αυτό που μετράει και δείχνει, είναι πόσο φορτίο έδωσε στην μπαταρία κατά την φόρτιση. Αυτό για τις μπαταρίες λιθίου είναι σχετικά κοντά στην πραγματική χωρητικότητα.

Για τις μπαταρίες NiMh όμως δεν βοηθάει και πολύ. Συνήθως είναι απο 1,2φορές έως 1,5 φορές παραπάνω. Μιά κακή μπαταρία NiMh μπορεί να πάρει στην φόρτιση πχ 3Ah και η χωρητικότητά της να είναι 0,3Ah

Δημοσ.

O vc4 είναι πολύ καλός (έχω τον vc2) αλλά έχε υπόψη σου ότι δεν δείχνει την χωρητικότητα της μπαταρίας. Αυτό που μετράει και δείχνει, είναι πόσο φορτίο έδωσε στην μπαταρία κατά την φόρτιση. Αυτό για τις μπαταρίες λιθίου είναι σχετικά κοντά στην πραγματική χωρητικότητα.

Για τις μπαταρίες NiMh όμως δεν βοηθάει και πολύ. Συνήθως είναι απο 1,2φορές έως 1,5 φορές παραπάνω. Μιά κακή μπαταρία NiMh μπορεί να πάρει στην φόρτιση πχ 3Ah και η χωρητικότητά της να είναι 0,3Ah

Thx αυτο δεν το ηξερα! Εβλεπα τα reviews που μετρουσαν τη χωρητικοτητα με πληρη φορτιση και νομιζα οτι ηταν η κανονικη! Θα τον χτυπησω παντως τον vc4

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ποιους από όλους αυτούς θα μπορούσα να βάλω σε ποδήλατο; Να έχει δηλ αυτονομία. Έχουμε πρόταση για πίσω φως; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...