Eddy_Gordo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερες σε ολους, δεν ξερω αν επρεπε να μπει εδω ή στο κονσολες - παιχνιδια αλλα για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι το παιχνιδακι ειναι οτι πρεπει... Να επισημάνω ότι το παιχνίδι ΔΕΝ είναι το remake, Oddworld: New “n” Tasty ! που κυκλοφόρησε πέρυσι, αλλά το πρωτότυπο παιχνίδι του 1997 Η προσφορα τελειωνει 24/9/2015 στις 8 μ.μ. http://store.steampowered.com/app/15700/?l=greek 22
koslol8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη δεν ξερω πως γινεται, πρεπει να εγκαταστησω και το steam για να μπορεσω να παιξω το παιχνιδι? Ευχαριστω παντως TS! Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια!
Xristaras12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη δεν ξερω πως γινεται, πρεπει να εγκαταστησω και το steam για να μπορεσω να παιξω το παιχνιδι? Ευχαριστω παντως TS! Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια! ναι,πρέπει να έχεις λογαριασμό.
Stonedreamer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτη τη στιγμή (12.23 πμ 24/09) το παιχνιδι που αναφερει ο TS (New 'n' Tasty) κοστιζει 9,99 ευρώ. Δωρεαν είναι το Oddworld: Abe's Oddysee παλι στο steam . Το ξεκαθαριζω μηπως μπερδευτει καποιος αλλος οπως εγω και ψαχνει αδικα.
Pa0ki Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πω ρε φίλε τι μου θύμισες...το έπαιζα στο ps του ξαδέρφου μου Κάψιμο το παιχνιδάκι, ευχαριστώ Αυτη τη στιγμή (12.23 πμ 24/09) το παιχνιδι που αναφερει ο TS (New 'n' Tasty) κοστιζει 9,99 ευρώ. Δωρεαν είναι το Oddworld: Abe's Oddysee παλι στο steam . Το ξεκαθαριζω μηπως μπερδευτει καποιος αλλος οπως εγω και ψαχνει αδικα. Ξαναδιάβασε τον τίτλο και το 1ο post
koslol8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ναι,πρέπει να έχεις λογαριασμό. Πρεπει να το εγκαταστησω μεχρι να ληξει η προσφορα ή αρκει να το "αγορασω" μεχρι τοτε? Συγνωμη για την ασχετοσυνη μου!
Στεφανος123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιος Ts!Υπαρχει καποιος τροπος να ενημερωνομαστε για τα δωρεαν παιχνιδια που μπαινουν στο steam?
dimitris.ch Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιος Ts! Υπαρχει καποιος τροπος να ενημερωνομαστε για τα δωρεαν παιχνιδια που μπαινουν στο steam? Εδώ βρίσκετε πολλές προσφορές: https://www.reddit.com/r/gamedeals/new 1
Xristaras12 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πρεπει να το εγκαταστησω μεχρι να ληξει η προσφορα ή αρκει να το "αγορασω" μεχρι τοτε? Συγνωμη για την ασχετοσυνη μου! το γράφει κιολας πρέπει να το εγκαταστήσεις πριν λήξει η προσφορά
stroumfita2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Super !!!!!!!! Ευχαριστούμε topic starter
Blinks Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 το γράφει κιολας πρέπει να το εγκαταστήσεις πριν λήξει η προσφορά Αν το εγκαταστησεις 1 φορα μετα μπορεις οσες θες η με το που ληξει η προσφορα δε μπορεις ξανα? Γιατι περιεργο αυτο με την εγκατασταση...
skar1983 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το εγκαταστησεις 1 φορα μετα μπορεις οσες θες η με το που ληξει η προσφορα δε μπορεις ξανα? Γιατι περιεργο αυτο με την εγκατασταση... Για παντα
nek4d Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν χρειαζεται να το εγκαταστησεις. Αρκει να το προσθεσεις στην βιβλιοθηκη σου σημερα. Μετα το εγκαθιστας οποτε θελεις, σε οποιον Η/Υ θελεις, οποτεδηποτε στο μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα