bonnitas28 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ας απαντησει καποιος αν γνωριζει και ευχαριστω προκαταβολικα.λοιπον ανοιγω το pc και ενω φτανει εκει που φορτωνη το εικονιδιο τον windows εμφανιζει μπλε οθονη με γραμματα και γραφει κατι για disk αλλα το πεταει πολυ γρηγορα και ξαναρχιζει απο την αρχη και το pc δεν ανοιγει.εκτος απο αυτο καθολη την διαρκεια ολοι η οθονη εχει λευκες γραμμες που τρεμοπαιζουνε και οταν το ανοιγω με safe mode ανοιγρι κανονικα αλλα οι λευκες γραμμες δεν εξαφανιζονται. Windows 7 ultimate 64 bit εχω και καρτα γραφικων pny gtx 470
bonnitas28 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω αλλα γτ να μου βγαζει λευκες γραμμες στην οθονη ο σκληρος
lorods10000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτη τη περιπτωση μπορει να φτεει: Καρτα γραφικων ,μνημη ή να μην εχουν "κατσει" οι drivers για τον ηχο ή την καρτα γραφικων.
bonnitas28 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εκανα φορματ για τους drivers και τπτ παλι τα ιδια αλλα μου εμφανιζει μεσα στο control panel με τριγωνακι κιτρινο την καρτα γραφικων
Jannis64 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε απεγκατάσταση τους οδηγούς που έβαλες για την κάρτα γραφικών, επανεκκίνηση και δούλεψέ την λίγο χωρίς οδηγούς. Δες αν το πρόβλημα με τις γραμμές παραμένει και χωρίς εγκατεστημένους drivers για την κάρτα γραφικών.
Vasilis1818 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πιθανοτατα η καρτα γραφικων, αν εχει ενσωμεταμενα γραφικα η μητρικη βγαλε την επιπλεον καρτα γραφικων που εχεις και συνδεσε την οθονη σου στην μητρικη. Αν ανοιξει κανονικα εισαι κομπλε και ξερεις τι φταει αν οχι τοτε παμε στις μνημες οποτε εκει θα βγαλεις την 1 και θα το ανοιξεις αν σου κανει παλι το ιδιο βγαλε εκεινη και βαλε την αλλη και ξανα προσπαθησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα