Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μάλλον τα χεις μπερδέψεις θα κατεβάσεις το lubuntu(πχ) θα το 'καψεις' σε ένα φλασακι και έπειτα θα μπουταρεις απαυτο κάνοντας restart τον υπολογιστή.Θα μπεις boot menu στο φλασακι..και θα επιλέξεις live (κάτι τέτοιο,δηλαδή θα τα τρέξεις μέσω στικακιού!) οχι install!Θα σε πάει στο περιβάλλον θα πας να βρεις τον σκληρό εάν ανοίξει παίρνεις τα αρχεία βάζοντας ένα άλλο φλασακι ή εξωτερικό σκληρό αν έχεις και ξεκινάς την μεταφορά!

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θα περάσω το iso του lubuntu στο φλασάκι και θα κάνω boot απ' αυτό. Δε θα κάνω install και θα αρχίσω να περνάω τα αρχεία μέσα σε φλασάκι ή σκληρό. Θα τρέχουν παράλληλα και τα δύο συστήματα οπότε θα τα περνάω σχετικά γρήγορα ή θα κλείνω υπολογιστή και θα μπαίνω windows; 

Δημοσ.

Δε θα τρέχουν τα Windows, μόνο το lubuntu, αλλά θα έχεις πρόσβαση στο σκληρό δίσκο των Windows ώστε να μεταφέρεις εκεί όσα αρχεία χρειαστούν.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα χαθεί κάτι από windows έτσι δεν είναι; Επειδή δεν έχω άλλο φλασάκι ή σκληρό αν περάσω το lubuntu σε cd και τα αρχεία στο φλασάκι θα υπάρχει πρόβλημα;

• Like 1
Δημοσ.

Δε χωράνε είναι περίπου 80-100 gb αυτά που θέλω και το φλασακι είναι 8 οπότε θα γίνεται σε δόσεις αν γίνεται. Δε με ενδιαφέρει να αργήσω με ενδιαφέρει αρχικά να μη χάσω τα αρχεία.

Δυσάρεστα παιδιά. Δε φαίνεται ο σκληρός. Φαίνεται το φλασακι, ο κύριος σκληρός και το cd. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα στα bios και στην αρχή μου βγάζει ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες και δείχνει και το φλασάκι και τον σκληρό αλλά όταν μπαίνω μέσα δεν εμφανίζει κάτι παραπάνω εκτός και αν εμφανίζει μόνο στην αρχή τι είναι συνδεδεμένο. 

post-297746-0-63573800-1443279891_thumb.jpg

Επεξ/σία από Christos21417
Δημοσ.

Δυστυχώς πάει ο σκληρός!...Για δοκίμασε σαν τελευταία λύση τον κύριο δίσκο που έχεις βγαλτον και βάλε τον 'χαλασμενο'! Μπουταρε μπες bios πάλι και δες αν τον 'βλεπει'!(αν όχι bye bye σκληρός!)

Update:για εξήγησε μου λίγο έχεις δυο σκληρούς;η τον έναν αυτόν που λέει WDC στη φωτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δε θέλω να μπλέκω με τέτοια λόγω απειρίας και έλλειψης χρόνου θα τον δοκιμάσω και σε άλλο pc να δω αν γίνεται κάτι.

Επεξ/σία από Christos21417
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...