Theodore41 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εχει κανείς συγκρίνει τα Olight M1X και Nitecore P12GT; Aν ενδιαφέρεται κανείς για Οlight M1X Striker,πήρα κουπόνι στα $39.00,κάπου στα 36€.
gidi Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τελικά σήμερα έχω τον Α6,έναν Nitecore P12GT ,μαζί με τον έξτρα διακόπτη τύπου tactical που ήλθε σήμερα,και που μπορείς να έχεις το strobe mode πχ,χωρίς να τον πατήσεις μέχρι τέλους,αλλά απλώς αγγίζοντας τον,και άμα θέλεις,τον πατάς οπότε μένει εκεί,αλλοιώς τον αφήνεις και κλείνει,τον SR52-UT,που έχει έλθει τον περασμένο μήνα ,και τελικά,το θηρίο της Acebeam,τον Κ70,που φωτίζει μέχρι τον...Πειραιά,που ήλθε κι αυτός χθες.Εχω πάθει πλάκα μαζί του. Ταυτόχρονα ήλθαν δύο πακέτα από 4 μπαταρίες 18650,το ένα τις GA,και το άλλο τις 30Q. Και για να κλείσει αυτή η καταναλωτική κατάχρηση,τον άλλο μήνα,περιμένω ένα ζουμάτο από μιά ομαδική αγορά,και μία μπαταρία 26650 για να τον ανάβει. Αυτά.Το τερμάτισα κυριολεκτικά. Edit. Το μόνο δυσάρεστο,είναι ότι ο Εβραίος που θα έφτιαχνε το λέιζερ,την κοπάνησε μάλλον,και μας έφαγε τα λεφτά.Επειδή όμως τα είχα στείλει με PayPal,ελπίζω να τα πάρω από αυτό.Γι αυτό,αν έχετε κάποια εμπειρία με κάτι τέτοιο με πληρωμή PayPal,γράψτε κάτι εδώ,μπας και βοηθηθώ και δεν τα τα χάσω. Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Έχω το Nitecore MH40GT. Ο Κ70 είναι σημαντικά πιο ισχυρός; Η δέσμη είναι τόσο στενή που να χρειάζεται να σημαδέψεις; Ευχαριστω
Theodore41 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Έχω το Nitecore MH40GT. Ο Κ70 είναι σημαντικά πιο ισχυρός; Η δέσμη είναι τόσο στενή που να χρειάζεται να σημαδέψεις; Ευχαριστω Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. 1
Theodore41 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Για τους ειδικούς του φόρουμ. Αμα μπορείτε,διαβάστε το review που αφορά στο ζουμάτο φακό που αγοράστηκε από τον BG και ξεκίνησε από τους Ιταλούς κολλημένους.Λέει κάτι για στίγματα στο είδωλο του led άμα χτυπάει ιδίως λευκό τοίχο.Είναι φυσιολογικό στους ζουμάτους,ή κάτι λάθος έχει γίνει; http://budgetlightforum.com/comment/935040#comment-935040 .
taxtax Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Aν ενδιαφέρεται κανείς για Οlight M1X Striker,πήρα κουπόνι στα $39.00,κάπου στα 36€. Θεόδωρε, καλή τιμή, αλλά απ'οτι φαίνεται, αυτές τις μέρες οι τσέπες έχουν αδειάσει με τα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι.
Theodore41 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εγώ πήρα ένα Πασχαλινό δώρο από ό,τι ενημερώθηκα μόλις τώρα.Οπως έχω γράψει τις προάλλες,ο Εβραίος στο Ισραήλ, που μου έφτιαχνε ένα δυνατό λέιζερ,την κοπάνησε και ΄φέσωσε κόσμο και λαό,γιατί είχε πολλούς πελάτες που είχαν πληρώσει,μιας και έφτιαχνε πράγματι καλά λέιζερ και σε καλές τιμές.Βέβαια,τον είχα πληρώσει ευτυχώς με PayPal,και ελπίζω να τα πάρω τα λεφτά,γιατί είναι αρκετά και θα τσούξει έτσι και τα χάσω. Εν τω μεταξύ,κάποιος ομογενής Ελληνικής καταγωγής από την Αυστραλία,που ήταν μέλος κι αυτός του φόρουμ,ήξερε ότι εγώ είμαι Ελληνας,και βλέποντας τι παίζει,προσεφέρθη και μου έστειλε αυτός δωρεάν, το δικό του λέιζερ,ένα μπλε 1,6W,μαζί με γυαλιά και μπαταρίες.Ηταν κάτι που δεν το περίμενα,και παρ' ότι τον ρώτησα,αν πραγματικά θέλει να το κάνει,και δεν το χρειάζεται,επέμεινε και μου το έστειλε ήδη με DHL,μου έστειλε δε και το tracking number.Ηταν πραγματικά Πασχαλινό δώρο.Να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί στην άκρη της Γης. 4
Amlet Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Εγώ πήρα ένα Πασχαλινό δώρο από ό,τι ενημερώθηκα μόλις τώρα.Οπως έχω γράψει τις προάλλες,ο Εβραίος στο Ισραήλ, που μου έφτιαχνε ένα δυνατό λέιζερ,την κοπάνησε και ΄φέσωσε κόσμο και λαό,γιατί είχε πολλούς πελάτες που είχαν πληρώσει,μιας και έφτιαχνε πράγματι καλά λέιζερ και σε καλές τιμές.Βέβαια,τον είχα πληρώσει ευτυχώς με PayPal,και ελπίζω να τα πάρω τα λεφτά,γιατί είναι αρκετά και θα τσούξει έτσι και τα χάσω. Εν τω μεταξύ,κάποιος ομογενής Ελληνικής καταγωγής από την Αυστραλία,που ήταν μέλος κι αυτός του φόρουμ,ήξερε ότι εγώ είμαι Ελληνας,και βλέποντας τι παίζει,προσεφέρθη και μου έστειλε αυτός δωρεάν, το δικό του λέιζερ,ένα μπλε 1,6W,μαζί με γυαλιά και μπαταρίες.Ηταν κάτι που δεν το περίμενα,και παρ' ότι τον ρώτησα,αν πραγματικά θέλει να το κάνει,και δεν το χρειάζεται,επέμεινε και μου το έστειλε ήδη με DHL,μου έστειλε δε και το tracking number.Ηταν πραγματικά Πασχαλινό δώρο.Να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί στην άκρη της Γης. Να σε κανω μια ερωτηση, τα λειζερ αυτα που τα χρησιμοποιεις? Ενα μελος μεσα εδω φτιαχνει κατι τετοια και ψηνομαι να παρω!
Theodore41 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Να σε κανω μια ερωτηση, τα λειζερ αυτα που τα χρησιμοποιεις? Ενα μελος μεσα εδω φτιαχνει κατι τετοια και ψηνομαι να παρω! Κολοκύθια,παιχνίδια για μεγάλα παιδιά.Μου αρέσει όμως αυτή η λαμπερή δέσμη που σκίζει τον ουρανό,είναι το άτι άλλο.Θέλουν προσοχή όμως,γιατί κάνουν τζιζ άμα σούρθει καμιά φλασιά και δεν φοράς γυαλιά. Και κάτι άλλο.Ποιός είναι αυτός που φτιάχνει τα λέιζερ,που βρίσκεται;Υποψιάζομαι Θεσ/νίκη,από το γράψιμο το δικό σου.Ετσι είναι; Χρόνια πολλά. 1
georgekok97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 JETBeam MINI – 1 XP – G2 Mini Flashlighthttp://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_279764.htmlcoupon:MINIGBprice:$16.59 2
enterhere Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 JETBeam MINI – 1 XP – G2 Mini Flashlight http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_279764.html coupon:MINIGB price:$16.59 Έχω αγοράσει αυτό το φακουδακι: http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_228097.html που είναι αντίστοιχο με αυτό που λέει ο Γιώργης. Το έχω βάλει στα κλειδιά μου και έχω ξεχάσει ότι κουβαλαω φακό μαζί μου. Δυνατός φακός με flood δέσμη.
georgekok97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Έχω αγοράσει αυτό το φακουδακι: http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_228097.html που είναι αντίστοιχο με αυτό που λέει ο Γιώργης. Το έχω βάλει στα κλειδιά μου και έχω ξεχάσει ότι κουβαλαω φακό μαζί μου. Δυνατός φακός με flood δέσμη. Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημένος με τον Nitecore Tube στα κλειδια μου, αλλα σκεφτομουν να επαιρνα αυτον... Η μπαταρια κραταει , ή φευγει στο δεκαλεπτο?
enterhere Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημένος με τον Nitecore Tube στα κλειδια μου, αλλα σκεφτομουν να επαιρνα αυτον... Η μπαταρια κραταει , ή φευγει στο δεκαλεπτο? Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει σε πόσο χρόνο θα αδειάσει η μπαταρία, αλλά από την χρήση που του εχω κανει σίγουρα αντέχει πάνω από 10 λεπτά. Ο Tube μπροστά του φαίνεται τεράστιος. Επί τη ευκαιρία θα τον δοκιμάσω να δω πότε θα πέσει η φωτεινότητα του.
enterhere Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Λοιπόν έκανα μία δοκιμή στο high. Ξεκίνησα με την μπαταρία στα 4,1V και μετά από 30' η τάση της ήταν στα 2,7V. Στο πρώτο 5λεπτό ο φακός είχε ζεσταθει, όχι υπερβολικά, και η ένταση της φωτεινότητας είχε πέσει μετά την μισή ώρα, αλλά ήταν σε αποδεκτό επίπεδο.
georgekok97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Λοιπόν έκανα μία δοκιμή στο high. Ξεκίνησα με την μπαταρία στα 4,1V και μετά από 30' η τάση της ήταν στα 2,7V. Στο πρώτο 5λεπτό ο φακός είχε ζεσταθει, όχι υπερβολικά, και η ένταση της φωτεινότητας είχε πέσει μετά την μισή ώρα, αλλά ήταν σε αποδεκτό επίπεδο. Μια χαρα . Ετσι και αλλιως , προσωπικα , ο φακος των κλειδιων δεν μενει συχνα πανω απο 2-3 λεπτα αναμμενος ... Σε ευχαριστω πολυ και καλο Πασχα!
enterhere Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μια χαρα . Ετσι και αλλιως , προσωπικα , ο φακος των κλειδιων δεν μενει συχνα πανω απο 2-3 λεπτα αναμμενος ... Σε ευχαριστω πολυ και καλο Πασχα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Καλό Πάσχα και σε εσένα και στα υπόλοιπα παιδιά εδώ στο φόρουμ, με υγεία!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις