hliastsek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς στο Ελλαδισταν σημερα, πρεπει να κοιταμε την κατανάλωση και οχι τις επιδοσεις. Συμφωνώ βεβαια οτι το focus με 95 αλογα θα πρεπει να το σπρωχνεις (πριν 5χρονια ειχαμε κανει test drive ενα focus βενζινη με 120hp αν θυμαμαι καλα, το αμαξι πηγαινε οκ, αλλα εκει που ηθελες να δωσει για προσπεραση, δεν εδινε). Καλες επιλογες σιγουρα ειναι το clio και το fiesta!
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ναι ξέρω ότι έχει τόσο.. αλλά όλα τα άλλα αυτοκίνητα που συζητούσαμε έως τώρα είχαν κοντά στα 20 χιλιάρικα.. για αυτό και είπα πως είναι πιο ακριβή Συμφωνω μαζι σου καλε, ανεφερα την τιμη προς επιρρωση της θεσης σου 1
Masma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Mετα απο ερευνα καταληξαμε στα εξης αυτοκινητα 1) Nissan pulsar 1.5 diesel 2) Toyota auirs 1.4 turbo diesel 3) Seat leon 1.6 diesel 4) Opel astra 1.6 diesel( μαλλον το απορριπτουμε) 5) Frod forcus 1.5 diesel 6) Polo 1.4 diesel το οποιο θελω να το δω απο κοντα καθως φαινεται πιο μικρο απο τα αλλα σε χωρους. Θελετε να μου πειτε ποιο προτειματε και γιατι αν γινεται..? Ευχαριστω εκ των προτερων
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το πολο δε φαινεται πιο μικρο, ειναι.. Σ αυτη τη κατηγορια απο vw ειναι το golf
dimitrisOP Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 μακρια απο το polo, το μοτερ του ειναι απλα τραγικο
kanesaxo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο ελεω μοτερ, απο αυτα που εβαλες θα διαλεγα αουρις. Μπηκες σε κλιο και σου φανηκε μικρό? Διοτι βλεπω εβαλες πολο...που νομιζω πως ειναι μικροτερο
Masma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ τοτε εξω το polo απλα δεν το εχω δει απο κοντα. Το clio δεν ειναι μικρο βρε παιδια? Εμενα μου αρεσει πολυ αλλα οταν το εδειξα στον πατερα μου απο εξω ειπε οτι ειναι μικρο. Θα παω να το δω αφου λετε οτι ειναι τοσο καλο. Απο χωρους τι λεει?
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικό άσχετο αλλά έχουν μεγαλώσει πολύ τα μικρά ε; Δηλαδή, ένα παλιό clio δεν έχει σχέση με ένα καινούργιο σε μέγεθος! Το ίδιο ισχύει για corsa, fiesta κλπ! Για λόγους ασφαλείας το κάνουν ή για άλλους λόγους; 2
dimitrisOP Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Σχετικό άσχετο αλλά έχουν μεγαλώσει πολύ τα μικρά ε; Δηλαδή, ένα παλιό clio δεν έχει σχέση με ένα καινούργιο σε μέγεθος! Το ίδιο ισχύει για corsa, fiesta κλπ! Για λόγους ασφαλείας το κάνουν ή για άλλους λόγους; ναι , καμια σχεση , τα καινουργια αυτοκινητα εχουν γινει παραφουσκωμενα ενας λογος ειναι η ασφαλεια 2
Masma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το Renault megane που ειναι και πιο μεγαλο απο το clio τι λεει?
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και αλλος λογος μαλλον ειναι τα σουπερμινι κατηγορια που δεν υπηρχε πριν... Up, aygo, c1 κλπ.. 1
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και αλλος λογος μαλλον ειναι τα σουπερμινι κατηγορια που δεν υπηρχε πριν... Up, aygo, c1 κλπ.. Το σκέφτηκα αυτό, αλλά θα μου φαινόταν πιο λογικό να κρατήσουν τα παλιά ονόματα στα σούπερ μίνι και να βγάλουν καινούργια λίγο μεγαλύτερα...Τέλος πάντων
tempo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Mετα απο ερευνα καταληξαμε στα εξης αυτοκινητα 1) Nissan pulsar 1.5 diesel 2) Toyota auirs 1.4 turbo diesel 3) Seat leon 1.6 diesel 4) Opel astra 1.6 diesel( μαλλον το απορριπτουμε) 5) Frod forcus 1.5 diesel 6) Polo 1.4 diesel το οποιο θελω να το δω απο κοντα καθως φαινεται πιο μικρο απο τα αλλα σε χωρους. Θελετε να μου πειτε ποιο προτειματε και γιατι αν γινεται..? Ευχαριστω εκ των προτερων καθαρά προσωπικές απόψεις απο αυτά που διαβάζω... 1) πολύ καλό σε χώρους, ουδέτερη επιλογή, έλλειψη φαντασίας στην εμφάνιση 2) ιδιαίτερο σχήμα, απο ότι ακούω τεράστια αξιοπιστία toyota - δεν ξέρω αν ισχύει η αξιοπιστία στα diesel 3) τα seat γενικότερα έχουν πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, εμένα όταν κοιτούσα αυτοκίνητο μου φάνηκε μικρό σε σχέση με τον ανταγωνισμό 4) εντυπωσιακό, φρεσκότατο άλλα αδιάφορο οδηγικά 5) πάρα πολυ καλή οδηγική συμπεριφορά και τιμόνι, δεν γνωρίζω κάτι για τον κινητήρα 6) δεν το κοίταξα ποτέ (ούτε όταν έψαχνα για αυτοκίνητο) και δεν θα το κοιτάξω....
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Κολλημενος αλλα ριξε μια ματια καιι στο kia ceed hyundai i20 τιμια και τα δυο 1
thephotoshoped Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Από τα όσα παρέθεσες με διαφορά pulsar πρώτο και auris. Το auris έρχεται κατ'εμέ δεύτερο λόγω της διαφοράς τιμής. Αρκετά χρήματα παραπάνω τόσο στην αγορά όσο και στη συντήρηση (ανταλλακτικά κλπ). Αντίθετα nissan έχει από τις φθηνότερες συντηρήσεις. Την αξιοπιστία της nissan/toyota δύσκολα θα την βρεις αλλού. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα