Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Cyanogen συνεχίζει την επέκταση της σε περισσότερα Android smartphones, προσφέροντας το ομώνυμο λειτουργικό σύστημα το οποίο στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android, με πρόσθετα όμως χαρακτηριστικά.

Mε ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα, η Cyanogen ενημερώνει ότι το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε διάφορες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως τη Xiaomi, τη Huawei, την Oppo και τη Motorola, προκειμένου να επεκτείνει τη συμβατότητα της πλατφόρμας του CyanogenMod σε πολλές συσκευές των συγκεκριμένων εταιρειών.

Συγκεκριμένα το CyanogenMod, υποστηρίζει πλέον τα φετινά μοντέλα Moto E και Moto G της Motorola, τα Xiaomi Mi3 και Mi4, το επερχόμενο smartphone της WileyFox, αλλά και αρκετά νέα μοντέλα των Samsung, HTC και LG. Μετά από αρκετό καιρό, το CyanogenMod υποστηρίζει συσκευές και της Huawei και συγκεκριμένα τα μοντέλα Honor 4, Honor 4x, Ascend Mate 2 και Snapto.

Παράλληλα με την υποστήριξη των παραπάνω μοντέλων τα οποία ανήκουν στη μεσαία τιμολογιακά κατηγορία, η Cyanogen μας ενημερώνει ότι συνεχίζει τις προσπάθειες για υποστήριξη κορυφαίων μοντέλων της αγοράς, που όπως αφήνει να εννοηθεί είναι τα One M9, Galaxy S6 και G4 της LG. Ολόκληρη η λίστα των συμβατών συσκευών, μπορείτε να τη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Link.png Site: CyanogenMod

Δημοσ.

Λατρεία η Cyanogenmod, αν όχι για κάτι άλλο, τουλάχιστον για τα themes της, που μπορούν να κάνουν ο τηλέφωνό σου ακριβώς όπως θέλεις εμφανισιακά, απαλλάσσοντας την αισθητική σου από καγκουριές τύπου TW.

Επειδή τα νομίσματα έχουν δύο όψεις, δυστυχώς η CM δεν μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένα χαρακτηριστικά. Πχ θυμάμαι στο Z1c με CM η απόδοση της κάμερας έπεφτε δραματικά, ενώ στα Note 4 δεν δουλεύουν fingerprint scanner και heartrate sensors. Διαλέγεις και παίρνεις, εγώ πάντως μετά από 4 χρόνια CM αναγκάζομαι να ξαναφάω στη μάπα το παρδαλό TW.

• Like 1
Δημοσ.

Λατρεία η Cyanogenmod, αν όχι για κάτι άλλο, τουλάχιστον για τα themes της, που μπορούν να κάνουν ο τηλέφωνό σου ακριβώς όπως θέλεις εμφανισιακά, απαλλάσσοντας την αισθητική σου από καγκουριές τύπου TW.

Επειδή τα νομίσματα έχουν δύο όψεις, δυστυχώς η CM δεν μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένα χαρακτηριστικά. Πχ θυμάμαι στο Z1c με CM η απόδοση της κάμερας έπεφτε δραματικά, ενώ στα Note 4 δεν δουλεύουν fingerprint scanner και heartrate sensors. Διαλέγεις και παίρνεις, εγώ πάντως μετά από 4 χρόνια CM αναγκάζομαι να ξαναφάω στη μάπα το παρδαλό TW.

Εχεις να προτεινεις κατι σε καλο theme?

Δημοσ.

Εχεις να προτεινεις κατι σε καλο theme?

Θέμα γούστου είναι, εγώ προτιμώ τα όσο πιο μαύρα και απλά γίνεται. Προτείνω τα Dark material και Blacked Out!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο πως το στηρίζουν;

Θα διαλεγεις με ποιο λειτουργικο θα σου ερχεται το κινητο;

Γιατι πχ να μου πουν εμενα το p8 lite παιρνει την ενλογο ρομ, αλλα για να την βαλω θα πρεπει να το φλασαρω οτι συνεπεγεται πιο πριν. Συν οτι θα χασω την εγγυηση.

Δεν θα υπαρηουν αντιδρασεις απο τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας αν πουν οτι η εγγυηση δεν θα χανεται.

Δημοσ.

Στο mi4 δεν δουλευει το ραδιοφωνο και οι φωτογραφιες ειναι πολυ κατώτερες του stock. Ουσιαστικα δεν κερδίζεις και τπτ μιας και το miui ειναι εξαιρετικο. Μονο για την κρυπτογράφηση

Δημοσ.

Αυτο πως το στηρίζουν;

Θα διαλεγεις με ποιο λειτουργικο θα σου ερχεται το κινητο;

Γιατι πχ να μου πουν εμενα το p8 lite παιρνει την ενλογο ρομ, αλλα για να την βαλω θα πρεπει να το φλασαρω οτι συνεπεγεται πιο πριν. Συν οτι θα χασω την εγγυηση.

Δεν θα υπαρηουν αντιδρασεις απο τις εταιριες κινητης τηλεφωνιας αν πουν οτι η εγγυηση δεν θα χανεται.

τι θες να πεις ακριβώς ; 

απλά αν θες cm δεν θα περιμένεις ανεπίσημα port από "άσχετους χρήστες" αλλά θα είναι από κάποιο group της cm 

ό.τι κάνεις δικό σου πρόβλημα είναι , δεν αφορά τον κατασκευαστή του κινητού σου

• Like 1
Δημοσ.

τι θες να πεις ακριβώς ;

απλά αν θες cm δεν θα περιμένεις ανεπίσημα port από "άσχετους χρήστες" αλλά θα είναι από κάποιο group της cm

ό.τι κάνεις δικό σου πρόβλημα είναι , δεν αφορά τον κατασκευαστή του κινητού σου

Εφοσον συνεργαζεται πχ με την huawei επισημα. Εγω που θα θελησω να εχω μια συσκευη με αυτη την ρομ, θα μουωτο παρεχει η ιδια η εταιρια; θα με αφηνει να το κανω μονος μου; αν με αφησει να το κανω μονος η εγγυηση θα ισχυει ή οι εταιρίες κινητης τηλεφωνιας ακομα και οι αντιπροσωπείες θα στο βγαζουν εκτος.

Εγω εχω το huawei p8lite για να το κανω ροοτ θα πρεπει να ξεκλειδωσω τον boot loader(αν το γραφω σωστα) αποδεχοντας απο το επισημο σιτε της εταιριας οτι θα χασω την εγγυηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...