Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα όσα παρέθεσες με διαφορά pulsar πρώτο και auris. Το auris έρχεται κατ'εμέ δεύτερο λόγω της διαφοράς τιμής. Αρκετά χρήματα παραπάνω τόσο στην αγορά όσο και στη συντήρηση (ανταλλακτικά κλπ). Αντίθετα nissan έχει από τις φθηνότερες συντηρήσεις. Την αξιοπιστία της nissan/toyota δύσκολα θα την βρεις αλλού. 

Την αξιοπιστια της Nissan σε ικανό βαθμό θα την βρεις στην μητρικη της, την Renault....

Κατα τα αλλα το τοπικ βριθει απο στερεότυπες αντιλήψεις... λογικό για pc forum.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να κάνω 2 ερωτήσεις στον φίλο που ξεκίνησε την συζήτηση:

γιατί έχεις αποκλείσει τους κινητήρες πάνω απο 1500 κυβικά;

πόσα χρήματα διαθέτεις το ανώτερο;

Δημοσ.

Την αξιοπιστια της Nissan σε ικανό βαθμό θα την βρεις στην μητρικη της, την Renault....

Κατα τα αλλα το τοπικ βριθει απο στερεότυπες αντιλήψεις... λογικό για pc forum.

"Σε ικανό βαθμό" προφανώς θα την βρεις. Ακόμη και αν έχουν ενωθεί δεν λειτουργούν σαν μια εταιρεία. Η Nissan καταφέρνει και κρατάει τον αξιόπιστο χαρακτήρα της με φθηνά ανταλλακτικά - συντήρηση. Στερεότυπη αντίληψη η αξιοπιστία των ιαπωνικών; Τότε γιατί οι περισσότεροι μηχανικοί που εγώ τουλάχιστον γνωρίζω μου προτείνουν ιαπωνικά ή σε μικρότερο βαθμό κορεάτικα; 

Δημοσ.

να κάνω 2 ερωτήσεις στον φίλο που ξεκίνησε την συζήτηση:

γιατί έχεις αποκλείσει τους κινητήρες πάνω απο 1500 κυβικά;

πόσα χρήματα διαθέτεις το ανώτερο;

Μεχρι 1600 κυβικα σκεφτομασστε βασικα μιας και κοιταμε και το leon που βγαινει 1600 dieesel. 

Κατω απο 20000 €. 

Πηγα σημερα ειδα το focus και το auris την μεσαια εκδοση και στα 2 οχι την απλη. Το focus 1.5 diesel και το auris 1.4 diesel. To auris με την αποσυρση βγαινει 1900€ πιο ακριβο, Και πρεπει να πω οτι και εξωτερικα και εσωτερικα πιο πολυ μας αρεσε το focus. μεσα στη βδομαδαθα παω να δω το leon και ο αστρα μαλλον.

Y.Γ, To αμαξι δεν ειναι για εμενα για το πατερα μου ειναι οποτε τιμες και κυνια αυτος κανονιζει.

Δημοσ.

Παντως το hyundai i20 το καινουργιο που ανεφερα πιο πριν με 20κ θα χεις την πιο πλουσια έκδοση

Το i20 πως ειναι σε μεγεθος και χωρους.? ενοοω ειναι μικρο η ειανι οπως το focus που μας αρεσε?

Διοτι νομιζω οτι στην κατηγορια μεγεθoυς αυτη το i30 εχει η hyundai..

Δημοσ.

Μεσα θα σε πω ψεμματα οτι και να αναφερω.

Απλα το καινουργιο νομιζω ειναι μεγαλυτερο απο τον προκάτοχό του.

Δες και το i30 πολυ ωραιο για τα δικα μου γουστα.

• Like 1
Δημοσ.

Τον τελευταίο χρόνο ψάχνοντας για αμάξι έχω οδηγήσει τα περισσότερα μικρομεσαία πετρελαιοκίνητα και crossover της αγοράς στα 1500-1600cc.Προσπαθώντας να μην πλατιάσω θα σου πω ότι το astra με τα 136 άλογα με απογοήτευσε.Αντιθέτως τις καλύτερες εντυπώσεις ως προς τις επιδόσεις και το στήσιμο μου άφησαν το focus 1.5tdci με τους 120 ίππους και φυσικά η Bmw 116d.Και η giulietta είναι καλό αμάξι.Κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα και εσένα εκτός και αν έχεις θέμα με χώρους όπου έχω την αίσθηση πως το pulsar είναι καλύτερο.Αν σε ενδιαφέρει και η crossover κατηγορία,το Nissan juke,το Renault captur,το Fiat 500x και κυρίως το Suzuki vitara είναι καλές επιλογές.

YΓ 1:Το leon το είχα απορρίψει εξαρχής και δεν το οδήγησα οπότε δεν το ξέρω όπως και τα μικρά(polo,fiesta,clio κτλ)

YΓ 2:Εντός του 2015-αρχές του 2016 κυκλοφορούν τα καινούρια astra και megane.

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχως τα καινουρια astra και megane θα ειναι εκτος του budget σου οπως ειναι και η gulieta τωρα. το μοτερ της opel με τα 136ps στο test drive που του έκανα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. πολύ ροπή. τώρα γιατί λέει ο φίλος ότι δεν του άρεσε δεν το γνωρίζω.

Δημοσ.

Giulietta στις 20.000 νομίζω θα βρεις (αν ψάξεις και ρωτήσεις σε αρκετές αντιπροσωπείες).

Η τιμή της BMW1 νομίζω ότι ξεφεύγει απο το ποσό των 20000

πάντως το focus ακούγεται η καλύτερη επιλογή....

Δημοσ.

Giulietta στις 20.000 νομίζω θα βρεις (αν ψάξεις και ρωτήσεις σε αρκετές αντιπροσωπείες).

Η τιμή της BMW1 νομίζω ότι ξεφεύγει απο το ποσό των 20000

πάντως το focus ακούγεται η καλύτερη επιλογή....

Και η giulieta βγαινει παβω απο τα 21.000. 

Η crossover οπως το juke που ειπες δεν μας ενδιαφερει... Ευχαριστω παντως για την προταση.

Μεσα στη βδομαδα θα παμε να δουμε το astra  το leon και το pulsar που ειναι ολα στη ιδια κατηγορια. Το αστρα οντως βγαινει πιο ακριβο.

Απορρειψαμε το auris καθως και λογο τιμης αλλα κυριως λογο οτι μας αρεσε πιο πολυ το focus.

Η bmw1 ναι ειναι ακρετα πανω απο τα χρηματα αυτα οποτε την ξεχναμε δυστυχως... :-)

Δημοσ.

δυστυχως τα καινουρια astra και megane θα ειναι εκτος του budget σου οπως ειναι και η gulieta τωρα. το μοτερ της opel με τα 136ps στο test drive που του έκανα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. πολύ ροπή. τώρα γιατί λέει ο φίλος ότι δεν του άρεσε δεν το γνωρίζω.

Το astra μαζί με το citroen cactus ήταν αυτά που δε μου άρεσαν καθόλου ως προς την οδική συμπεριφορά και τον ράθυμο κινητήρα,συγκριτικά φυσικά με τα υπόλοιπα που οδήγησα,κάποια εκ των οποίων παρέθεσα παραπάνω.Επίσης το εσωτερικό του astra μου φάνηκε αδιάφορο...το καινούριο μου φαίνεται όμορφο αμάξι...δεν είναι τυχαίο ότι πριν ακόμα κυκλοφορήσει,υπάρχουν  30.000 παραγγελίες

Μια χαρά βρίσκεις Giulietta με 20 χιλιάρικα  http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6954681/

Συνολικότερα,τα 20 χιλιάρικα είναι ένα αξιοπρεπέστατο ποσό με το οποίο μπορεί κανείς να κινηθεί σε πάρα πολλά και καλά καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα πετρελαιοκίνητα της αγοράς...θα πρότεινα στο φίλο να κάνει μια καλή έρευνα αγοράς,να μη διστάσει να παζαρέψει και να μη βιαστεί...μέσα στις επόμενες βδομάδες λογικά θα ανακοινωθούν νέα μέτρα τα οποία ενδεχομένως να φέρουν τα πάνω κάτω στην αγορά αυτοκινήτου.Και κάτι ακόμα:φέτος λογικά θα σταματήσει οριστικά η απόσυρση...ίσως να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο αντίστοιχο μέτρο που θα ευνοεί τον αγοραστή,ίσως και όχι.

Edit:Μasma,μαζί postάραμε!

Δημοσ.

<p>Καλα μαι η αλήθεια ειναι πως η αγορά απλα θελουμε να γίνει μέχρι τέλη του 2015 περίπου δεν ειναι οτι βιαζόμαστε τοσο πολυ.... Κατι ακούστηκε για τα τέλη κυκλοφοριας οτι ίσως αλλάξουν... Οποτε δεν το βιάζομαι και τοσο πολυ</p>

Δημοσ.

<p>Καλα μαι η αλήθεια ειναι πως η αγορά απλα θελουμε να γίνει μέχρι τέλη του 2015 περίπου δεν ειναι οτι βιαζόμαστε τοσο πολυ.... Κατι ακούστηκε για τα τέλη κυκλοφοριας οτι ίσως αλλάξουν... Οποτε δεν το βιάζομαι και τοσο πολυ</p>

Θα αλλάξουν σίγουρα απ'ό,τι λένε οπότε καλά κάνεις και περιμένεις! (κι αν είναι για τέλος του 15 άστο να πάει αρχές 16 μη πληρώνεις τζάμπα σήμα! :)  )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...