IceFrog Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Αντιμετωπιζω ενα πολυ περιεργο προβλημα, οι θερμοκρασιες που μου εμφανιζει για το cpu στο bios ειναι 31 βαθμοι idle. Στο προγραμμα τις asus aisuite μου εμφανιζει τις ιδιες θερμοκρασιες. Στο core temp μου εμφανισει 8 βαθμους.!! Στο cpuid harware monitor 70. Να σημειωσω οτι οι θερμοκρασιες τις motherboard εμφανιζονται παντου σωστα. Ισως κατι να παιζει με τον αισθητηρα του cpu. Η ψυκτρα μου ειναι η h100i. Στο προγραμμα τις corsair οι θερμοκρασιες ειναι ιδιες με το bios. Να σημειωσω πως και με το προιγουμενο rig με τον i5 αντιμετωπιζα ακριβως το ιδιο προβλημα. Το θεωρω απιθανο οι θερμοκρασιες μου να ειναι πανω απο 30 βαθμους αλλα βλεποντας αυτη τη κατασταση αρχιζω και αναρωτιεμαι μηπως εχω θεμα. Πως μπορω να μαθω ποια ειναι η πραγματικη θερμοκρασια μου? Μηπως ειμαι καταραμενος? Για πειτε καμια ιδεα τι μπορω να κανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Στο core temp μου εμφανισει 8 βαθμους.!! Με άζωτο είσαι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Για τρεξε και ενα Speccy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Για τρεξε και ενα Speccy. Στο speecy μου εμφανιζει 59 βαθμους στο cpu και 30 στη μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα προσεξα οτι εγραψες πως και με το i5 ειχες το ιδιο θεμα? Δηλαδη διαφορετικες ενδειξεις απο διαφορετικα προγραμματα? Δεν το εχω ξανακουσει αυτο,παντως προφανως ο μονος κοινος παρανομαστης ειναι η ψυξη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, και η πλακα ειναι οτι ειχα παλι asus μητρικη. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Προσωπικά θεωρώ το hwinfo32/64 το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα για θερμοκρασίες. Αν δεν σου κάνει κόπο δες κι εκεί τι γράφει. Και βάλε και κανα screenshot από το coretemp να δούμε τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 amd=amd overdrive για θερμοκρασίες μαζί με hwinfo. δεν υπάρχει κάτι αλλο πιο αξιόπιστο μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Για ριξτε μια ματια.. Προσωπικά θεωρώ το hwinfo32/64 το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα για θερμοκρασίες. Αν δεν σου κάνει κόπο δες κι εκεί τι γράφει. Και βάλε και κανα screenshot από το coretemp να δούμε τι παίζει. amd=amd overdrive για θερμοκρασίες μαζί με hwinfo. δεν υπάρχει κάτι αλλο πιο αξιόπιστο μετά. και το overdrive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι το overdrive δείχνει πάντοτε σωστά. συνεπώς έχεις 60 βαθμους πριν φτάσεις τον επεξεργαστή στο θερμικό του όριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω πως στο hwinfo , το cpu0 και το cpu0 package έπρεπε να είναι ίδια. Υπάρχει όμως μια απόκλιση ακριβώς 49 μονάδων μεταξύ τους αν κρίνω από τα min/max κλπ. To ίδιο πρόβλημα έχει κι αυτός εδώ βλέπω. https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/2vtrw3/hwinfo_false_cpu_temp_readings/ Αν στρεσάρεις τον επεξεργαστή , σε τι τιμές μεταβάλλονται οι θερμοκρασίες; Γενικά όταν είναι idle ο αισθητήρας στους amd υπολειτουργεί υποτίθεται , οπότε αν όντως αληθεύει αυτό η ένδειξη για 8 βαθμούς είναι λανθασμένη αλλά είσαι σίγουρα αρκετά χαμηλά σε θερμοκρασίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Σε stress το μεγιστο που εχω δει απο το προγραμμα τις asus ειναι 54 βαθμοι Οποτε ειναι μια χαρα το μωρο? Δεν εχει πυρετο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πυρετό σίγουρα δεν έχει , τώρα το ποια ακριβώς είναι η θερμοκρασία του παραμένει ένα μυστήριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πυρετό σίγουρα δεν έχει , τώρα το ποια ακριβώς είναι η θερμοκρασία του παραμένει ένα μυστήριο χαχαχαχ νομιζω πως οτι λεει το bios ειναι το σωστο. Το aida 64 δειχνει ιδιες θερμοκρασιες με το bios και τα προγραμματα τις asus. Απλα εκανα κατι δοκιμες με llc και τα λοιπα και νομιζα οτι το ανεβασα πολυ η κατι. Το stability test του overdrive πχ το εβγαλα κανονικα στα 5 λεπτα. Επισης μεσα απο το bios εχω βαλει στους 75 βαθμους να κλεισει. Μεχρι στιγμης δεν μου συνεβει ποτε.. Δεν ξερω τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορουσα να σκεφτω κανα δυο αιτιες αλλα το να εχεις ακριβως το ιδιο θεμα με τελειως διαφορετικη μητρικη και επεξεργαστη ειναι εντελως πρωτακουστο και ανεξηγητο.Εκτος και αν κατι παιζει με την ψυχτρα,ασχετο με το αν οι θερμοκρασιες ειναι ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα