Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα με 77700 antutu kai 8 ωρες SOT σας νοιαζει με ποιο μοιαζει , αυτο το κινητο δεν ειναι αλλο ενα κινεζικο κινητο .. ξεπερασε το galaxy s6  που εχει 68944 ειναι ναυαρχιδα με @@

• Like 4
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν λέω τούμπανο το κινητό αλλά λόγω ιντσών, για μένα απορρίπτεται.5" είναι το όριο για μένα σε κινητό...

Και επίσης, ότι και να λέτε κάποιοι, η αντιγραφή πάει σύννεφο ακόμη και στο site.Αν μου πει κάποιος ότι δεν βλέπει ένα site ίδιο με αυτό της Apple, απλά με άλλο όνομα, για μένα είναι τυφλός ή μεγάλος hater... :P :p

http://www.apple.com/iphone/

http://www.meizu.com/en/products/mx5/features.html

http://www.meizu.com/en/products/pro5/summary.html

Δημοσ.

Απλα κινηταρα με απθστευτα specs αψογη εμφανιση και super τιμη!!! πραγματικα ευχαριστη εκπληξη. νομιζω του αξιζει ο τιτλος flagship killer

Δημοσ.

δεν πειραζει ρε παιδια αμα μοιαζει με apple, και τη εγινε, κακο ειναι? καλα να ναι οι ανθρωποι που αντιγραφουν και τα ομορφαινουν για να λεμε και την αληθεια περισοτερο και απο την ιδια την apple καμια φορα (βλεπε bezel meizu και apple) θα το προτιμησουμε καποιοι ποιο χαμηλομισθοι απο την στιγμη που δεν εχουμε τοσα λεφτα για iphone και θα δουλευει παααρα πολυ αψογα οπως δουλευει το mx4 μου...και στην τελικη λογο καιρων και χωρις να χω θεμα με την apple η οποια ειναι τεραστια εταιρια χωρις αμφιβολια, ας βρω 900 ευρω και ας  παρω δυο pro 5 και για την κοπελια μου αλλο ενα αντι ενος iphone, η αν ζε σελει κινητο ας την παω ενα 3ημερο με τα υπολοιπα...οσο για το design καποιοι το λενε αντιγραφη, εγω το λεω ΚΑΙ βελτιωση.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω εδώ και τόσους μήνες το m1 note και το κινητό τα σπάει. Πόσο γαμηστερη πρέπει να είναι αυτή η κινηταρα ρε παιδιά;

Δημοσ.

Αν διάβασα καλά, no OIS και στο pro. Και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Για κάποιον που η φωτογραφία, (ειδικά σε εσωτερικούς χώρους που ο φωτισμός δεν είναι ο ιδανικός),  παίζει ρόλο στην επιλογή, η έλλειψη OIS θα τον "χαλάσει"...

Δημοσ.

Νταξει... Τουμπανο αλλα εμενα με ξενερωνει η Σαμμη που δεν δινει full sources για το cpu της. 

Εχεις Exynos? Τοτε πολυ δυσκολα θα εχεις λιγα bugs εαν φυγεις απο Σαμμη based rom

Δημοσ.

Εδω εχει ενα βίντεο διπλα στο μεγαλο iPhone.. Μιλαμε για τρομερη αντιγραφη! :)

Δε με χαλαει καθολου. Μακαρι οι κινεζοι να αντιγραψουν οτι καλυτερο υπαρχει σε iPhone και Samsung. Αλλα οι αλήθειες πρέπει να λεγονται.

Λιγο τα bezel με χαλανε. Επειδη γα εχει το iphone, δε σημαίνει οτι τα θελουμε κιολας.. Αν ειχε λιγο μικροτερα bezel (οπως το τελευταιο note που ειναι μικροτερο) θα ηταν τελειο.

Σε τετοια μεγεθη οθονης ακόμα και 5-6 χιλιοστα στο μηκος, και κανα 2 στο πλατος, παιζουν ρολο.

Βαζεις και ενα launcher nova και εισαι μια χαρα. Πολυ θετικη η αναλυση που δεν πηγαν παραπάνω. Μονο γι αυτο το βαζω πρώτο υποψηφιο να αγορασω, σε συνδιασμο με την amoled οθονη.

Οπως ειπε και εναν φιλος παραπάνω, ο exynos πανίσχυρος αλλα μεγαλο disadvantage στο θεμα custom rom..

Δημοσ.

κατι μου θυμιζει;;; (ξερω η Meizu αρχισε αυτο το design αλλα ολοι θα πουν πως μοιαζει στο iphone 6)

Και το backround της Apple απο το ios 8 φαντάζομαι η Meizu and the Zoo το έφτιαξε...; Νεβερδελές είναι όμορφο και σίγουρα γρήγορο.

Δημοσ.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι Κινέζοι αλλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι τούμπανο από όλες τις απόψεις.

Δημοσ.

εσείς που ξέρετε τα πολλά κι ο νους σας κατεβάζει, μήπως ξέρετε αν υπάρχει αλλο κινητό στην αγορά (αξιώσεων) που να διαθέτει γραφίδα pen/stylus? (ή όπως αλλιώς το λέει).
Δηλ αλλη εναλλακτική του Samsung galaxy note?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...