Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toν αγορασμένο σε ομαδική αγορά Jax Z1 εκ μετατροπής  πάντως,τον ζουμάτο  με τα 198.000cd,τον αγοράσαμε 40€ με κουπόνι  από τον BG.Αμα υπάρχει καμία θέση ακόμα στον κατάλογο και θέλει κανείς ας σπεύσει.

Δημοσ.

Toν αγορασμένο σε ομαδική αγορά Jax Z1 εκ μετατροπής  πάντως,τον ζουμάτο  με τα 198.000cd,τον αγοράσαμε 40€ με κουπόνι  από τον BG.Αμα υπάρχει καμία θέση ακόμα στον κατάλογο και θέλει κανείς ας σπεύσει.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς στην λίστα.

Για να δώσουμε και link, ο φακός για τον οποίο μιλάει ο Θεόδωρος είναι αυτός : http://www.banggood.com/CPFItalia-COMETA-2016-Cree-XPL-HI-1300LM-26650-LED-Flashlight-p-1048342.html

Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ζητάει κουπόνι απο τον Martin με mail στο [email protected] και τον παίρνει 40$ (περίπου 36€).

Δημοσ.

επειδη μολις πηρα χαμπαρι οτι υπαρχουν και οι 26650 να ρωτησω τα εξης:

ειναι οτι και οι 18650 απλα πιο παχουλες για μεγαλυτερη χωρητικοτητα ?

θα μπορουσαν να φορτιστουν (με πατεντα) απο φορτιστες που εχω για 18650 μπαταριες ?

εχετε να προτεινεται καποια καλη ποιοτικα αλλα και σε μεγαλη χωρητικοτητα μπαταρια? (για τετραδα σκεφτομαι).

την θελω για χρηση σε ποδηλατικο φακο που εχω Link.png Site: ηδη .

Δημοσ.

Ο Κ70,που ήλθε προχτές,έχει ένα κορδόνι,(lanyard), που στην άκρη του,δε μοιάζει με πετονιά,αλλά έχει μεταλλικό γαντζάκι που ανοίγει και μπαίνει στην υποδοχή που υπάρχει στο πίσω άκρο του φακού.Επειδή όμως είναι μεταλλικό φοβάμαι ότι θα γδάρει την ανοδίωση.Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό;Σκέφτομαι κάτι πλαστικά σαν καλαμάκια, θερμοσυστελλόμενα,που χρησιμοποιούνται στα ηλεκτρονικά κυκλώματα.Aμα το περάσω στο γαντζάκι και το ζεστάνω,θα σφίξει να γίνει ασπίδα στο γδάρσιμο;

Πως το βλέπετε;

Δημοσ.

επειδη μολις πηρα χαμπαρι οτι υπαρχουν και οι 26650 να ρωτησω τα εξης:

ειναι οτι και οι 18650 απλα πιο παχουλες για μεγαλυτερη χωρητικοτητα ?

θα μπορουσαν να φορτιστουν (με πατεντα) απο φορτιστες που εχω για 18650 μπαταριες ?

εχετε να προτεινεται καποια καλη ποιοτικα αλλα και σε μεγαλη χωρητικοτητα μπαταρια? (για τετραδα σκεφτομαι).

την θελω για χρηση σε ποδηλατικο φακο που εχω Link.png Site: ηδη .

18650: 18mm διάμετρο 65mm μήκος

26650: 26mm διάμετρο 65mm μήκος

άρα οι 26650 πιθανόν θα μπαίνουν στον φορτιστή σου, αλλά δεν θα μπαίνουν(χωράνε) στον φακό σου

Δημοσ.

Περιττό να σου πω Γιώργο το τι γίνεται με τον Κ70.Εχω πάθει πλάκα.Χτυπάει στον ακάλυπτο μία κόντρα πολυκατοικία σε απόσταση 10 πολυκατοικίες σα να είναι μέρα.Βλέπεις τη δέσμη συγκεντρωμένη σα να είναι λέιζερ.Ευτυχώς που δεν πουλιούνται κάτι σούπερ ντούπερ throwers,με ασφαιρικό γυαλί μπροστά,και με ένταση από 600Kcd μέχρι 1.300Kcd,δηλαδή 1.300.000cd,λόγω του ότι σταμάτησαν να βγαίνουν κάποια ειδικά δαχτυλίδια που γυρίζανε όλο το φως μπροστά,γιατί με έβλεπα να αγοράζω το πιο ισχυρό. :-)

Edit.

Εψαξα με τη λέξη κορδόνια,αλλά δε βρήκα τίποτα.Πως πρέπει να το αναζητήσω;

Δημοσ.
Ο Eagle Eye X6 Cree XPL-HI V2 1A στα 18,59$: http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_252532.html

Η συνήθης "καλή" τιμή του είναι γύρω στα 22$, οπότε η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά σίγουρα αξίζει για κάποιον που θέλει οικονομικό φακό με LED XPL-HI και δεν θέλει να δώσει τα 35$ για να πάρει τον BLF X6 V2, με το ίδιο σώμα και καλύτερο driver.

23,44$ λέει,  εκτός αν έχεις κάποιο κουπόνι....

Και πάλι ο Eagle Eye X6 Cree XPL-HI V2 1A στα 18,59$: http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_252532.html

• Like 1
Δημοσ.

18650: 18mm διάμετρο 65mm μήκος

26650: 26mm διάμετρο 65mm μήκος

άρα οι 26650 πιθανόν θα μπαίνουν στον φορτιστή σου, αλλά δεν θα μπαίνουν(χωράνε) στον φακό σουδεν ειναι

δεν ειναι η απορια μου τοσο για το μεγεθος αλλα αν θα συμπεριφερονται στην φορτιση το ιδιο με τις 18650. ο φακος (που εχω ) ο ποδηλατικος δεν εχει θηκη για τις μπαταριες αλλα "δενονται" σε πακετακι και με βυσμα συνδεονται πανω στο φακο.

Δημοσ.

Nitecore 45 Lumen Rechargable USB Keychain Light (Transparent) 5.6-4 ευρώ

Μικρός φακός επαναφορτιζόμενος που λένε πως είναι πολύ καλός για το μέγεθός του.

$6.36 USD και promo code ET0421 από Everbuying

$4.46 αν ανοίξεις καινούργιο λογαριασμό οπότε σου δίνει 100 πόντους δώρο. Για να χρησιμοποιήσετε τους πόντους διαλέξτε Checkout, όχι Checkout με Paypal. Μετά δίνει επιλογή για τους πόντους και μπορείς να διαλέξεις πληρωμή PayPal).

Το είδα από εδώ που έχει και κάποια σχόλια για το φακό. Επίσης στα σχόλια κάποιοι λένε το πήρανε με $4.37 αλλά εμένα μου το έβγαλε $4.46. Δεν ασχολήθηκα να δω γιατί.

1419810208587-P-2321910.jpg

• Like 2
Δημοσ.

^

Πολύ καλός φακός  για τα κλειδιά. Με έχει βολέψει πάρα πολύ. 

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο μαγαζί τον βγάζει "out of stock"

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...