Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαλει και εγω cyanogen mod σε ενα samsung galaxy ace και ομολογουμενως πηγαινε καλυτερα απο οτι με τη στοκ με την οποια σερνοτανε, τωρα βεβαια δεν ξερω εδω το δυκτιο μου γενικα εχει αλλοπροσαλη συμπεριφορα

Δημοσ.

Εφοσον συνεργαζεται πχ με την huawei επισημα. Εγω που θα θελησω να εχω μια συσκευη με αυτη την ρομ, θα μουωτο παρεχει η ιδια η εταιρια; θα με αφηνει να το κανω μονος μου; αν με αφησει να το κανω μονος η εγγυηση θα ισχυει ή οι εταιρίες κινητης τηλεφωνιας ακομα και οι αντιπροσωπείες θα στο βγαζουν εκτος.

Εγω εχω το huawei p8lite για να το κανω ροοτ θα πρεπει να ξεκλειδωσω τον boot loader(αν το γραφω σωστα) αποδεχοντας απο το επισημο σιτε της εταιριας οτι θα χασω την εγγυηση

Υπάρχει μια κατηγορία πελατών που όταν ψάχνουν για συσκευή τσεκάρουν πρώτα αν υποστηρίζεται από TWRP recovery και Cyanogenmod, αυτοί οι πελάτες δεν θα αγόραζαν συσκευή που δεν έχει τέτοια υποστήριξη, αυτοί οι πελάτες ξέρουν τι να κάνουν με την Cyanogenmod πριν αγοράσουν την συσκευή.

Τώρα οι υπόλοιποι κάθονται στα αυγά τους μέχρι να λήξει η εγγύηση ή να σταματήσει να παίρνει update το κινητό τους από την μαμά εταιρία. Όταν γίνει κάτι τέτοιο έχουν δύο επιλογές μένουν όπως έχει ή διαβάζουν λίγο και φλασάρουν μια costum rom.

Το ότι υποστηρίζεται επίσημα σημαίνει ότι μια ομάδα από developers που είναι κομμάτι της κοινότητας της cyanogenmod θα ασχοληθούν με την συσκευή και θα χτίσουν μια σταθερή ROM να την έχεις έτοιμη όταν θα φας πόρτα από την μαμά εταιρία.

Υπόψιν υπάρχει εύκολος τρόπος να ξανά φέρεις το τηλέφωνο στην εργοστασιακή του μορφή με κλειδωμένο bootloader και να το στείλεις κανονικά για σέρβις και να ισχύει η εγγύηση σε περίπτωση που σου χαλάσει πχ ένα κουμπί ή η οθόνη αρχίσει να τρεμοσβήνει και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει αν είχες προηγουμένως εγκατεστημένη costum ROm

• Like 2
Δημοσ.

Θέμα γούστου είναι, εγώ προτιμώ τα όσο πιο μαύρα και απλά γίνεται. Προτείνω τα Dark material και Blacked Out!

Πωπω διαβαζα το κομμεντ σου την ώρα που κοιταγα το σ4 μου με blacked out και σκαλωσα...λεω μου διαβάζει το μυαλό!

• Like 1
Δημοσ.

Λατρεία η Cyanogenmod, αν όχι για κάτι άλλο, τουλάχιστον για τα themes της, που μπορούν να κάνουν ο τηλέφωνό σου ακριβώς όπως θέλεις εμφανισιακά, απαλλάσσοντας την αισθητική σου από καγκουριές τύπου TW.

Επειδή τα νομίσματα έχουν δύο όψεις, δυστυχώς η CM δεν μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένα χαρακτηριστικά. Πχ θυμάμαι στο Z1c με CM η απόδοση της κάμερας έπεφτε δραματικά, ενώ στα Note 4 δεν δουλεύουν fingerprint scanner και heartrate sensors. Διαλέγεις και παίρνεις, εγώ πάντως μετά από 4 χρόνια CM αναγκάζομαι να ξαναφάω στη μάπα το παρδαλό TW.

Δυστυχώς στο note 4 πολλα δεν δουλευουν με την CM. Κρίμα βέβαια γιατί η καταναλωση ram ήταν υπερβολικά χαμηλή με CM. Οπότε κι εγώ πήγα σε ΤW. Εβαλα βεβαια την alliance rom αλλα η καταναλωση ram είνια στα ιδια με την stock

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, επειδή είμαι από χωριό :) και δε σκαμπάζω από αυτά, Huawei Honor 3X G750 υποστηρίζεται από CM μετά και τις καινούργιες προσθήκες?

Στο επίσημο site λέει το Honor 4/4X. Έχετε δεί πουθενά για το 3Χ????

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...