Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες σε ολους,

δεν ξερω αν επρεπε να μπει εδω ή στο κονσολες - παιχνιδια αλλα για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουργιοι το παιχνιδακι ειναι οτι πρεπει... 

Να επισημάνω ότι το παιχνίδι ΔΕΝ είναι το remake, Oddworld: New “n” Tasty ! που κυκλοφόρησε πέρυσι, αλλά το πρωτότυπο παιχνίδι του 1997

Η προσφορα τελειωνει 24/9/2015 στις 8 μ.μ.

http://store.steampowered.com/app/15700/?l=greek

• Like 22
Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω πως γινεται, πρεπει να εγκαταστησω και το steam για να μπορεσω να παιξω το παιχνιδι?

Ευχαριστω παντως TS! Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια!

Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω πως γινεται, πρεπει να εγκαταστησω και το steam για να μπορεσω να παιξω το παιχνιδι?

Ευχαριστω παντως TS! Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια!

ναι,πρέπει να έχεις λογαριασμό.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμή (12.23 πμ 24/09) το παιχνιδι που αναφερει ο TS (New 'n' Tasty)  κοστιζει 9,99 ευρώ. Δωρεαν είναι το Oddworld: Abe's Oddysee παλι στο steam . Το ξεκαθαριζω μηπως μπερδευτει καποιος αλλος οπως εγω και ψαχνει αδικα.

Δημοσ.

Πω ρε φίλε τι μου θύμισες...το έπαιζα στο ps του ξαδέρφου μου

Κάψιμο το παιχνιδάκι, ευχαριστώ

Αυτη τη στιγμή (12.23 πμ 24/09) το παιχνιδι που αναφερει ο TS (New 'n' Tasty)  κοστιζει 9,99 ευρώ. Δωρεαν είναι το Oddworld: Abe's Oddysee παλι στο steam . Το ξεκαθαριζω μηπως μπερδευτει καποιος αλλος οπως εγω και ψαχνει αδικα.

Ξαναδιάβασε τον τίτλο και το 1ο post  :)

Δημοσ.

ναι,πρέπει να έχεις λογαριασμό.

Πρεπει να το εγκαταστησω μεχρι να ληξει η προσφορα ή αρκει να το "αγορασω" μεχρι τοτε?

Συγνωμη για την ασχετοσυνη μου!

Δημοσ.

Πρεπει να το εγκαταστησω μεχρι να ληξει η προσφορα ή αρκει να το "αγορασω" μεχρι τοτε?

Συγνωμη για την ασχετοσυνη μου!

το γράφει κιολας πρέπει να το εγκαταστήσεις πριν λήξει η προσφορά :-D

Δημοσ.

το γράφει κιολας πρέπει να το εγκαταστήσεις πριν λήξει η προσφορά :-D

Αν το εγκαταστησεις 1 φορα μετα μπορεις οσες θες η με το που ληξει η προσφορα δε μπορεις ξανα? Γιατι περιεργο αυτο με την εγκατασταση...

Δημοσ.

Αν το εγκαταστησεις 1 φορα μετα μπορεις οσες θες η με το που ληξει η προσφορα δε μπορεις ξανα? Γιατι περιεργο αυτο με την εγκατασταση...

Για παντα

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να το εγκαταστησεις.

Αρκει να το προσθεσεις στην βιβλιοθηκη σου σημερα.

Μετα το εγκαθιστας οποτε θελεις, σε οποιον Η/Υ θελεις, οποτεδηποτε στο μελλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...